BMW 1-sarjan M135i xDrive (F40), metallivärillä Black Sapphire, liikkeellä oleva auto kaupunkiympäristössä
PolttoainetyyppiBensiini

THE 1

BMW 1-sarjan M135i xDrive (F40), metallivärillä Black Sapphire, liikkeellä oleva auto kaupunkiympäristössä

BMW M135i xDRIVE

PolttoainetyyppiBensiini
THE 1BMW M135i xDRIVE

Enemmän tehoa, enemmän tyyliä, enemmän ajamisen iloa. BMW M135i xDrive ei ole sitä varten, että sitä verrattaisiin muihin, vaan se asettaa uudet mittapuut. Tämän osoittaa painokkaasti sen urheilullinen ulkopuoli, johon kuuluu silmiinpistäviä yksityiskohtia, kuten esimerkiksi M135i xDrivelle ominainen kaksiosainen jäähdyttimen ritiläkennosäleikkö, M-takaspoileri ja kaksi 100 mm:n pakoputkea. BMW M135i xDrive näyttää suuntaa myös tien päällä: Siinä vakiovarusteena oleva M Sport -tasauspyörästö, BMW xDrive, Steptronic Sport -vaihteisto ja M Sport -ohjaus tekevät siitä ketteryyden ja kaarrekäyttäytymisen osalta luokkansa parhaan auton. Kierrosherkällä 4-sylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorilla varustettu itsetietoinen BMW M135i xDrive saavuttaa suorituskyvyn ja ajodynamiikan uuden tason.

 

BMW M135i xDrive:
Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 7,9–7,4
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 178–168

Lue lisää

VASTAA VAHVASTA PUOLESTAAN.

Uuden BMW M135i xDriven urheilullinen ja edistyksellinen muotoilu on kuin luotu vangitsemaan välittömästi katseita. Todella silmiinpistävä keula, jossa on suuret ilmanottoaukot, näyttävä kaksiosainen jäähdyttimen ritiläkennosäleikkö ja vinoon asetetut adaptiiviset LED-ajovalot, luo mieliinpainuvan ensivaikutelman. Vaikuttavat 19″ kevytmetallivanteet korostavat dynaamisten linjojen kanssa auton urheilullista ilmettä. Perässä huomion kiinnittävät leveä diffuusorioptiikalla varustettu takahelma ja kaksi suurta Cerium Grey -väristä 100 mm:n pakoputkea. BMW M135i xDriven sisätila tekee vaikutuksen yhtä nopeasti: M Sport -istuimet, valaistut koristelistat ja suuri panoraamalasikattoluukku luovat poikkeuksellisen dynaamisen ja avaratilaisen premium-luokan tunnelman.

Lue lisää

MUOTOILU.

BMW M135i xDriven ulkopuolen ja sisätilan laadukkaat varusteet.

BMW M135i xDrive (F40), metallivärillä Black Sapphire, Cerium Grey -värisellä jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleiköllä

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö on kokonaan Cerium Grey -värinen, ja sen sisäosassa on taidokkaasti muotoiltu ristikko. Moottoriurheilun inspiroima ristikkorakenne antaa keulalle syvyyttä ja arvokkuutta sekä luo yksityiskohtaisesti laadukkaan ja samalla dynaamisen korostuksen.
BMW M135i xDrive (F40), metallivärillä Black Sapphire, näkymä perästä, M-aerodynamiikkapaketilla

M-aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketin sisältämät M etuhelma, takahelma ja sivuhelmaverhoukset tuovat autoon vahvaa dynamiikkaa ja korostavat auton urheilullista luonnetta. Verhousosat on maalattu auton värisiksi, ja niissä on tyylikäs korkeakiiltoinen musta koristeosa.
BMW M135i xDrive (F40), metallivärillä Black Sapphire, näkymä perästä, M-takaspoilerilla

M-takaspoileri.

M-takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää perän nostetta. Auton perän nosteen pieneneminen tuntuu käytännössä ajovakauden parantumisena.
BMW M135i xDrive (F40), metallivärillä Black Sapphire, näkymä perästä, vasemmalla ja oikealla olevilla Cerium Grey -värisillä pakoputkenpäillä

Pakoputkenpäät.

Ainoastaan M135i xDrivessa: vasemmalla ja oikealla olevat sekä Cerium Grey -väriset viistotut pakoputket. Näin pakoputkenpäät, joiden halkaisija on 100 mm, ovat optinen ilmaus, ja ne korostavat M135i xDriven urheilullisuutta.
BMW M135i xDrive (F40), sisätila, jossa on kuljettajan ja etumatkustajan M Sport -istuimet

Kuljettajan ja etumatkustajan M Sport -istuimet.

M Sport -istuimissa on integroidut pääntuet, syvät istuinosat sekä istuinosan ja selkänojan korkeat reunaosat. Nämä istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle hyvän tuen myös urheilullisen vauhdikkaassa kaarreajossa. Selkänojan leveyssäädön ansiosta istuimet ovat yksilöllisiin mittoihin erinomaisesti säädettävissä.
BMW M135i xDrive (F40), sisätila, jossa on M-turvavyöt

M-turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä on M-värit ja tyylikkäät ommellut korostukset, jotka korostavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä.
BMW M135i xDrive (F40), ohjaamo, jossa on nahkainen M-ohjauspyörä

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
BMW M135i xDrive (F40), sisätila, jossa on valaistut ”Illuminated Boston” -sisäkoristelistat

”Illuminated Boston” -sisäkoristelistat.

