Näkymä edestä, BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey
PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi

THE X2

BMW X2

PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi

Ehdottoman ainutlaatuinen. Erittäin epätavallinen. BMW X2 tekee sporttisuutensa selväksi jo ensinäkemältä. Arkailemattomalla atleettisuudellaan se tarjoaa dynaamisen ja ketterän suorituskyvyn, joka etsii vertaistaan tässä luokassa. Yhdessä laadukkaan sisätilan kanssa ja useilla innovatiivisilla teknologioilla varustettuna se on uuden aikakauden pioneeri. Oletko valmis?

Lue lisää

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID.

Tutustu innovatiivisella hybridimoottorilla varustetun BMW X2 xDrive25e:n etuihin ja teknisiin yksityiskohtiin.

Kahden maailman parhaat puolet: BMW X2 xDrive25e tarjoaa sinulle kestävää liikkuvuutta ja tehokkaan ajodynamiikan. Tutustu tämän innovatiivisen BMW-hybridiauton lukuisiin etuihin ja lue lisää sen käyttövoimakonseptista, ajodynamiikasta, BMW Chargingista ja BMW ConnectedDriven kätevistä digitaalisista palveluista.

Plug-in hybrid BMW X2 xDrive25e F39, näkymä edestä autollin edessä yhdessä mallin kanssa

BMW X2 xDrive25e:n Plug-in Hybrid -teknologia.

BMW X2 xDrive25e Plug-in Hybridissä yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja voimakas BMW-polttomoottori. Yhdessä nämä käyttövoimayksiköt tuottavat taloudellisen ja ainutlaatuisen ajokokemuksen. Optimaalisesta dynamiikasta ja vetopidosta huolehtii lisäksi tämän ajoneuvosegmentin plug-in hybrideissä ainutlaatuinen BMW xDrive -neliveto.
Tutustu BMW:n sähköiseen liikkuvuuteen
Plug-in hybrid BMW X2 xDrive25e F39, kolmen neljäsosan sivukuva tiellä liikkeellä olevasta autosta

BMW X2 xDrive25e:n käyttötilat.

Halusitpa ajaa pelkällä sähköllä ja päästöttömästi töihin tai voimakasta ja dynaamista suorituskykyä käyttäen – hybridivoimanlähteellä varustettu BMW X2 xDrive25e pitää sinulle kaikki mahdollisuudet avoinna. Hyödy älykkäistä ajotiloista, jotka varmistavat poltto- ja sähkömoottorin optimaalisen yhteispelin joka tilanteessa.

Tutustu BMW:n sähköiseen liikkuvuuteen
Plug-in hybrid BMW X2 xDrive25e F39, kolmen neljäsosan näkymä latauksessa olevan auton takaa ja malli

BMW X2 xDrive25e:n lataaminen.

BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja Plug-in hybridisi lataamiseen. BMW X2 xDrive25e:n toimitussisältöön kuuluvat tavallisiin pistorasioihin soveltuvan vakiolatauskaapelin lisäksi myös julkisiin latausasemiin tarkoitettu latauskaapeli (mode 3) ja BMW Charging Card, joka tarjoaa sinulle houkuttelevia mahdollisuuksia julkiseen lataukseen markkinakohtaisesti.

Lue lisää lataamisesta
Plug-in hybrid BMW X2 xDrive25e F39, navigointijärjestelmä, lähikuva

BMW X2 xDrive25e:n digitaaliset palvelut.

BMW tarjoaa sinulle innovatiivisia digitaalisia palveluja, jotka tekevät arjen liikkumisesta BMW X2 xDrive25e:llä entistäkin mukavampaa. BMW Connected Charging näyttää sinulle luotettavasti lähimmät reittisi varrella olevat julkiset latausasemat. Saatavillasi on myös muita digitaalisia palveluja, kuten My BMW App, joka helpottaa päivittäistä liikkumistasi entisestään.
Tutustu BMW:n sähköiseen liikkuvuuteen

DYNAAMINEN JOKAISTA YKSITYISKOHTAA MYÖTEN.

Kolmen neljäsosan näkymä edestä, BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey
Ilmanottoaukot, BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey, näkymä edestä

Ilmanottoaukot.

