BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 Sophisto Grey sivunäkymä

THE new 5

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

BMW 5-sarjan Touring on auto, jonka jokainen yksityiskohta huokuu ylellisyyttä ja eleganssia samalla kun modernit ja innovatiiviset ratkaisut maksimoivat ajamisen ilon. Tässä autossa jokaisella on tilaa oikaista jalat, ja reilun kokoisen tavaratilan ansiosta olet valmis myös pitkille matkoille. Kun tähän vielä lisätään vetokoukku, jolla suurin sallittu vetopaino on 2 000 kg, suoriudut kaikista liikkumiseen liittyvistä arjen haasteista sujuvasti ja helposti.

Nyt BMW 5-sarjan Touring on saatavana myös ladattavana hybridinä, jolla voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 57 kilometriä*. Lisäksi kaikki mallit on varustettu kevythybriditekniikalla, joten päästöt vähenevät, valitsetpa minkä mallin tahansa. Yhdessä tehokkaan polttomoottorin kanssa saat 292 hevosvoimaa puhdasta ajamisen iloa, ja voit valita lisäksi nelivedon varmistaaksesi maksimaalisen BMW-kokemuksen.


Tilaa BMW 5-sarjan Touring lataushybridinä jälleenmyyjältämme jo tänään.

Lue lisää
THE new 5HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

MALLIT JA VARUSTEET.

BMW 5-sarjan Touring

BMW 5-sarjan Touringin perusvarustelu ihastuttaa monipuolisuudellaan ja erilaisilla toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.

BMW 5-sarjan Touring 530i G31 2020 perusvarustelu värissä Sophisto Grey

BMW 5-sarjan Touringin perusvarustelu ihastuttaa monipuolisuudellaan ja erilaisilla toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.

 • Ulkopuoli

 • Sisätila

Luxury-varusteversio

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.

BMW 5-sarjan Touring 530i G31 2020 Business Luxury Mineral White

Business Luxury -malli tekee autosta upean ylellisen. Hienostuneet, korkeakiiltokromatut designelementit antavat auton ulkonäköön tyylikkään leiman. Sama tyylikkyys jatkuu auton sisätiloissa. Istuimien ensiluokkainen nahkaverhoilu ja korkealaatuiset sisäkoristelistat luovat ylellisen ympäristön.

 • Ulkopuoli

 • Sisätila

M Sport -paketti

M Sport -paketti tuo autoon lisää urheilullisuutta. M Sport -pakettiin sisältyvät ulkopuolen monet yksityiskohdat terävöittävät ilmettä, ja sisätilassa ne lisäävät ajamisen iloa. Näin esimerkiksi M Sport -alusta ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.

BMW 5-sarjan Touring 530e G31 2020, M Sport -paketti, metalliväri Tanzanite Blue II

M Sport -paketti tuo autoon lisää urheilullisuutta. M Sport -pakettiin sisältyvät ulkopuolen monet yksityiskohdat terävöittävät ilmettä, ja sisätilassa ne lisäävät ajamisen iloa. Näin esimerkiksi M Sport -alusta ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.

 • Ulkopuoli

 • Sisätila

VALITSE BMW 5-SARJAN TOURING

530e xDrive Touring

Charged Edition.

530e xDrive - Ladattava hybridi
63506 €
 • Jopa 52 kilometrin sähköinen toimintamatka.
 • BMW Live Cockpit Professional.
 • xDrive-neliveto.

520d xDrive MHEV Touring

Kevythybridi.

520d xDrive MHEV Diesel
Alkaen59085 €
 • Taloudellinen kevythybridi.
 • xDrive-neliveto.
 • Ensiluokkaista ajomukavuutta.

530e xDrive Touring

Charged Edition M Sport.

530e xDrive Touring M Sport
Alkaen69076 €
 • Jopa 52 kilometrin sähköinen toimintamatka.
 • BMW Live Cockpit Professional.
 • Dynaamista ajomukavuutta.

BMW 530e TOURING.

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Touring.

