BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black sivukuvana
Sähköinen toimintamatkajopa 460 km*
PolttoainetyyppiSähkö

THE iX3

BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black sivukuvana

Täyssähköinen BMW iX3

Sähköinen toimintamatkajopa 460 km*
PolttoainetyyppiSähkö
THE iX3Täyssähköinen BMW iX3

BMW iX3: sähköinen kulutus, yhdistetty, WLTP, kWh/100 km: 17,6 – 18; Toimintasäde sähköllä, km WLTP: 461 - 471

Lue lisää

BMW iX3 – KESKIKOKOINEN SUV TÄYSIN SÄHKÖISENÄ.

Tervetuloa uskollisen sähköisen palvelijan kyytiin, johon mahtuu koko perhe matkatavaroineen. BMW iX3:ssa on vakiona suosittu Business M Sport -pakettimme.

BMW iX3 yhdistää tunnusomaisen BMW-muotoilun sähköiseen voimansiirtoon. Auto on kodikkaan mukava ja sen sähköinen toimintasäde on jopa 460 kilometriä. Autoon ja autosta on helppo nousta, ja saat mukavan perheauton ja ajonautintoa samassa paketissa. Suuren mutta samalla kätevän koon ansiosta auto on helppo pysäköidä ja siihen mahtuu paljon matkatavaroita.  BMW iX3 on täydellinen työ- ja perheauton yhdistelmä. Mukava ajaa niin kaupungissa kuin maantielläkin. 

Lue lisää

VERTAA BMW iX3 -MALLEJA.

Charged-MALLI

Täyssähköinen: Charged-vakiovarustemalli kattaa vakuuttavan määrän varusteluita, jotka parantavat mukavuutta, turvallisuutta ja ajamisen iloa.
BMW iX3 G08 2021 M Sport -malli Impressive M metalliväri Carbon Black 3/4-etunäkymä

Charged Plus-MALLI

Täyssähköinen: Valinnaisesti saatavilla oleva Charged Plus -malli sisältää vakiovarusteisen Charged-varustelun, ja se lisää BMW-autosi ainutlaatuista tunnelmaa ja ajomukavuutta entisestään.
BMW iX3 G08 2021 M Sport Inspiring-malli Phytonic Blue, 3/4-etunäkymänä
 • Charged-MALLI
 • Charged Plus-MALLI

TUTUSTU BMW iX3:N TOIMINTAMATKAAN.

BMW iX3 tarjoaa huikean toimintamatkan myös pitkille ajomatkoille! Hyödynnä säätömahdollisuuksia ja havaitse, miten yllättävän pitkälle pääset vain muutaman tekijän huomioimalla.
Valitse malli
  • Miksi toimintamatkat vaihtelevat?
  • Mitä tämä tarkemmin ottaen tarkoittaa?
  • Yleiset toimintamatkatiedot ja -arvot tässä indikaattorissa
  • Mitkä oletukset ovat eri ajotyyliasetusten pohjana?

  JOPA 460 KM:N* TOIMINTASÄDE BMW iX3:lla.

  BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black etunäkymä ajossa

  BMW iX3 n yhdistelmä, johon kuuluu tehokas voimansiirtokonsepti, aerodynaaminen muotoilu ja suorituskykyinen korkeajänniteakku, tarjoaa jopa 460 kilometrin* toimintasäteen. Innovatiiviset teknologiat, kuten energian talteenotto jarrutettaessa, takaavat pidemmän toimintamatkan ja mahdollistavat 18,5 kWh:n* sähkönkulutuksen 100 km:n matkalla.

  100 KILOMETRIN TOIMINTAMATKAN LATAUSAJAT.

  BMW iX3 ja BMW Charging tarjoavat sinulle lukuisia räätälöityjä mahdollisuuksia ladata autoa kotona, matkan varrella ja työpaikalla, sekä jopa 150 kW:n vakuuttavan lataustehon. Ajoneuvon toimitussisältöön kuuluu vakiolatausvarusteet, jotka koostuvat Flexible Fast Chargerista joustavaan ja liikkuvaan lataamiseen kotona, sekä latauskaapeli julkiseen lataukseen ja BMW Charging Card.
  NA

  Lataaminen kotona 100 km:n toimintasädettä varten.

  01:37 h – Latauslaatikko (11 kW)

  14:37 h – Tavallinen latauskaapeli tai Flexible Charger (1,4 kW), lataus tavallisen pistorasian kautta
  BMW iX3 G08 2021

  Lataaminen matkoilla 100 km:n toimintamatkaa varten.

