BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey mies BMW:n edessä kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneen auton etuosasta
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE 6

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMO

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel
THE 6BMW 6-SARJAN GRAN TURISMO

Vaativuutta joka suhteessa: BMW 6-sarjan Gran Turismon muotoilu on eleganttia ja ainutlaatuista, ajomukavuus ja ajodynamiikka suvereenia. Omaleimainen ulkopuoli korostaa uudenmuotoisella jäähdyttimensäleiköllä sekä muokatulla valomuotoilulla ajoneuvon yksilöllistä ilmettä ja tekee siitä entistäkin progressiivisemman näköisen. Sisätilassa on erittäin paljon tilaa, ja sen arvokkuutta nostavat laadukkaat materiaalit ja innovatiiviset ominaisuudet. Tämä kaikki yhdistettynä täydellisesti sovitettuun ajodynamiikkaan tekee BMW 6-sarjan Gran Turismosta loistavan ajoneuvon, jolla ajamisesta ei saa koskaan tarpeeksi.

Lue lisää

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON MUOTOILU.

Ainutlaatuisen elegantti: BMW 6-sarjan Gran Turismon ulkopuolen muotoilu vakuuttaa dynaamisella ulkonäöllään ja epätavallisella luonteikkuudellaan. Etuosan kulmikas jäähdyttimensäleikön muoto ja mukautettu valomuotoilu antavat ajoneuvolle omaleimaisen ilmeen ja terävän katseen. Suuresta sisätilastaan huolimatta BMW 6-sarjan Gran Turismon sporttisuuden tunnistaa sulavista linjoista ja voimakkaasta muotokielestä, jotka näkyvät aina coupémaisesta kattolinjasta leveään perään, jossa on vapaamuotoiset pakoputkien päät. Ylväs ja tilava sisätila korostaa mukavuutta upeilla dynaamisilla ja eleganteilla kohokohdillaan, kuten nahkaisella urheiluohjauspyörällä ja korkeakiiltoisen mustilla käyttö- ja hallintalaitteilla.

Lue lisää

VAIKUTTAVAT DESIGNVARUSTEET.

Panoraamalasikattoluukku BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 sisätila

Panoraamalasikattoluukku.

Panoraamalasikaton luukun avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja luukku suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.
M Sport -jarrut BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 lähikuva vanne

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on monimäntäiset, tummansiniset jarrusatulat, ja niissä on koristeena M-tekstilogot. Jarrujen teho on erittäin suuri. Nämä jarrut on sovitettu auton poikkeuksellisen hyvään suorituskykyyn: erinomainen hidastuvuus säilyy myös korostetun urheilullisesti ajettaessa tai märällä kelillä.
Käyttö- ja hallintalaitteiden keraamiset koristeosat BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 sisätila

Käyttö- ja hallintalaitteiden keraamiset koristeosat.

Ylelliset keraamiset koristeet käyttö- ja hallintalaitteissa, kuten vaihteenvalitsinvivussa, audiolaitteiston ja ilmastointilaitteen säätimissä sekä iDrive-monitoimisäätimen kehyksessä, luovat laadukkaan luksusluokan vaikutelman.

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON DIGITAALISET TEKNOLOGIAT.

Viihde- ja bisnestoiminnot, digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

Tietonäyttö BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila
Driving Assistant Professional BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
Peruutusavustin BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Peruutusavustin.

Kun ajonopeus on enintään 35 km/h, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa uudelleen sen peruutettaessa. Näin sinun ei tarvitse ohjata itse autoa peruuttaessasi, vaan voit keskittyä auton ympäristön tarkkailuun.
BMW-laserajovalot BMW 6-sarjan Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

BMW-laserajovalot.

BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 650 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
BMW Live Cockpit Professional BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
Connected Package Professional BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Connected Package Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etätoiminnot, BMW Maps, Smartphone Integration Apple CarPlay- ja Android Auto -tuella vai In-Car Experiences? Miksi hankkia ne erikseen, kun ne kaikki voi saada yhdessäkin? Connected Package Professional -paketti antaa käyttöösi nämä BMW ConnectedDriven palvelut.
Remote Software Upgrade BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
Smartphone Integration BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 sisätila

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta® ja Android Autoa®, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON AJODYNAMIIKKA.

Tehokkaat moottorit, älykäs neliveto ja alustateknologiat yleisesittelyssä.

Epätavallisen dynaaminen ja kätevä: BMW 6-sarjan Gran Turismossa yhdistyvät täydellisesti toisiinsa sovitetut alustakomponentit ja uraauurtava teknologia. Yhdessä tehokkaan ja tasapainoisen kuusisylinterisen dieselmoottorin tai kierrosherkän ja vahvasti vetävän kuusisylinterisen bensiinimoottorin kanssa ajoilollesi ei ole mitään estettä lyhyillä eikä pitkillä matkoilla.
Adaptiivinen 2-akseli-ilmajousitus, BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020, kolme neljäsosan näkymä keulasta

Adaptiivinen 2-akseli-ilmajousitus.

