BMW X7 G07 2019, Arctic Grey, kolmen neljäsosan näkymä keulasta
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE X7

BMW X7

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

Ensimmäinen BMW X7: Sen vaikuttava olemus henkii puristisen designin ja atleettisen muotokielen ansiosta keveyttä ja ripeyttä. Samalla sisätilan vaikuttava tilavuus tarjoaa suuntaa näyttävän yhdistelmän ainutlaatuisuutta, toimivuutta ja vapautta – miellyttävää mukavuutta kolmannelle istuinriville saakka. Myös sen voimakas ajodynamiikka, joka tekee vaikutuksen optimaalisella urheilullisuudella, on poikkeuksellinen. Näin jokaisesta ajomatkasta tulee suuri esitys.
 

 

 

Lue lisää

BMW X7:N KONFIGURAATIOEHDOTUKSET.

BMW X7 xDrive40d

Diesel kevythybridi.

BMW X7 G07 2019, kolmen neljäsosan näkymä keulasta, konfiguraatio Balance xDrive40i, metalliväri M Carbon Black
Alkaen 129 163
 • Ovien Soft-close-toiminto
 • Personal Profile -avainprofiili
 • Comfort access -avaimeton sisäänkäynti

BMW X7 xDrive40i

Bensiini kevythybridi.

BMW X7 G07 2019, kolmen neljäsosan näkymä keulasta, konfiguraatio Essence xDrive40d, Phytonic Blue
Alkaen 140 233
 • Ovien Soft-close-toiminto
 • Personal Profile -avainprofiili
 • Comfort access -avaimeton sisäänkäynti

BMW X7 M50i

M-malli.

BMW X7 G07 2019, kolmen neljäsosan näkymä keulasta, konfiguraatio Signature xDrive40i, Arctic Grey Brilliant Effect
Alkaen 190 121
 • M Sport jarrut
 • Vernasca-nahkaverhoilu
 • BMW M 22" Kevytmetallivanteet V-Spoke

BMW X7:N MUOTOILUN KOHOKOHDAT.

Jäähdyttimen BMW-säleikkö, BMW X7 G07 2019, lähikuva

Jäähdyttimen BMW-säleikkö.

Jäähdyttimen BMW-säleikkö on keskeinen optinen yksityiskohta, joka korostaa auton vahvaa ja kaunista keulailmettä.
BMW-laserajovalot, BMW X7 G07 2019, lähikuva

BMW-laserajovalot.

Lisävarusteena saatavat edukseen erottuvat X-designtyyliset BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 500 metrin päähän, eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää merkittävästi ajamisen turvallisuutta. Siniset X-korostukset ja ”BMW Laser” -tekstilogot korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä.
22″ kevytmetallivanteet, BMW X7 G07 2019

22″ kevytmetallivanteet.

22″ kevytmetallivanteet Multi-spoke 757 Bicolor Ferric Grey, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 9,5J x 22 ja Highspeed-renkaat 275/40 R22, takana vanteet 10,5J x 22 ja Highspeed-renkaat 315/35 R22 (lisävaruste). Muita kokoja ja ulkoasuja saatavilla.
Air Breather, BMW X7 G07 2019

Air Breatherit.

Etupyöränkoteloiden takana olevat Air Breatherit ja perään asti vedetyt Hockey Sticksit ovat auton kauneutta ja pituutta optisesti tehostavat koriste-elementit.
Kromilista, BMW X7 G07 2019

Kromilista.

Vaakasuorassa kulkeva kromilistalinja takavalojen välissä korostaa auton urheilullisen tyylikästä luonnetta. Kuten myös BMW 7-sarjan luksussedanissa, kromilista muodostaa korostetun kontrastin valittuun auton väriin ja yhdistää voimakkaat sivuosat ja perän harmonisesti.
Lasikoriste-elementit CraftedClarity, BMW X7 G07 2019

Lasikoriste-elementit ”CraftedClarity”.

Käsityönä valmistetut lasikoriste-elementit ”CraftedClarity” viimeistelevät sisätilan tyylikkyyden. Koriste-elementit valitsinvivussa, iDrivessa ja Start/Stop-painikkeessa on valmistettu täten hienosta kristallilasista.
Nahkadesign, BMW X7 G07 2019

Korkealaatuinen nahkadesign.

Saatavilla halutessa: BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Ivory White / Night Blue, sisäväri Black.
Kuusi- tai seitsemänpaikkainen malli, BMW X7 G07 2019

BMW X7, kuusi- tai seitsemänpaikkainen malli.

