BMW M8 Competition Coupé, näkymä takaa auton ollessa liikkeellä yöllä täydenkuun aikaan.

THE M8

ESITTELYSSÄ BMW 8-SARJAN COUPÉ M

THE M8ESITTELYSSÄ BMW 8-SARJAN COUPÉ M

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 COUPÉ JA BMW M8 COMPETITION COUPÉ – VARUSTEET, FAKTAT JA TEKNISET TIEDOT

BMW 8-sarjan Coupé M -autoihin on saatavana erittäin suuri määrä erilaisia varustevaihtoehtoja, jotka liittyvät niin muotoiluun, ajodynamiikkaan kuin teknisiin innovaatioihin – ne kaikki on suunniteltu nostamaan ajamisen ilo uudelle tasolle. Nämä vaikuttavat luksusluokan urheiluautot tarjoavat loistavan, huipputeknologiaan perustuvan suorituskyvyn lisäksi myös ylellisen tunnelman, ensiluokkaisisia digitaalisia palveluja ja innovatiivisia kuljettajan avustinjärjestelmiä.

Lue lisää

VERTAILUSSA BMW 8-SARJAN COUPÉ M -AUTOT

ESITTELYSSÄ FAKTAT: KOLME URHEILULLISEN YLELLISTÄ MALLIA

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Maksimaalista ajodynamiikkaa ja ainutlaatuisuutta
 • Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M tasauspyörästö, ja 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • Ainutlaatuiset muotoiluelementit ja varusteet
 • 460 kW (625 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,2 s:ssa
BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue.

BMW M8 COUPÉ

Korkeimman tason ajodynamiikkaa ja luksusta
 • Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M tasauspyörästö
 • 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • 441 kW (600 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,3 s:ssa
BMW M8 Coupé Frozen Dark Silver -värisenä.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Voimakas suorituskyky ja ylellinen tunnelma
 • 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.
 • BMW xDrive, jossa M Sport -tasauspyörästö
 • 390 kW (530 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,7 s:ssa
BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue.
 • BMW M8 COMPETITION COUPÉ
 • BMW M8 COUPÉ
 • BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M8 COMPETITION COUPÉ JA BMW M8 COUPÉ

MOOTTORIURHEILUN INNOITTAMAT: ESITTELYSSÄ VOIMANSIIRTO- JA ALUSTATEKNOLOGIAT

Lukuisat moottoriurheilusta innoituksensa saaneet voimansiirto- ja alustakomponentit parantavat tehoa, ketteryyttä ja tarkkuutta – ja tarjoavat näin enemmän adrenaliinin täyteistä ajamisen iloa.

BMW M8 Competition Coupé, huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huipputehokkaan, 8-sylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinimoottorin uusin versio takaa ajanmukaisen suorituskyvyn. Korkean kierrosluvun moottorin teho on 460 kW (625 hv). Kumpikin pakokaasuahdin tarjoaa sylinteririvien yhteisen pakosarjan ansiosta optimaalisen reagoinnin. V8-moottori on suunniteltu kestämään myös kilparata-ajon äärikuormitukset.
BMW M8 Competition Coupé, jossa adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta mahdollistaa iskunvaimennuksen luonteen mukauttamisen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Siten auton ajodynamiikka ja vierintämukavuus ovat entistäkin paremmat. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla ovat asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus on jäykempi, ja asetus SPORT+ esimerkiksi kilparata-ajoon.
BMW M8 Competition Coupé, jossa M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive ja aktiivinen M tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin arjessa kuin kilparadoilla. M teknologia yhdistää takavedon ketteryyden nelivetoisuuden suvereeniuteen. Valittavissa ovat ajotilat 4WD, 4WD Sport ja – DSC-off-tilassa – 2WD.
BMW M8 Competition Coupé, jossa 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen sporttisesta ja dynaamisesta erityisen miellyttävään ja polttoainetta säästävään. Voit vaihtaa vaihteita manuaalisesti vaihdinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdekatkaisimilla tai antaa automaattivaihteiston hoitaa tehtävän.
BMW M8 Competition Coupé, jossa M hiilikuitu-keramiikkajarrut.

M hiilikuitu-keramiikkajarrut.