  00:07 h – High Power Charging

  00:20 h – Pikalatausasema (50kW)
  Reitin ja toimintamatkan laskenta

  Laskennassa on otettu huomioon kulutus ja latausteho. Arvot perustuvat akun 29-33 celsiusasteen käynnistyslämpötilaan ja ympäristön lämpötilaan sertifiointiarvoin, eikä niissä ole otettu huomioon ylimääräisiä kulutuslaitteita, kuten istuinlämmitystä, näyttöjä tai ilmastointilaitetta. Yksilöllinen kulutus voi poiketa (riippuen esim. kuljettajaprofiilista, lämpötilasta, ympäristöolosuhteista) sekä yksilöllisesti saavutettavasta lataustehosta (riippuen esim. akun täyttömäärästä ja ajoneuvon ilmastoinnista). Kulutuksen pohjana on WLTP Best Case. Lataustehon pohjana on suurin mahdollinen latausteho (riippuen lataustavasta ja ajoneuvosta).

  Lue lisää

  LATAUS JULKISISSA LATAUSPISTEISSÄ BMW CHARGINGIN AVULLA: 12 KUUKAUTTA ILMAN PERUSMAKSUA.

  BMW iX3

  Toimituksen sisältöön kuuluva BMW Charging Card on avaimesi julkisten latauspisteiden alueet ylittävään ja jatkuvasti kasvavaan BMW Charging -verkostoon. Active-tariffilla lataat Euroopan laajuisesti erityisen houkuttelevin ehdoin ja ensimmäiset 12 kuukautta ilman perusmaksua. Uuden BMW iX n yhteydessä saat lisäksi vuoden ajaksi ilman perusmaksua IONITY Plus -paketin, joka mahdollistaa erittäin nopean lataamisen IONITY High Power Charging -asemalla

  BMW iX3:N ULKOPUOLEN KOHOKOHDAT.

  BMW iX3 G08 2021 etunäkymä

  Keulan muotoilu.

  Lähes täysin suljettu jäähdyttimen BMW i -säleikkö muodostaa näyttävän etuosan keskeisen optisen elementin. Yhdessä L-kirjaimen muotoisesti sijoitettujen BMW i -sinisten ilman sisäänmenojen kanssa se alleviivaa uuden BMW iX3 -mallin täyssähköistä luonnetta. Uudet litteät adaptiiviset LED-ajovalot antavat BMW iX3:n etuosalle keskittyneen ilmeen.
  BMW iX3 G08 2021 sivukuva

  Näkymä sivusta.

  Pyöränkoteloita ympäröivät muhkeat muodot antavat uusien 20 tuuman, alumiiniyksityiskohdilla varustetun M-aerodynamiikkavanteiden 890 M Jetlack päästä oikeuksiinsa. Etupyörän takana olevassa lokasuojassa Air Breather optimoivat ilmavirran BMW M Design -mallissa.
  BMW iX3 G08 2021 takaa katsottuna

  Perän muotoilu.

  Kolmiulotteisella peitelasilla varustetut uudet LED-takavalot, koristeosagrafiikka ja vaakasuuntaiset vilkut huolehtivat yhdistelmänä vertikaalisten Air Breathereiden kanssa maksimaalisen fokussoituneen ulkonäön. Siniset diffuusorit sulkevat takaosan kadulle päin. Niiden välissä sijaitseva koristeosan värinä on laadukas Frozer Grey.

  BMW iX3:N SISÄTILAN MUOTOILUN KOHOKOHDAT.

  Ohjaamo, BMW iX3 G08 2021

  Ohjaamo.

  BMW Live Cockpit Professional käsittää täysdigitaalisen 12,3-tuumaisen mittaristonäytön, jossa on 12,3-tuumainen kosketusnäyttö. Siniset BMW i-kohokohdat, kuten start/stop-painikkeessa, alleviivaavat uuden BMW iX3:n päästötöntä voimansiirtoa.
  Panoraamalasikatto BMW iX3 G08 2021

  Panoraamalasikatto.

  Panoraamalasikatto tekee ajoneuvon sisätilan ilmapiiristä miellyttävän ja valoisan ja tuo avattuna paljon raikasta ilmaa. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.
  Urheiluistuimet BMW iX3 G08 2021

  Urheiluistuimet.

