MALLIN TUOTANTO ON PÄÄTTYNYT.

BMW 5-sarjan Gran Turismo.

MALLIN TUOTANTO ON PÄÄTTYNYT.BMW 5-sarjan Gran Turismo.

Tavaratilan tilavuus

500 litraa

Panoraamalasikatto

Kyllä

Suhteessa 40:20:40 käännettävät takaselkänojat, litraa

1700

Akseliväli, mm

2968

BMW 5-sarjan Gran Turismossa Sedan-auton tyylikäs läsnäolo yhdistyy Coupén urheilulliseen eleganssiin. Auton ilme on yksilöllinen. Ylelliset materiaalit, erinomainen mukavuus ja hiukan korotettu istuma-asento ovat avaran sisätilan kohokohtia.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

YKKÖSLUOKAN AVARUUTTA.

BMW 5-sarjan Gran Turismon muotoilu.

Tutustu BMW 5-sarjan Gran Turismon designin uusiin tuntomerkkeihin.

Ulkopuoli.

BMW 5-sarjan Gran Turismon linjat tuovat auton vetovoiman esiin vaikuttavalla tavalla: Sedanin tyylikäs läsnäolo yhdistyy harmonisesti Coupén urheilulliseen eleganssiin. Tältä pohjalta syntyy BMW 5-sarjan Gran Turismon yksilöllinen luonne. Paljon enemmän kuin vain poikkeuksellinen auto – ainutkertainen BMW.

Palvelut ja sovellukset.

Viestintä, tieto ja viihde – BMW ConnectedDriven palvelujen ja sovelluksien ansiosta koet liikkuvuuden aivan uudella tavalla.

Mallit ja varusteet.

BMW 5-sarjan Gran Turismon Luxury-varusteversio on klassinen ja elegantti. Valitse ilmaisuvoimaisista luonteista mieleisesi ja muokkaa uutta BMW 5-sarjan Gran Turismoasi omien toiveittesi mukaan. BMW tarjoaa monia mahdollisuuksia yksilöllistämiseen.