Ihastuttaa ensisilmäyksellä: itsetietoinen etuosa, jossa on voimakas etupuskuri ja suuret kolmiosaiset ilmanottoaukot, jotka takaavat jarrujen ja moottorin entistä paremman jäähdytyksen. Ilmanottoaukkoihin integroidut Air Curtains -osat laskevat lisäksi korin ilmanvastusta.
Pyöränkotelon suojukset, BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey, sivukuva

Pyöränkotelon suojukset.

Sporttinen yleisilme: Business M Sport X -pakettiin kuuluvat Frozen Grey -väriset pyöränkotelon suojukset antavat mahtaville renkaille erityisen dynaamiset kehykset. Aivan kuin huomiota herättävät sivuhelmat, ne ovat erehtymätön merkki siitä, että BMW X2 on täysipainoinen X-perheen jäsen.
Sivuhelmat, BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey, kolmen neljäsosan sivukuva

Sivuhelmat.

Sen, minkä BMW X2 on aloittanut, se tekee myös loppuun: Todisteena tästä ovat uudenlaiset Frozen Grey -väriset verhoilut sivuhelmojen yllä. Ne muodostavat siistin yhteyden Frozen Grey -väristen pyöränkoteloiden välille ja jatkavat maalin ja koriste-elementtien voimakasta yhteyttä johdonmukaisesti aina perään asti.
Näkymä perästä, BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey

Takaosan muotoilu.

Johdonmukaisuus loppuun asti ajateltua: Ainutlaatuinen muotokieli jatkuu aina perään asti. Takaluukku päättyy takapuskuriin, mikä antaa epätavallisen esteettisen ilmeen. Tähän sopivasti takaluukun kahva on integroitu huomaamattomasti BMW-merkkiin.
Ohjaamo, BMW X2 F39 2020, sisätila

Kuljettajakeskeinen ohjaamo.

Laadukkaaseen sisätilaan kuuluu BMW X -malleille tyypillinen ergonominen ohjaamo, joka on räätälöity kuljettajalle. Kaikki laitteet ja toiminnot ovat nopeasti ja intuitiivisesti käytettävissä. Lisävarusteena saatava nahkainen M-ohjauspyörä, jossa on monitoiminäppäimet, sopii täydellisesti käteen ja antaa hyvän näkymän kahteen pyöreään mittariin.

Kojelauta, BMW X2 F39 2020, sisätila

Edistyksellinen käyttökonsepti.

Tervetuloa mukavuusalueelle: Innovatiivinen käyttökonsepti nostaa kommunikaation uudelle tasolle. Mittaristoa on mukava ja helppo käyttää – iDrive-monitoimisäätimellä tai kosketus- ja puheohjauksella. Käytitpä sitten navigointia, Connectivity-palveluita tai viihdejärjestelmää: kuuden ikkunan järjestys voidaan valita vapaasti, ja ne näyttävät tiedon reaaliajassa.

Nahkaverhoilu, BMW X2 F39 2020, sisätila

Laadukas verhoilu.

Lukuisat valittavissa olevat, verhoilut on valmistettu laadukkaasti, ja ne tekevät istuimista erityisen mukavat. Kuvassa oleva Micro Hexagon / Alcantara -kangasvaihtoehto keltaisilla kontrastiompeleilla kuuluu yksinomaan BMW X2:n M Sport -pakettiin tai M Sport X -pakettiin. Erityinen yksityiskohta: Sitä on myös käsinojassa, keskikonsolissa ja kojelaudassa, mikä viimeistelee vaikuttavalla tavalla koko sisätilan sporttisen ilmeen.

BMW X2:N AJODYNAMIIKKA.

BMW X2:n voimansiirto- ja alustakomponentit.

Voimakkaat moottorit. Suora ohjaus. Lisävarusteena saatava M Sport -alusta. Äärimmäisen tarkka käsiteltävyys. Dynamiikkaa ja ketteryyttä – lyhyet ja pitkät matkat, kaupunkiajo ja mutkikkaat maantiet. Kaikki tämä on vielä parempaa lisävarusteena saatavalla BMW xDrive -nelivedolla. Se antaa BMW X2:lle upean pidon ja suuntavakauden, joka pitää ajoneuvon hallinnassa myös tiukoissa kurveissa. Sydämentykytys kuuluu samaan hintaan – kaikille, jotka ovat siihen valmiita.
Sivukuva, BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey liikkeellä
Vaihdevalitsin, BMW X2 F39 2020, sisätila

Sport -kaksoiskytkinvaihteisto.