Lisävarusteena saatavat M hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin. Nämä jarrut ovat korroosionkestävät, kestävät erinomaisesti kuumuutta, kuluvat selvästi vähemmän ja ovat kevyemmät, mikä parantaa auton dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Erikoistekniikasta viestivät jarrusatuloissa olevat mattakullanväriset M logot. Materiaaliominaisuuksien vuoksi jarrutuksen aikana saattaa aiheutua ääniä, esim. jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä tai märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Nämä rakenteesta johtuvat äänet voidaan välttää jarruttamalla jarrut kuivaksi kosteudelle altistumisen jälkeen tai kuormittamalla jarruja jälleen voimakkailla jarrutuksilla, jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä. Kosteus ja maantiesuola (esim. autopesun jälkeen), yöllä muodostunut kaste, ajaminen vesisateessa jne. voivat muuttaa jarrutustehon vastaamaan perinteisen jarrujärjestelmän tehoa. Tämä väliaikainen jarrutusvaikutuksen heikentyminen voidaan tarvittaessa kompensoida painamalla jarrupoljinta voimakkaammin. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW M8 Competition Coupé, jossa M MODE.

M MODE.

Keskikonsolissa sijaitsevalla M MODE -painikkeella voit säätää kuljettajan avustinjärjestelmien toimintalaajuutta. ROAD-tilassa sähköisten avustimien toiminnot ovat täydellisesti toiminnassa. SPORT-asetuksen ollessa valittuna ne vain varoittavat eivätkä puutu ajoon. TRACK-asetuksella voit kytkeä avustinjärjestelmät kokonaan pois toiminnasta esimerkiksi kilparadalla. Ajotiedot näkyvät näyttökokonaisuudessa valitun tilan mukaan.
BMW M8 Competition Coupé, jossa konfiguroitavat M jarrut.

Konfiguroitavat M jarrut.

Integroitu jarrujärjestelmä, joka tarjoaa tarkan poljintuntuman ja M malleille sovitetun konfigurointimahdollisuuden. Tämä uusi järjestelmä yhdistää jarrutuksen aktivointi-, tehostus- ja säätötoiminnot yhteen kompaktiin moduuliin. Kuljettajalla on käytössään COMFORT- ja SPORT-tilat, joissa auton hidastamiseksi tarvittava poljinvoima vaihtelee valitun tilan mukaan.
BMW M8 Competition Coupé, jossa M Sport-pakoputkisto.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

M DESIGNELEMENTIT ULKOPUOLELLA JA SISÄTILASSA.

BMW M8 Competition Coupén muotoilu asettaa uusia mittapuita luksusurheiluautojen segmentissä ja ilmentää huippuluokan suorituskykyä. Korkeakiiltoisen mustat, täydellisesti toisiinsa sovitetut M designelementit ja ulkopuolen M Carbon -varustepaketin näyttävät osat korostavat tämän poikkeuksellisen auton urheilullista potentiaalia. Sisätilassa ainutlaatuiset M yksityiskohdat ilmentävät BMW M8 Competition Coupén dynaamista luonnetta.

BMW M8 Competition Coupé metallivärissä Marina Bay Blue, 3/4-näkymä edestä auton ollessa liikkeellä yöllä.
BMW M8 Competition Coupé, jossa M jäähdyttimensäleikkö.

M jäähdyttimensäleikkö.

Musta jäähdyttimensäleikkö ja sen mustakrominen kehys ja korkeakiiltoisen musta M8-merkki korostavat entisestään auton urheilullista luonnetta.
BMW M8 Competition Coupé, jossa hiilikuidusta valmistetut ulkopeilikotelot.

Mustat ulkopeilikotelot.

Mustat korkeakiiltoiset ulkopeilikotelot korostavat M8 Competition -mallin erityisen urheilullista luonnetta. Jos lisävarusteeksi valitaan ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, ulkopeilikotelot ovat hiilikuituvahvisteista muovia (CFRP).
BMW M8 Competition Coupé, jossa hiilikuidusta valmistetut M ilmasäleiköt.

Mustat M ilmasäleiköt.

Etulokasuojassa sijaitsevat M ilmasäleiköt ovat mustat, ja niissä on mustakrominen koristeosa, jossa on M8-merkki. Jos lisävarusteeksi valitaan ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, materiaalina on hiilikuituvahvisteinen muovi (CFRP).
BMW M8 Competition Coupé, jossa 20” M kevytmetallivanteet 813 M.

