BMW M8 Competition Coupé, näkymä takaa auton ollessa liikkeellä yöllä täydenkuun aikaan.

THE M8

BMW 8-SARJAN COUPÉ M

THE M8BMW 8-SARJAN COUPÉ M

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 COUPÉ JA BMW M8 COMPETITION COUPÉ

BMW 8-sarjan Coupé M -autot ovat luksustason ajamisen ilon huipentuma. Aidot M geenit yhdistyvät niissä äärimmäisen elegantilla tavalla huippuluokan ylellisyyteen – tarjoten ainutlaatuisia ja urheilullisia ajoelämyksiä niin maanteillä kuin kilparadoilla. Saatavana on kolme eri mallia: BMW M850i xDrive Coupé on ainutlaatuinen yhdistelmä mukavuutta, suorituskykyä ja tehokkuutta. M xDrivella varustettu BMW M8 Coupé tarjoaa täydellisen premium-luokan tunnelman ja mahtavaa moottoriurheilufiilistä sekä määrittelee uudelleen ajodynamiikan rajat. Malliston kruunaa M xDrivella varustettu BMW M8 Competition Coupé, joka on vieläkin suorituskykyisempi ja ylellisempi versio tästä huipputehokkaasta urheiluautosta.

Lue lisää

BMW M8 COUPÉN JA BMW M8 COMPETITION COUPÉN KOHOKOHDAT

NAPSAUTA JA KOE ÄÄRIMMÄINEN SUORITUSKYKY JO ENSISILMÄYKSELLÄ

Ensimmäinen BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue, 3/4-näkymä edestä.

AINUTLAATUISTA SUORITUSKYKYYÄ

HUIPPUTEHOKAS, 8-SYLINTERINEN M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI

BMW M8 Competition Coupén voimakkaan 4,4-litraisen biturbo-moottorin teho on huikeat 460 kW (625 hv) ja vääntö mahtavat 750 Nm. Sylinteririvien yhteinen pakosarja optimoi myös kilpa-autoissa käytettävän M moottorin reagoinnin. Kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta optimoivat tehon ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn – niin maantiellä kuin kilparadoilla.

BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue,3/4-sivunäkymä liikkeellä olevasta autosta tähtitaivaan alla.

ULTIMAATTISTA AJAMISEN ILOA

BMW M8 COUPÉN JA BMW M8 COMPETITION COUPÉN VOIMANSIIRTO JA ALUSTA

M xDrivella varustetuissa BMW M8 Coupéssa ja BMW M8 Competition Coupéssa ajoelämys on yksinkertaisesti upea. Sen takaavat edistykselliset ja täydellisesti toisiinsa mukautetut voimansiirto- ja alustakomponentit, jotka ilmentävät moottoriurheilu-DNA:llaan BMW M -autojen insinööritaitoa. Ultimaattista ajamisen iloa joka sekunti.

BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue ja LED-ajovalojen palaessa, 3/4-näkymä yöllä talon edessä pysähtyneenä olevan auton etuosasta.

IKONIN OLEMUS

BMW M8 COUPÉN JA BMW M8 COMPETITION COUPÉN ULKOPUOLEN MUOTOILU

Täydellisesti muotoillut suuret pinnat ja ja äärimmäisen tarkat linjat korostavat BMW M8 Coupén ja BMW M8 Competition Coupén eleganttia urheilullisuutta – ja luovat samalla uuden muotokielen luksusavoautoille. Dynaaminen keula, sulava Coupé-siluetti ja sen loivasti alas kaartuva kattolinja sekä atleettinen perä huokuvat dynaamista suorituskykyä ja vahvaa läsnäoloa.

BMW M8 Competition Coupé, yökuva ohjaamosta, jossa nahkainen M ohjauspyörä ja sininen tunnelmavalaistus.