7-vaihteinen Steptronic Sport -kaksoiskytkinvaihteisto vaihtaa vaihteet urheilullisen nopeasti. Lisäksi vaihteet voi vaihtaa myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtaminen tapahtuu suorituskykypainotteisen nopeasti.

BMW X2 xDrive F39 2020 Brooklyn Grey takaa katsottuna

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
Adaptiivinen alusta BMW X2 F39

Adaptiivinen alusta.

Kymmenen millimetriä matalampi adaptiivinen alusta parantaa auton mukavuutta ja ajodynamiikkaa sopeuttamalla iskunvaimennuksen luonteen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita asetukseksi joko mukavuuspainotteisen asetuksen COMFORT tai urheilullisen asetuksen SPORT.

BMW X2:N KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

BMW X2:ssa pääset nauttimaan täydellisestä älypuhelimen ja ajoneuvon välisestä yhteydestä innovatiivisen My BMW -sovelluksen ansiosta. Voit suunnitella ajanvarauksia tai reittejä ja lähettää ne navigointijärjestelmään, jakaa nykyisen sijaintisi reaaliajassa tai katsoa älypuhelimeltasi, miten kävelet loppumatkan jalkaisin perille päästyäsi. Tutustu sovellukseen, joka helpottaa elämääsi – BMW Connectedin avulla kaikki on mahdollista.
Driving Assistant Plus, BMW X2 F39 2020, sisätilan kojelauta

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus on merkittävä lisä auton turvallisuuteen ja mukavuuteen. Se sisältää City-pysähdyksiinjarrutustoiminnollisen peräänajovaroittimen ja henkilötunnistuksen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, kaukovaloavustimen, Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfon ja kameraan perustuvan Stop&Go-toiminnollisen vakionopeussäätimen.
Head-Up-näyttö, BMW X2 F39 2020, sisätilan kojelauta

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Se voi näyttää esimerkiksi senhetkisen ajonopeuden, navigointiopastuksen, Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfon ja ohituskiellon näytön sekä puhelimen ja viihteen listat.
Ohjaamo, jossa aktiivinen vakionopeussäädin Stop&Go-toiminnolla, BMW X2 2020 F39, sisätila

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa Stop&Go-toiminto.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto sekä peräänajovaroitus ja jarrutustoiminto, säilyttää kuljettajan asettaman ajonopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä hoitaa pysähtymisen jälkeen liikkeelle lähdön ja nopeuden hidastamisen, joten etäisyys edellä ajavaan säilyy myös hitaasti etenevässä ja pysähtelevässä ruuhkaliikenteessä.
Navigation Plus, BMW X2 2020 F39, sisätila

Navigation Plus.

Navigation Plus -järjestelmässä on BMW Head-Up -näyttö, iDrive Touch -monitoimisäädin ja kiinteä 8,8" kosketusnäyttö sekä mittaristo, jossa tarkkapiirtoinen 5,7'' TFT-näyttö. Järjestelmää käytetään intuitiivisella iDrive Touch -monitoimisäätimellä, pikavalintanäppäimillä, kahdeksalla suosikkinäppäimellä, puhekäyttötoiminnolla (suomen kieli ei tuettu) tai kosketusnäytön interaktiivisista ruutukuvakkeista.
Smartphone Integration, BMW X2 F39

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI), BMW X2 F39 2020, sisätila

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset.

Tuhlaantuuko loma-aikaa ruuhkissa? Reaaliaikaisten liikennetiedotusten (Real Time Traffic Information, RTTI) avulla pääset nopeammin perille kohteeseen. Palvelu tietää vallitsevan liikennetilanteen lähes reaaliajassa ja laskee kiertävän vaihtoehtoreitin automaattisesti. Paikalliset vaaravaroitukset -lisätoiminto varoittaa huonoista tie- tai keliolosuhteista ja onnettomuuksista reittisi varrella.
Concierge Service, BMW X2 2020 F39, sisätila

Concierge Service.

Paistaako Roomassa huomenna aurinko? Koska lentoni lähtee? Missä kaupungin paras ravintola on? Concierge Service -palvelu on aina valmis auttamaan matkoillasi. Näppäimen painaminen riittää, ja saat asiaasi apua – yksilöllisesti, henkilökohtaisesti ja nopeasti. Missä ikinä matkallasi oletkin, mitä ikinä tarvitsetkin.

