BMW ConnectedDrive Digital Services & Connectivity

BMW CONNECTED DRIVE.

Verkotus vapauteen.

Miten haluat BMW-autosi palvelevan sinua? Viemällä sinut ajoissa määränpäähän? Tietämällä aina vastauksen kysymyksiisi? Vai huolehtimalla viihtymisestäsi silloin kun sitä haluat? BMW ConnectedDriven digitaaliset palvelut tarjoavat sinulle suuren joukon hyödyllisiä palveluja. Ne helpottavat elämääsi fiksulla ja innovatiivisella tavalla ja tekevät jokaisesta ajomatkasta elämyksen.

Lue lisää
BMW CONNECTED DRIVE.Verkotus vapauteen.

ÄLYKKÄÄT OMINAISUUDET.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset digitaaliset tuotteet ja palvelut takaavat rennon ja mukavan liikkumisen.

Nainen käyttää BMW ConnectedDriven My BMW -sovellusta äypuhelimella valkoisen BMW X5 -auton edessä

My BMW -SOVELLUS.

Suora yhteytesi autoon ja BMW-maailmaan.

Kätevistä etäkäyttötoiminnoista aina älykkääseen reittisuunnitteluun ja auton ohjelmiston päivitykseen: My BMW -sovelluksen avulla hyödyt modernin ja intuitiivisen käyttökonseptin ohella myös lukuisista älykkäistä toiminnoista, jotka täydentävät päivittäistä liikkumistasi täydellisesti.

Nainen käyttää BMW ConnectedDriven Intelligent Personal Assistantia BMW-autossaan

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Tuntee BMW-autosi läpikotaisin ja tukee sinua monissa tilanteissa.

BMW Intelligent Personal Assistant on henkilökohtainen avustajasi, joka on mukana kaikilla ajomatkoillasi. Sen kautta voit viestiä BMW-autosi kanssa ja ohjata auton toimintoja mukavasti puhekomennoilla. BMW Intelligent Personal Assistant kertoo pyynnöstäsi kaiken autostasi ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin.

Nainen odottaa, kun BMW Remote Software Upgrade päivittää BMW X5 -auton ohjelmistoa

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Pidä BMW-autosi aina ajan tasalla.

Remote Software Upgrade varmistaa, että BMW-autosi ohjelmisto on aina ajan tasalla. Sen avulla päivität auton ohjelmiston helposti ja nopeasti ”over the air”. Remote Software Upgraden kautta voit asentaa autoosi myös uusia toimintoja.

ENNEN AJOA.

Suunnittele ajomatkasi helposti ja mukavasti My BMW -sovelluksen avulla.

Hyvä suunnittelu säästää aikaa ja helpottaa elämää: hyödynnä My BMW -sovelluksen innovatiivisia toimintoja jo ennen ajoon lähtöä. Voit esimerkiksi tarkistaa, riittääkö BMW-autosi toimintasäde, tai tuulettaa auton sisätilan mukavasti kauko-ohjauksella. My BMW -sovelluksessa voit myös etsiä uusia ajokohteita ja lähettää ne älypuhelimesta suoraan BMW-autoosi.

Mies käyttää BMW ConnectedDriven My BMW -sovellusta äypuhelimella BMW X5 Plug-in Hybridin latautuessa

My BMW -SOVELLUS.

Älykäs, aina ajan tasalla ja loppuun asti mietitty: uudella designillaan ja intuitiivisella käytettävyydellään My BMW -sovellus tarjoaa täysin uudenlaisen liikkumiskokemuksen. Suunnittele seuraava ajomatkasi, tarkista BMW-autosi tila, varaa seuraava huolto tai käytä jotakin lukuisista etäkäyttötoiminnoista – mukavasti älypuhelimesta käsin.
Lue lisää My BMW -sovelluksesta
Mies käyttää BMW ConnectedDriven My BMW -sovellusta äypuhelimella BMW 4-sarjan Coupén edessä

Auton tilan tarkistus.