  BMW iX3:n sisätilan mukavuudesta huolehtivat vakiovarusteiset urheiluistuimet perforoidusta Sensatecista hienolla kuvioinnilla. Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet ja M-merkki sekä kolme puolaa. Sisäkoristelistat Aluminium Rhombicle Dark tuovat lisää urheilullisuutta.

  ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET BMW iX3 -AUTOON.

  19" BMW aerodynamiikkavanne kaksipuolainen 842 Bicolor, BMW iX3 G08 2021

  19 tuuman BMW-aerodynamiikkavanne kaksipuolainen 842 Bicolor.

  19'' BMW-aerodynamiikkavanne kaksipuolainen 842 Bicolor. Talvirengaspaketti, jossa rengaspaineen valvonta ja hätäkulkuominaisuudet, pyöränkoko 8J x 19.
  Jokasään BMW-lattiamatot edessä BMW iX3 G08 2021

  BMW jokasään lattiamatot eteen.

  Tarkasti mitoitetut BMW:n jokasään lattiamatot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Matot ovat mustat, ja niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu X3-mallimerkintälogo.
  Polkupyörätakateline Pro 2.0, BMW iX3 G08 2021

  Polkupyörätakateline Pro 2.0

  BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt ja vankka, ja siinä voi kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää. Telineen suurin sallittu kuormitus on 60 kg, ja se voidaan taittaa kokoon.

  BMW iX3:N SÄHKÖISTÄVÄ AJODYNAMIIKKA.

  Dynaamisempi, tehokkaampi ja innovatiivisempi kuin koskaan: BMW iX3 perustuu viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikkaan. Yhdistelmänä uuden korkeajänniteakun ja adaptiivisen alustan kanssa tämä SAV tarjoaa sähköistetyn ajotehon ja kiihdytyksen joka metrillä.

  Adaptiivinen alusta BMW iX3 G08 2021

  Adaptiivinen alusta.

  Adaptiivinen alusta mahdollistaa iskunvaimennuksen luonteen mukauttamisen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Siten auton vierintämukavuus ja ajodynamiikka ovat entistäkin paremmat. Oletusasetus COMFORT tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden.
  Sähköinen käyttövoimayksikkö BMW iX3 G08 2021

  Sähköinen käyttövoimayksikkö.

  Huippunsa integroitu käyttövoimayksikkö käsittää sähkömoottorin, vaihteiston ja tehoelektroniikan, ja ne on koottu yhteen alumiinikoteloon tilan säästämiseksi ja painon optimoimiseksi. Kuljettajan kiihdytyskäskyjen suora ja välitön toteuttaminen takaa BMW:lle tyypillisen ajamisen ilon. Sähkömoottorissa ei käytetä harvinaisia maametalleja, joten se on ekologisesti erityisen kestävä.
  Energian talteenottojärjestelmä BMW iX3 G08 2021

  Energian talteenottojärjestelmä.

  Energian talteenottojärjestelmä muuntaa hidastuksessa ja jarrutuksessa syntyvän liike-energian sähköksi ja syöttää sen käyttövoimajärjestelmän korkeajänniteakkuun toimintamatkan pidentämiseksi. Rekuperaatio on säädettävissä neljälle eri tasolle, mikä mahdollistaa laajemman yksilöllistämisen ja parantaa selvästi mukavuutta.
  BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

  BMW IconicSounds Electric.

  BMW IconicSounds Electricillä saat entistä voimakkaamman emotionaalisen kokemuksen sähköllä ajaessasi. Äänitehosteet antavat sinulle välittömän palautteen eri ajotoimenpiteissä. Äänentoisto tapahtuu auton sisätilassa audiojärjestelmän kautta ja auton ulkopuolella akustisen jalankulkijasuojan komponenttien välityksellä.

  BMW DIGITAL SERVICES BMW iX3:SSA.

  BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black takaa päin pikalatausasemalla

  My BMW -sovelluksen ja BMW Mapsin innovatiiviset palvelut Connected Chargingin ja Connected Navigationin kanssa auttavat käyttämään BMW iX3 -ajoneuvosi toimintamatkaa tehokkaasti ja suunnittelemaan reittisi vastaavasti. Palveluiden käyttö sujuu helposti BMW:n kanssa kommunikoimalla. BMW Intelligent Personal Assistant -avustin kulkee aina mukana ja mahdollistaa useiden ajoneuvon toimintojen ohjaamisen puhekomennoilla.

  BMW iX3:N TEKNOLOGIAT.

