Iloinen pariskunta Mineral Grey -värisessä BMW X1:ssä, joka on varusteltu BMW-kesätarjouksilla, kolmen neljäsosan sivunäkymä sinisen taivaan alla

”KESÄÄN, JOKA EI LOPU KOSKAAN.”

Siirry auringonpaisteeseen: saatavillasi on laaja valikoima alkuperäisiä BMW-lisävarusteita kevät- ja kesäkaudelle.

”KESÄÄN, JOKA EI LOPU KOSKAAN.”Siirry auringonpaisteeseen: saatavillasi on laaja valikoima alkuperäisiä BMW-lisävarusteita kevät- ja kesäkaudelle.

Keväällä ja kesällä riittää paljon koettavaa. Nauti jännittävistä matkoista ja ainutkertaisista hetkistä lämpiminä vuodenaikoina. BMW-autossasi jo pelkkä matkanteko on upea elämys. Alkuperäiset BMW-lisävarusteet on räätälöity tarkasti autoosi sopiviksi. Erilaiset mahdollisuudet säilytystilan lisäämiseen ja lukuisat mukavuusratkaisut takaavat, että mikään ei ole tielläsi. Kaiken keskipisteenä on luonnollisesti ajamisen ilo. Siksi BMW tarjoaa saatavillesi myös asiantuntevaa palvelua, jotta pääset turvallisesti määränpäähäsi.

Lue lisää

”OIKEILLA LISÄVARUSTEILLA MATKASTA TULEE MÄÄRÄNPÄÄ.”

Kätevät lisävarusteratkaisut kevääseen ja kesään.

Haluatko irtioton kaupunkielämästä? Hyppää autoosi ja lähde kohti seikkailua. Viepä tiesi minne tahansa, alkuperäiset BMW-lisävarusteet ja -palvelut tekevät matkanteostasi mukavaa ja turvallista. Mitä vielä odotat? Aja sinne, minne sydämesi sinut kuljettaa.

Sivunäkymä metsään pysähtyneenä olevasta Mineral Grey -värisestä BMW X1:stä, jossa BMW-kattoboksi, BMW-kesätarjoukset
BMW-kesätarjoukset, BMW tavaratilan kaukalomatto, sisätila

BMW tavaratilan kaukalomatto.

Mitoiltaan täsmälleen sopiva BMW tavaratilan kaukalomatto suojaa tavaratilaa tehokkaasti lialta ja kosteudelta. Sen takaavat kauttaaltaan korkea reuna ja laadukas, kulutusta kestävä materiaali, joka estää tavaroiden liukumista. Matto on musta ja kauniisti muotoiltu, joten se sopii täydellisesti tavaratilan ilmeeseen. Maton ulkoasun viimeistelee musta X1-koristeosa.
Rakenna oma autosi
BMW-kesätarjoukset, BMW polkupyörätakateline Pro 2.0, ulkopuoli

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0.

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt mutta silti vankka. Sen suurin sallittu kuormitus on 60 kg. Se on erinomaisen vaivaton käyttää, ja siinä voidaan kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle pyörälle). Kätevä pääsy tavaratilaan milloin tahansa poiskääntötoiminnon ansiosta.
Rakenna oma autosi
BMW-kesätarjoukset, BMW LED -oviprojektorit, ulkopuoli

BMW LED-oviprojektorit.

Uudet BMW LED -oviprojektorit tarjoavat entistäkin paremman heijastuslaadun ja keskimääräistä pidemmän käyttöiän sekä tekevät autoon nousemisesta ja autosta poistumisesta ainutlaatuisen elämyksen. Ne aktivoituvat automaattisesti ovien avaamisen yhteydessä ja valaisevat oviaukon alueen täydellisesti ja yksilöllisesti heijastamalla maahan auton viereen grafiikan. Kuljettaja voi itse määrittää heijastettavan grafiikan vaihdettavien diojen avulla sekä valita joko BMW- tai BMW M -logon.
Rakenna oma autosi
BMW-kesätarjoukset, BMW yleismallinen kiinnike BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille Travel & Comfort -järjestelmään, sisätila

BMW yleismallinen kiinnike BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille Travel & Comfort -järjestelmään.

