Täysin uusi BMW X4

BRING IT ON.

Täysin uusi BMW X4.

BRING IT ON.Täysin uusi BMW X4.

Mitä haasteita ikinä kohtaatkin, uusi BMW X4 odottaa niitä jo innokkaana. Auton progressiivinen muotoilu ja coupémaiset linjat paljastavat heti ensi silmäyksellä, että se janoaa toimintaa. Ensiluokkaisen ajodynamiikan, innovatiivisen kevytrakenteen, matalan painopisteen ja entistä paremman suorituskyvyn ansiosta sinun ja määränpäittesi väliin mahtuu vain yksi asia: puhdas ajamisen ilo.

Read more

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

5 KOHOKOHTAA

  • 01 Atleettinen ulkonäkö yhdistettynä tyylikkään coupémaisiin linjoihin
  • 02 Poikkeuksellinen suorituskyky 353 hv:n ja 500 Nm:n ansiosta (M40i)
  • 03 Urheilullisen hienostunut sisätila ja Sensatec-verhoiltu kojelauta
  • 04 Driving Assistant Plus tarjoaa käyttöön yhden älykkäimmistä kuljettajan avustinjärjestelmistä
  • 05 Aina täsmällinen ja optimaalisesti verkottunut innovatiivisten digitaalisten palvelujen ansiosta
BMW X4 -malli yhdistää toisiinsa X-mallien vankkuuden ja urheiluauton lihasvoiman.
Adrian van Hooydonk, BMW Groupin muotoilujohtaja
Ulkopuolen muotoilussa ensimmäiselle sukupolvelle ominaisia piirteitä on kehitetty edelleen kohti selkeää, modernia pintamuotoilua.
Marc Michael Markefka, keskikokoisten BMW-autojen muotoilujohtaja

SUORIUTUU MYÖS ONLINE.

BMW X4:n digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

BMW X4:n ensiluokkainen suorituskyky jatkuu tieltä johdonmukaisesti internetiin. Uusinta tekniikkaa hyödyntävät avustinjärjestelmät huolehtivat maksimaalisesta turvallisuudesta ja mukavuudesta samalla kun innovatiivinen tietoviihdejärjestelmä viihdyttää ja informoi. BMW ConnectedDriven nerokkaiden digitaalisten palvelujen ansiosta olet aina optimaalisesti verkottunut ja voit nauttia vaivattomista ja rennoista matkoista päivittäin.

Read more

Joukkuepelaaja ja monilahjakkuus.

Driving Assistant Plus tuo lisää mukavuutta yksitoikkoisessa ajossa ja turvallisuutta vaarallisissa tilanteissa, esimerkiksi pysähtelevässä ruuhkassa, hitaassa mateluruuhkassa tai pitkillä ajomatkoilla kaupunki-, maantie- tai moottoritieliikenteessä sekä risteyksissä ja kaistanvaihtotilanteissa.
Read more

Ohjaamosta tulee ohjauskeskus.

Tietoviihdejärjestelmän käyttöliittymä on nyt entistä helpompi, selkeämpi ja informatiivisempi. Kuljettaja voi omien mieltymystensä mukaan käyttää siihen kosketusnäyttöä, iDrive-monitoimisäädintä tai eleohjausta. Kiinteiden valikkoikkunoiden sijasta päävalikon ruutukuvakkeet ovat nyt live-kuvakkeita.
Read more

Enemmän selkeyttä, vähemmän häiriötekijöitä.

BMW Head-Up -täysvärinäyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot tuulilasille suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Esimerkiksi ajonopeus, navigointiopastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.
Read more

Monitoimintoinen 12,3 tuuman näyttö.

Monitoimintoinen 12,3-tuumainen mittaristonäyttö on toteutettu Black Panel -tekniikalla. Se on ajoelämyksen tyylikäs visuaalinen elementti. Kolme eri käyttötilaa ja niihin sisältyvät näyttötoiminnot erottuvat toisistaan väreiltään ja graafiselta näkymältään. Käyttötilavaihtoehdot ovat: ECO PRO, COMFORT ja SPORT.
Read more

Suorinta tietä perille.