Vakiovarusteinen kolmas istuinrivi tarkoittaa kahta tavaratilan pohjan tasalle alas laskettavaa erillistä istuinta, joten autossa on mukavat istumapaikat kaikkiaan seitsemälle henkilölle.
Panoraamalasikatto Sky Lounge, BMW X7 G07 2019

Panoraamalasikatto Sky Lounge.

Lisävarusteena saatava panoraamalasikatto Sky Lounge luo etenkin pimeään aikaan sisätilaan yli 15 000 valoelementillä toteutetulla valografiikalla hienostuneen valotunnelman. Valografiikassa on samat kuusi värivaihtoehtoa kuin Ambient-tunnelmavalaistuksessa.
Ambient-tunnelmavalaistus, BMW X7 G07 2019

Ambient-tunnelmavalaistus.

Vakiovarusteinen Ambient-tunnelmavalaistus ja siihen sisältyvät muotokorostusvalot luovat sisätilaan pimeään aikaan ajettaessa nautinnollisen ja viihtyisän valoilmeen. Kuudessa himmennettävissä olevassa valodesignissa on neljän toimintotilan ohella dynaaminen toiminto. Welcome Light Carpet -ulkovalomatot valaisevat aluetta avattujen ovien edessä.

BMW X7:N AJOMUKAVUUS.

Ajomukavuus, BMW X7 G07 2019, lähikuva

BMX X7 tarjoaa erityisen suuren ajomukavuuden ja samalla erinomaisen ajodynamiikan. Lisävarusteena saatava alustan säätöjärjestelmä Executive Drive Pro hyödyntää aktiivisia kallistelunvakaajia, joiden avulla korin kallistelut pidetään jatkuvasti minimissä sähkömekaanisesti. Vakiovarustukseen sisältyvä adaptiivinen 2-akseli-ilmajousitus helpottaa autoon nousemista ja autosta poistumista sekä kuormaamista. Ilmajousitus pitää auton korikorkeuden automaattisesti vakiona kuormasta riippumatta, ja se voidaan säätää manuaalisesti.

BMW X7:N AJODYNAMIIKKA.

BMW X7 G07 2019, kolmen neljäsosan näkymä keulasta maastoajossa

BMW X7:ään on halutessa saatavilla xOffroad-paketti. Neljä valittavissa olevaa Offroad-tilaa sopeuttavat BMW xDrive -nelivedon toiminnan entistä tarkemmin kulloisenkin ajoalustan ominaisuuksiin. M Sport -pakoputkistolla (lisävaruste) saadaan aikaan äänimaailma, jonka yhteydessä ääni voidaan säätää ajodynamiikkakatkaisimella entistä voimakkaammaksi ohjelmissa SPORT ja SPORT+. Lisävarusteena saatava nelivedon nelipyöräaktiiviohjaus takaa alhaisella nopeudella pienen kääntöympyrän päinvastoin kääntyvillä takapyörillä.

LISÄVARUSTEET JA BMW M PERFORMANCE -OSAT BMW X7:LLE.

BMW M Performance -osien avulla tarjoat BMW X7 -autoosi mahdollisen suuren määrän moottoriurheiluluonnetta. Valitse ulkopuolen ja sisätilan ilmettä terävöittävistä designvarusteista sekä tyylikkäistä taotuista vanteista ja kevytmetallivanteista. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla muokkaat BMW-autosi toiveitasi vastaavaksi. Tuotteet sopivat laadun, muotoilun ja suorituskyvyn osalta täydellisesti BMW X7 -malliin.

Kattoboksi, 520 BMW X7 G07 2019

Kattoboksi 520.

Moderni musta kattoboksi, jossa on titaaninhopeiset sivusuojukset, on tilavuudeltaan 520 litraa. Se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin. Kattoboksissa on molemminpuolinen avausjärjestelmä, jossa kummallakin puolella on kolme keskuslukituspistettä, joten se on helppo kuormata ja lukittavissa varkauksien estämiseksi.
Kattokaideteline, BMW X7 G07 2019, ulkopuoli

Kattokaideteline.

Kattokaideteline voidaan yhdistää kaikkiin BMW-kattotelinekiinnikkeisiin ja -kattobokseihin, ja se sopii täydellisesti auton ilmeeseen. Se on helppo kiinnittää ilman työkaluja, ja se täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lujan rakenteensa ja varkauksia estävän lukitusjärjestelmänsä ansiosta.
22″ M Performance Y-spoke 785 M Bicolor BMW X7 G07 20219

22″ M Performance Y-spoke 785 M Bicolor.

