BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä, 3/4-sivunäkymä paikallaan olevasta autosta yöllä talon edessä.

THE M8

BMW M8 CABRIO

THE M8BMW M8 CABRIO

BMW M850i xDRIVE CABRIO, BMW M8 CABRIO JA BMW M8 COMPETITION CABRIO

Vaikuttavan suorituskykyiset BMW 8-sarjan Cabrio M -autot nostavat katto avoimena ajamisen nautinnon uudelle tasolle ja asettavat luksusluokan ajamisen ilolle uuden standardin. BMW M850i xDrive Cabrio vakuuttaa avantgardisella muotoilullaan, huikealla ylellisyydellään ja loistavan tasapainoisella yhdistelmällään mukavuutta, ajodynamiikkaa ja tehokasta suorituskykyä. Tinkimättömän suorituskyvyn ja huippuylellisen tunnelman ansiosta M xDrivella varustettu BMW M8 Cabrio on äärimmäisen tehokas urheiluauto, joka tarjoaa poikkeuksellisen upeaa ajamisen iloa avoimen taivaan alla. Mallisarjan huipentumana on M xDrivella varustettu BMW M8 Competition Cabrio: tämä upea ja äärimmäisen suorituskykyinen avoauto tarjoaa erittäin tasapainoisen yhdistelmän mukavaa arkikäytettävyyttä, moottoriurheilun innoittamaa tehoa, ainutlaatuisia desingelementtejä ja ylellisiä sisätiloja. BMW M8 Cabrio on saatavilla Suomessa vain Competition–mallina.

Lue lisää

BMW M8 CABRION JA BMW M8 COMPETITION CABRION KOHOKOHDAT

NAPSAUTA JA KOE ÄÄRIMMÄINEN SUORITUSKYKY JO ENSISILMÄYKSELLÄ

BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-näkymä edestä auton ajaessa yöllä rantatiellä.

AINUTLAATUISTA SUORITUSKYKYYÄ

HUIPPUTEHOKAS, 8-SYLINTERINEN M TWINPOWER TURBO -BENSIINIMOOTTORI

BMW M8 Competition Cabrion voimakkaan 4,4-litraisen biturbo-moottorin teho on huikeat 460 kW (625 hv) ja vääntö mahtavat 750 Nm. Sylinteririvien yhteinen pakosarja optimoi myös kilpa-autoissa käytettävän M moottorin reagoinnin. Kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta optimoivat tehon ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn – niin maantiellä kuin kilparadoilla.

BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-näkymä takaa auton ajaessa yöllä rantatiellä.

RAJATONTA AJAMISEN ILOA AVOIMEN TAIVAAN ALLA

BMW M8 CABRION JA BMW M8 COMPETITION CABRION VOIMANSIIRTO JA ALUSTA

M xDrivella varustetuissa BMW M8 Cabriossa ja BMW M8 Competition Cabriossa ajoelämys on yksinkertaisesti upea. Sen takaavat edistykselliset ja täydellisesti toisiinsa mukautetut voimansiirto- ja alustakomponentit, jotka ilmentävät moottoriurheilu-DNA:llaan BMW M -autojen insinööritaitoa. Rajatonta katto avoimena ajamisen iloa joka sekunti.

BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-sivunäkymä auton ollessa yöllä pysähtyneenä asfaltilla.

SPORTTISET NÄKYMÄT – KATTO AVOIMENA

BMW M8 CABRION JA BMW M8 COMPETITION CABRION ULKOPUOLEN MUOTOILU

Täydellisesti muotoillut suuret pinnat ja äärimmäisen tarkat linjat korostavat BMW M8 Cabrion ja BMW M8 Competition Cabrion eleganttia urheilullisuutta – ja luovat samalla uuden muotokielen luksusavoautoille. Dynaaminen keula, pitkänomainen avoautosiluetti ja atleettinen perä huokuvat dynaamista suorituskykyä ja yksilöllistä tyylikkyyttä.

BMW M8 Competition Cabrio, yökuva ohjaamosta, jossa nahkainen M ohjauspyörä ja punainen tunnelmavalaistus.