AINUTLAATUISTA URHEILULLISUUTTA

BMW M8 COUPÉN JA BMW M8 COMPETITION COUPÉN SISÄTILAN MUOTOILU

Ylellinen sisätila korostaa M-autojen ainutlaatuista urheilullisuutta luksuksesta tinkimättä. Nahkaisesta M ohjauspyörästä ja Merino-täysnahkaverhoilluista M urheiluistuimista sekä ovien ja keskikonsolin tarkoista valojohtimista aina M malleille tyypillisiin, punaisiin kontrastielementteihin – jokainen yksityiskohta ilmentää tämän auton vahvailmeistä urheiluautoluonnetta.

Voima, eleganssi ja aerodynaaminen erinomaisuus yhdistyvät uuden BMW M8:n ulkopuolessa ja luovat yhdessä uskomattoman upean auton.
Marcus Syring, BMW M:n muotoilujohtaja

BMW M8 COMPETITION COUPÉN MUOTOILU

NAPSAUTA JA TUTUSTU ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILUN KOHOKOHTIIN

BMW M8 Competition Coupén edistyksellinen muotokieli tekee vaikutuksen radikaalin dynaamisilla ja samalla erittäin eleganteilla muotoilulinjoillaan. Tuloksena on upea urheiluauto, joka huokuu luksusta joka suunnasta katsottuna. Sisätilan äärimmäisen laadukkaat materiaalit ja mestarillinen käsityötaito muodostavat täydellisen yhdistelmän aitoa sporttisuutta ja ensiluokkaista luksusta.
BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue ja LED-ajovalojen palaessa, 3/4-näkymä yöllä liikkeellä olevan auton etuosasta.
BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue ja LED-takavalojen palaessa, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton takaosasta täydenkuun aikaan.
BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue, 3/4-sivunäkymä paikallaan olevasta autosta yöllä.
BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue, yöllä otettu lähikuva auton perästä, jossa musta, hiilikuidusta valmistettu M diffuusori.
BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue, yöllä otettu lähikuva auton hartiaosasta, jossa, hiilikuidusta valmistettu M takaspoileri.
BMW M8 Competition Coupé, yökuva sisätilasta, jossa nahkainen M ohjauspyörä ja sininen tunnelmavalaistus, kuljettajan ovi auki.
BMW M8 Competition Coupé, M urheiluistuin, jossa M8-merkki ja musta Merino-täysnahkaverhoilu, jossa kontrastivärinä Midrand Beige.
BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue ja LED-ajovalojen palaessa, 3/4-näkymä yöllä liikkeellä olevan auton etuosasta.

Kapeat ajovalot, joissa on BMW-laserajovalot, ja näyttävä M jäähdyttimensäleikkö, jossa on korkeakiiltoisen mustat kaksoispystyrivat. Lisäksi veistoksellinen M etuhelma, jossa on suuret ilmanottoaukot ja kennomaiset koristesäleiköt. Nämä uniikit elementit huokuvat yhdessä matalan korin kanssa äärimmäistä dynamiikkaa – aivan kuin tämä luksusurheiluauto olisi joka hetki valmiina syöksähtämään eteenpäin.

BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue ja LED-takavalojen palaessa, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton takaosasta täydenkuun aikaan.

BMW M8 Competition Coupén voimakas perä huokuu maksimaalista suorituskykyä. Upeasti muotoillut hartiaosat muodostavat yhdessä LED-takavalojen ja voimakkaiden pyöränaukkojen kanssa kompaktin kokonaisuuden. M takaspoileri on katseenvangitsija ja osa moottoriurheilusta innoituksensa saanutta aerodynaamista kokonaiskonseptia.

BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue, 3/4-sivunäkymä paikallaan olevasta autosta yöllä.

Tämän luksusluokan urheilucoupén sulava siluetti käsittää pitkän keulan, loivasti alas kaartuvan kattolinjan ja atleettisen, lyhyillä koriylityksillä varustetun perän, ja se tarjoaa elegantin pitkänomaiset mittasuhteet. Tätä äärimmäisen dynaamista ilmettä korostavat upeat 20'' kevytmetallivanteet ja hiilikuituiset Air Breather -koriste-elementit.

BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue, yöllä otettu lähikuva auton perästä, jossa musta, hiilikuidusta valmistettu M diffuusori.