My BMW -sovelluksen avulla pysyt aina kaikesta ajan tasalla ilman, että sinun tarvitsee mennä autosi luo. Voit esimerkiksi tarkistaa, onko autossa riittävästi toimintamatkaa spontaania reissua varten. Vai tarvitseeko autosi huoltoa? Entä onko sen ohjelmisto päivitettynä uusimpaan versioon? Tarkista ajon kannalta olennaiset tiedot ennen ajoon lähtöä mukavasti älypuhelimesta ja nauti rennosta matkanteosta BMW-autollasi.
Lue lisää My BMW -sovelluksesta
Mies lähettää ajokohteen kotoa My BMW -sovelluksella BMW-autoonsa

Ajokohteen lähettäminen autoon.

Mihin seuraavaksi? Etsi My BMW -sovelluksessa uusia kohteita ja lähetä ne suoraan BMW-autoosi. Autoon saavuttuasi löydät lähettämäsi kohteet viesteistäsi ja voit käynnistää reittiopastuksen yhdellä napsautuksella.
Lue lisää My BMW -sovelluksesta
Auton toimintojen etähallinta My BMW -sovelluksen avulla, nainen sukeltamassa avannossa

Yhteys autoon älypuhelimella.

My BMW -sovellus tarjoaa käyttöösi monipuoliset auton etäkäyttötoiminnot. Jos esimerkiksi haluat tuulettaa auton jo ennen ajoon lähtöä, voit tehdä sen helposti etukäteen älypuhelimen avulla. BMW-autosi ei tarvitse olla tällöin edes näköetäisyydellä.
Lue lisää My BMW -sovelluksesta
Auton sijainnin näyttö älypuhelimessa My BMW -sovelluksen auton paikannustoiminnon avulla

Auton paikannus älypuhelimen avulla.

Etkö ole varma, minne pysäköit autosi vieraassa kaupungissa? Vai onko joku toinen henkilö käyttänyt viimeksi autoasi, etkä tiedä, missä se tarkalleen ottaen nyt on? My BMW -sovelluksen auton paikannustoiminnolla selvität sen helposti, sillä se näyttää BMW-autosi sijainnin sovelluksessa kartalla. Näin saat parhaan mahdollisen mukavuuden ja enemmän aikaa elämän tärkeille asioille.
Lue lisää My BMW -sovelluksesta
Auton lukituksen avaus älypuhelimella BMW Digital Key -avaimen ja My BMW -sovelluksen avulla

BMW DIGITAL KEY.

Näin teet älypuhelimestasi digitaalisen auton avaimen: My BMW -sovelluksen kautta voit ottaa käyttöön BMW Digital Key -avaimen ja tallentaa sen yhteensopivaan iPhoneesi. Näin voit avata ja lukita BMW-autosi lukituksen ja jopa käynnistää auton myös ilman fyysistä avainta. Lisäksi voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle muulle henkilölle.

AJON AIKANA.

Rentoa matkantekoa BMW ConnectedDriven lukuisien älykkäiden ominaisuuksien ja palvelujen avulla

BMW ConnectedDrive tarjoaa sinulle suuren valikoiman digitaalisia tuotteita ja palveluja, jotka helpottavat päivittäistä liikkumistasi ja tekevät ajomatkoista BMW-autollasi entistäkin mukavampia. Saatavillasi on älykkäitä avustimia ja innovatiivisia mukavuutta ja viihtymistä lisääviä palveluja.

BMW iDrive, BMW ConnectedDriven uraauurtava käyttökonsepti

BMW iDrive.

Koe johdonmukaisesti edelleen kehitetyn BMW iDriven tarjoama täysin uusi ja innovatiivinen ajoelämys – kokonaisvaltainen käyttökonsepti, jossa moderni design ja älykäs teknologia yhdistyvät sisätilakokemukseksi, joka on yhtä lailla mukava ja emotionaalinen. Sensoriikkaa ja tekoälyä hyödyntämällä BMW iDrive synnyttää kuljettajan ja auton välille intuitiivisen ja immersiivisen vuorovaikutuksen ja aloittaa näin autolla ajamisessa uuden aikakauden.
Nainen käyttää BMW ConnectedDriven Intelligent Personal Assistantia BMW-autolla ajaessaan

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?”* Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen autoasiantuntijasi? BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin. (*Suomen kieli ei tuettu.)
Lisätietoa Intelligent Personal Assistantista
Pari istuu rentoutuneena BMW-autossa BMW ConnectedDriven Concierge Service -palvelun ansiosta

Concierge Service.