Adaptiivinen kaksiakseli-ilmajousitus takaa erinomaisen mukavan ajettavuuden ja samalla upean ajodynamiikan. Toisin kuin perinteisillä kierrejousilla toteutetussa jousituksessa, ilmajousituksessa käytetään paineilmatäytteisiä, kumisia jousipalkeita, joiden painetta jatkuvasti säätelemällä korin korkeustaso säilyy samana ajoasetuksen valinnan mukaisena, vaikka autossa olisi paljonkin kuormaa.
Nelipyöräaktiiviohjaus, BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020, kolmen neljäsosan näkymä liikkeellä olevan auton keulasta

Nelipyöräaktiiviohjaus.

Nelipyöräaktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.
xDrive BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 lähikuva

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON MALLIT.

BMW 6-sarjan Gran Turismo

BMW 6-sarjan Gran Turismon perusvarustelu ihastuttaa monipuolisuudellaan ja erilaisilla toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.
BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 620d 2020 perusvarustelu metalliväri Mineral White

Business Luxury

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.
BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 640d xDrive 2020 Business Luxury Dravite Grey, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

Business M Sport

M Sport -paketti antaa ajoneuvolle erityisen urheilullisen ilmeen. Etu- ja takaosan urheilulliset muotoiluelementit korostuvat entisestään. Dynaamisen ilmeen kruunaavat ylelliset värivaihtoehdot ja sporttiset M kevytmetallivanteet sekä sisätilan lukuisat yksityiskohdat.
BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 640i xDrive 2020 Business M Sport, värinä Bernina Grey pihkamaisella efektillä, kolmen neljäsosan näkymä keulasta
  • BMW 6-sarjan Gran Turismo
  • Business Luxury
  • Business M Sport

ALKUPERÄISET BMW LISÄVARUSTEET JA BMW M PERFORMANCE -OSAT BMW 6-SARJAN GRAN TURISMOLLE.

Tutun hyvä tunne.

BMW M Performance -osien avulla maksimoit BMW 6-sarjan Gran Turismon moottoriurheiluluonteen. Valitse haluamasi ulkopuolen ja sisätilan terävistä design-varusteista ja viehättävistä taotuista ja kevytmetallivanteista. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla mukautat BMW:si toiveisiisi: tuotteiden laatu, design ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti BMW 6-sarjan Gran Turismoon.
Polkupyörätakateline Pro 2.0 BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 lähikuva

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt mutta silti vankka. Sen suurin sallittu kuormitus on 60 kg. Se on erinomaisen vaivaton käyttää, ja siinä voidaan kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle pyörälle). Kätevä pääsy tavaratilaan milloin tahansa poiskääntötoiminnon ansiosta.
BMW vaateripustin musta, ”Travel & Comfort” BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 lähikuva

BMW vaateripustin musta, ”Travel & Comfort”.

BMW vaateripustin mahdollistaa vaatteiden ripustamisen selkänojan takapuolelle. Pistoliitännän avulla se voidaan kiinnittää helposti ja törmäysturvallisesti erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen. Hotellikäyttötoiminnon (tavanomainen vaateripustin) ansiosta sitä voidaan käyttää myös auton ulkopuolella.
Wireless-Charging-kuori BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 lähikuva

Wireless-Charging-kuori.

Wireless-Charging-kuoren avulla Applen laitteita, kuten iPhone™ 5/5s/SE:tä, voidaan ladata induktiivisesti. Innovatiivinen matkapuhelinkuori on yhteensopiva kaikkien Qi-sertifioitujen latureiden kanssa, ja se toimii samalla suojakuorena.
M Performance -ohjauspyörä BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 lähikuva

M Performance -ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance -ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on suorempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.
M Performance -ulkopeilikotelo Carbon BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 lähikuva

M Performance -ulkopeilikotelo Carbon.

Valmistettu huolellisesti käsityönä hiilikuidusta: Omaleimaiset M Performance -ulkopeilikotelot alleviivaavat ajoneuvon hightech-luonnetta. Sen dynaaminen muotoilu tekee ulkomuodosta erityisen arvokkaan näköisen ja korostaa yksilöllisyyttä ja sporttisuutta.
M Performance -kylkitarrat Frozen Black BMW 6-sarjan Gran Turismo G32 2020 lähikuva

M Performance -kylkitarrat Frozen Black.

Linjakkaan sporttinen: Mustat/mattaharmaat M Performance -kylkitarrat antavat autolle erityisen yksilöllisen ja dynaamisen ilmeen. Helman yläpuolella ne korostavat auton tunnusomaisia designpiirteitä ja mittasuhteita.

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON TEKNISET TIEDOT.

BMW 640i xDrive Gran Turismo.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

245 (333) / 5500-6250

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

5,4

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

8,8 - 8,2

CO2-päästö, yhdistetty, g/km: 

201 - 187

BMW 6-sarjan Gran Turismo (G32), tekniset tiedot

BMW 6-SARJAN GRAN TURISMON NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:
  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta