BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä kadulle pysähtyneen auton perästä

THE iX3

BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä kadulle pysähtyneen auton perästä

BMW iX3: TARJOUKSET JA PALVELUT

THE iX3BMW iX3: TARJOUKSET JA PALVELUT

BMW Chargingin laajan tuote-, palvelu- ja sovellusvalikoiman sekä BMW ConnectedDriven avulla mikään ei ole esteenä sähköautoilullesi. Jotta voit keskittyä yksinomaan ajamisen iloon, loistavat BMW-palvelut takaavat sinulle täydellisen turvan ongelmatilanteissa, huollossa ja kunnossapidossa.

Lue lisää

BMW CHARGING -TUOTTEET JA -PALVELUT BMW iX3:EEN.

BMW iX3 -auton nopeaan ja helppoon lataamiseen.

BMW Charging -tuotteet ja -palvelut antavat käyttöösi lukuisia räätälöityjä ratkaisuja kotona ja julkisissa latauspisteissä suoritettavaan lataamiseen. Niiden avulla voit hyödyntää BMW iX3 -autosi jopa 150 kW:n lataustehon optimaalisesti.
Jo auton vakiovarustelu sisältää julkisiin latauspisteisiin soveltuvan latauskaapelin ja BMW Charging Cardin. Näin sinulla on pääsy latausverkostoon, johon kuuluu maailmanlaajuisesti yli 330 000 latauspistettä niin kaupunkien keskustoissa, pysäköintipaikoissa kuin tärkeiden liikenneväylien varsilla. Verkostossa on myös High Power Charging -latausasemia, joilla lataus sujuu huippunopeasti. Niillä BMW iX3:n latausteho voidaan hyödyntää täysimääräisesti, ja 10 minuutin kahvitauon aikana toimintamatkaa voidaan ladata lisää jopa 100 kilometriä.
Kotona lataus onnistuu Flexible Fast Chargerin avulla kotitalous- ja teollisuuspistorasioista tai erityisen nopeasti 11 kW:n teholla BMW Wallbox Essentialilla tai täysin verkotetulla Smart Wallboxilla, joka mahdollistaa latausten älykkään hallinnan. Voit tilata ne halutessasi ammattilaisen asentamana ja säätämänä. Sinulla on myös mahdollisuus tilata erityinen vihreän sähkön tariffi, jonka ansiosta voit ladata BMW iX3 -autosi kotona erityisen kestävällä tavalla. Käteviin pakettiratkaisuihin on koottu juuri ne BMW Charging -tuotteet ja -palvelut, jotka sopivat optimaalisesti lataustarpeisiisi.
Innovatiiviset Connected Charging -palvelut mahdollistavat sen, että löydät lähistöllä olevat latauspisteet vaivattomasti autosi tietonäytön kautta ja voit samalla tarkistaa niiden käytettävyyden ja saada muita hyödyllisiä tietoja. Älykkäät lataustilat tuovat liikkumiseen lisää ennustettavuutta ja mukautuvat lataus- ja matkakohteisiisi.

BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, sivunäkymä julkisen latauspisteen luona
BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

Lataus julkisissa latauspisteissä.

BMW Charging Card kuuluu vakiona BMW iX3:n toimitussisältöön ja antaa pääsyn jatkuvasti kasvavaan julkisten latauspisteiden BMW Charging -verkostoon. Eri tarjoajien latauspisteet näytetään BMW:n navigointijärjestelmässä, sovelluksen kautta tai verkkosivustolla, ja ne voidaan aktivoida latausta varten sovelluksen tai BMW Charging Cardin kautta.
Latauskaapeli Professional (Mode 3), BMW iX3 G08 2020

Latauskaapeli Professional (Mode 3).

Latauskaapeli Professional (Mode 3) mahdollistaa autosi akun mukavan latauksen julkisissa latauspisteissä. Sitä voidaan käyttää yksivaihelataukseen enintään 7,4 kW:n latausteholla ja kolmivaihelatauksen enintään 11 kW:n latausteholla. Latauskaapeli on viisi metriä pitkä ja basaltinharmaa, ja sen mukana tulee kätevä säilytyskassi.
Tuotteeseen
BMW Wallbox Essential, BMW iX3 G08 2020

BMW Wallbox Essential.