Paistaako Roomassa huomenna aurinko? Koska lentoni lähtee? Concierge Service -palvelu on aina valmis auttamaan matkoillasi. Näppäimen painaminen riittää, ja saat asiaasi apua – olipa kyse ravintolapöydän, hotellihuoneen tai vaikka elokuvalippujen varaamisesta. Jopa maksaminen on sen kautta mahdollista. Missä ikinä matkallasi oletkin ja mitä ikinä tarvitsetkin, Concierge Service -palvelu rientää avuksesi.
Nainen rentoutuu ajon aikana BMW-autossaan In-Car Experiencesin ansiosta

In-Car Experiences.

BMW-autosi pitää huolta sinusta. Se virkistää sinua ollessasi väsynyt, se saa sinut rentoutumaan stressintäyteisen päivän jälkeen ja mukauttaa autosi sisätilan täydellisesti sen mukaan, millä tuulella olet. In-Car Experiences sisältää Caring Car -ohjelmat ja Experience Modes -tilat. Sen myötä autosi varmistaa, että sinulla on aina hyvä olo.
Henkilökohtainen kuljettajaprofiili BMW-monitoiminäytöllä

Henkilökohtainen kuljettajaprofiili.

Kuin kotona olisi. Kun avaat BMW-autosi oven, auto tervehtii sinua henkilökohtaisesti ja säätää istuimet, ulkopeilit tai navigoinnin automaattisesti vastaamaan henkilökohtaisia asetuksiasi. Tätä varten sinun tarvitsee vain luoda itsellesi kuljettajaprofiili ja yhdistää se autosi avaimeen. Voit siirtää profiilisi halutessasi myös johonkin toiseen BMW-autoon. Kuljettajaprofiilin käyttö edellyttää BMW-autoa, jossa on BMW Operating System 7 tai sitä uudempi versio. Yhteen autoon voi määrittää yhteensä kolme profiilia.
Ystävykset istuvat BMW-autossa ja kuuntelevat musiikkia Spotifysta BMW ConnectedDriven Connected Musicin kautta

Connected Music.

Käytä Spotify-tiliäsi tien päällä BMW-autossasi: Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnerin Spotifyn kautta. Striimausta varten skannaat QR-koodin BMW-autosi monitoiminäytöltä ja kirjaudut älypuhelimellasi Spotifyn verkkosivustolle. Connected Music on osa Connected Package Professionalia. Sen käyttö edellyttää, että autossa on BMW Operating System 7.
BMW Musicin valikkonäyttö BMW-monitoiminäytöllä

BMW Music.

Haluatko kuunnella ajon aikana musiikkia monipuolisesti solmimatta sitä varten erillistä sopimusta tai maksamatta lisämaksuja? Silloin BMW Music on sinulle oikea valinta. BMW Musicin kautta sinulla on myös ilman premium-tiliä käytössäsi Napsterin koko musiikkitarjonta. Nauti oman soundtrackisi kuuntelusta – ilman striimauksesta aiheutuvia lisäkuluja. BMW Music on osa Connected Package Professionalia. Sen käyttö edellyttää, että autossa on BMW Operating System 7.
BMW Drive Recorder -ajotallennin, BMW ConnectedDrive Digital Services

BMW Drive Recorder -ajotallennin.

BMW Drive Recorder -ajotallentimella on mahdollista tallentaa videota auton ympäristöstä ja katsoa kyseinen video esimerkiksi monitoiminäytöltä. Videon voi myös viedä USB-liitännän kautta muuhun päätelaitteeseen. Tärkeät tiedot autosta, kuten ajonopeus ja GPS-sijainti, tallentuvat synkronoidusti videokuvan yhteyteen. BMW Drive Recorder -ajotallentimessa on kaksi alatoimintoa: Eventrecorder-tapahtumatallennin ja Crashrecorder-törmäystallennin.
Internet autossa WLAN Hotspotin ja BMW ConnectedDriven avulla

WLAN Hotspot.

Osallistu tabletillasi videoneuvottelupuheluun tai suoratoista älypuhelimella suosikkisarjasi uusin jakso. WLAN-lähiverkko käyttää autoon asennettua LTE-/4G-nopeuksellista (puhelinoperaattorista riippuen) SIM-korttia. Sinä ja matkustajasi voivat yhtä aikaa surffata netissä jopa kymmenellä päätelaitteella.
Nainen antaa Amazon Alexalle ohjeita BMW-auton ratissa

AMAZON ALEXA*.

”Alexa, what´s the weather like today?” Voit käyttää Amazonin ääniavustajaa BMW-autossa yhtä mukavasti kuin kotonasi. Pyydä Alexaa soittamaan mielimusiikkiasi Amazon Musicista, laatimaan tehtäväluetteloita tai lukemaan ääneen kalenterimerkintöjä. Amazon Alexan monipuoliset toiminnot tekevät ajomatkoista entistä hauskempia. * Amazon ja Alexa sekä kaikki niihin liittyvät tavaramerkit ovat Amazon.com, Inc:.n tai sen tytäryhtiöiden omistamia tavaramerkkejä.
BMW Maps, navigointikartta BMW-monitoiminäytöllä

BMW MAPS.

Täydellinen seuralainen joka matkalle: BMW Maps tekee innovatiivisten palvelujen avulla matkanteostasi BMW-autossa entistä yksilöllisempää ja mukavampaa. Connected Navigation tarjoaa sinulle tarkat ennusteet saapumisajoista, äärimmäisen nopean reitin laskennan ja yksinkertaistetun kohteen syötön. Älykäs Connected Parking -toiminto puolestaan etsii pysäköintipaikan puolestasi ja opastaa sinut luotettavasti lähimpään vapaaseen pysäköintipaikkaan kohteesi lähellä. Connected Charging näyttää BMW:n sähköauton tai lataushybridin kuljettajalle varmat reitit lähimpiin matkan varrella oleviin julkisiin latauspisteisiin ja antaa etukäteen tietoa niiden käytettävyydestä ja tarjolla olevista latausvirroista.
Smartphone Integration autossa, jossa BMW ConnectedDriven Apple CarPlay, monitoiminäyttö

APPLE CARPLAY©.

Haluatko käyttää iPhonesi toimintoja tuttuun tapaan myös BMW-autossasi? Voit tehdä sen Apple CarPlaylla, joka mahdollistaa älypuhelimen käytön autossa fiksusti ja turvallisesti. Autosi tukee CarPlayta langattomasti ja tarjoaa pääsyn toimintoihin, joihin lukeutuvat esimerkiksi Apple Music, iMessage, puhelut, Siri, Apple Kartat ja valikoidut kolmansien osapuolten sovellukset, kuten Spotify tai Google Maps. Sisällöt näytetään täysimittaisina ohjaamon näytöillä. Näin Apple Kartat -navigointiopastukset ovat aina nähtävilläsi – jopa BMW Head-Up -näytöllä.
Smartphone Integration autossa, jossa BMW ConnectedDriven Android Auto, monitoiminäyttö

ANDROID AUTO.

Android Auton avulla voit käyttää BMW-autossasi ajon aikana helposti ja turvallisesti älypuhelimesi toimintoja, kuten musiikkia, medioita tai viestisovelluksia. Autosi ja Android-päätelaitteesi yhdistetään tätä varten toisiinsa erittäin mukavasti langattomasti. Android Auto integroidaan suoraan auton omaan täysdigitaaliseen ohjaamoon. Näin Google Mapsin navigointiopastukset voidaan näyttää jopa BMW Head-Up -näytöllä. Integroinnin ansiosta BMW-autossa voi käyttää myös Google Assistantia, joka on Googlen digitaalinen ääniavustaja. Sen avulla voit puhua Googlelle ja näin hoitaa erilaisia asioita, sanella navigointikohteita tai valita soitettavaksi haluamaasi musiikkia pitäen samalla katseen koko ajan tiessä.
BMW Teleservices, naisella kädessä älypuhelin BMW-auton edessä

TELESERVICES.