Äärimmäisen edistyksellinen ja erittäin toiminnallinen. Ensimmäinen BMW 5-sarjan Touring plug-in hybridi vakuuttaa tehokkaalla bensiinimoottorilla, korkeajänniteakulla sekä BMW eDrive -teknologian sähkömoottorilla. Sen suorituskyky on vaikuttava, samalla kun polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt ovat tavallista vähäisempiä. BMW ConnectedDriven Charging Assistant -latausavustin ja älykäs energianhallinta tukevat ajoneuvon lataamista ja alhaista energiankulutusta. BMW Connected Charging tuo samalla lisäetuja tehokkaan bisnes-Touringin kuljettajalle.

BMW 530e plug-in hybridi G31 moottori

BMW 530e.

Innovatiivinen plug-in hybridi -käyttövoimajärjestelmä yhdistää tehokkaan polttomoottorin ja suorituskykyisen sähkömoottorin. Näin saavutettava erittäin suuri järjestelmäteho tarjoaa polttomoottorin toimintamatkamukavuuden ja samalla mahdollisuuden ajaa paikallisesti päästöttömästi.
Älykäs energianhallinta BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

Älykäs energianhallinta.

BMW eDrive -konseptin keskeisiin pilareihin kuuluu älykäs energianhallinta. Tämä järjestelmä koordinoi kaikkien BMW-voimansiirtokomponenttien yhteistoiminnan sähkömoottorin kanssa, jotta saavutetaan paras mahdollinen tehotaloudellisuus ja erinomainen ajamisen dynamiikka.
BMW Charging BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

BMW Charging.

BMW Chargingin avulla sähköajoneuvojen kuljettajat voivat löytää ja käyttää julkisia latauspisteitä kotimaassa ja ulkomailla helposti, mukavasti ja kätevästi. BMW Chargingin avulla myös maksaminen onnistuu kätevästi. Jatkuvasti kasvavan verkoston latauspisteet näytetään navigointijärjestelmässä, sovelluksessa sekä verkkosivuilla.
BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 Blue, kolmen neljäsosan näkymä eDrive Zone -alueella sillalla ajavan auton etuosasta

eDrive Zone -alueet.

BMW asettaa itselleen joka päivä tehtäväkseen tuoda tulevaisuuden liikkuvuutta askelen lähemmäksi. Innovatiiviset digitaaliset palvelut, kuten BMW eDrive Zones tai BMW Points -bonusohjelma, jotka tulevat jo vuoden 2020 aikana saataville, auttavat meitä raivaamaan uusia, innovatiivisia teitä. Näin saamme jokaisesta tehokkaasti ajetusta metristä entistä enemmän irti.
Connected Charging BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

BMW Maps - Connected Charging.

Connected Charging -palveluiden avulla saat kaiken irti plug-in hybridimallisi sähköisestä toimintamatkasta. Jo matkan suunnittelusta alkaen järjestelmä näyttää varmat reitit lähimpiin julkisiin latauspisteisiin matkasi varrella ja antaa sinulle tietoa etukäteen esimerkiksi niiden käytettävyydestä sekä tarjolla olevista latausvirroista.

SÄHKÖAUTOILUN VOIMAA.

Haluatko lukea lisää BMW:n uraauurtavasta sähköisestä liikkuvuudesta ja ottaa selville henkilökohtaiset etusi ja mahdollisuudet? Täältä saat lisätietoa sähköisestä liikkuvuudesta, plug-in hybrideistä, BMW i:stä, lataamisesta, toimintamatkasta sekä monesta muusta.

Lue lisää

BMW 5-SARJAN TOURINGIN AJODYNAMIIKKA JA TEHOKKUUS.

Esittelyssä voimansiirto- ja alustakomponentit.

Kaikki asetukset ajomukavuuteen. Erityisen taloudellisesta nelisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään kuusisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 5-sarjan Touring on aina sporttisesti liikenteessä. Täydellisesti toisiinsa sovitetut käyttö- ja ajoalustateknologiat, kuten adaptiivinen alusta, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille tai älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä, pitävät huolen siitä, että pito on optimaalinen ja ajamisen ilo paras mahdollinen.