TÄYTTÄ LUKSUSTA

BMW M8 CABRION JA BMW M8 COMPETITION CABRION SISÄTILAN MUOTOILU

Ylellinen sisätila korostaa M-autojen ainutlaatuista urheilullisuutta luksuksesta tinkimättä. Nahkaisesta M ohjauspyörästä ja Merino-täysnahkaverhoilluista M urheiluistuimista sekä ovien ja keskikonsolin tarkoista valojohtimista aina M malleille tyypillisiin, punaisiin kontrastielementteihin – jokainen yksityiskohta ilmentää tämän luksusluokan avoauton vahvailmeistä urheiluautoluonnetta.

Ensimmäinen BMW M8 Cabrio tuottaa täysin uudenlaisen avoautolla ajamisen nautinnon: BMW tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa tällaisen yhdistelmän avoautotunnelmaa yhdistettynä luksukseen, suorituskykyyn ja eleganssiin.
Marcus Syring, BMW M:n muotoilujohtaja

BMW M8 COMPETITION CABRION MUOTOILU

NAPSAUTA JA TUTUSTU ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILUN KOHOKOHTIIN

BMW M8 Competition Cabrion edistyksellinen muotokieli tekee vaikutuksen radikaalin dynaamisilla ja samalla erittäin eleganteilla muotoilulinjoilla, jotka näyttävät katto avoimena ajettaessa entistäkin pitkänomaisemmilta ja erityisen eleganteilta. Tuloksena on upea urheiluavoauto, joka huokuu luksusta joka suunnasta katsottuna. Sisätilan äärimmäisen laadukkaat materiaalit ja mestarillinen käsityötaito muodostavat täydellisen kokonaisuuden, joka viestii tinkimätöntä dynamiikkaa ja huippuluokan ylellisyyttä.
BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja ajovalojen palaessa, näkymä edestä auton ollessa liikkeellä yöllä.
BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, näkymä takaa, tähtitaivaan alla paikallaan oleva auto, jossa mies.
BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, sivunäkymä paikallaan olevasta autosta tähtitaivaan alla.
BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, asfaltilla yöllä pysähtyneenä oleva auto lintuperspektiivistä.
BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä, lähikuva perästä, jossa LED-takavalot ja M8 Competition -merkki.
BMW M8 Competition Cabrio katto avattuna, punaisella tunnelmavalaistuksella valaistu sisätila yöllä.
BMW M8 Competition Cabrio katto avattuna tähtitaivaan alla, sisätilassa Merino-nahkaiset M urheiluistuimet ja punainen tunnelmavalaistus.
BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja ajovalojen palaessa, näkymä edestä auton ollessa liikkeellä yöllä.

Kapeat ajovalot, joissa on BMW-laserajovalot, ja näyttävä M jäähdyttimensäleikkö, jossa on korkeakiiltoisen mustat kaksoispystyrivat. Lisäksi veistoksellinen M etuhelma, jossa on suuret ilmanottoaukot ja kennomaiset koristesäleiköt. Nämä uniikit elementit huokuvat yhdessä matalan korin kanssa äärimmäistä dynamiikkaa – aivan kuin M8 olisi joka hetki valmiina syöksähtämään eteenpäin.

BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, näkymä takaa, tähtitaivaan alla paikallaan oleva auto, jossa mies.

BMW M8 Competition Cabrion voimakas perä huokuu maksimaalista suorituskykyä. Upeasti muotoillut hartiaosat muodostavat yhdessä LED-takavalojen ja voimakkaiden pyöränaukkojen kanssa kompaktin kokonaisuuden. M takaspoileri parantaa tämän erittäin tehokkaan avoauton aerodynamiikkaa, vähentää perän nostetta ja parantaa näin auton ajovakautta.

BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, sivunäkymä paikallaan olevasta autosta tähtitaivaan alla.

Tämän luksusluokan urheiluavoauton sulava siluetti käsittää pitkän keulan ja atleettisen, lyhyillä koriylityksillä varustetun perän, ja se tarjoaa elegantin pitkänomaiset mittasuhteet. Tätä äärimmäisen dynaamista ilmettä korostavat upeat 20'' kevytmetallivanteet ja korkeakiiltoisen mustat Air Breather -koriste-elementit.

BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, asfaltilla yöllä pysähtyneenä oleva auto lintuperspektiivistä.

Katto avattuna BMW M8 Competition Cabrio näyttää entistäkin pitkänomaisemmalta ja erityisen elegantilta. Suljettuna kangaskatto antaa tälle luksusluokan avoautolle uniikin ja näyttävän porrasperäsiluetin. Korkealaatuinen kangaskatto voidaan avata ja sulkea vain 15 sekunnissa myös ajon aikana ajonopeuden ollessa enintään 50 km/h.

BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä, lähikuva perästä, jossa LED-takavalot ja M8 Competition -merkki.

Perän atleettisen muotoilun jokainen ainutlaatuisen sporttinen yksityiskohta korostaa BMW M8 Competition Cabrion vaikuttavaa potentiaalia. Korkeakiiltoisen musta M diffuusori ja molemmilla puolilla olevat 100 mm:n pakoputkenpäät antavat takahelmalle näyttävän ilmeen.

BMW M8 Competition Cabrio katto avattuna, punaisella tunnelmavalaistuksella valaistu sisätila yöllä.

BMW M8 Competition Cabrion urheilullinen ja ylellinen ohjaamo on varustettu M malleille tyypillisellä mittaristolla, ja se on tinkimättömän kuljettajakeskeinen.

BMW M8 Competition Cabrio katto avattuna tähtitaivaan alla, sisätilassa Merino-nahkaiset M urheiluistuimet ja punainen tunnelmavalaistus.

BMW M8 Competition Cabrion sisätila on yhtä aikaa sekä ylellinen että vastustamattoman sporttinen. Käsin ommelluissa M urheiluistuimissa on huipputyylikäs Merino-täysnahkaverhoilu ja valaistu M8-logo pääntuissa. M urheiluistuimet tarjoavat täydellisen sivuttaistuen ja erinomaisen mukavuuden pitkillä matkoilla.

ESITTELYSSÄ BMW M8 CABRIO JA BMW M8 COMPETITION CABRIO: TUOTETIEDOT JA TEKNISET TIEDOT

BMW M850i xDRIVE CABRION KOHOKOHDAT

TEHOKAS SPORTTISUUS VAIN NAPSAUTUKSEN PÄÄSSÄ: MOOTTORI, AJODYNAMIIKKA JA MUOTOILU

BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-sivunäkymä auton ollessa pysähtyneenä betonirakennuksen edessä.

VAKUUTTAVAA VOIMAA

BMW M850i xDRIVE CABRION VOIMANSIIRTO

BMW M850i xDrive Cabrion 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori tarjoaa 4,4 litran iskutilavuudellaan, 390 kW:n (530 hv) tehollaan ja 750 Nm:n väännöllään innostavaa suorituskykyä joka tilanteessa.

BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-näkymä takaa auton ajaessa betonirakennuksen läpi.

ERINOMAINEN DYNAMIIKKA

BMW M850i xDRIVE CABRION AJODYNAMIIKKA

BMW M850i xDrive Cabriossa yhdistyvät erinomainen ajodynamiikka ja mukavuus. 20” High-Performance-renkaat, M Sport -tasauspyörästöllä varustettu BMW xDrive -nelivetojärjestelmä, adaptiivinen M alusta ja lisävarusteena saatava sähkömekaaninen kallistelunvaimennus takaavat täydellisen vetopidon ja optimaalisen suuntavakauden.

BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-näkymä edestä auton ollessa pysähtyneenä rannikolla.

YLELLINEN OLEMUS

BMW M850i xDRIVE CABRION ULKOPUOLEN MUOTOILU

BMW M850i xDrive Cabrion ulkopuolen lukuisat korkealaatuiset Cerium Grey -väriset elementit tai lisävarusteena saatavat korkeakiiltoiset kromielementit antavat tälle luksusluokan urheiluautolle erityisen tyylikkään ilmeen.

BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, ohjaamo, jossa nahkainen M ohjauspyörä.

LUKSUSLUOKAN URHEILULLISUUTTA

BMW M850i xDRIVE CABRION SISÄTILAN MUOTOILU

BMW M850i Cabrion sisätila tekee vaikutuksen erittäin laadukkailla materiaaleillaan, ja siinä yhdistyvät erinomainen mukavuus ja ainutlaatuinen sporttisuus.