Tulet tapaamiseen oikeaan aikaan: BMW Connected sisältää ovelta ovelle -navigoinnin, jonka ansiosta saavut perille täsmällisesti. Kun olet autolla päässyt perille lähelle kohdettasi, älypuhelin tai siihen yhdistetty älykello opastaa sinut pysäköidyltä autolta kävellen perille lopulliseen kohteeseesi.
Read more

Aina täydellisesti ajoissa.

Yhteensopivan älypuhelimen tai yhteensopivan älykellon kautta BMW Connected kertoo käyttäjälle lasketun lähtöajan, jota noudattamalla perille saavutaan ajoissa. Järjestelmä laskee lähtöaikasuosituksen sijainnin ja reaaliaikaisten liikennetilannetietojen perusteella.
Read more

X MAHDOLLISUUTTA SAAVUTTAA TAVOITTEESI.

Alkuperäiset BMW-lisävarusteet.

Miksi valitsisit vain yhden vaihtoehdon, kun voit saada kaikki? Alkuperäiset BMW-lisävarusteet tarjoavat sinulle kaikki mahdollisuudet selvitä haasteistasi ja nauttia niistä samalla entistä enemmän.

Read more

Urheilullinen kannanotto.

Valmistettu monivaiheisena käsityönä Carbon-materiaalista: näyttävä ulkopeilikotelo korostaa auton hightech-luonnetta. Sen dynaaminen design antaa erityisen laadukkaan ilmeen ja luo yksilöllisiä, urheilullisia korostuksia.
Read more

Sopivat kaikkeen. Eivät pelkää mitään.

Etu- ja takajalkatilojen velour-lattiamatot ovat mittatarkasti paikoilleen istuvat sekä likaa ja vettä hylkivät. Niiden väri on soinnutettu auton lattiaverhouksen väriin. Matot suojaavat auton lattiaverhousta, helpottavat sisätilojen puhdistamista ja tuovat tyylikkään lisän sisätilan ilmeeseen.
Read more

Pitää silmät auki.

BMW Advanced Car Eye 2.0 on erittäin tarkka Full HD -kamera, joka valvoo tapahtumia auton ympärillä myös pimeällä. Jos auto heilahtaa tai sen ympärillä on poikkeavaa liikehdintää, kamera tallentaa tilanteen automaattisesti mahdollisten onnettomuuksien, murtojen tai murtoyritysten dokumentoimista varten.
Read more

Taottua atleettisuutta Bicolor-väreissä.

Laadukkaat 21" BMW M Performance -kevytmetallivanteet Y-spoke 701 M on taottu, designina Bicolor Black matta, kiiltosorvattu, ja ne ovat painoltaan optimoidut ja varustettu BMW M logolla. Kesärengassarja jossa Runflat-renkaat, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vannekoko 8,5J x 21 ja rengaskoko 245/40 R21 100Y XL RSC, takana vannekoko 9,5J x 21 ja rengaskoko 275/35 R21 103Y XL RSC.
Read more

Urheilullisuuden mattamusta tunnusmerkki.

Laadukkaiden 20'' kevytmetallivanteiden Y-spoke 695 designina on Black matta, ja niissä on kaksitasoiset puolat. RDC-kesärengassarjassa on Runflat-renkaat, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vannekoko 8J x 20 ja rengaskoko 245/45 R20 103W XL RSC, takana vannekoko 9,5J x 20 ja rengaskoko 275/40 R20 106W XL RSC.
Read more

Voimakas design, vakuuttava toimivuus.

Modernin mustan, titaaninhopeisin sivuosin somistetun kattoboksin tilavuus on 420 litraa. Se sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta se on helppo kuormata. Varastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla.
Read more

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.