BMW X5 ajaa yöllisessä suurkaupungissa

JOUKON JOHTAJA.

Täysin uusi BMW X5.

JOUKON JOHTAJA.

JOUKON JOHTAJA.Täysin uusi BMW X5.

Päällikkö on saapunut ja osoittaa muille paikkansa: täysin uusi BMW X5. Sen asema ja arvo on kirjoitettu keulaan – ylväs, vahva ja tyylikäs. Jäähdyttimen yksiosainen BMW-säleikkö antaa luvan aavistaa, millainen teho tästä autosta löytyy. Valonheittimien terävöitetty X-muotoilu ei jätä epäselväksi, kuka joukkoa johtaa. Uusimmalla tekniikalla varustettuna uusi BMW X5 on entistä turvallisempi ja suorituskykyisempi kaikenlaisilla teillä ja teiden ulkopuolella. Se kulkee edellä.

Read more

JOHTAMISTA POTENSSIIN 5

  • 01 Luonteenmukaiset X-laserajovalot sinisin elementein
  • 02 Ajamisen upean dynamiikan takaavat xOffroad-paketti ja siihen sisältyvä ilmajousitus
  • 03 Tyypillisen X-muotoilun vahvailmeinen uusi tulkinta
  • 04 Loistava liitettävyys ja avustinjärjestelmät
  • 05 Erinomaisen käyttömukavuuden varmistava nerokas tavaratilanhallinta

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

BMW X5 sivultapäin, takaluukun molemmat osat avattuna
Kuva BMW X5:n tavaratilasta

PERFECT MANAGEMENT.

BMW X5:n tavaratilan käyttömukavuus on täysin uutta tasoa. Kaksiosaisen takaluukun alempi ja ylempi osa voidaan avata ja sulkea sähkötoimisesti, joten tavaratilan kuormaaminen ja kuorman purkaminen on äärettömän vaivatonta. Comfort Access -järjestelmän yhteydessä takaluukun avaamiseen riittää jalan heilauttaminen takapuskurin alla. Tavaratilapaketti varmistaa hyvän järjestyksen ja turvallisuuden: Takaluukun avaamisen myötä tavaratilan sähkötoiminen peite avautuu myös, ja napin painalluksella peite kätkeytyy tavaratilan välipohjan alle. Integroidut liuku- ja liukuestekiskot pitävät tavarat ajon aikana turvallisesti paikallaan.

Uudessa BMW X5:ssä on mukana BMW X -mallien vahva perimä. Tämän automallin neljäs sukupolvi on entistäkin vahvailmeisempi ja nykyaikaisempi. Se ilmentää uutta X-muotokieltä: vankkuutta, selkeyttä ja tarkkuuta. Sisätilat tarjoavat vieläkin enemmän ylellisyyttä ja intuitiivisen käyttöjärjestelmän.
Adrian van Hooydonk, muotoilujohtaja, BMW Group
BMW X5:n ohjaamo ja käyttökonsepti

OHJAUSKESKUS.

BMW X5:n innovatiivinen käyttökonsepti.

OHJAUSKESKUS.

BMW X5:n innovatiivinen käyttökonsepti.

BMW 7.0 -käyttöjärjestelmän innovatiivisen käyttökonseptin ansiosta auton toimintojen käyttäminen eleillä, puhekäskyillä, kosketusnäytöltä ja iDrive-monitoimisäätimellä on entistäkin helpompaa ‒ suorastaan täysin vaistonvaraista. Monitoimisäätimen toimintoja on laajennettu. Nyt sillä voidaan esimerkiksi valita suoraan kaikki digitaaliset palvelut kuten sovellukset.

Read more

AINA KAKSI ASKELTA EDELLÄ.

BMW X5:n digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Täydellisesti verkotettu, edellä muita: BMW X5:ssä käytetään liitettävyystekniikkojen uusinta sukupolvea. Älykkäät digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden, sillä ne ovat saumattomasti yhteydessä ulkomaailmaan ja koska niiden käyttö sujuu vaistonvaraisesti.

Read more
BMW X5:n digitaalinen avain

Mukavuus ilman avainta.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, kun älypuhelin on aina mukana? Digitaalisella avaimella voit avata ja lukita BMW:n keskuslukituksen ja jopa käynnistää moottorin. Lataat vain BMW Connected -sovelluksella Android-älypuhelimeesi digitaalisen avaimen, jonka voit myös jakaa perheenjäsenillesi ja ystävillesi.
 

Palvelun voimassaoloaika on yksi vuosi.

Read more
BMW X5:n Navigate Door to Door -toiminto

Suorinta tietä perille kohteeseen.