BMW M850i xDRIVE CABRION MUOTOILU

NAPSAUTA JA TUTUSTU ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN KOHOKOHTIIN

BMW M850i xDriven muotoilu viestii tarkoilla linjoillaan ja voimakkailla mittasuhteillaan dynamiikkaa ja tehokkuutta. Tätä vaikutelmaa korostavat tyylikkäät, galvanoidut Cerium Grey -väriset designelementit, jotka ovat tarjolla vain BMW M850i xDrive Cabriossa, tai lisävarusteena saatavat korkeakiiltoisen kromatut designelementit. Näitä elementtejä ovat esimerkiksi jäähdyttimensäleikön kehys ja rivat sekä Air Breathereiden rivat ja vapaamuotoiset pakoputkenpäät. Sisätilassa huippuylelliset verhoilut ja varusteet huolehtivat mukavasta ja ylellisestä tunnelmasta – jokainen yksityiskohta on linjassa tämän luksusluokan urheiluavoauton sporttisen luonteen kanssa.
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-näkymä edestä auton ollessa pysähtyneenä betonirakennuksessa.
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, kuva lintuperspektiivistä auton ollessa pysäköitynä betonirakennuksessa valtameren rannalla.
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-näkymä takaa auton ollessa pysäköitynä valtameren edustalla.
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, sisätila, jossa nahkainen M ohjauspyörä ja BMW Individual -nahkaverhoilu 'Merino' Ivory White.
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, sisätila, jossa monisäätöistuimet BMW Individual -nahkaverhoilulla 'Merino’ Ivory White.
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-näkymä edestä auton ollessa pysähtyneenä betonirakennuksessa.

BMW M850i xDrive Cabrion dynaamiseen keulaan on sijoitettu Cerium Grey -väriset tai lisävarusteena korkeakiiltoisen kromattuna saatavat kuusikulmainen jäähdyttimensäleikkö sekä sen kehys ja rivat. Näin keula tekee urheilulliset pyrkimykset selviksi jo ensi vilkaisulta. Näyttävää ilmettä korostavat myös erittäin matalat LED-ajovalot, joissa on BMW-laserajovalot, sekä korkeakiiltoisen mustat ilmanottoaukkojen suojukset.

BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, kuva lintuperspektiivistä auton ollessa pysäköitynä betonirakennuksessa valtameren rannalla.

Pitkänomainen siluetti ja veistokselliset kyljet antavat BMW M850i xDrive Cabriolle erityisen urheilullisen ja elegantin ilmeen. Sitä vahvistavat myös ilmeikkäät 20” M kevytmetallivanteet ja korkeakiiltoisen kromatut Air Breathereiden rivat.

BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-näkymä takaa auton ollessa pysäköitynä valtameren edustalla.

BMW M850i Cabrion näyttävä perä ilmentää suurella raideleveydellään ja muhkeilla pyöränkoteloillaan täydellisesti tämän ylellisen urheiluavoauton suorituskykyä. Kapeat LED-takavalot ja kummallakin puolella olevat puolisuunnikkaan muotoiset ja korkeakiiltoisen kromatut pakoputkenpäät vahvistavat näyttävällä tavalla tätä vaikutelmaa.

BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, sisätila, jossa nahkainen M ohjauspyörä ja BMW Individual -nahkaverhoilu 'Merino' Ivory White.

BMW M850i Cabrion sisätila huokuu urheilullista ja ylellistä vetovoimaa. Premium-luokan ilmettä korostavat BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino, nahkainen M ohjauspyörä, ylellisellä nahkalla päällystetty kojelauta, mallitunnuksella varustettu kynnyslista ja kuvassa näkyvät jalopuusisäkoristelistat Fineline Copper Effect High-gloss.

BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja katto avattuna, sisätila, jossa monisäätöistuimet BMW Individual -nahkaverhoilulla 'Merino’ Ivory White.

BMW M850i xDrive Cabrion kuljettajan ja etumatkustajan monisäätöistuimissa on aktiivinen istuintuuletus ja niska-alueen lämmitys, ja ne täyttävät suurimmatkin vaatimukset. Istuimet on verhoiltu hienolla nahkalla, ja selkänojan sähkötoimisen leveyssäädön, ristiseläntuen säädön ja istuinosan syvyyden manuaalisen säädön ansiosta ne on mahdollista säätää tarkasti omien mieltymysten mukaisesti. Näin istuimet tarjoavat erinomaisen mukavuuden ja sivuttaistuen kaikissa ajotilanteissa.

BMW M850i xDRIVE CABRIO: MOOTTORI, VARUSTEET JA TEKNISET TIEDOT

BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-sivunäkymä takaa auton ollessa yöllä pysäköitynä rannikolla.

BMW 8-SARJAN CABRIO M -AUTOT