BMW 1-sarja GF40, Misano Blue metalliväri, etunäkymä ajettaessa.
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE 1

BMW 1-SARJA: PIRTEÄ BMW KOMPAKTISSA KOOSSA.

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel
THE 1BMW 1-SARJA: PIRTEÄ BMW KOMPAKTISSA KOOSSA.

KOE KOMPAKTI AJOMUKAVUUS JA BMW-TUNNE – TÄSSÄ ON BMW 1-SARJA.

Tämä on täydellinen auto sinulle, joka etsit urheilullista, kätevää ja mukavaa autoa kaupunkiajoon tai pitkille matkoille. Ajamisen iloa ei voi olla huomaamatta. Tässä autossa on keskitytty kuljettajaan: ergonomiset ja urheilulliset etuistuimet sekä dynamiikan ja sujuvuuden yhdistävä ajokokemus. 

Lue lisää

VALITSE BMW 1-SARJAN SEDAN.

BMW 118i A

Business

BMW 1-SERIE
 • Vakionopeussäädin
 • LED -ajovalot
 • BMW Live Cockpit Professional

BMW 118d A

Business Sport

BMW 128ti
 • Urheiluistuimet edessä
 • Säilytystila paketti
 • Vakionopeussäädin

BMW 120d xDrive A

Business M Sport

BMW 120d xDrive
 • Urheiluistuimet edessä
 • Pysäköintietäisyyden valvonta
 • M Sport ohjaus

BMW 1-SARJAN URHEILULLINEN ULKOPUOLEN JA SISÄTILOJEN MUOTOILU.

Suvereenisuus, jonka näkee heti: BMW 1-sarjan suunnittelu tekee voimakkaan vaikutuksen sekä ulko- että sisäosien suhteen. Sen aloittaa jo dynaaminen, suurella jäähdyttimen säleiköllä ja leveällä etuhelmalla varustettu keula. Omaleimaiset linjat kulkevat rinnan joustavan kattolinjan kanssa lujaan perään saakka. BMW 1-sarjan erityisen laadun huomaa heti myös sisätilassa: Matkustajia odottaa avara ja avoimelta vaikuttava ilmapiiri, johon liittyy hyvänolontunne. Modernissa ohjaamossa on erityistä ergonomisesti optimoitu varustus, lisävarusteena saatavat suuret digitaalinäytöt ja johdonmukainen kuljettajakeskeisyys.

Lue lisää

MUOTOILU.

BMW 1-sarjan ulkopuolen ja sisätilan korkealaatuiset varusteet.

Tutustu BMW 1-sarjan Sport Line-ajopaketin urheilullisiin muotoiluvaihtoehtoihin. Ulkopuolen ja sisätilan korkealaatuisilla varusteilla teet autostasi täysin oman makusi ja tarpeittesi mukaisen.

BMW 1-sarjan F40 Sport Line -paketti, Mineral White metalliväri, 3/4 sivukuva ajavasta autosta.
BMW 1-sarjan F40 jäähdyttimen säleikkö

Jäähdyttimen säleikkö.

Tunnusomainen jäähdyttimen säleikkö on toteutettu yhdistettynä elementtinä ja siinä on krominen korkeakiiltoinen kehys ja mustat korkeakiiltoiset pitkittäisrivat. Keskeisenä optisena yksityiskohtana se korostaa auton vahvaa ja kaunista keulailmettä.
BMW 1-sarjan F40 Sport Line -paketti ja mustat ulkopeilikotelot

Mustat ulkopeilikotelot.

Ulkopeilikotelot ovat mustan korkeakiiltoiset eivätkä auton värisiksi maalatut. Ne korostavat auton urheilullista optiikkaa ja luovat yksilöllisen ulkonäön.
BMW 1-sarjan F40 Sport Line -paketti ja M kiilto Shadow Line.

M korkeakiiltoinen Shadow Line.

M korkeakiiltoinen Shadow Line sisältää useita korkeakiiltoisen mustia varusteyksityiskohtia. Niitä ovat esimerkiksi sivuikkunoiden alareunalistat, kehyslistat ja pystylistat, B-pilareiden suojukset sekä ulkopeilikotelot, ulkopeilikolmiot, ulkopeilien juuriosat ja ulkopeilijalat.
BMW 1-sarjan F40 Sport Line -paketin pakoputkenpää.