Hanki huoltoasema kotiisi: BMW Wallbox Essential -latauslaitteella lataat nopeasti, luotettavasti ja mukavasti. Sen latausteho on jopa 22 kW*, joten sillä BMW-autosi lataus sujuu selvästi nopeammin kuin vakiolatauskaapelilla. BMW:n asennuspalvelu neuvoo sinua asiantuntevasti sekä asentaa ja käyttöönottaa ammattimaisesti Wallbox-latauslaitteen tai Flexible Fast Chargerille sopivan pistorasian. *BMW iX3:n suurin latauskapasiteetti on tällä hetkellä 11 kW.
Tuotteeseen
Smart BMW Wallbox, BMW iX3 G08 2020

Smart BMW Wallbox.

Yhteistyökumppanimme Smart Wallbox tarjoaa jopa 22 kW:n* lataustehon lisäksi myös älykkäitä lisäpalveluita älykkääseen lataamiseen, sillä se on kattavasti verkotettu. Se voidaan yhdistää käytössä olevaan kodin energianhallintajärjestelmään (HEMS), ja sitä voidaan ohjata mukavasti verkossa. Lataukset on lisäksi mahdollista mitata ja laskuttaa erillisinä. *BMW iX3:n AC-latauksen maksimiteho on 11 kW.
Tuotteeseen
Connected Charging -palvelut, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö sisätila

Connected Charging -palvelut.

Digitaalisten Connected Charging -palvelujen avulla hyödynnät BMW i -autosi sähköistä toimintamatkaa optimaalisesti ja tehokkaasti. Jo matkan suunnittelusta alkaen järjestelmä näyttää varmat reitit lähimpiin julkisiin latauspisteisiin matkasi varrella ja antaa sinulle tietoa etukäteen esimerkiksi niiden käytettävyydestä sekä tarjolla olevista latausvirroista.
Tuotteeseen
Pakettitarjoukset kotona lataamiseen

Pakettitarjoukset kotona lataamiseen.

Käteviin pakettiratkaisuihin on koottu juuri ne BMW Charging -tuotteet ja -palvelut, jotka sopivat optimaalisesti kotona tapahtuvaan lataamiseen. Jo omaa BMW iX3 -autoa rakentaessasi voit valita autoosi jonkin useista tarjolla olevista paketeista ja koota siihen juuri ne palvelut, joita tarvitset kotona lataamiseen.
Tuotteeseen

BMW iX3 -AUTOON JÄLKEENPÄIN TILATTAVAT TOIMINNOT.

Optimoi BMW iX3 -autosi mukavasti ”over the air”.

Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnon avulla BMW iX3 -autosi ohjelmisto pysyy aina päivitettynä. Sen innovatiivisten Over the air -päivitysten ansiosta voit varmistaa, että autosi on aina ajan tasalla. Voit lisätä BMW iX3:een myös muita ominaisuuksia ja toimintoja, kuten kaukovaloavustimen, Drive Recorderin tai jopa adaptiivisen M-alustan – tilaa ne helposti ja mukavasti ConnectedDrive Storesta ja aktivoi ne sitten autossasi.

BMW iX3 G08 2020, kuljettaja käyttää monitoiminäyttöä sisätilassa
Remote Software Upgrade, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
Tuotteeseen
BMW Drive Recorder, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

BMW Drive Recorder -ajotallennin.

BMW Drive Recorder -ajotallentimella on mahdollista tallentaa videota auton ympäristöstä ja katsoa kyseinen video esimerkiksi monitoiminäytöltä. Videon voi myös viedä USB-liitännän kautta muuhun päätelaitteeseen. Tärkeät tiedot autosta, kuten ajonopeus ja GPS-sijainti, tallentuvat synkronoidusti videokuvan yhteyteen. BMW Drive Recorder -ajotallentimessa on kaksi alatoimintoa: Eventrecorder-tapahtumatallennin ja Crashrecorder-törmäystallennin.
Tuotteeseen
Kaukovaloavustin, BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö, sisätila

Kaukovaloavustin.

Kaukovaloavustin helpottaa pimeässä ajamista, koska se vaihtaa kaukovaloilta lähivaloille ja päinvastoin vastaan tulevasta ja edellä kulkevasta liikenteestä riippuen. Jos ajoradan valaisu on riittävä, esimerkiksi taajamissa, kaukovaloavustin vaihtaa kaukovaloilta automaattisesti lähivaloille.
Tuotteeseen
Adaptiivinen M-alusta, BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä tiellä ajavan auton keulasta

Adaptiivinen M-alusta.

Adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
Tuotteeseen

BMW-HUOLTOPALVELUT BMW iX3:EEN.

Huoletonta matkantekoa – BMW iX3:lla.

