BMW M PERFORMANCE -PERHE. INTENSIIVISEMPÄÄ AJAMISEN ILOA.

Terävöitetty design, voimakas moottori, kiehtova ajodynamiikka.

M Performance -autot ovat BMW M GmbH:n ylellinen valikoima, jossa yhdistyvät kunkin mallisarjan parhaat puolet ja BMW M autojen dynaamiset geenit, ja näin ne muodostavat aivan oman autoluokkansa. Tinkimätön yhdistelmä urheilullisuutta, arkitoimivuutta ja mukavuutta on viety jokaisessa M Performance -autossa täydellisyyteen asti: koko mallisto kompaktista BMW M140i -mallista monipuolisiin X-malleihin ja edelleen ainutkertaiseen BMW M760Li xDrive -malliin tunnetaan intensiivisemmän ajonautinnon omintakeisista tulkinnoista.

Lue lisää
BMW M PERFORMANCE -PERHE. INTENSIIVISEMPÄÄ AJAMISEN ILOA.Terävöitetty design, voimakas moottori, kiehtova ajodynamiikka.

AIVAN OMAA LUOKKAANSA.

M Performance on täydellinen yhdistelmä silkkaa atleettisuutta, ehdottomia huippusuorituksia ja ainutlaatuista mukavuutta. Tulokseksi saadaan M Performance -autojen urheilullinen ajoelämys, johon innoitus on tullut BMW M -autoista ja joka on täynnä adrenaliinia. Koe lumoava M Performance -tunne videolla – se ei jätä Sinua rauhaan.

Mallia BMW M240i Coupé koskevat tiedot
Polttonesteen kulutus (yhdistetty): 7,8–7,1 l/100 km
CO2-päästö yhdistetty: 179–163 g/km

Lue lisää

M PERFORMANCE -AUTOJEN MUOTOILU.

M Performance -autoissa on vakiovarusteena M sportpaketti. M Sport-alustan ohella siihen sisältyy myös M Aerodynamiikkapaketti. Siinä on muun muassa suuremmat imuilmakanavat etuhelmassa moottorin jäähdyttämistä varten, ja värillinen perädiffuusorin koristeosa. Mutta M Performance -autoilla on paljon muutakin tarjottavaa: niissä on niin sisällä kuin ulkonakin ylellisiä laajuuksia, joiden ansiosta ne erottuvat selvästi mallisarjastaan. Ne suoriutuvat niin ulkonäkönsä kuin tekniikansakin puolesta roolistaan adrenaliinitakuun tarjoavina, arjessa toimivina autoina täydellisesti ja täyttävät siten mallisarjan huippuautojen ja BMW M GmbH:n high performance -autojen väliin jäävän aukon.

TYYLIKÄS JA URHEILULLINEN. YLELLISET YKSITYISKOHDAT.

Design-korostukset keulassa.

M Performance -autojen ainutlaatuisiin design-yksityiskohtiin kuuluvat etuhelman korostusväriset lisäkoristeet. Tämän lisäksi tiettyihin malleihin tulee jäähdyttimen säleikön valikoidut korostusväriset elementit, kuten tässä M760Li xDrive -mallissa, jossa väri on Cerium Grey.
Lue lisää

Jäähdyttimensäleikön väri on kuin nimikirjoitus.

Ylellinen katseenvangitsija on jäähdyttimensäleikön valikoitujen elementtien väri, joka on kuin nimikirjoitus. Mallissa BMW M760Li xDrive jäähdyttimensäleikköä korostetaan värityksellä, BMW M550i xDrivessa se on tyylikkäästi kehystetty, ja mallissa BMW X4 M40i korostuvat jäähdyttimensäleikön rivat.
Lue lisää

Ylelliset kevytmetallivanteet.

Valikoiduissa M Performance -autoissa ylellisiä vannemalleja korostetaan värillä, joka on kuin allekirjoitus. Vanteiden koko on vaikuttava: nämä erityisesti kehitetyt M Performance -vanteet ovat kunkin valikoiman suurimmat.
Lue lisää

M logo sivulla.

Valikoiduissa M Performance -autoissa ylellisiä vannemalleja korostetaan värillä, joka on kuin allekirjoitus. Vanteiden koko on vaikuttava: nämä erityisesti kehitetyt M Performance -vanteet ovat kunkin valikoiman suurimmat.
Lue lisää

Korostusväriset ulkopeilikotelot.

Kaartuvat ulkopeilikotelot ovat mallista riippuen väriltään joko Ferric Grey tai Cerium Grey. Niiden aerodynaaminen muotoilu ei tuota ajoviimalle juuri lainkaan vastusta.
Lue lisää

Ulkopeilikotelot, joiden väri on kuin allekirjoitus.

M Performance -autot tunnistaa ensi vilkaisulta molemminpuolisista pakoputkenpäistä, joiden design on sovitettu erityisesti kyseisen mallin mukaan. Tulokseksi saadaan voimakas peränäkymä.
Lue lisää

Mallitunnus perässä.