  BMW iX3 tarjoaa sinulle useita digitaalisia palveluita ja älykkäistä avustinjärjestelmiä. Innovatiiviset teknologiat, kuten pysäköintiavustin ja henkilökohtainen, puheella käytettävä avustin, lisäävät ajamisen mukavuutta ja turvallisuutta.
  BMW Intelligent Personal Assistant, BMW iX3 G08 2021, monitoiminäyttö, sisätila

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi myös kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin.
  Connected Charging BMW iX3 G08 2020, monitoiminäyttö sisätilassa

  Connected Charging.

  Digitaalisten Connected Charging -palvelujen avulla hyödynnät BMW i -mallisi sähköistä toimintamatkaa tehokkaasti ja aina joustavasti. Järjestelmä tukee sinua julkisten latausasemien haussa ja toimittaa tärkeitä tietoja jo etukäteen. Lisäksi olennaiset ajoneuvotiedot ovat aina näkyvillä.
  Digital Key, BMW iX3 G08 2020

  Digital Key.

  Digital Key -avaimella voit avata ja lukita BMW-autosi ja jopa käynnistää sen. Voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle henkilölle, joilla on yhteensopiva iPhone*. Näin on muun muassa mahdollista rajoittaa moottoritehoa ja huippunopeutta esimerkiksi aloittelevien kuljettajien kohdalla. *BMW Digital Key -avain on yhteensopiva vain valittujen iPhone-puhelimien kanssa. Lista kaikista yhteensopivista iPhone-puhelimista on osoitteessa bmw.com/digitalkey.
  Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2021

  Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
  Parking Assistant BMW iX3 G08 2021

  Parking Assistant.

  Parking Assistant helpottaa auton pysäköimistä. Peruutuskamera varmistaa hyvän näkyvyyden taaksepäin. Aktiivinen pysäköintietäisyyden valvonta (Active Park Distance Control) auttaa välttämään pysäköintikolhut. Pysäköintiavustin pysäköi auton täysin automaattisesti vapaaseen pysäköintitilaan, joka voi olla joko kadun suuntainen (taskupysäköinti) tai poikittain katuun nähden. Avustimella voi myös lähteä taskupysäköinnistä automaattisesti. Peruutusavustin avustaa kuljettajaa peruuttamaan autoa esimerkiksi ahtailla kujilla.
  Aktiivinen navigointiohjaus BMW iX3 G08 2021

  Aktiivinen navigointiohjaus.

  Aktiivinen navigointiohjaus ohjaus- ja kaista-avustimen laajennettuna toimintona voi ehdottaa kaistanvaihtoa, mikäli se on tarpeen navigointireitin seuraamiseksi. Järjestelmä etsii sitä varten soveltuvan välin viereiseltä kaistalta ja ehdottaa sen jälkeen kaistanvaihtoa.

  BMW iX3:N TEKNISET TIEDOT.

  BMW iX3:n moottorit.

  Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

  210 (286)

  Suurin vääntö Nm:  

  400

  Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

  6,8

  Toimintamatka sähköllä, km (WLTP):

  Enintään 460*

  Suurin latausteho:  

  10 minuutissa yli 90 km:n lataus
  (High-Power-latausasema)

  BMW iX3 G08 2021, tekniset tiedot
  BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

  BMW:n RENKAAT & VANTEET.

  Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.

  BMW FINANCIAL SERVICES -PALVELUT BMW iX3:LLE.

  BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black sivukuvana etuosa

  BMW Financial Services -rahoituspalveluiden räätälöityjen rahoitustuotteiden avulla pääset aina turvallisesti ja joustavasti perille. Tarvitsitpa sitten rahoitusta tai leasingia – jokainen tarjous räätälöidään yksilöllisesti sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Tutustu tarkemmin uudelle BMW iX3 -autollesi tarjottaviin houkutteleviin rahoitusratkaisuihin tai sopivaan leasing-tarjoukseen.

  BMW HUOLENPITOSOPIMUS BMW iX3 -MALLIIN.

  BMW iX3 G08 2021, BMW-huoltotyöntekijä tervehtii asiakasta

  Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta sopimuksen käyttöajalle ja ajosuoritteelle.

  • Katsastustarkastushuolto BMW:n määräysten mukaisesti
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
  • Sähköiseen toimintasäteeseen vaikuttavat monet tekijät, kuten ajotyyli, tieolosuhteet, ulkolämpötila, lämmityksen/ilmastoinnin käyttö sekä esilämmitys / sisätilan viilennys.