Myös huoltopalveluissa BMW iX3 tarjoaa vain parasta. BMW Liikkuvuuspalvelu tarjoaa hätätilanteessa käyttöösi asiantuntijamme ympäri vuorokauden – vuoden jokaisena päivänä. Innovatiivisten BMW Teleservices -palvelujen avulla BMW iX3 ilmoittaa huoltotarpeista ja vikailmoituksista täysin automaattisesti BMW Service -toimipisteelle, joka ottaa sinuun sen jälkeen yhteyttä. BMW Huolenpitosopimus kattaa nämä ja kaikki muut huoltopalvelut ilman lisäkustannuksia valitsemasi ajan. Enemmän aikaa elämän tärkeille asioille: BMW:n monipuoliset huoltopaketit varmistavat aina selustasi.

Lue lisää
BMW Huolenpitosopimus autoon BMW iX3 G08 2020

BMW Huolenpitosopimus.

Anna palaa ja keskity yksinomaan siihen, mikä on tärkeää – ajamisen ilo. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Suoritettuasi kertaluontoisen maksun saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan.

Lue lisää
BMW Teleservices autoon BMW iX3 G08 2020

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.

Lue lisää
BMW Liikkuvuuspalvelu autoon BMW iX3 G08 2020

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.

Lue lisää

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET BMW iX3 -AUTOON.

Sähköistävän elegantti: BMW iX3.

BMW iX3 on jo vakiona enemmän kuin poikkeuksellinen. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla voit lisäksi räätälöidä autosi juuri omiin tarpeisiisi. Muokkaa BMW iX3 juuri sellaiseksi kuin haluat täydennyksillä ja lisäosilla, jotka vahvistavat entisestään tämän ensimmäisen täyssähköisen BMW Sports Activity Vehiclen muotoilua, toiminnallisuutta tai mukavuutta.

BMW iX3 G08 2020 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä kadulle pysähtyneen auton perästä
BMW-kattoboksi 420 Black/Titanium Silver, BMW iX3 G08 2020

BMW kattoboksi 420 Black/Titanium Silver.

Modernin mustan, titaaninhopeisin sivuosin somistetun BMW-kattoboksin tilavuus on 420 litraa. Se sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta se on helppo kuormata. Varastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla.
Tuotteeseen
BMW kattokaideteline, BMW iX3 G08 2020

BMW kattokaideteline.

Kattokaideteline voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelinekiinnikkeisiin ja -kattobokseihin, ja se sopii täydellisesti auton ilmeeseen. Se on helppo kiinnittää ilman työkaluja, ja se täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lujan rakenteensa ja varkauksia estävän lukitusjärjestelmänsä ansiosta.
Tuotteeseen
BMW jokasään lattiamatot, BMW iX3 G08 2020

BMW jokasään lattiamatot.

Neljässä tarkasti mitoitetussa ja kulutusta kestävässä BMW jokasään lattiamatossa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat jalkatilaa kosteudelta ja lialta. Mattojen musta väritys sopii täydellisesti auton sisätilaan.
Tuotteeseen
BMW LED-oviprojektorit, BMW iX3 G08 2020

BMW LED-oviprojektorit.

Innovatiiviset BMW LED-oviprojektorit aktivoituvat automaattisesti ovien avaamisen yhteydessä ja heijastavat vaihdettavan dian kautta grafiikan maahan auton viereen. Valittavissa on erilaisia kuvia, joilla oviaukon alue voidaan valaista täydellisesti yksilöllisellä tavalla.
Tuotteeseen
BMW Wireless Charging -asema yleismallinen, BMW iX3 G08 2020

BMW Wireless Charging -asema yleismallinen.

Langaton lataus aina ja kaikkialla: Yleismallisen BMW Wireless Charging -aseman avulla älypuhelin voidaan ladata mukavasti ja tehokkaasti autossa ilman johtoa. Matkapuhelin pysyy siinä tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Erityisen kätevä ominaisuus on se, että asemaan on integroitu irrotettava varavirtalähde, mikä mahdollistaa langattoman latauksen myös auton ulkopuolella.
Tuotteeseen
Polkupyörätakateline Pro 2.0, BMW iX3 G08 2020

Polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt mutta silti vankka. Sen suurin sallittu kuormitus on 60 kg. Se on erinomaisen vaivaton käyttää, ja siinä voidaan kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle pyörälle). Kätevä pääsy tavaratilaan milloin tahansa poiskääntötoiminnon ansiosta.
Tuotteeseen

Tutustu muihin BMW iX3:lle tarkoitettuihin BMW-lisävarusteisiin.