20'' M kevytmetallivanteet 813 M.

20" M kevytmetallivanteet Star-spoke 813 M Bicolor Jetblack, kiiltojyrsityt, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 9,5J x 20 ja rengaskoko 275/35 R20, takana vanteet 10,5J x 20 ja rengaskoko 285/35 R20.
BMW M8 Competition Coupé, jossa hiilikuidusta valmistettu M takaspoileri.

Musta M takaspoileri.

Korkeakiiltoisen musta M takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää tuntuvasti perän nostetta. Jos lisävarusteeksi valitaan ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, M takaspoileri on hiilikuituvahvisteista muovia (CFRP).
BMW M8 Competition Coupén M8 Competition -tekstilogo.

M8 Competition -tekstilogo.

Musta M8 Competition -tekstilogo auton perässä kertoo auton suuresta ajodynaamisesta potentiaalista.
BMW M8 Competition Coupé, jossa Merino-täysnahkaverhoilu/alcantara.

Merino-täysnahkaverhoilu/alcantara.

Ainoastaan M8 Competition -mallissa on saatavilla kaksivärinen Merino-täysnahkaverhoilu, jonka värinä on musta ja kontrastivärinä Mindrand Beige. Sitä täydentävät alcantaralla verhoillut istuimien reunaosat ja keskikonsoli.
BMW M8 Competition Coupé, keskikonsoli, jossa M8 Competition -merkki.

Competition-merkki.

Keskikonsolin etupäässä on Competition-merkki, joka korostaa sisätilan sporttista yleisilmettä ja viittaa tämän auton erinomaisiin ajodynaamisiin ominaisuuksiin.
BMW M8 Competition Coupén M turvavyöt.

M turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M turvavöissä on tyylikkäät ja ommellut tyypillisin M värien tehdyt korostukset, jotka korostavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä.
BMW M8 Competition Coupén kynnyslista, jossa M8 Competition -tekstilogo.

Kynnyslista, jossa M8 Competition -tekstilogo.

M8 Competition -tekstilogolliset kynnyslistat tervehtivät sinua ja etumatkustajaasi heti autoon noustaessa. Vasemman ja oikean kynnyslistan mustassa koristeosassa oleva tekstilogo on arvokas ja ainutlaatuinen yksityiskohta.
BMW M8 Competition Coupén M valitsinvipu.

M valitsinvipu.

Muotoilultaan uudistetussa M valitsinvivussa on M vaihtamiskaavio, ja se tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. Manuaalista S-tilaa käytettäessä vaihteet voi kytkeä M valitsinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla M vaihdekatkaisimilla. D-tilaa käytettäessä vaihteet kytkeytyvät automaattisesti. Drivelogic-keinukatkaisin, jolla valitaan jokin kolmesta vaihtamisohjelmasta, ja P-asennon katkaisin sijaitsevat M logon alapuolella.
BMW M8 Competition Coupén M malleille tyypillinen mittaristo.

M malleille tyypillinen mittaristo.

M malleille tyypillisestä mittaristosta voit nähdä lisätietoja, jotka koskevat erityisen urheilullista ajoa. Kun valitset kilparata-ajoon tarkoitetun TRAC-ajotilan, voit hakea mittaristonäyttöön esimerkiksi ahtopaineen, rengaspaineet ja -lämpötilat sekä sivuttais- ja pitkittäiskiihtyvyyden g-voimat.
BMW M8 Coupé Frozen Dark Silver -värisenä, 3/4-sivunäkymä edestä.
BMW M8 Coupé Frozen Dark Silver -värisenä, 3/4-sivunäkymä takaa.
BMW M8 Coupé, ohjaamo, jossa nahkainen M ohjauspyörä punaisilla M1/M2-näppäimillä.
BMW M8 Coupé, sisätilassa M urheiluistuimet, joissa Merino-täysnahkaverhoilu Taruma Brown.
BMW M8 Coupé, sisätilassa Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