Laadukkaat taotut 22″ M Performance -vanteet Y-spoke 785 M ovat väriltään Bicolor Jet Black matta, kiiltosorvattu. Niissä on jyrsitty M Performance -tekstilogo. RDC-kesärengaspaketti, jossa Runflat-renkaat, edessä vanteet 9,5J x 22 ja renkaat 275/40 R22 107Y RSC ja takana vanteet 10,5J x 22 ja renkaat 315/35 R22 111Y RSC.
Jokasään lattiamatot edessä, BMW X7 G07 2019

Jokasään lattiamatot edessä.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja kulutusta kestävissä jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.
Tavaratilan kaukalomatto, BMW X7 G07 2019

Tavaratilan kaukalomatto.

Tavaroiden liukumista estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna ja kaunis muotoilu, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Kaukalomatto on musta, ja siinä on laadukas, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa, joten se sopii täydellisesti tavaratilan ilmeeseen. Vastaa viestiketjuun
Yleismallinen kiinnike BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille Travel & Comfort -järjestelmään, BMW X7 G07 2019

Yleismallinen kiinnike BMW Safety Case -suojuksella varustetuille tableteille Travel & Comfort -järjestelmään.

Yleismallisen kiinnikkeen koko on säädettävissä, ja se kiinnitetään erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Siihen voidaan sijoittaa turvallisesti monia erimallisia BMW Safety Case -suojuksella varustettuja 7–11 tuuman Apple- tai Samsung-tabletteja. Kehys kääntyy 360° ja myös sen kaltevuus on säädettävissä.
M-mallitekstilogo X7, korkeakiiltoisen musta, BMW X7 G07 2019

M-mallitekstilogo X7, korkeakiiltoisen musta.

Luo urheilullinen vaikutelma. Korkeakiiltoisen musta M-mallitekstilogo X7 korostaa ulkoasullaan auton dynaamista ilmettä. Se on maalattu korkeakiiltoisen mustaksi, se on samassa määrin vankka ja omaleimainen, ja se sopii täydellisesti ulkopuolen yksilöintiin.
M Performance -ulkopeilikotelo Carbon BMW X7 G07 2019

M Performance -ulkopeilikotelo Carbon.

Valmistettu huolellisesti käsityönä hiilikuidusta: Omaleimainen ulkopeilikotelo alleviivaa ajoneuvon korkean teknologian luonnetta. Sen dynaaminen muotoilu tekee ulkomuodosta erityisen arvokkaan näköisen ja korostaa yksilöllisyyttä ja sporttisuutta.
M Performance -ohjauspyörä, BMW X7 G07 2019, ulkopuoli

M Performance -ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance -ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on suorempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.
M Performance -lattiamatot, BMW X7 G07 2019, ulkopuoli

M Performance -lattiamatot.

Laadukas ulkonäkö, erinomainen pito: M Performance -lattiamatot antavat ajoneuvolle myös sen jalkatilassa yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen. M-logolla ja M Performance -tekstilogolla. Nahkannäköinen reunus, jossa on kontrastiväreillä tehty koristenauha, ja M-värien mukainen sisäänommeltu nauha täydentävät arvokkaan ilmeen.
Tankin M Performance -korkki Carbon, BMW X7 G07 2019

Tankin M Performance -korkki Carbon.

Yksityiskohdat ratkaisevat: Tankin M Performance -korkki on valmistettu laadukkaasta hiilikuidusta. Se korostaa ajoneuvon sporttisen yksilöllistä ilmettä ja nostaa myös optisesti ajoneuvon arvoa. Alkuperäinen BMW-osa kestää erinomaisesti bensiiniä ja dieseliä. Korkissa M Performance -tekstilogo harjatulla alumiinilla.
M Performance -rengaslaukut, BMW X7 G07 2019

M Performance -rengaslaukut.

Ainutlaatuista moottoriurheilutunnelmaa autotalliin: M Performance -rengaslaukut suojaavat sekä kuljettajaa että autoa lialta. Vahvistettu kahva tekee renkaiden kuljetuksesta mukavaa. Rengaslaukussa olevasta merkinnästä näkee nopeasti renkaan paikan autossa. Rengaslaukuissa on urheilullinen M Performance -design.

BMW X7:N INNOVATIIVISET TEKNOLOGIAT JA DIGITAALISET PALVELUT.

BMW X7:ssä käytetään BMW:n Connectivity-teknologioiden uusinta sukupolvea. Älykkäät digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät verkottuvat saumattomasti ulkomaailmaan ja takaavat intuitiivisen käytettävyytensä ansiosta huipputason mukavuuden ja turvallisuuden.

BMW Live Cockpit Professional, BMW X7 G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

Navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW-eleohjaus, BMW X7 G07 2019

BMW-eleohjaus.

