MALLIN TUOTANTO ON PÄÄTTYNYT.

BMW 5-sarjan Gran Turismo.

MALLIN TUOTANTO ON PÄÄTTYNYT.BMW 5-sarjan Gran Turismo.

Tavaratilan tilavuus

500 litraa

Panoraamalasikatto

Kyllä

Suhteessa 40:20:40 käännettävät takaselkänojat, litraa

1700

Akseliväli, mm

2968

BMW 5-sarjan Gran Turismossa Sedan-auton tyylikäs läsnäolo yhdistyy Coupén urheilulliseen eleganssiin. Auton ilme on yksilöllinen. Ylelliset materiaalit, erinomainen mukavuus ja hiukan korotettu istuma-asento ovat avaran sisätilan kohokohtia.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

YKKÖSLUOKAN AVARUUTTA.

BMW 5-sarjan Gran Turismon muotoilu.

Tutustu BMW 5-sarjan Gran Turismon designin uusiin tuntomerkkeihin.

Ulkopuoli.

BMW 5-sarjan Gran Turismon linjat tuovat auton vetovoiman esiin vaikuttavalla tavalla: Sedanin tyylikäs läsnäolo yhdistyy harmonisesti Coupén urheilulliseen eleganssiin. Tältä pohjalta syntyy BMW 5-sarjan Gran Turismon yksilöllinen luonne. Paljon enemmän kuin vain poikkeuksellinen auto – ainutkertainen BMW.

Palvelut ja sovellukset.

Viestintä, tieto ja viihde – BMW ConnectedDriven palvelujen ja sovelluksien ansiosta koet liikkuvuuden aivan uudella tavalla.

Mallit ja varusteet.

BMW 5-sarjan Gran Turismon Luxury-varusteversio on klassinen ja elegantti. Valitse ilmaisuvoimaisista luonteista mieleisesi ja muokkaa uutta BMW 5-sarjan Gran Turismoasi omien toiveittesi mukaan. BMW tarjoaa monia mahdollisuuksia yksilöllistämiseen.

225 kW.

Miten parantaa moottoria, joka on jo kuusi kertaa voittanut kansainvälisen Engine of the Year Award -palkinnon? BMW 535i-mallin 6-sylinterinen bensiinirivimoottori antaa kysymykseen yksiselitteisen vastauksen. BMW TwinPower Turbo -tekniikan, Valvetronicin ja bensiinin High Precision -suoraruiskutuksen ansiosta on kyetty parantamaan samanaikaisesti tehoa ja taloudellisuutta. Kutakin näistä kolmesta tekniikasta on kehitetty uutterasti edelleen. Kuitenkin vasta yhteistyössä muiden tekniikoiden kanssa käy selväksi, miten paljon moottoriin on saatu lisättyä dynamiikkaa ja taloudellisuutta.
BMW 535i-mallin kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori kehittää 225 kW:n (306 hv) tehon, tarjoaa voimakkaan 400 Nm:n väännön laajalla kierroslukualueella ja vakuuttaa samanaikaisesti tasaisella käynnillä. Tätä dynaamista taustaa vasten tarkasteltuna yhdistetyt kulutusarvot tuntuvat sitäkin vaikuttavammilta: jo 8,5–8,2 litraa/100 km (xDrive: 8,6–8,5 l) riittää BMW 5-sarjan Gran Turismolle. Myös CO2-päästö jää kohtuulliseksi: 198–192 g/km (xDrive: 205–199 g/km). Lisäksi BMW 535i-mallin moottori täyttää vakiovarusteisena pakokaasun päästönormin EU6.