BMW M8 COUPÉN MUOTOILUN KOHOKOHDAT

BMW M8 Coupén muotoilu on kannanotto aidon urheilullisuuden puolesta yhdistettynä vastustamattomaan luksukseen. Näyttävät M designelementit, kuten korkeakiiltoinen kromattu jäähdyttimensäleikön kehys tai M Sport -pakoputkisto, ovat ulkopuolen uniikkeja yksityiskohtia. Myös korkeakiiltoisen mustat suuret ilmanottoaukot, koristeet ja etuspoilerilipat sekä korinväriset M ulkopeilit ja M takaspoileri viestivät BMW M8 Coupén erinomaisesta suorituskyvystä. Ilmeikkäät 20” M kevytmetallivanteet korostavat entisestään auton dynaamista luonnetta. Ainutlaatuinen urheilullisuus jatkuu myös sisätilassa: Merino-nahkaiset M urheiluistuimet, nahkainen M ohjauspyörä ja hienostuneet yksityiskohdat, kuten urheilulliset sisäkoristelistat ja alcantara-kattoverhous, luovat tyylikään ja ylellisen tunnelman.

BMW M8 Competition Coupé, ulkopuolen M Carbon -varustepaketin ilmanottoaukot,
BMW M8 Competition Coupé, ulkopuolen M Carbon -varustepaketin takahelma,
BMW M8 Competition Coupé, ulkopuolen M Carbon -varustepaketin takaspoileri,
BMW M8 Competition Coupé, jossa hiilikuidusta valmistetut ulkopeilikotelot.

ULKOPUOLEN M CARBON -VARUSTEPAKETTI

Ulkopuolen M Carbon -varustepaketin korkealaatuiset elementit korostavat auton urheilullisuutta ja M malleille ominaista voimaa. Ulkopuolen M Carbon -varustepakettiin sisältyvät hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistetut ilmavirtauselementit (Air Curtainit) puskurissa vasemmalla ja oikealla, ulkopeilikotelot ja takaspoileri. Varustepaketin kokonaisuuden viimeistelee perän diffuusoriosa. Kaikki ulkopuolen varusteyksityiskohdat ovat huolella viimeistellyt, jotta auton kokonaisilme on urheilullisen harmoninen. Hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistetut osat ovat kevyempiä kuin vastaavat vakiomalliset osat.

BMW Individual M8 Coupé metallivärissä BMW Individual Dravite Grey, 3/4-näkymä edestä.
BMW Individual M8 Coupé metallivärissä BMW Individual Brilliant White, 3/4-näkymä edestä.
BMW Individual M8 Coupé metallivärissä BMW Individual Aventurine Red, 3/4-näkymä edestä.
BMW Individual M8 Coupé metallivärissä BMW Individual Frozen Dark Silver, 3/4-näkymä edestä.
BMW Individual M8 Coupé, M urheiluistuin, jossa täysnahkaverhoilu Merino | Silverstone ja M8-merkki.
BMW Individual M8 Coupé, sisätilassa täysnahkaverhoilu Merino | Silverstone ja BMW Individual -sisäkoristelistat Piano Finish Black.
BMW M8 Competition Coupé, sisätilassa täysnahkaverhoilu Merino | Musta ja BMW Individual -sisäkoristelistat Piano Finish Black.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Coupé ilmaisee vahvasti persoonallisuutta. Ainutlaatuiset BMW Individual -varusteet antavat tälle luksusluokan urheiluautolle ainutkertaisen luonteen. Valittavissasi on lukuisia uniikkeja ulkovärejä, jotka korostavat tämän luksusurheiluauton eksklusiivisuutta, kuten kuvissa esitetyt ulkovärit ”Dravite Grey metallic”, ”Aventurine Red metallic”, ”Frozen Brilliant White” tai ”Frozen Dark Silver metallic”. Huippulaadukkaat, käsinommellut Merino-nahkaiset urheiluistuimet ovat saatavilla useissa eri väreissä ja upeilla kontrastisaumoilla, ja ne antavat auton hienostuneelle sisätilalle ylellisen ilmeen. Valittavissa ovat esimerkiksi täysnahkaverhoilu 'Merino' Musta, 'Merino' Silverstone White ja 'Merino' Ivory White / Night Blue – kaikki tyylikkäin kuusikulmaisin koristeompelein. Sporttisen ylellisen tunnelman viimeistelevät ainutlaatuiset BMW Individual -sisäkoristelistat, joista esimerkkinä on kuvassa näkyvä Piano Finish Black, sekä BMW Individual -kattoverhous alcantara, joka on saatavana mustana tai Anthracite- tai Night Blue -väreissä.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M850i xDRIVE COUPÉN VALIKOITUJA DESIGN- JA AJODYNAMIIKKAVARUSTEITA