BMW TwinPower Turbo 6-sylinterinen bensiinirivimoottori BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Erinomainen teho, sametinpehmeä käynti ja ihastuttava käyntiääni ovat ominaisuuksia, joista uuden BMW EfficientDynamics -moottorisukupolven 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tunnetaan. Kaksois-VANOSin, Valvetronicin, High Precision -ruiskutuksen ja TwinScroll-pakokaasuahtimen ansiosta moottorin teho on 245 kW (333 hv).
BMW TwinPower Turbo 4-sylinterinen dieselmoottori BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselmoottori.

Uuden sukupolven 2,0-litraiset nelisylinteriset BMW TwinPower Turbo -dieselmoottorit ovat teholuonteeltaan temperamenttisia ja kaasupolkimeen jo pienillä kierroksilla spontaanisti reagoivia. Pakokaasuahtimen muuttuvan turbiinigeometrian eli säätyvien johdinsiipien ja Common Rail -suoraruiskutuksen ansiosta nämä moottorit ovat sekä taloudellisia että vähäpäästöisiä.
BMW xDrive BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille BMW 5-sarjan Touring G31 2020 kolmen neljäsosan näkymä ajavan auton etuosasta

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.
Adaptiivinen alusta BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 lähikuva Start-stop-näppäin

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta mukauttaa auton iskunvaimennuksen luonteen optimaaliseksi kulloiseenkin ajotilanteeseen ja lisää siten auton vierintämukavuutta ja parantaa ajo-ominaisuuksia. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla on asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus toimii urheilullisesti.
Taka-akselin ilmajousitus ja korikorkeuden säätely BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

Taka-akselin ilmajousitus ja korikorkeuden säätely.

Taka-akselin ilmajousitus ja korikorkeuden säätely takaavat kaikilla kuormilla tasaisen ajomukavuuden. Raskaillakin kuormilla tasaisena pysyvä ajoneuvon maavara lisää myös ajoturvallisuutta.
Kevythybriditeknologia BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 Alusta

Kevythybriditeknologia.

Kevythybriditeknologia ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksissa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.

BMW 5-SARJAN TOURINGIN MUOTOILU JA TOIMINNALLISUUS.

Ulkopuolen ja sisätilan designvarusteet.

Tyylikkäänä tulevaisuuteen Modernit varustelut ja muotoilun kohokohdat, kuten BMW-laserajovalot ja LED-takavalot, korostavat BMW 5-sarjan Touringin edistyksellistä luonnetta. Ylväs ja toiminnallinen sisätila korostaa bisnes-Touringin mukavuutta ja eleganssia innovatiivisilla teknologioilla, kuten suurella 12,3” monitoiminäytöllä tai Ambient-tunnelmavalaistuksella.

BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sivunäkymä pysähtyneenä
Panoraamalasikatto BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila

Panoraamalasikattoluukku.

Panoraamalasikaton luukun avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja luukku suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.
Vetokoukku BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 lähikuva

Vetokoukku.

Perävaunun vetokoukku, jossa on sähkötoimisesti esiin kääntyvä kuulapää, on hyväksytty enintään 2 000 kg:n perävaunupainolle. Yhdistelmän vakauttamiseksi perävaunun valvonta jarruttaa vetoautoa automaattisesti, jos perävaunu alkaa heittelehtiä. Takahelman alle sähkötoimisesti käännetty kuulapää ei ole näkyvissä.
Tavaratilapaketti BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

Tavaratilapaketti.

Tavaratilapaketti lisää tavaratilan käyttömahdollisuuksia. Takaistuimen selkänojissa on lähes täysin portaaton kallistussäätö, ja selkänojat voi kääntää myös kokonaan eteen kuorman kuljettamista varten. Tavaratilan vasemmassa ja oikeassa reunassa on kuormansidontakiskot, joissa kummassakin on kaksi säädettävää kuormansidontalenkkiä. Oikeassa sivuverhouksessa on muovikehyksinen kiinnitysnauha, ja tavaratilassa on myös monikäyttöinen ripustuskoukku.
BMW Individual -aerodynamiikkavanteet 1001 I BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020

BMW Individual -aerodynamiikkavanteet 1001 I.