Pakoputkenpää.

90 mm pakoputkenpää (3-sylinterisissä moottoreissa vasemmalla, 4-sylinterisissä moottoreissa vasemmalla ja oikealla) on optinen aksentti ja korostaa ajoneuvon urheilullista olemusta.
BMW 1-sarjan F40 Sport Line -paketin ohjaamo, jossa nahkainen urheiluohjauspyörä.

Nahkainen urheiluohjauspyörä.

Mustassa kolmipuolaisessa nahkaisessa urheiluohjauspyörässä on galvanoitu koristeosa. Paksun kehän ja muotoiltujen peukalosyvennysten ansiosta tämä tyylikäs ohjauspyörä istuu hyvin käteen.
BMW 1-sarjan F40 Sport Line -paketti, Illuminated Berlin -sisäkoristelistat

Illuminated Berlin -sisäkoristelistat.

Kojelaudan ja oviverhousten Illuminated Berlin -sisäkoristelistat High matt -korostuksella tuovat sisätilaan arvokkaan tunnelman. Hillitysti taustalla loistavien listojen läpikuultava kuvio synnyttää houkuttelevan ja miellyttävän tunnelman ajoneuvon sisälle.
BMW 1-sarjan F40 Sport Line paketti, panoraamalasikatto.

Panoraamalasikatto.

Panoraamalasikaton luukun avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja luukku suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.
BMW 1-sarjan 128ti F40 nahkainen M ohjauspyörä kontrastiompeleilla

Nahkainen M ohjauspyörä kontrastiompeleilla.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on punainen kontrastiommel. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.

AJODYNAMIIKKA.

BMW 1-sarjan voimansiirto, alusta ja M urheiluohjaus.

Voimakas kiihdytys, täsmällinen ohjattavuus tai turvallinen tieasento – 1-sarjan BMW tekee tehokkaan moottorinsa ja dynaamisten voimansiirto- ja alustakomponenttien ansiosta jokaisesta ajosta huippukokemuksen. Tutustu valikoituihin ajodynamiikan ominaisuuksiin ja rakenna itse oma 1-sarjan BMW-autosi.
BMW 1-sarja F40 M urheiluohjauksella

M urheiluohjaus.

M urheiluohjaus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Autoa on entistäkin tarkempi ohjata, mikä merkitsee urheilullista ajettavuutta erityisesti mutkaisilla tieosuuksilla.
BMW 1-sarjan F40 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
Älykäs BMW xDrive -neliveto BMW 1-sarjassa F40.

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
BMW 1-sarja F40 adaptiivisella alustalla.

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta parantaa auton mukavuutta ja ajodynamiikkaa sopeuttamalla iskunvaimennuksen luonteen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit valita asetukseksi joko mukavuuspainotteisen asetuksen COMFORT tai urheilullisen asetuksen SPORT.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA KYTKETTÄVYYS.

Älykäät teknologiat ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 1-sarjassa.

Käytä ajotietokonetta eleohjauksella, anna ajoneuvon suorittaa pysäköinti automaattisesti tai kysy älykkäältä puheohjaukselta, missä seuraava huoltoasema on. BMW 1 -sarja tarjoaa lukuisia hyödyllisiä toimintoja, digitaalisia palveluja ja kuljettajan avustinjärjestelmiä – erinomaisen turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi.
BMW 1-sarjan F40 monitoiminäyttö ja kuljettajan avustinjärjestelmä Driving Assistant.

Driving Assistant.

Turvallisuuspaketti Driving Assistant sisältää kameraan perustuvina järjestelminä jarrutustoiminnollisen keulatörmäysvaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän sekä Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen, jossa on Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfo ja ohituskieltojen näyttö sekä rajoitusten ennakointi. Lisäksi varustus sisältää tutkaan perustuvina järjestelminä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän takana, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmän ja peräänajovaroittimen.
BMW 1 -sarja F40 käytännöllisellä Parking Assistant -pysäköintiavustimella.

Parking Assistant.

