MITÄ SÄÄSTÄ?

xDrive. Maailman älykkäin neliveto.

Sää voi vaihdella ja ajotilanteet muuttua – ajamisen ilo on ja pysyy. Kun Sinulla on BMW xDrive. Älykäs nelivetojärjestelmä sovittautuu uusien vaatimusten mukaiseksi sekunnin murto-osissa ja jakaa vetävän voiman sinne, missä siitä on eniten hyötyä. Tulos: optimaalinen pito, suuntavakaus ja vakavuus. Eli ei muuta kuin: ulos ja nauttimaan!

Lue lisää
MITÄ SÄÄSTÄ?xDrive. Maailman älykkäin neliveto.

REVOLUUTION EVOLUUTIO.

Nelivedon edelläkävijä.

1985: Kun nelivetoinen BMW 325i esittäytyy Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä (IAA), se ei paljasta vahvuuksiaan heti. Vasta testiradalla nelivetotulokas näyttää, millainen ajamisen ilo siinä piilee: optimoidulla pidolla ja parantuneella ajodynamiikalla kaarteissa se ihastuttaa alan lehdistön. Auto Zeitung -lehti toteaa tuolloin: "Ajokäyttäytymisen uusi mestari on nimeltään BMW".
Lue lisää

Elektroniikkaa turvallisempaan ajoon.

1991: Myös BMW 5-sarja saa nyt nelivetoisensa: BMW 525iX -mallissa voiman jakautumista säädetään nyt ensi kertaa elektronisesti. Sen ansiosta järjestelmä reagoi erityisen nopeasti ja täsmällisesti ja takaa myös märällä tai lumisella tiellä turvallisen ajokäyttäytymisen. Ylivoimainen konsepti, joka vakuuttaa alusta saakka.
Lue lisää

Aivan omaa luokkaansa.

1999: Vähän ennen vuosituhannen vaihdetta BMW tuo ensiesittelyyn BMW X5 -mallin. Se vakuuttaa ajodynamiikalla, joka turhaan hakee vertaistaan maastokelpoisten autojen joukosta. Ja innovatiivisten elektronisten säätöjärjestelmien kuten DSC:n (dynaaminen ajovakauden valvonta) ansiosta se ottaa etumatkaa kilpailijoihin nähden – niin asfaltilla kuin maastossakin.
Lue lisää

Nelivedosta tulee älykäs.

2003: Esirippu ylös, BMW xDrive tulee: uusi voimansiirtojärjestelmä, joka jakaa voiman etu- ja taka-akselille muuttuvalla suhteella, juhlii vuonna 2003 ensiesittelyään uudessa BMW X3 -mallissa ja BMW X5 -mallissa. Tuolloin todistetaan maailman ensimmäisen älykkään nelivetojärjestelmän syntyä, järjestelmän, joka on yhä vieläkin ainoa laatuaan.
Lue lisää

Urheilullisuutta potenssiin x.

2008: Ja jälleen BMW:n onnistuu määritellä aivan uusi autoluokka: vuonna 2008 markkinoille tulee BMW X6 -mallin myötä ensimmäinen Sports Activity Coupé (SAC) – kaikkien aikojen urheilullisin BMW X -malli. Erityisesti BMW X6 -mallia varten kehitetty Dynamic Performance Control mahdollistaa tälle urheilijalle ainutlaatuisen suuntavakuden ja täsmällisyyden jokaisessa ajotilanteessa.
Lue lisää

Ajamisen iloa kompakteissa mitoissa.

2009: Myös uusi BMW X1, joka pitkään on ainoa laatuaan kompaktien autojen premium-luokassa, käyttää BMW xDrive -tekniikkaa. Älykäs nelivetojärjestelmä voidaan nyt yhdistää Performance Control -järjestelmään. Tulos: vieläkin täsmällisempi ohjattavuus ja ennen näkemätön hallittavuus.
Lue lisää

Luksusta, jota kelpaa esitellä missä vain.

2015: BMW 7-sarjan kuudennen sukupolven maailman ensiesittelyä juhlitaan syyskuussa 2015 Frankfurtin autonäyttelyssä (IAA). Uudessa BMW:n lippulaivassa on yllin kyllin innovaatioita – se on muun muassa heti myynnin alkaessa saatavissa BMW xDrivella varustettuna. Älykäs neliveto on nyt ensi kertaa yhdistetty aktiiviohjaukseen, jossa myös taka-akseli osallistuu auton ohjaamiseen.
Lue lisää

ULOS SIITÄ! MITEN? PÄÄTÄ ITSE!

Dynaaminen, urheilullinen tai tyylikäs: BMW xDrive -mallien valikoimassa on tarjolla yli 100 vaihtoehtoa, ja jokaisella niistä koet kesyttömän ajonautinnon.

ULOS SIITÄ! MITEN? PÄÄTÄ ITSE!

Dynaaminen, urheilullinen tai tyylikäs: BMW xDrive -mallien valikoimassa on tarjolla yli 100 vaihtoehtoa, ja jokaisella niistä koet kesyttömän ajonautinnon.

KOE VALKOINEN IHME. JA PARI MUUTAKIN.

BMW Mountains opastaa Sinut Alppien kauneimpiin ja jännittävimpiin kohteisiin. Turvallisena kumppanina aina kanssasi: BMW xDrive, älykäs nelivetojärjestelmä.

OLE AVOIMEMPI!

Koe, miltä ajamisen ilo tuntuu: kokeile BMW xDrivea koeajolla.

OLE AVOIMEMPI!

Koe, miltä ajamisen ilo tuntuu: kokeile BMW xDrivea koeajolla.