Kojelaudan ja oviverhousten Illuminated Boston -sisäkoristelistat Mesh-korostuksella tuovat sisätilaan arvokkaan tunnelman. Hillitysti taustalla loistavien listojen läpikuultava kuvio synnyttää houkuttelevan ja miellyttävän tunnelman ajoneuvon sisälle.

AJODYNAMIIKKA.

BMW M135i xDriven ajodynamiikkaominaisuudet.

BMW M135i xDrive (F40), 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori

BMW M135i xDrive, moottori.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: BMW M135i xDriven 4-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori on erityisen tehokas, koska se on varustettu uusilla männillä, suuremmalla pakokaasuahtimella, optimoidulla ilmanohjaimella, suurtehojäähdytyspaketilla ja M-pakoputkistolla, jossa on ohjatut pakokaasuläpät.
BMW M135i xDrive (F40), jossa on Steptronic Sport -vaihteisto

Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW M135i xDrive (F40), jossa on M Sport -alusta

M Sport -alusta.

M Sport -alusta on noin kymmenen millimetriä matalampi. Siinä on lyhyemmät jouset sekä jäykemmät iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii korostetun urheilullisessa ajossa.
BMW M135i xDrive (F40), jossa on M Sport -jarrut

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW M135i xDrive (F40), metallivärillä Black Sapphire, M Performance -paketilla, kolmen neljäosan näkymä keulasta

BMW M135i xDRIVE, JOSSA ON M PERFORMANCE -PAKETTI.

M Performance -paketti lisää auton urheilullista potentiaalia entisestään. Auton pohjan ja sisätilan muutoksilla sekä 18″ taotuilla kevytrakenteisilla vanteilla aikaansaatu painon aleneminen takaa huipputason kiihtyvyyden ja parantaa ajodynaamisia ominaisuuksia huomattavasti. Samalla M Performance -paketin mustat, näyttävät muoloiluelementit, kuten esimerkiksi ulkopeilikotelot, jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö ja pakoputkenpäät, tekevät nousseen suorituskyvyn myös ulospäin selvästi näkyväksi.

INNOVATIIVISTA TEKNOLOGIAA.

BMW M135i xDriven liitettävyys ja digitaaliset palvelut.

Digitaalisesta luonteesta ja BMW Intelligent Personal Assistant -avustimesta aina vapaasti ohjelmoitavaan BMW Live Cockpit Professionaliin ja kätevään Remote Software Upgrade -päivitykseen saakka: BMW M135i xDriven uusimmat Connectivity-teknologiat ja innovatiiviset digitaaliset palvelut tarjoavat matkan aikana optimaalisen mukavuuden ja liitettävyyden.
BMW M135i xDrive (F40), jossa on BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

Navigoinnilla varustettu BMW Live Cockpit Professional sisältää laadukkaan näyttöyhdistelmän, joka koostuu tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 10,25-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW M135i xDrive (F40), jossa on Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
BMW M135i xDriven (F40) puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging

Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, on langattoman lataamisen telineen sisältävä puhelinvarustuspaketti, jossa on lisänä toinen mikrofoni varmistamassa hyvän handsfree-äänen sekä kuljettajalle että etumatkustajalle. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää WLAN Hotspot -lähiverkkovalmiuden.
BMW M135i xDrive (F40), jossa on Smartphone Integration

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
BMW M135i xDriven (F40) Remote Services -etätoiminnot

Remote Services -etätoiminnot.

Muistinko lukita autoni keskuslukituksen? Mihin ihmeeseen minä autoni pysäköinkään? Remote Services -etätoiminnoilla pääset My BMW -sovelluksen kautta suoraan käsiksi autosi tiettyihin järjestelmiin. Näin voit helposti älypuhelimen avulla lukita auton mistä tahansa, katsoa auton sijainnin kartalta ja tarkistaa auton tilatietoja.

BMW M135i xDRIVEN TEKNISET TIEDOT.

BMW M135i xDrive.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

225 (306) / 5000–6250

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,8

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

7,3–7,5

CO2-päästö, yhdistetty, g/km: 

167–172

BMW M135i xDrive (F40), metalliväri Black Sapphire, Tekniset tiedot

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW M135i xDRIVEN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:

  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta

POLTTOAINEEN KULUTUS JA CO2-PÄÄSTÖT.

BMW M135i xDrive:
Polttoaineen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 7,9–7,3
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 178–168

 

Polttoaineen kulutusta, CO2-päästöjä, sähkönkulutusta ja sähköistä toimintamatkaa koskevat viralliset tiedot on määritetty määrättyä mittausmenettelyä käyttäen ja asetuksen (EU) 715/2007 voimassa olevan version mukaisesti. WLTP-tietojen vaihteluväleissä on otettu huomioon lisävarusteet. 1.1.2021 jälkeen tyyppihyväksytyille autoille viralliset tiedot ilmoitetaan enää vain WLTP:n mukaisesti. Lisätietoja NEDC- ja WLTP-mittausmenettelyistä on osoitteessa www.bmw.de/wltp.

Lue lisää