Lisävarusteena saatavan ulkopuolen M Carbon -varustepaketin jokainen ainutlaatuisen sporttinen yksityiskohta korostaa BMW M8 Competition Coupén vaikuttavaa potentiaalia. Musta, hiilikuidusta valmistettu M diffuusori ja molemmilla puolilla olevat 100 mm:n pakoputkenpäät antavat takahelmalle näyttävän ilmeen.

BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue, yöllä otettu lähikuva auton hartiaosasta, jossa, hiilikuidusta valmistettu M takaspoileri.

M Carbon -katto ei vain ilmennä visuaalisesti autenttista High-Performance-konseptia vaan pienentää myös merkittävästi BMW M8 Competition Coupén painoa. Näin se laskee painopistettä ja mahdollistaa erityisen dynaamisen ajotavan.

BMW M8 Competition Coupé, yökuva sisätilasta, jossa nahkainen M ohjauspyörä ja sininen tunnelmavalaistus, kuljettajan ovi auki.

BMW M8 Competition Coupén urheilullinen ja ylellinen ohjaamo on varustettu M malleille tyypillisellä mittaristolla, ja se on tinkimättömän kuljettajakeskeinen.

BMW M8 Competition Coupé, M urheiluistuin, jossa M8-merkki ja musta Merino-täysnahkaverhoilu, jossa kontrastivärinä Midrand Beige.

BMW M8 Competition Coupén sisätila on yhtä aikaa sekä ylellinen että vastustamattoman sporttinen. Käsin ommelluissa M urheiluistuimissa on huipputyylikäs Merino-täysnahkaverhoilu ja valaistu M8-logo pääntuissa. M urheiluistuimet tarjoavat täydellisen sivuttaistuen ja erinomaisen mukavuuden pitkillä matkoilla.

ESITTELYSSÄ BMW M8 COMPETITION COUPÉ JA BMW M8 COUPÉ: TUOTETIEDOT JA TEKNISET TIEDOT

BMW M850i xDRIVE COUPÉN KOHOKOHDAT

TEHOKAS SPORTTISUUS VAIN NAPSAUTUKSEN PÄÄSSÄ: MOOTTORI, AJODYNAMIIKKA JA MUOTOILU

BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, 3/4-näkymä edestä auton ollessa pysähtyneenä rakennuksen edessä.

VAKUUTTAVAA VOIMAA

BMW M850i xDRIVE COUPÉN VOIMANSIIRTO

BMW M850i xDrive Coupén 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori tarjoaa 4,4 litran iskutilavuudellaan, 390 kW:n (530 hv) tehollaan ja 750 Nm:n väännöllään innostavaa suorituskykyä joka tilanteessa.

BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, 3/4-näkymä edestä vasemmalta auton ollessa liikkeellä yöllä.

ERINOMAINEN DYNAMIIKKA

BMW M850i xDRIVE COUPÉN AJODYNAMIIKKA

BMW M850i xDrive Coupéssa yhdistyvät erinomainen ajodynamiikka ja mukavuus. 20” High-Performance-renkaat, M Sport -tasauspyörästöllä varustettu BMW xDrive -nelivetojärjestelmä, adaptiivinen M alusta ja lisävarusteena saatava sähkömekaaninen kallistelunvaimennus takaavat täydellisen vetopidon ja optimaalisen suuntavakauden.

BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, 3/4-näkymä takaa vasemmalta auton ollessa paikallaan yöllä.

YLELLINEN OLEMUS

BMW M850i xDRIVE COUPÉN ULKOPUOLEN MUOTOILU

BMW M850i xDrive Coupén ulkopuolen lukuisat korkealaatuisesti galvanoidut, Cerium Grey -väriset osat korostavat auton ainutlaatuista ilmettä.

BMW M850i xDrive Coupé, ohjaamo, jossa BMW Live Cockpit Professional ja nahkainen M ohjauspyörä.

MIELLYTTÄVÄÄ SPORTTISUUTTA

BMW M850i xDRIVE COUPÉN SISÄTILAN MUOTOILU

BMW M850i Coupén sisätila tekee vaikutuksen erittäin laadukkailla materiaaleillaan, ja siinä yhdistyvät erinomainen mukavuus ja ainutlaatuinen sporttisuus.