BMW M850i xDrive Coupén ulkopuolen edistyksellinen muotoilu ihastuttaa dynaamisella ilmeellään, johon kuuluvat näyttävät, Cerium Grey -väriset designelementit. Ylellinen vaikutelma jatkuu sisätilassa urheilullisella tunnelmalla, joka täyttää luksusluokan vaatimukset. Lisäksi suorituskykyiset voimansiirto- ja alustakomponentit takaavat äärimmäisen urheilullisen ja mukavan ajoelämyksen – ja adrenaliinin täyteisen ajamisen ilon kaikilla teillä.

BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, 3/4-näkymä liikkeellä olevan auton etuosasta.
BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, ulkopeilikotelo, jossa värinä Galvanic Cerium Grey.

BMW M850i:n ulkopuolen yksityiskohdat.

Ulkopuolen Galvanic Cerium Grey -väriset yksityiskohdat, kuten ulkopeilikotelot, tekstilogot, pakoputken päät, Air Breathereiden suojukset sekä jäähdyttimen säleikön kehys ja rivat, muodostavat kontrastin korin värillle. Ne sulautuvat harmonisesti auton dynaamiseen kokonaisilmeeseen ja korostavat auton urheilullista olemusta.
BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue, 20" M kevytmetallivanteet Y-spoke 728 M Bicolor Cerium Grey.

20” M kevytmetallivanteet.

20" M kevytmetallivanteet Y-spoke 728 M Bicolor Cerium Grey, kiiltosorvatut, sport-renkaat, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 8J x 20 ja renkaat 245/35 R20, takana vanteet 9J x 20 ja renkaat 275/30 R20.
BMW M850i xDrive Coupé metallivärissä Barcelona Blue ja M aerodynamiikkapaketilla, ilmanottoaukot.

M aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti painottaa auton suvereenia urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilman ohjausta. Keulaa ja perää hallitsevat tavallisista poikkeavat, auton värisiksi maalatut puskurit. Erityiset sivuhelmaverhoukset, jotka myös ovat auton väriset, korostavat urheilullista ilmettä. Perässä katse kiinnittyy Dark Shadow -metalliväriseen diffuusoriosaan.
BMW M850i xDrive Coupé, jossa nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, urheilullinen muotoilu ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, ja muotoiltujen peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä istuu urheilullisen hyvin käteen. Monitoiminäppäimillä kuljettaja pystyy kätevästi käyttämään monia auton toimintoja irrottamatta käsiä ohjauspyörästä. Ohjauspyörässä oleva M merkki viestii auton urheilullisesta suorituskyvystä.
BMW M850i xDrive, sisätila, lähikuva valitsinvivusta, jossa CraftedClarity-lasikoriste-elementti.

CraftedClarity-lasikoriste-elementit.

Ylelliset, käsityönä valmistetut CraftedClarity-lasikoriste-elementit valitsinvivussa, äänenvoimakkuuden säätimessä, iDrive-monitoimisäätimessä ja moottorin Start/Stop-painikkeessa viimeistelevät sisätilan tyylikkyyden.
BMW M850i xDrive Coupén kynnyslista, jossa M850i-tekstilogo.

Kynnyslista, jossa M850i-tekstilogo.

Valaistulla M850i-tekstilogolla ja Carbon Core -viittauksella varustetut kynnyslistat korostavat auton urheilullisen eleganttia luonnetta. Näissä tyylikkäissä koristeosissa on alumiininen mattapinta, ja oven avaamisen yhteydessä ne antavat esimakua tulevasta ajoelämyksestä.
BMW M850i xDrive Coupé, jossa pakoputkenpäät molemmilla puolilla.

Pakoputkenpäät molemmilla puolilla.