Yleismallisen kiinnikkeen koko on säädettävissä, ja se kiinnitetään erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Siihen voidaan sijoittaa turvallisesti monia erimallisia BMW Safety Case -suojuksella varustettuja 7–11" Apple- tai Samsung-tabletteja. Kehys kääntyy 360°, ja myös sen kaltevuus on säädettävissä.
BMW-kesätarjoukset, BMW jokasään lattiamatot eteen, lähikuva sisätilan jalkatilasta

BMW jokasään lattiamatot eteen.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja kulutusta kestävissä BMW jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.
BMW-kesätarjoukset, BMW Wireless Charging -asema yleismallinen, sisätila

BMW Wireless Charging -asema yleismallinen.

Langaton lataus aina ja kaikkialla: Yleismallisen BMW Wireless Charging -aseman avulla älypuhelin voidaan ladata mukavasti ja tehokkaasti autossa ilman johtoa. Matkapuhelin pysyy siinä tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Erityisen kätevä ominaisuus on se, että integroitu yleismallinen BMW Wireless Charging -asema on irrotettava, mikä mahdollistaa langattoman latauksen myös auton ulkopuolella.
BMW-kesätarjoukset, BMW-kylmälaukku, sisätila

BMW-kylmälaukku.

Musta, muotoilultaan kaunis BMW-kylmälaukku liitetään auton 12 V:n pistorasiaan ja on tilavuudeltaan 13 litraa. Integroitu jäähdytyskoneisto jäähdyttää aktiivisesti kylmälaukun sisäosaa. BMW-kylmälaukku voidaan kiinnittää turvavyöllä auton istuimeen, mikä suojaa sitä tehokkaasti kaatumiselta ja paikaltaan liukumiselta.
BMW-kesätarjoukset, BMW Advanced Car Eye, sisätila

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 on tarkka Full-HD-kamera, joka vangitsee tapahtumat auton edessä ja takana myös auton ollessa pysäköitynä. Jos auton ulkopuolella ilmenee tärinää ja poikkeavia liikkeitä, BMW Advanced Car Eye 2.0 tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien tai murtojen (tai murtoyritysten) dokumentoimiseksi.

HOITOTUOTESARJA KESÄKÄYTTÖÖN.

BMW-kesätarjoukset, hoitotuotesarja kesäkäyttöön

HOITOTUOTESARJA KESÄKÄYTTÖÖN.

Hoitosarjaan kuuluvat tuotteet on suunniteltu erityisesti kesäpuhdistuksen tarpeisiin. Sarjaan kuuluu monikäyttöinen, helppohoitoisesta tarpaulinista valmistettu laukku. Laukun koruton, mutta kuitenkin dynaaminen muotoilu korostaa hoitosarjan ja siihen kuuluvien alkuperäisten BMW-hoitotuotteiden korkeaa laatua. Laukkua voidaan käyttää muotoilunsa ansiosta vaihtoehtoisesti tietokonelaukkuna. Sarjaan kuuluvat 1x vanteiden puhdistusaine (500 ml), 1x hyönteisirrote (500 ml), 1x lasinpesuneste (1 000 ml).

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen ilo. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Suoritettuasi kertaluontoisen maksun saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan.
Etusi:
• hyvä hintaetu verrattuna yksittäin ostettuihin huoltoihin
• kustannusten täydellinen hallinta ja läpinäkyvyys
• erilaisia paketteja eri tarpeisiin uusille ja käytetyille autoille
• huoltoasiantuntijat, joilla on BMW-tuntemus ja alkuperäiset BMW-varaosat
• sopimus siirtyy automaattisesti seuraavalle omistajalle, mikä nostaa autosi jälleenmyyntiarvoa
• käytettävissä mukana olevissa BMW Service -toimipisteissä ympäri maailman

 

Iloinen kolmikko Mineral Grey -värisessä BMW X1:ssä, joka on varusteltu BMW-kesätarjouksilla, kolmen neljäsosan näkymä rannalla olevan auton perästä

”HALUAN RAJATTOMAN VAPAUDEN.”

Kätevät lisävarusteratkaisut kevääseen ja kesään.

”HALUAN RAJATTOMAN VAPAUDEN.”

Kätevät lisävarusteratkaisut kevääseen ja kesään.

Jotta voit tuntea itsesi vapaaksi tien päällä, sinun täytyy pystyä luottamaan renkaisiisi. Alkuperäisten BMW-kesärenkaiden ja -vanteiden ansiosta voit olla turvallisin mielin niin sateessa kuin auringonpaisteessa. Alkuperäiset BMW-renkaat ja -vanteet kehitetään yhteistyössä valikoitujen premium-valmistajien kanssa. BMW-kesärengaspaketilla otat ohjat unohtumattomasta kesästä.

Lue lisää

ALKUPERÄISET BMW-KESÄRENGASPAKETIT.

BMW M Performance Double-spoke 555 M Bicolor, BMW-kesärengaspaketit

BMW M Performance 19" Double-spoke 555 M Bicolor.

Laadukkaat ja painoltaan optimoidut 19'' BMW M Performance -kevytmetallivanteet Double-spoke 555 M ovat väriltään Bicolor Jet Black matta, kiiltosorvattu. Vanteissa on sisäänvedetyt puolat, ja ne viestivät urheilullisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten. RDC-kesärengaspaketti, vanteet 8 J x 19 ja renkaat 235/35 R 19 91Y XL.

Lue lisää
BMW M Performance Star-spoke 749 M, BMW-kesärengaspaketit

BMW M Performance 22" Star-spoke.

Laadukkaat ja painoltaan optimoidut 22'' BMW M Performance -kevytmetallivanteet Star-spoke 749 M ovat väriltään Bicolor Jet Black, kiiltosorvattu. Niissä on M Performance -tekstilogo ja värillinen M-logo. RDC-kesärengaspaketti, edessä vanteet 9,5 J x 22 ja renkaat 275/35 R 22 104Y XL ja takana vanteet 10,5 J x 22 ja renkaat 315/30 R 22 107Y XL.

Lue lisää
BMW M Performance Y-spoke 795, BMW-kesärengaspaketit

BMW M Performance 20" Y-spoke 795 M.

Laadukkaat 20'' taotut BMW M Performance -vanteet Y-spoke 795 M ovat väriltään Bicolor Ferric Grey matta, kiiltojyrsitty. Vanteissa on värillinen M-logo ja jyrsitty M Performance -tekstilogo. RDC-kesärengaspaketti, jossa Runflat-renkaat, edessä vanteet 8 J x 20 ja renkaat 225/35 R 20 90Y XL RSC ja takana vanteet 8,5 J x 20 ja renkaat 255/30 R 20 92Y XL RSC.

Lue lisää
BMW M Performance Multi-spoke 732 M, BMW-kesärengaspaketit

BMW M Performance 20" Multi-spoke 732 M.

Laadukkaat 20" taotut BMW M Performance -vanteet Multi-spoke 732 M ovat väriltään Bicolor Night Gold, kiiltosorvattu ja kiiltojyrsitty. Vanteissa on värillinen M-logo. RDC-kesärengaspaketti, jossa Runflat-renkaat, edessä vanteet 8 J x 20 ja renkaat 245/35 R20 95 Y XL RSC ja takana vanteet 9 J x 20 ja renkaat 275/30 R 20 97Y XL RSC.

Lue lisää
BMW M Performance Y-spoke 863 M, BMW-kesärengaspaketit

BMW M Performance 20" Y-spoke 863 M.

Laadukkaat 20" taotut BMW M Performance -vanteet Y-spoke 863 M ovat väriltään Ferric Grey matta, ja niissä on värillinen M-logo. Ne antavat autolle erityisen urheilullisen ilmeen. RDC-kesärengaspaketti, edessä vanteet 9,5 J x 20 ja renkaat 275/35 ZR 20 (102Y) XL ja takana vanteet 10,5 J x 20 ja renkaat 285/35 ZR 20 (104Y) XL.

Lue lisää
BMW M Performance Double-spoke 717 M, BMW-kesärengaspaketit

BMW M Performance 20" Double-spoke 717 M.

Laadukkaat 20'' BMW M Performance -vanteet Double-spoke 717 M ovat väriltään Jet Black matta, ja niiden paino on optimoitu Flow Forming -tekniikan avulla. Vanteissa on M-logo. RDC-kesärengaspaketti, jossa Runflat-renkaat, vanteet 8 J x 20 ja renkaat 225/40 R 20 94Y RSC.

Lue lisää

BMW:N RENGAS-/VANNEPALVELU.

BMW-kesätarjoukset, pyöräpalvelu, BMW-huoltotyöntekijä korjaa BMW-autoa

BMW:N RENGAS-/VANNEPALVELU.

Vaihdamme talvi-/kesärenkaasi sekä tarkastamme myös urasyvyydet ja jarrut. Tarjoamme renkaiden ja vanteiden vaihdon (sisältää tasapainotuksen) ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella. Tarkastukset ja huollot suoritamme erittäin huolellisesti ja asiantuntemuksella. Ammattitaitoisen renkaiden säilytyspalvelumme (sisältää pesun ja tasapainotuksen) avulla säästät aikaa, vaivaa ja tilaa.

BMW TELESERVICES.

BMW-kesätarjoukset, BMW Teleservices, nainen seisoo BMW-auton edessä ja käyttää älypuhelinta

BMW TELESERVICES.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset BMW Teleservices -palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.

KANNANOTTO, JOKA EI VAADI SANOJA.

Ulkopuolen, sisätilan ja lisävarusteiden kohokohdat.

Näytä tielle todellinen luonteesi: Kytke Boost-tila päälle ja varustele BMW-autosi M Performance -osilla – näin teet autostasi entistäkin urheilullisemman, tyylikkäämmän ja yksilöllisemmän.

Lue lisää
BMW M Performance -jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow, BMW-kesätarjoukset

BMW-jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow.

BMW M Performance -jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow antaa ajoneuvolle ainutlaatuisen säteilevän olemuksen. LED-valaistus nostaa BMW-jäähdyttimensäleikön ja ajoneuvon edessä olevan alueen kauniisti esille aina avaamisesta käynnistämiseen sekä moottorin sammutuksesta ajoneuvon lukitsemiseen saakka.

Lue lisää
BMW M Performance -takadiffuusori Carbon, BMW-kesätarjoukset

BMW M Performance -takadiffuusori Carbon.

100-prosenttisesti korkeaa teknologiaa. 100-prosenttista moottoriurheiluluonnetta. 100-prosenttista innostusta. BMW M Performance -takadiffuusorin uudenlainen ainutlaatuinen Carbon-ulkomuoto valmistetaan huolellisesti käsityönä. Se tekee ajoneuvosta entistäkin modernimman näköisen ja vahvistaa ajoneuvon sporttista ilmettä vaikuttavalla tavalla.

Lue lisää
BMW M Performance -ulkopeilikotelo Carbon, BMW-kesätarjoukset

BMW M Performance -ulkopeilikotelo Carbon.

Uudenlainen, huolellisesti käsityönä valmistettu hiilikuitu: Omaleimainen BMW M Performance -ulkopeilikotelo alleviivaa ajoneuvon korkean teknologian luonnetta. Sen dynaaminen muotoilu luo erityisen laadukkaan ulkonäön ja asettaa yksilöllisiä, urheilullisia korostuksia.

Lue lisää
BMW M Performance -etuspoilerilippa musta, BMW-kesätarjoukset

BMW M Performance -etuspoilerilippa, musta korkeakiiltoinen.

Upea sporttinen ilmestys: Korkeakiiltoinen musta BMW M Performance -etuspoilerilippa optimoi aerodynamiikan ja korostaa auton maskuliinista olemusta erittäin arvokkaalla tavalla. Yksilöllinen moottoriurheiluilme vaativaan makuun.

Lue lisää
19" BMW M Performance -kevytmetallivanne Double-spoke 555 M Bicolor, BMW-kesätarjoukset

19" BMW M Performance -kevytmetallivanne Double-spoke.

Laadukkaat ja painoltaan optimoidut 19'' BMW M Performance -kevytmetallivanteet Double-spoke 555 M ovat väriltään Bicolor Jet Black matta, kiiltosorvattu. Vanteissa on sisäänvedetyt puolat, ja ne viestivät urheilullisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten. RDC-kesärengaspaketti, vanteet 8 J x 19 ja renkaat 235/35 R 19 91Y XL.

Lue lisää
BMW M Performance -kattospoileri, musta korkeakiiltoinen, BMW-kesätarjoukset

BMW M Performance -kattospoileri.

Muotoilua, joka tehoaa: Polyuretaanista valmistettu, korkeakiiltoinen musta kattospoileri tuo ylvään sporttisen korostuksen ajoneuvon takaosaan. Samalla se parantaa aerodynamiikkaa. Takaspoileri sopii täydellisesti ajoneuvon muotoiluun, ja halutessa sen voi maalata auton väriseksi.

Lue lisää
BMW M Performance -ohjauspyörä, jossa koriste Carbon/Alcantara, BMW-kesätarjoukset

BMW M Performance -ohjauspyörä.

Äärimmäinen yhdistelmä: BMW M Performance -ohjauspyörän koriste on somistettu alcantaralla ja hienolla hiilikuitukankaalla, mikä vahvistaa M Performance -ohjauspyörän ainutlaatuista moottoriurheiluilmettä. Hiilikuitu, jossa on avoimet huokoset, takaa yksilöllisen ulkonäön. M Performance -tekstilogolla.

Lue lisää