BMW-sovellukset BMW Mobility Services BMW-varusteet

MOBILITY SERVICES JA VARUSTEET.

MOBILITY SERVICES JA VARUSTEET.
BMW-sovellukset BMW Connected

BMW CONNECTED: HENKILÖKOHTAINEN LIIKKUVUUSAVUSTIMESI.

BMW Connected verkottaa sinut optimaalisesti BMW-autosi kanssa. Olipa kyse aikataulutuksesta vieraassa kaupungissa tai seuraavan ajomatkan valmistelusta – tämä sovellus helpottaa arkeasi. Vältä ruuhkat, jaa saapumisajat yhteystiedoissa oleville henkilöille tai valvo BMW-autosi ympäristöä mukavasti etänä. BMW Connected -sovellus oppii usein käyttämäsi kohteet ja määrittää sopivat lähtöajat tapaamisia varten. Voit käyttää BMW Connectedin toimintoja missä tahansa ja eri päätelaitteilla – matkan varrella BMW-autossasi tai auton ulkopuolella älypuhelimen, älykellon tai jonkun kumppanuuspalvelun, kuten Amazon Echon, kautta.

  • Edut yhdellä silmäyksellä
BMW-sovellukset BMW Connected Classic

CONNECTED CLASSIC: HENKILÖKOHTAINEN LIIKKUVUUSAVUSTIMESI.

Suunnittele ajomatkat, vältä ruuhkat tai avaa BMW-autosi keskuslukitus etänä BMW Connected Classicin avulla. Tällä sovelluksella voit käyttää yleisiä ja autokohtaisia toimintoja turvallisesti ja mukavasti – ennen ajoa, ajon aikana ja sen jälkeen.*

* Käytön edellytyksenä on BMW-auto, joka on valmistettu heinäkuun 2013 jälkeen ja jossa on lisävarusteena ”Apps” tai ”ConnectedDrive Services” (markkina-alueen ja mallin mukaan). Käyttö ei ole mahdollista seuraavissa heinäkuun 2013 jälkeen valmistetuissa malleissa: 1-sarjan Cabrio, 1-sarjan Coupé, 3-sarjan Cabrio (vuosimallista 2010 alkaen), X1 (vuosimallista 2009 alkaen), X5 (vuosimallista 2006 alkaen), X6 (vuosimallista 2008 alkaen) ja Z4 (vuosimallista 2009 alkaen).

Yhteensopivat älypuhelimet voit katsoa osoitteesta www.bmw.com/bluetooth.

  • Edut yhdellä silmäyksellä
BMW-sovellukset BMW iV

BMW IV: SÄHKÖAUTO KÄDESSÄSI.

BMW iV on uusi sovellus, jolla voit hallita sähkö- tai hybridiautosi latausta etänä kotiverkossasi, kun käytössäsi on BMW i Wallbox Plus tai Connect. Sovelluksen avulla auto voidaan myös ladata silloin kun se on mukavinta ja tehokkainta.

  • Edut yhdellä silmäyksellä
BMW-sovellukset BMW Advanced Car Eye 2.0

ADVANCED CAR EYE 2.0: LUOTETTAVA SILMINNÄKIJÄSI.

BMW Advanced Car Eye 2.0 koostuu kahdesta autossa olevasta korkealaatuisesta Full HD -laajakulmakamerasta. Se vangitsee tutka- ja tärinäanturien avulla kriittiset tilanteet ja tallentaa ne mahdollisena todistusaineistona käyttöä varten. Kameroita käytetään ja hallitaan Advanced Car Eye 2.0 -sovelluksen kautta. Siellä voit katsoa ja ladata tallennetut videot ja kuvat sekä ottaa videoita ja kuvia myös manuaalisesti. Advanced Car Eye 2.0 -sovelluksen kautta voit lisäksi määrittää kaikki asetukset:

tallennustavat
tallennuskriteerit
video-/kuvatiedot.

  • Edut yhdellä silmäyksellä
BMW-sovellukset BMW Intia BMW Customer -sovellus

BMW CUSTOMER -SOVELLUS.

BMW Intian asiakkaat voivat nyt entistä helpommin varata autolleen huollon sekä hyödyntää lukuisia muita BMW-maailman tarjoamia etuja ja palveluja. Tätä varten BMW Intia on julkaissut intuitiivisen BMW Customer -sovelluksen, joka toimii palvelupisteenä kaikissa BMW-autoosi liittyvissä asioissa. BMW-auton omistajat voivat ladata BMW Customer -sovelluksen ja varata autolleen seuraavan huollon mobiililaitteellaan vain parilla napsautuksella. Tällä sovelluksella voit myös seurata BMW-autosi huoltokäyntiä BMW Service -toimipisteeseen saapumisesta aina avaimen palautukseen. Tässä ei ole kuitenkaan vielä läheskään kaikki. Kun seuraavan kerran tarvitset apua tien päällä, voit älypuhelimesi BMW Customer -sovelluksen avulla pyytää apua sekunneissa. Näiden esimerkkien lisäksi BMW Customer -sovellus parantaa BMW-ajokokemustasi myös monilla muilla tavoilla. Lataa nyt BMW Customer -sovellus ja ryhdy heti hyödyntämään tätä rajatonta palvelua.

  • Edut yhdellä silmäyksellä
BMW-sovellukset 24/7 Service -sovellus

24/7 SERVICE -SOVELLUS.

24/7 Service -sovellus kehitettiin, jotta autosi huoltokäynti virallisessa BMW- tai MINI Service -toimipisteessä olisi entistä nopeampi, joustavampi ja helpompi. Varaa huoltoaika mistä ja milloin tahansa tai ota yhteys toimipisteeseen kätevästi verkon kautta ajan varaamiseksi. Säästä arvokasta aikaa jättämällä auto huoltoon tai noutamalla se BMW tai MINI Service -toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella. Lisäksi löydät muutamalla napsautuksella kaikki tiedot jälleenmyyjäliikkeestäsi, huoltosopimuksestasi ja tulevasta huoltokäynnistä. 24/7 Service -sovellus ohjaa sinut sujuvasti läpi jokaisen huoltokäynnin ja pitää sinut aina ajan tasalla.

  • Edut yhdellä silmäyksellä
BMW-sovellukset BMW Loyality+

LOYALITY+.

Digitalisaatiota hienoimmillaan. Hyödynnä, seuraa, osallistu – uusi mobiilisovelluksemme tarjoaa monia mahdollisuuksia. Se on suunniteltu tekemään elämästä matkan varrella yhtä sujuvaa kuin itse ajamisesta. Saat uusimmat tiedot tapahtumista ja erityisetuja sekä hyödynnät BMW:n mukavia rahoitusratkaisuja, jotka ovat aina käytettävissäsi.

  • Edut yhdellä silmäyksellä