Auton huollattamisajankohdista huolehtiminen on jäänyt historiaan. Teleservices-järjestelmän avulla BMW-autosi tietää automaattisesti, milloin on aika teettää määräaikaishuolto tai jokin tarpeellinen huoltotyö. Auto lähettää tarpeelliset tiedot valitsemaasi BMW Service -huoltopisteeseen. Sieltä sinuun otetaan yhteys sopivan ajankohdan varaamista varten.

AJON JÄLKEEN.

BMW ConnectedDrive ja My BMW -sovellus tukevat sinua myös ajon jälkeen innovatiivisten palvelujen ja toimintojen avulla.

My BMW -sovellus ja BMW ConnectedDriven digitaaliset palvelut tekevät liikkumisestasi ennennäkemättömän helppoa ja mukavaa – jopa ajomatkan päätyttyä. Voit esimerkiksi Remote Software Upgrade -toiminnon avulla pitää BMW-autosi ohjelmiston päivitettynä helposti ”over the air”.

Nainen juo kupista, kun BMW Remote Software Upgrade päivittää hänen BMW X5 -autonsa ohjelmistoa

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
Lisätietoa Remote Software Upgradesta
Pariskunta on kotoa käsin yhteydessä BMW-autoonsa My BMW -sovelluksen ja Remote Service -etätoimintojen kautta

Yhteys autoon älypuhelimen avulla.

Muistinko lukita autoni keskuslukituksen? Mihin ihmeeseen minä autoni pysäköinkään? Remote Services -etätoiminnoilla pääset My BMW -sovelluksen kautta suoraan käsiksi autosi tiettyihin järjestelmiin. Säädä autosi sisätila haluamaasi lämpötilaan jo ennen ajoon lähtöä tai lukitse ovet mistä tahansa älypuhelimellasi.
Lue lisää My BMW -sovelluksesta
BMW Mapsiin sisältyvä Connected Charging näyttää auton sähköisen toimintasäteen sinisenä ympyränä ympäristön kartalla monitoiminäytöllä

Connected Charging.

Connected Charging tarjoaa lukuisia innovatiivisia ominaisuuksia, jotka täydentävät sähköistä liikkumistasi täydellisesti ja tekevät BMW i -täyssähköauton tai BMW Plug-in Hybridin lataamisesta vielä entistä helpompaa. My BMW -sovelluksessa voit esimerkiksi ohjelmoida, mihin aikaan auto ladataan, tai pyytää, että sinulle lähetetään push-ilmoitus latauksen päättymisestä. Sovelluksessa voit nähdä myös BMW-autosi lataushistorian ja tarkastella senhetkistä latausprosessia ja siihen käytettyä energiaa, lataustaukoja, odotettavissa olevia latauskustannuksia sekä säästyneitä kustannuksia.

BMW CONNECTED DRIVE: LISÄTIETOJA JA LINKKEJÄ.

BMW ConnectedDrive Store, mies älypuhelimen kanssa sohvalla

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Käy BMW ConnectedDrive -verkkokaupassa ja tilaa BMW-autoosi uusia digitaalisia palveluja, joita voit käyttää heti seuraavalla ajomatkalla.
BMW ConnectedDrive -portaali, naisella kädessä älypuhelin

BMW CONNECTED DRIVE -PORTAALI.

Omat tietosi, palvelusi ja asetuksesi – BMW ConnectedDrive verkottaa sinut BMW-autoosi ja maailmaan. Kirjaudu sisään ja lisää mukavuutta, turvallisuutta ja viihtymistä.
BMW ConnectedDrive, FAQ, vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, nainen älypuhelimen kanssa ikkunan luona

FAQ.

FAQ-osiostamme löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat BMW ConnectedDriven palveluja ja -tuotteita.
BMW ConnectedDrive -asiakaspalvelu

BMW:N ASIAKASPALVELU.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko lisätietoja BMW ConnectedDriven palveluista ja tuotteista? Ota yhteys BMW:n asiakaspalveluun.