RUNSAASTI TILAA IDEOILLESI.

BMW 3-sarjan Touringin mukavuus ja turvallisuus.

Arkikäyttöön, viikonloppuretkille tai pitkille lomamatkoille: BMW 3-sarjan Touring on ihanteellinen auto, sillä se tarjoaa huippuluokan mukavuuden. Avara sisätila lukuisine säilytysmahdollisuuksineen tekee jokaisesta ajomatkasta rentouttavan elämyksen. Reilunkokoinen tavaratila on käytettävissä poikkeuksellisen monipuolisesti. Ja hyvin suunniteltu matkustajasuoja takaa turvallisuudentunteen kaikilla istumapaikoilla.

Lue lisää
RUNSAASTI TILAA IDEOILLESI.BMW 3-sarjan Touringin mukavuus ja turvallisuus.

TAKALUUKUN AVAAMINEN JA SULKEMINEN KOSKETTAMATTA.

Kun ostoskierros on tehty, kädet ovat täynnä kannettavaa ja tavaratila pitäisi saada auki. Avaimen kaivaminen taskusta tuntuu tällöin varsin vaivalloiselta. Mutta sitä sinun ei tarvitse enää murehtia, jos autossasi on innovatiivinen Comfort Access -järjestelmä, joka – takaluukun automatiikan yhteydessä – mahdollistaa takaluukun avaamisen koskettamatta: Yksi kohdistettu jalan liike takapuskurin alla riittää, ja tunnistin ohjaa takaluukun avautumaan.
Henkilöiden tunnistamista varten takapuskurin verhoukseen on asennettu eri korkeuksille tunnistimia, jotka tunnistavat jalanliikkeen. Takaluukun saa suljettua automaattisesti samalla tavalla. Näin tämä varuste parantaa tavaratilan käyttö- ja kuormausmukavuutta tuntuvasti. Sisäänpääsy sallitaan kuitenkin vain, jos järjestelmä samalla tunnistaa henkilön mukana olevan autonavaimen.

SÄILYTYSTILAKONSEPTI.

Älypuhelimet, juomat ja pienehköt matkatavarat: BMW 3-sarjan Touringin sisätilassa on runsaasti tilaa kaikelle, mitä haluat ottaa mukaan. Keskikonsolissa on pidike kahdelle juomalle. Sen rulokantta voi suljettuna käyttää laskupintana. Etuovien ovitaskuihin voi sijoittaa jopa litran juomapullon.
Lisävarusteinen säilytystilapaketti tarjoaa vielä lisää säilytysmahdollisuuksia: Pakettiin kuuluvat kojelaudan auki kääntyvä lokero kuljettajan puolella, etuistuinten selkänojien verkot sekä kaksi koukkua laukuille. Tavaratilassa tavaraverkko ja kiinnitysliina huolehtivat järjestyksestä. Lisäksi tulee joustava verkko esimerkiksi tavaratilan pohjalle, kaukalo pohjan alla olevaan lokeroon ja 12 voltin pistorasia takamatkustamoon.

TOIMIVUUS.

BMW 3-sarjan Touringin tavaratila on täydellisesti varustettu kaikkia haasteita silmällä pitäen – pikku kuljetuksista isoihin matkatavaroihin. Vaikka takaistuimen selkänoja olisi pystyssä, tavaratilaa on käytettävissä noin 495 litraa. Ja kun selkänojan kääntää kokonaan alas, tila kasvaa huikeisiin 1 500 litraan. Takaistuimen selkänojien kääntöominaisuus kuuluu vakiovarusteisiin, ja nojat voidaan kääntää alas suhteessa 40:20:40. Siten istuin- ja tavaratilaa voidaan muuttaa tarpeen mukaan. Keskimmäinen istuinosa ja etumatkustajan puolella oleva istuinosa voidaan kääntää alas erikseen. Kuljettajanpuoleinen istuinosa on käännettävissä alas yhdessä keskiosan kanssa. BMW 3-sarjan Touringin kuormaus ja kuorman purku on siis kätevää. Kahden matkustajan on mukava istua takamatkustamossa samalla kun kuljetetaan pitkiä esineitä kuten vaikkapa suksi- ja lumilautapussia. Lisäksi BMW 3-sarjan Touringissa on segmenttinsä ainoana erikseen avattava takalasi, joka helpottaa kuormaamista valtavasti.

PASSIIVINEN TURVALLISUUS.

Paketillinen fiksuja turvatoimenpiteitä auttaa minimoimaan onnettomuusriskejä kohdennetusti kaikissa BMW-autoissa – ja ne mahdollistavat miellyttävän turvallisuuden tunteen joka tilanteessa. Suurta kuormitusta kestävät, tilavuudeltaan suuret palkkirakenteet sekä suurlujien erikoisterästen älykäs käyttö varmistavat turvamatkustamon mahdollisimman suuren lujuuden painon pysyessä pienenä.
Törmäysenergia johdetaan matkustamon ohi muihin korin osiin kuten pohjalevyyn, kylkirakenteisiin, rintapeltiin sekä kattoon, ja keulan ja perän muodonmuutosvyöhykkeet ottavat vastaan törmäysenergiaa. Sivutörmäyksessä matkustajia suojaavat vahvistetut rakenteet B-pilareissa ja kynnyksissä, suurlujat sivutörmäysturvapalkit ovissa sekä vankat poikkipalkit istuinten kohdalla.
Keulan alueella on erilaisia jalankulkijasuojaan liittyviä rakenteita. Puskurinkannattimen ja puskurin verhouksen välissä on törmäysvaimennin, joka vähentää loukkaantumisriskiä jalkoihin kohdistuvassa törmäyksessä. Lisäksi konepellissä on muodonmuutoselementit, jotka vaimentavat törmäysenergiaa toimien muodonmuutosvyöhykkeenä.