BMW X2:N MALLIT.

Business-varustelu.

BMW X2:n Business-varustelu näyttää erittäin sporttiselta ja tyypilliseltä BMW X:ltä. Sen voimakkaat mittasuhteet ja näyttävä muotoilu antaa ajoneuvolle vahvan ja innovatiivisen ilmeen. Ulkotilan katseenvangitsijana toimivat etuosan, sivujen ja takaosan mustat verhoilut, jotka luovat dynaamisen kontrastin auton väriin ja korostavat entisestään sporttista X-luonnetta. Laadukas moderni sisätila täydentää upealla tavalla vaikuttavan ilmeen.
 • Takaluukun automaattitoiminto
 • Pysäköintitutka takana; valittavissa pysäköintitutka edessä ja takana ml. pysäköintiavustin (ominaisuuksia ei ole kuvattu tässä)
 • Ilmastointiautomatiikka 2-alueen säädöllä
 • Vakionopeussäätö pysähdyksiinjarrutustoiminnolla
BMW X2 sDrive20i F39 2018 Business-varustelu metalliväri Mediterranean Blue, kolmen neljäsosan näkymä edestä

Business M Sport.

Business M Sport -malli tekee autosta vieläkin urheilullisemman. Se sisältää monia yksityiskohtia, jotka terävöittävät auton ulkopuolen ja sisätilan ilmettä sekä lisäävät taatusti ajamisen iloa. Näin esimerkiksi M Sport -alusta ja M aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.
 • M aerodynamiikkapaketti, johon kuuluu etuhelma Dark Shadow -metallivärisellä väliosalla, erityisesti suunnitellut ilma-aukot ja korin väriset kynnykset Dark Shadow -metallivärisillä väliosilla, korin väriset pyöränkotelon suojukset sekä takahelman diffuusori Dark Shadow -metallivärisellä väliosalla
 • 19" M kevytmetallivanteet Double-spoke 715 M turvarenkailla; muita vanteita saatavilla
 • Urheiluistuimet edessä, verhoiluna Micro Hexagon' Sensatec Black tai kangas/Sensatec-yhdistelmä Anthracite harmailla korostuksilla; muita verhoiluja saatavissa
 • Nahkainen M ohjauspyörä
BMW X2 sDrive20i F39 2018 Business M Sport metalliväri Misano Blue, kolmen neljäsosan näkymä edestä

Business M Sport X.

Business M Sport X -paketti on saanut inspiraation ralliurheilusta. Metalliväri Frozen Grey korostaa keulaa, sivua ja perää. Sisätilassa Business M Sport yksityiskohdat korostavat ajoneuvon sporttista X-luonnetta.
 • Ulkopuolen M Sport X -paketti, johon kuuluu etuhelma Frozen Grey -metallivärisellä väliosalla, erityisesti suunnitellut ilma-aukot ja korin väriset kynnykset Frozen Grey -metallivärisillä väliosilla, korin väriset pyöränkotelon suojukset sekä takahelman diffuusori Frozen Grey -metallivärisellä väliosalla
 • 19" M kevytmetallivanteet Y-spoke 722 M turvarenkailla; muita vanteita saatavilla
 • Urheiluistuimet edessä, verhoiluna Micro Hexagon' Sensatec Black keltaisella korostuksella; muita verhoiluja saatavilla
 • Nahkainen M ohjauspyörä
BMW X2 sDrive20i F39 2018 Business M Sport X metalliväri Sparkling Storm Brilliant Effect, kolmen neljäsosan näkymä edestä
 • Business-varustelu.
 • Business M Sport.
 • Business M Sport X.

BMW X2:N TEKNISET TIEDOT.

BMW X2 xDrive20i.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

131 (178) / 5.000–5.500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

7,3

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

7,6–6,9

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km:

174–156

BMW X2 F39 Brooklyn Grey, näkymä edestä
BMW-työntekijä neuvoo asiakasta

HALUATKO HENKILÖKOHTAISTA NEUVONTAA?

Jos sinulla on kysyttävää BMW X2:sta tai haluat saada tarjouksen, ole yhteydessä lähistölläsi olevaan BMW-jälleenmyyjään. Pätevät BMW-työntekijämme neuvovat sinua mielellään puhelimitse tai suoraan paikan päällä.