BMW-eleohjauksella auton tiettyjä toimintoja voidaan ohjata käden liikkeillä. Järjestelmä tunnistaa auton tiettyihin toimintoihin liittyen elekäskyjä kuten "pyyhi" tai "näytä", ja eleillä voidaan myös vastata puheluun tai hylätä puhelu ja etusormea pyörittäen säätää äänenvoimakkuutta.
Driving Assistant Professional, BMW X7 G07 2019

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
Parking Assistant Plus, BMW X7 G07 2019

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan ja pysäköintiavustimen, joka osaa automaattisesti tehdä taskupysäköinnin ja pysäköinnin poikittain kadun suuntaan nähden sekä peruutusavustimen.
Pysäköintipaikka-avustin, BMW X7 G07 2019

Pysäköintipaikka-avustin

Haluatko löytää pysäköintipaikan läheltä kohdetta? Se on helppoa pysäköintipaikka-avustimen avulla. Se ehdottaa sinulle vapaita paikkoja pysäköintitaloista tai kadulta ja löytää valintasi avulla parhaan reitin, jolta pysäköintipaikka löytyy todennäköisimmin.
Remote Software Upgrade, BMW X7 G07 2019

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
Experience Mode -tilat, BMW X7 G07, lähikuva

Experience Mode -tilat.

Arvostatko matkoillasi minimalistista luksusta vai tuottavuutta? Experience Mode -tilojen, kuten esimerkiksi Executive tai Expressive, avulla voit luoda autosi sisätilaan aistejasi hivelevän tunnelman, joka on sovitettu yhteen oman mielialasi kanssa. Sanot vain ääneen: ”Hey, BMW. Aktivoi Executive-tila.”
Welcome Light Carpet, BMW X7 G07

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet heijastaa valografiikan maahan auton ovien eteen ja luo näin tunnelmallisen ilmapiirin jo autoon noustaessa. Siten myös autoon nousu ja autosta poistuminen pimeässä on turvallisempaa.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, BMW X7 G07, lähikuva

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän kaksi timanttidiskanttikaiutinta varmistavat upean, studiotasoisen äänentoiston ja 3D Surround Sound -tilasoinnin auton jokaiselle istumapaikalle. Kaikkiaan 20 tarkasti sijoitettua kaiutinta ja 1500 watin yhteisteho takaavat korvia hivelevän kuunteluelämyksen.
Takatilan viihdejärjestelmä Professional, BMW X7 G07, lähikuva

Takatilan viihdejärjestelmä Professional.

Takatilan viihdejärjestelmässä Professional on kaksi erillistä, tarkkapiirtoista 10,2-tuumaista kosketusvärinäyttöä (kaltevuus säädettävissä) ja Blu-ray-soitin. Siten ajon aikana on mahdollista käyttää navigointia ja internetiä (edellyttää voimassa olevaa matkapuhelinliittymäsopimusta).
Lämpötilasäädöllä varustetut juomatelineet, BMW X7 G07, sisätila

Lämpötilasäädöllä varustetut juomatelineet.

Keskikonsolissa oleviin juomatelineisiin laitettuja juomia voidaan näppäimen painalluksella erikseen jäähdyttää tai lämmittää. Lämmitys/jäähdytys kytketään vasemman- ja oikeanpuoleisilla näppäimillä. Ambient-tunnelmavalaistus kertoo valitun toiminnan (sininen jos jäähdytetään tai punainen jos lämmitetään).
Viisialue-ilmastointiautomatiikka, BMW X7 G07

Viisialue-ilmastointiautomatiikka.

Viisialue-ilmastointiautomatiikalla sisälämpötila voidaan säätää erikseen kuljettajan ja etumatkustajan puolelle, toisen istuinrivin vasemmalle ja oikealle puolelle sekä kolmannelle istuinriville. Siten auton jokainen matkustaja nauttii erittäin miellyttävästä sisäilmasta.

BMW X7:N TEKNISET TIEDOT.

BMW X7 xDrive40i ja muut moottorit.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

245 (333)/5.500–6.250

Huippunopeus, km/h:

243

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

6,3

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l / 100 km (WLTP):

10,9–10,1

CO₂-päästöt, yhdistetyt, g/km (WLTP):

248-231

Viivapiirros, BMW X7, mitat
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.

BMW SERVICE INCLUSIVE BMW X7:LLE.

BMW-huoltotyöntekijä tervehtii asiakkaita

#whateverhappens. Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta valitsemallesi voimassaoloajalle tai ajosuoritteelle.

Sisältyvät huoltopalvelut:

 • Katsastustarkastushuolto BMW:n määräysten mukaisesti
 • Mikrosuodattimen huolto
 • Jarrunestehuolto