Takahelmaan on integroitu kaksi pakoputkenpäätä: yksi takahelman oikealle ja yksi vasemmalle puolelle. Niissä on Cerium Grey -värinen, vinoneliön muotoinen suojus.
BMW M850i xDrive Coupé 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Kahdeksansylinterisessä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä venttiilinajoitus Valvetronic ja bensiinin High Precision -suoraruiskutus. Moottorin teho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntömomentti 750 Nm. Kummatkin pakokaasuahtimet on sijoitettu kompaktisti sylinteririvien väliin.
BMW M850i xDrive Coupé, jossa adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta mahdollistaa iskunvaimennuksen luonteen mukauttamisen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Siten auton ajodynamiikka ja vierintämukavuus ovat entistäkin paremmat. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla on asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus toimii urheilullisen tukevasti.
BMW M850i xDrive Coupé, jossa älykäs BMW xDrive -nelivetojärjestelmä.

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajo-ominaisuuksia kaikissa ajotilanteissa ja olosuhteissa. Auton kaikkien sivuttaisdynamiikkasäätötoimintojen uudenlainen verkotus mahdollistaa nelivedon painotuksen vetopidosta erittäin urheilulliseen ajamiseen.
BMW M850i xDrive Coupé, jossa M Sport -jarrut.

M Sport -jarrut.

Tehokkailla M Sport -jarruilla saavutettava erinomainen hidastuvuus säilyy myös urheilullisesti ajettaessa ja märällä kelillä. Katseita keräävät sinisiksi maalatut jarrusatulat, joissa on lisäksi M tekstilogot. Etupyöräjarrujen jarrusatuloissa on neljä mäntää ja takapyöräjarruissa yksi. Kookkaat sisäpuolisesti jäähdytetyt jarrulevyt varmistavat erinomaisen jarrutustehon.
BMW M850i xDrive Coupé, jossa M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkisto päästää kahden sähköisesti ohjatun pakokaasuläpän ansiosta ilmoille vahvat ja sporttiset pakoäänet, jotka sovittuvat ajotilanteeseen ja kuljettajan toiveisiin. Näin syntyy tunteita nostattava äänielämys niin rauhallisesti cruisailtaessa kuin sporttisesti kiihdytettäessä.
BMW M850i xDrive Coupé, jossa M Sport - tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW M850i xDrive Coupé, jossa aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin ja on ketterämpi käsitellä. Suuremmissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja parantaa mukavuutta.

BMW 8-SARJAN COUPÉ M -AUTOT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA CONNECTIVITY.

Keskity tärkeään: BMW 8-sarjan Coupé M -autot on varustettu innovatiivisilla kuljettajan avustinjärjestelmillä ja verkotetun ohjaamon miellyttävillä ominaisuuksilla – minkä vuoksi sekä autot että liikkuvuus ovat aina teknisen kehityksen huipputasolla.

BMW 8-sarjan Coupé M -autot, joissa Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View, Panorama View ja Remote 3D View sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan, peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW 8-sarjan Coupé M -autot, joissa Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden monissa kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Tämä varustekokonaisuus sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, ahtaan väylän ajoavustimen, hätäpysäytysavustimen, vaaratilannevaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä, sekä monia muita turvallisuustoimintoja.
BMW 8-sarjan Coupé M -autot, joissa BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin.
BMW 8-sarjan Coupé M -autot, joissa M-malleille tyypillinen Head-Up-näyttö.

M-malleille tyypillinen Head-Up-näyttö.

M-malleille tyypillisessä Head-Up-näytössä voidaan konfiguroida näytön sisältöä ja näytetään urheilulliselle ajolle olennaisia tietoja, kuten esivaroitusalueen ja Shift-vaihtamisvalot sisältävä kierroslukumittari sekä kytketty vaihde. * saatavissa vain BMW M8 Competition Coupéssa ja BMW M8 Coupéssa
BMW 8-sarjan Coupé M -autot, joissa BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

Digitaalinen, navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä, tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoiminäytöstä, 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä ja M-malleille tyypillisestä Head-Up-näytöstä.
BMW 8-sarjan Coupé M -autot, joissa Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla, eikä sinun sitä varten tarvitse mennä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
BMW 8-sarjan Coupé M -autot, tekniset tiedot.

BMW 8-SARJA COUPÉ M -AUTOT, TEKNISET TIEDOT

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW M8 Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M8 Competition Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M850i xDrive Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.0–9.9
CO2 emissions in g/km (combined): 227–224


Images show optional equipment, screens and displays depend on equipment options.

The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tyres available on the selected model.


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Lue lisää