BMW X4 G02 Brooklyn Grey sivunäkymä 2021
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE X4

UUSI BMW X4

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

BMW X4:N ULKOPUOLINEN VARUSTUS.

BMW X4:N KEULAN MUOTOILU JA UUSI JÄÄHDYTTIMEN SÄLEIKKÖ.

BMW X4 G02 Brooklyn Grey lähikuva keulan muotoilu 2021

BMW X4 näyttää kokonaan uudelleen tulkitun keulansa ansiosta progressiivisemmalta kuin koskaan aiemmin. Erityisen kulmikas jäähdyttimen säleikkö ja uudelleen muotoiltu puskuri, jossa on pystysuuntaiset ilman sisäänmenot sekä 10 mm matalammat LED-ajovalot, antavat ajoneuvolle erittäin modernin ja urheilullisen ilmeen kaikista suunnista katsottuna.

BMW X4:N PERÄN MUOTOILU JA UUSI LED-TAKAVALOT.

BMW X4 G02 Brooklyn Grey lähikuva perän muotoilu 2021

BMW X4 M perä on merkki itsevarmuudesta ja urheilullisuudesta. Uudelleen muotoillut LED-takavalot antavat entistä enemmän läsnäoloa, kun taas leveät, pinnan tasalla olevat vapaamuotoiset pakoputken päät korostavat edistyksellisen Sports Activity Coupén moderniutta. Yhdessä pakoputkien välissä olevan uudelleen muotoillun alustan kanssa BMW X4:n perä luo selkeän ja voimakkaan ilmeen.

BMW X4:N MUOTOILUN KOHOKOHDAN SISÄTILASSA.

BMW X4 G02 sisätila nahka Tacora Red 2021
BMW X4 G02 BMW Live Cockpit Plus 2021

BMW Live Cockpit Plus.

Navigointitoiminnolla varustettu BMW Live Cockpit Plus sisältää 5,1-tuumaisen mittaristonäytön ja tarkkapiirtoisen 10,25-tuumaisen monitoimikosketusnäytön.
BMW X4 G02 urheiluistuimet edessä 2021

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimissa on monipuoliset manuaaliset säätömahdollisuudet: esimerkiksi istuinosan pituus sekä selkänojan ja istuinosan kaltevuus ovat säädettävissä. Kuljettajan istuimessa on lisäksi selkänojan leveyssäätö.
BMW X4 G02 käyttöelementtien galvanoidut koristeosat 2021

Käyttöelementtien galvanoidut koristeosat.

Valinnaisesti saatavilla olevat ylelliset galvanoidut koristeosat lasinnostimien käyttöelementeissä, ohjauspyörän monitoimipainikkeissa, ovien katkaisinryhmissä ja ovien lukituskytkimissä luovat laadukkaan vaikutelman.

BMW X4:N MOOTTORIT JA ALUSTAKOMPONENTIT.

BMW X4 G02 4-sylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori 2021

TwinPower Turbo -moottorit.

2,0-litraisen 4-sylinterisen TwinPower Turbo -moottorin molemmat mallit, bensiini- ja dieselmoottorit, tarjoavat maksimaalista ajamisen iloa. Ne ihastuttavat temperamenttisella teholuonteella ja spontaanilla reagointiherkkyydellä jo pienillä kierrosluvuilla.
BMW X4 G02 BMW xDrive 2021

BMW xDrive.

Älykäs BMW xDrive -nelivetojärjestelmä jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa.
BMW X4 G02 mukautuva sport-ohjaustehostus 2021

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
BMW X4 G02 Steptronic Sport -vaihteisto 2021

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa.

BMW X4:n DIGITAALISET PALVELUT JA AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

Innovatiiviset teknologiat, kuten Smartphone Integration, BMW Maps tai BMW News, sekä huippumodernit kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten Driving Assistant Professional, nostavat BMW X4:n ajokokemusta ja turvallisuutta entisestään.

BMW X4 G02 Amazon Alexa Car Integration 2021

Amazon Alexa Car Integration.

”Alexa, millaiselta sää näyttää Münchenissä?” Amazon Alexa Car Integrationin avulla voit käyttää Amazonin puheohjauspalvelua autossa istuessasi yhtä mukavasti kuin kotonasi.
BMW X4 G02 BMW Intelligent Personal Assistant 2021

BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi myös kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin.
Lisää Digital Services -palveluista
BMW X4 G02 Driving Assistant Professional 2021

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa liikennetilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET BMW X4 -AUTOON.

Ajamisen ilo on BMW X4:ssä taattu. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla voit räätälöidä autosi juuri omiin tarpeisiisi. Valittavissasi on yksilöllisiä täydennyksiä ja lisäosia, joiden laatu, muotoilu ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti BMW X4:ään ja jotka tarjoavat sinulle maksimaalista lisäarvoa – mitä ikinä teetkin.

BMW X4 G02 alkuperäiset BMW-lisävarusteet Brooklyn Grey 3/4-näkymän ajavan auton perästä 2021
BMW X4 G02 20" BMW kevytmetallivanne Y-spoke 695 Jet Black matta, kesärengaspaketti 2021

20" BMW kevytmetallivanne Y-spoke 695 Jetblack matta, kesärengaspaketti.