BMW M850i xDRIVE COUPÉN MUOTOILU

NAPSAUTA JA TUTUSTU ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN KOHOKOHTIIN

BMW M850i xDrive Coupén muotoilu viestii tarkoilla linjoillaan ja voimakkailla mittasuhteillaan dynamiikkaa ja läsnäoloa. Tätä vaikutelmaa korostavat näyttävät, Cerium Grey -väriset M designelementit, jotka ovat saatavana vain BMW M850i xDrive Coupéssa. Näitä elementtejä ovat esimerkiksi jäähdyttimensäleikön kehys ja rivat sekä Air Breathereiden rivat ja vapaamuotoiset pakoputkenpäät. Sisätilassa huippuylelliset verhoilut ja varusteet huolehtivat mukavasta ja ylellisestä tunnelmasta – jokainen yksityiskohta on linjassa tämän luksusluokan urheilucoupén sporttisen luonteen kanssa.
BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, 3/4-näkymä edestä vasemmalta auton ollessa pysähtyneenä rakennuksen edessä.
BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, sivunäkymä auton ollessa pysähtyneenä rakennuksen edessä.
BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, näkymä takaa auton ollessa liikkeellä yöllä.
BMW M850i xDrive Coupé, sisätila, jonka monisäätöistuimissa laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu 'Merino' Tartufo/Musta.
BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, 3/4-näkymä edestä vasemmalta auton ollessa pysähtyneenä rakennuksen edessä.

BMW M850i xDrive Coupén dynaamiseen keulaan on sijoitettu Cerium Grey -väriset kuusikulmainen jäähdyttimensäleikkö sekä sen kehys ja rivat. Näin keula tekee urheilulliset pyrkimykset selviksi jo ensi vilkaisulta. Näyttävää ilmettä korostavat myös erittäin matalat LED-ajovalot, joissa on BMW-laserajovalot, sekä korkeakiiltoisen mustat ilmanottoaukkojen suojukset.

BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, sivunäkymä auton ollessa pysähtyneenä rakennuksen edessä.

Pitkänomainen siluetti ja sen loivasti alas kaartuva kattolinja antavat yhdessä veistoksellisten kylkien kanssa BMW M850i xDrive Coupélle erityisen urheilullisen ilmeen. Sitä vahvistavat myös ilmeikkäät 20” M kevytmetallivanteet ja Cerium Grey -väriset Air Breathereiden rivat.

BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, näkymä takaa auton ollessa liikkeellä yöllä.

BMW M850i Coupén näyttävä perä ilmentää suurella raideleveydellään ja muhkeilla pyöränkoteloillaan täydellisesti tämän ylellisen urheilucoupén suorituskykyä. Kapeat LED-takavalot ja Cerium Grey -väriset, puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät sekä Dark Shadow -metallivärinen diffuusori korostavat dynaamista olemusta vaikuttavalla tavalla.

BMW M850i xDrive Coupé, sisätila, jonka monisäätöistuimissa laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu 'Merino' Tartufo/Musta.

BMW M850i Coupén sisätila huokuu dynaamista ja ylellistä vetovoimaa. Auton ainutkertaista luonnetta korostavat mukavat monisäätöistuimet, joissa on BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino, sekä nahkainen M ohjauspyörä ja kuvassa näkyvät Stainless Steel Fabric -sisäkoristelistat. Laadukkaat yksityiskohdat, kuten valitsinvivun CraftedClarity-lasikoriste-elementit, viimeistelevät ylellisen ilmeen.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ: MOOTTORI, VARUSTEET JA TEKNISET TIEDOT

BMW M8 Competition Coupé, näkymä takaa auton ollessa liikkeellä yöllä täydenkuun aikaan.

BMW 8-SARJAN COUPÉ M -AUTOT

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW M8 Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M8 Competition Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M850i xDrive Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.0–9.9
CO2 emissions in g/km (combined): 227–224


Images show optional equipment, screens and displays depend on equipment options.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tyres available on the selected model.


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Lue lisää