Parking Assistant helpottaa auton pysäköimistä. Peruutuskamera varmistaa hyvän näkyvyyden taaksepäin. Aktiivinen pysäköintietäisyyden valvonta (Active Park Distance Control) auttaa välttämään pysäköintikolhut. Pysäköintiavustin pysäköi auton täysin automaattisesti vapaaseen pysäköintitilaan, joka voi olla joko kadun suuntainen (taskupysäköinti) tai poikittain katuun nähden. Avustimella voi myös lähteä taskupysäköinnistä automaattisesti. Peruutusavustin avustaa kuljettajaa peruuttamaan autoa esimerkiksi ahtailla kujilla.
BMW 1 -sarja F40 BMW-eleohjauksella

BMW-eleohjaus.

BMW-eleohjauksella auton tiettyjä toimintoja voidaan ohjata käden liikkeillä. Tiettyjen käyttötoimintojen yhteydessä järjestelmä tunnistaa käden liikkeet kuten "pyyhintä" tai "osoittaminen", joilla voidaan mm. hylätä tuleva puhelu tai vastata puheluun. Etusormea pyörittämällä voidaan säätää äänenvoimakkuutta.
BMW 1-sarja F40, BMW Head-Up -näyttö.

BMW Head-Up -näyttö.

Suuri, värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Se voi näyttää varustuksesta riippuen esimerkiksi ajonopeuden, navigointiopastuksen, nopeusrajoituksen, ohituskiellon sekä puhelimen luettelon ja viihdesisältöjä.
Näyttöyhdistemä BMW Live Cockpit Professional BMW 1-sarjassa F40.

BMW Live Cockpit Professional.

Navigoinnilla varustettu BMW Live Cockpit Professional sisältää laadukkaan näyttöyhdistelmän, joka koostuu tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 10,25-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
Remote Software Upgrade uudessa BMW 1 -sarjassa F40.

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
BMW 1 -sarja, jossa älypuhelimen integrointi

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.

MALLIT JA VARUSTEET.

BMW 1-sarjan vahvailmeiset malliversiot.

Business Luxury

 • 17″ kevytmetallivanteet Multi-spoke 547; saatavissa myös muita vannevaihtoehtoja
 • BMW Individual Exterieur Line satiinialumiini
 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
 • ”Illuminated Berlin” -sisäkoristelistat, saatavissa myös muita sisäkoristelistoja
BMW 1-sarjan F40 Business Luxury, metallivärillä Storm Bay, kolmen neljäsosan sivunäkymä

Business Sport

 • 17″ kevytmetallivanteet Double-spoke 549; saatavissa myös muita vannevaihtoehtoja
 • M korkeakiiltoinen Shadow Line
 • Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet, istuinverhoiluna kangas/Sensatec-yhdistelmä Anthracite, jossa on Grey-korostus, lisävarusteena Orange-korostus; saatavissa myös muita istuinverhoiluja
 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
BMW 1-sarjan F40 Business Sport, metallivärillä Mineral White, studiokuva kolmen neljäsosan näkymälle keulasta

M Sport -paketti

 • 17″ M-kevytmetallivanteet Double-spoke 550 M Bicolor; saatavissa myös muita vannevaihtoehtoja
 • M Sport-alusta sisältäen M urheiluohjauksen; saatavissa myös muita alustoja
 • Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet, ”Trigon” Sensatec Black -kangasverhoilu; saatavissa myös muita istuinverhoiluja
 • Nahkainen M ohjauspyörä
BMW 1-sarjan F40 M Sport, metallivärillä Melbourne Red, kolmen neljäsosan sivunäkymä
 • Business Luxury
 • Business Sport
 • M Sport -paketti

BMW 1-sarja 128ti.

BMW 1-sarjan 128ti-auton muotoilu ja ajodynamiikka.

BMW 128ti-auton ainutlaatuinen ulkonäkö ja tekniset yksityiskohdat tekevät siitä mallisarjan erityisen sporttisen edustajan. Mallityypillisiin muotoiluelementteihinsä sopiva BMW TwinPower Turbo -teknologiaa hyödyntävä bensiinimoottori ja etuakselin tasauspyörästölukko takaavat korkeimman tason ajodynaamiset ominaisuudet.
BMW 1-sarjan 128ti F40 kynnuskotelo ti-tarroilla

Kynnyskotelo ti-tarroilla.