Perillä täsmällisesti ja stressittä. Navigate Door to Door -toiminto opasta perille ovelta ovelle saakka, siis myös autolta kohteeseen ja takaisin. Pääset nopeasti käyttämään älypuhelimen jalankulkunavigointia, ja apunasi ovat BMW Connected -sovelluksen Connected Onboard -näytöt ja Push-ilmoitukset.


Palvelun voimassaoloaika on yksi vuosi.

Read more
BMW X5:n kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori

ESIKUVALLINEN VOIMANLÄHDE.

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

ESIKUVALLINEN VOIMANLÄHDE.

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

BMW X5 xDrive40i on väkevä voimapakkaus. Edelleen kehitetty BMW TwinPower Turbo -moottori kehittää tehon, joka ylivertaisen vetopidon tarjoavaan xDrive-nelivetoon yhdistettynä nostaa ajamisen ilon upealle tasolle. Tästä 6-sylinterisestä bensiinimoottorista irtoaa tehoa 250 kW (340 hv). Tehokkaan palamisen ja siten moottorin taloudellisuuden varmistaa jopa 350 baarin ruiskutuspaine. Tällä paineella BMW X5 yltää huippusuorituskykyyn.

Read more

BMW X5 xDrive45e.

Itsevarmuus on sähköistävää.

Sen, joka haluaa ottaa johtoaseman kestävän kehityksen ja vastuullisuuden saralla, on tuotava tulevaisuuteen suuntautuvat tekniikat kadulle. BMW X5 xDrive45e iPerformance näyttää tietä itsevarmasti BMW EfficientDynamicsin eDrive-tekniikan myötä. Tulos: enemmän tehoa, parempi kiihtyvyys, pidemmät toimintamatkat, huomattavasti alhaisempi polttonesteen kulutus ja entistä pienemmät päästöt. Ladattavalla BMW X5 -plug-in-hybridillä ajettaessa tunteita ei rajoita mikään.

Read more
 BMW X5 xDRIVE45e

Ohjaavat voimat.

Uusi, entistä suorituskykyisempi kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori ja erittäin tehokas eDrive-sähkömoottori muodostavat yhdessä BMW X5 xDrive45e iPerformancen innovatiivisen voimansiirtokonseptin. Moottoreiden yhteensä tuottama teho on 290 kW (394 hv) ja vääntö 600 Nm yhdistetyn polttonesteen kulutuksen ollessa 2,1 l/100 km. Ladattava BMW X5 -plug-in-hybridi kiihdyttää nollasta sataan 5,6 sekunnissa. Toimintamatka uudella sähkömoottorilla ajettaessa on kasvanut 80 kilometriin, mikä on lähes kolme kertaa enemmän kuin aiemmassa sukupolvessa. Vaikuttava suorituskyky, joka BMW EfficientDynamics -tekniikoiden ansiosta takaa aidon ajodynamiikan ja samanaikaisesti entistä pienemmän kulutuksen. Myös CO2-päästö on alentunut merkittävästi arvoon 49 g/km.

Read more

Älykkäästi taloudellisempi.

Ladattava BMW X5 -plug-in-hybridi vie sinut kohti uusia horisontteja, sillä pelkällä sähköllä ajamisen toimintamatka on nykyään 80 km. Tämän on mahdollistanut BMW iPerformance -konsepti, jossa älykkäällä energianhallinnalla on keskeinen rooli. Se koordinoi kaikkien voimanlähdekomponenttien yhteistoiminnan ja optimoi hybridivoimanlähteen hyötysuhteen ennakoivalla käyttöstrategialla. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja käytetään ajettavan reitin laskentaan siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua. BMW X5 xDrive45e iPerformance -mallissa on lisäksi erilaisia käyttötiloja, joilla kuljettaja voi vaikuttaa merkittävästi todelliseen polttonesteen kulutukseen. Korkeajänniteakun lataaminen onnistuu helposti kotitalouspistorasiaa, BMW i Wallbox -seinälatausasemaa tai matkan varrella olevaa julkista latauspistettä käyttäen.

Read more

Innovaatioiden jatkumo.

Jotta olisit aina selvillä BMW X5 xDrive45e iPerformance -autosi nykyisistä kulutus- ja tehoarvoista, käytettävissäsi on älypuhelimen (iOS tai Android) BMW Connected -sovelluksen erityisiä hybriditoimintoja, kuten akun varaustila, jäljellä oleva toimintamatka ja lähimmän latauspisteen sijainti. Etäkäyttötoiminnot mahdollistavat latauksen ohjaamisen ja jokaisen matkan tehokkuuden mittauksen, minkä lisäksi ne tarjoavat vinkkejä toimintamatkan pidentämiseen. iDrive-monitoimisäätimellä tai BMW Connected -sovelluksen kautta voit säätää auton lämpötilan etukäteen ja siten nauttia matkalla täydellisestä lämpömukavuudesta.

Read more