Erityinen korostusvärinen mallitunnus ja siihen integroitu "M" auton perässä korostaa M Performance -autojen ja BMW M -mallien läheistä sukulaisuussuhdetta.
Lue lisää

Kynnyslistat ja mallitunnus.

M Performance -autoissa kuljettajaa ja etumatkustajaa tervehtivät mallitunnuksen koristamat kynnyslistat. Mallissa BMW M760Li xDrive tämä tervehdys on erityisen tyylikäs: ylellinen "V12"-tekstilogo korvaa mallitunnuksen.
Lue lisää

Mallitunnus ohjaamossa.

Esimakua tulevasta ajonautinnosta tarjoaa mallitunnuksen koristama mittaristo. Kuvan BMW M760Li xDrive -mallissa tämä M Performance -tuntomerkki täydentää ylellistä nopeusmittarinäyttöä, joka yltää 330 km/h:n vauhtiin.
Lue lisää

BMW M PERFORMANCE -AUTOJEN MOOTTORIT.

M Performance -autoissa on voimakkaat moottorit, jotka kuuluvat kunkin mallisarjan suorituskykyisimpiin voimanlähteisiin. Jokainen niistä korostaa kulloisenkin mallin ainutlaatuisuutta: BMW 1-sarjassa ja 2-sarjassa käytetään ainoata kuusisylinteristä rivimoottoria. Kahdeksan sylinteriä ja vaikuttava kiihtyvyys nollasta sataan 4,0 sekunnissa tekevät BMW M550i xDrivesta aidosti poikkeuksellisen urheilijan*. Eikä tässä vielä kaikki: BMW M550d xDrive, jonka 6-sylinterisessä M Performance TwinPower Turbo -dieselrivimoottorissa on ensimmäistä kertaa 4 turboahdinta, tarjoaa äärimmäisen urheilulliset kiihtyvyysarvot. Äärimmäisen hyvän ajodynamiikan tarjoaa myös BMW X3 M40i, jonka uusimman sukupolven 6-sylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tuottaa tehoa 265 kW (360 hevosvoimaa) suurimman väännön ollessa 500 Nm. BMW X4 M40i -mallin alumiinivoimanlähteessä on taottu teräskampiakseli sekä nykyisistä BMW M3 ja M4 -mallien suurtehomoottoreista lainattuja rakenneosia. Ainoa V12-bensiinimoottori, jossa on tehoa 610 hv, on varattu BMW M760Li xDrivelle. Tunteisiin vetoavan moottorinsoundin ansiosta näiden vaikuttavien voimanpesien suorituskyky tunkeutuu ihon alle vieläkin intensiivisemmin.

BMW M PERFORMANCE -AUTOJEN AJODYNAMIIKKA.

Ainutlaatuinen ajodynamiikka ja erinomainen arkikäytettävyys – kuulostaa ristiriitaiselta, mutta M Performance -autot yhdistävät ne tinkimättömäksi ajoelämykseksi. BMW M GmbH:n laajaa tietotaitoa ja innovaatiovoimaa hyödynnetään kehitystyössä, ja tulokseksi saadaan vaikuttavan täsmällinen ajettavuus. M Performance -autojen ajodynaamisia ominaisuuksia on tulkittu selvästi urheilullisemmin, kunkin auton luonteen huomioon ottaen. Tulos mitataan hymyissä per kaarre.

  • Enemmän pitoa: BMW xDrive
  • Sovitettu urheilulliseksi: alusta
  • Täsmällisiin liikkeisiin: ohjaus
  • Todellinen teho: pyörät ja jarrut

BMW M PERFORMANCE -LISÄVARUSTEET.

BMW M GmbH:n asiantuntijat ovat suunnitelleet M Performance -autot kokonaisvaltaisesti erittäin dynaamisiksi, kun taas BMW M Performance -lisävarustekomponentteja on saatavilla erikseen lukuisiin BMW- ja BMW M -malleihin; lisävarusteet on luokiteltu kategorioihin aerodynamiikka, voimansiirto, ohjaamo ja alusta. Valikoima ulottuu erityisen vaikuttavasta soundista aina suorituskykyä parantavaan Power Kit -sarjaan, ja jokaisella lisävarusteella otat kantaa urheilullisemman ajonautinnon puolesta.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

  • Polttonesteen kulutusta, CO2-päästöä ja sähkönkulutusta koskevat tiedot riippuvat valituista varusteista ja renkaista. Arvot on määritetty EU-testiajosyklissä.

    Toimintamatka riippuu eri tekijöistä ja erityisesti seuraavista: oma ajotyyli, tiestön kunto ja profiili, ulkolämpötila, lämmityksen/ilmastoinnin ja esi-ilmastoinnin käyttö.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton kulutustiedot ja CO2-päästöarvot -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.