20'' BMW kevytmetallivanne Y-spoke 695 Jetblack matta. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta ja Runflat-ominaisuudet.
BMW X4 G02 BMW WaterBlade 2021

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade on innovatiiviseen pyyhinteknologiaan perustuva tuulilasinpyyhin – selvästi entistä tehokkaampi puhdistusteho.
BMW X4 G02 2021 BMW kattoboksi 420 Black / Titanium Silver

BMW kattoboksi 420 Black/Titanium Silver.

Tämä kattoboksi on väriltään Black / Titanium Silver, ja se on lukittavissa ja avattavissa molemmilta puolilta. Kattoboksin tilavuus on 420 litraa, ja se sopii kaikkiin BMW kattotelinejärjestelmiin.
BMW X4 G02 BMW jokasään sisätilanmatot eteen 2021

BMW jokasään lattiamatot eteen.

Tarkasti mitoitetut BMW:n jokasään sisätilanmatot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Matto on musta, ja siinä on ruostumattomasta teräksestä X4-tekstilogot.
BMW X4 G02 BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 2021

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt ja vankka, ja siinä voi kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää. Telineen suurin sallittu kuormitus on 60 kg, ja se voidaan taittaa kokoon.
BMW X4 G02 BMW Advanced Car Eye 2 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Erittäin tarkka Full-HD-kamera tallentaa täristyksien sattuessa automaattisesti tapahtumat ajoneuvon edessä ja takana.

BMW M PERFORMANCE -OSAT BMW X4:LLE.

BMW X4:n erinomainen muotoilu erottaa sen itsetietoisesti muista: BMW M Performance -osien laadukkailla lisävarusteilla korostat tämän itsenäisen Sports Activity Coupén urheilullista luonnetta luonnetta.

BMW X4 G02 M Performance -jäähdyttimen säleikkö CFK 2021

M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon.

Vahvista autosi ilmettä: M Performance jäähdyttimensäleikön kehys on valmistettu laadukkaasta hiilikuituvahvistetusta muovista. Erityisen tyylikäs, yksilöllinen ja urheilullinen ilme.
BMW X4 G02 M Performance -peilinkuoret CFK 2021

M Performance -ulkopeilikotelo Carbon.

Omaleimaiset hiilikuituvahvistetusta muovista valmistetut M peilinkuoret alleviivaavat ajoneuvon hightech-luonnetta ja luovat yksilöllisen urheilullisia korostuksia.
BMW X4 G02 21" taottu M Performance -vanne Y-spoke 701 M Bicolor (Black matta, kiiltosorvattu) 2021

Taottu 21" M Performance -vanne Y-spoke 701 M Bicolor (Jetblack matta, kiiltosorvatut).

Taottu 21" M Performance -vanteet Y-spoke 701 M Bicolor Jetblack matta, kiiltosorvatut. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta ja Runflat-ominaisuudet.
BMW X4 G02 M Performance -ohjauspyörä 2021

M Performance -ohjauspyörä.

Omaleimaisella muodollaan ja Alcantaralla päällystetyillä kiinnipitoalueilla M Performance -ohjauspyörä tuo erehtymätöntä moottoriurheilufiilistä ohjaamoon.
BMW X4 G02 M Performance -sisätilanmatto 2021

M Performance -sisätilanmatto.

Laadukas ulkonäkö, erinomainen pito: M Performance -lattiamatot antavat ajoneuvolle myös sen jalkatilassa yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen.
BMW X4 G02 M Performance antenninsuojus Aramid 2021

M Performance -antenninsuojus Aramid.

Optinen ja samalla toiminnallinen kohokohta ajoneuvon katolla: M Performance -antenninsuojus Aramid.

BMW X4:N TEKNISET TIEDOT.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min:

265 (360) / 5 200–6 500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,9

Polttoaineenkulutus, EU-yhdistetty, l/100 km:

9,5–8,7

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km:

216–198

NA
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.
BMW:n työntekijä neuvoo asiakasta

HALUATKO HENKILÖKOHTAISTA NEUVONTAA?

Jos sinulla on kysyttävää BMW X4:stä tai haluat saada tarjouksen, ole yhteydessä lähistölläsi olevaan BMW-jälleenmyyjään. Pätevät BMW-työntekijämme neuvovat sinua mielellään puhelimitse tai suoraan paikan päällä.

BMW SERVICE INCLUSIVE BMW X4:LLE.

Huoltopisteen BMW-työntekijä kättelee asiakasta

Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta valitsemallesi ajalle tai ajosuoritteelle.

Huoltoon kuuluvat:

  • Moottoriöljyhuolto
  • Ajoneuvon tarkastus BMW:n määräysten mukaisesti
  • Ilmansuodattimen vaihto
  • Polttonestesuodattimen vaihto (dieselmoottoreissa)
  • Mikrosuodattimen vaihto
  • Sytytystulppien vaihto (bensiinimoottoreissa)
  • Jarrunestehuolto