Kynnyskotelon punainen korostus ja ti-tarrat korostavat upeasti ajoneuvon urheilullista ulkonäköä.
BMW 1-sarja 128ti F40 18” M-kevytmetallivanteet Y-spoke 553 M Bicolor, sport-renkaat

18” M-kevytmetallivanteet Y-spoke 553 M Bicolor, sport-renkaat.

18” M-kevytmetallivanteet Y-spoke 553 M metallinen Bicolor Orbit Grey, sport-renkaat, kiiltosorvatut, vanteet 8J x 18 ja renkaat 225/40 R18.
BMW 1-sarjan 128ti F40, sisätilan muotoiluvarusteet

Sisätilan muotoiluvarusteet.

Sisätilassa vallitsee 128ti-tyypillisten muotoiluvarusteiden ansiosta erityisen sporttisen elegantti tunnelma. Tunnelman takaavat yksityiskohdat, kuten nahkainen M ohjauspyörä, jossa on punainen kontrastiommel, eksklusiiviset urheiluistuimet punaisin aksentein, niihin sopivat eksklusiiviset lattiamatot punaisin reunuksin sekä ommeltu ti-logo keskikyynärnojassa.
BMW 1-sarjan 128ti F40 100% sDrive & tasauspyörästön lukko

100% sDrive & tasauspyörästön lukko.

BMW 1-sarjan 128ti -auton vakiomuotoinen tasauspyörästön lukko parantaa pitoa ja ajovakautta kurveista pois kiihdytettäessä, nopeissa kurveissa sekä erilaisilla katupinnoitteilla, sillä se jakaa moottorin voiman tilanteen mukaan etupyörien välille. Lopputuloksena syntyy suvereeni ja dynaaminen ajokäyttäyminen.
BMW 1-sarjan 128ti F40 BMW 128ti moottori

BMW 128ti moottori.

Kompakti urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: BMW 128ti -mallin 4-sylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori on poikkeuksellisen tehokas, koska se on varustettu yhdeksällä männällä, suurella turboahtimella, optimoidulla ilmanohjaimella ja pakoputkistolla, jossa on ohjatut pakokaasuläpät.
BMW 1-sarjan 128ti F40, M Sport -alusta

M Sport -alusta.

M Sport -alusta on noin kymmenen millimetriä matalampi. Siinä on lyhyemmät jouset sekä jäykemmät, 128ti-mallille tyypilliset iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii korostetun urheilullisessa ajossa.
BMW 1-sarjan 128ti F40, ohjaus

Ohjaus.

128ti-mallille sovitettu ohjaaminen takaa suoran ja ketterän ajokäyttäytymisen. Autoa on entistäkin tarkempi ohjata, mikä erityisesti mutkaisilla tieosuuksilla merkitsee urheilullista ajettavuutta.

BMW 1 -SARJAN TEKNISET TIEDOT.

BMW 118i

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

100 (136) / 4500-6500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

8,9

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

5,7 - 6,4

CO2-päästö, yhdistetty, g/km:

129 - 146

BMW 1 -sarja F40, tekniset tiedot

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW 1-SARJAN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:

 • Katsastustarkastushuolto
 • Mikrosuodattimen huolto
 • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta

Polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt.

BMW M135i xDrive:
Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 7,9–7,4
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 178–168


BMW 128ti:

Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 7,5–6,8
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 170–156

Polttoaineen kulutusta, CO2-päästöjä, sähkönkulutusta ja sähköistä toimintamatkaa koskevat viralliset tiedot on määritetty määrättyä mittausmenettelyä käyttäen ja asetuksen (EU) 715/2007 voimassa olevan version mukaisesti. WLTP-tietojen vaihteluväleissä on otettu huomioon lisävarusteet. 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille viralliset tiedot ilmoitetaan enää vain WLTP:n mukaisesti. Lisätietoja NEDC- ja WLTP-mittausmenettelyistä on osoitteessa www.bmw.de/wltp.

Lue lisää