BMW Individual -aerodynamiikkavanteet 1001 I Jetblack 3D kiiltohionta, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, Runflat-renkaat, edessä vanteet 8 J x 2 ja renkaat 245/35 R 2, takana vanteet 9 J x 2 ja renkaat 275/3 R 2.
BMW-jäähdyttimensäleikkö BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 lähikuva edestä

Jäähdyttimensäleikkö.

Suuri yksiosainen BMW-jäähdyttimensäleikkö tuo tunnuksenomaisen design-piirteen ajoneuvosi vahvaan läsnäoloon ja dynaamiseen ilmeeseen. Pystyrimojen ja ympäröivän renkaan väritys vaihtelee varustelumallin mukaisesti.
BMW-laserajovalot BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 lähikuva edestä

BMW-laserajovalot.

BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 650 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
LED-takavalot BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 lähikuva perästä

LED-tekniikalla toteutetut takavalot.

Kokonaan ledeillä toteutetut kolmiulotteiset, mukautuvat takavalot muodostavat BMW:lle ominaisen L-kirjaimen valokuviomuodon, joten auton tunnistaa pimeässäkin heti BMW:ksi.
Näkyvät puolisuunnikkaan muotoiset pakoputken päät BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 lähikuva perästä

Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät näkyvissä.

Näkyvät, puolisuunnikkaan muotoiset kromatut pakoputkenpäät, yksi vasemmalla ja yksi oikealla puolella.
BMW 5-sarjan Touring Individual G31 Facelift 2020 kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneen auton etuosasta
BMW 5-sarjan Touring Individual G31 Facelift 2020 kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneen auton etuosasta
BMW 5-sarjan Touring Individual G31 Facelift 2020 kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneen auton etuosasta
Täysnahka BMW 5-sarjan Touring Individual G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Täysnahka BMW 5-sarjan Touring Individual G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Täysnahka BMW 5-sarjan Touring Individual G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Sisälistat BMW 5-sarjan Touring G31 Individual G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Sisälistat BMW 5-sarjan Touring G31 Individual G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
Sisälistat BMW 5-sarjan Touring Individual G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW 5-SARJAN TOURINGIN BMW INDIVIDUAL -KOKOELMA.

Toiminnallisuus yhdistettynä yksilöllisyyteen. Eksklusiiviset ja laadukkaat BMW Individual -kokonaisuudet sekä upeat BMW Individual -aerodynamiikkavanteet 1001 I antavat BMW 5-sarjan Touringille entistä yksilöllisemmän ilmeen. Eleganttien ulkovärien Aventurine Red, Tanzanite Blue ja Alvite Grey avulla saat mukautettua ajoneuvon sporttisen ulkopuolen täydellisesti omien mieltymystesi mukaiseksi, ja ylväs täysnahka väreissä Caramel, Tartufo tai Smoke White tuo aivan erityistä tunnelmaa sisätilaan.

BMW 5-SARJAN TOURINGIN TEKNOLOGIAT.

Digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

BMW 5-sarjan Touring on aina palveluksessasi. Huippumodernit avustinjärjestelmät ja Connectivity-ominaisuudet huolehtivat maksimaalisesta turvallisuudesta ja mukavuudesta samalla kun innovatiivinen bisnes- ja tietoviihdejärjestelmä viihdyttää ja informoi. Nerokkaiden digitaalisten palvelujen ansiosta olet tien päällä aina optimaalisesti verkottunut ja voit nauttia huolettomasta ja rennosta liikkuvuudesta.

Tietonäyttö BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
Connected Package Professional BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Connected Package Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etätoiminnot, BMW Maps, Smartphone Integration vai In-Car Experiences? Miksi hankkia ne erikseen, kun ne kaikki voi saada yhdessäkin? Connected Package Professional -paketti antaa käyttöösi nämä BMW ConnectedDriven palvelut.
BMW Maps BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW Maps - Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation laskee erittäin tarkasti reitit ja arvion saapumisajasta. Myös kohteen syöttö on yksinkertaista. Kohteen voi syöttää vapaatekstin avulla. Pilvipohjainen dynaaminen reitinlaskenta mukauttaa reittisuositukset välittömästi mahdollisten liikennetilanteiden muutosten pohjalta.
Smartphone Integration BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta® ja Android Autoa®, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
Connected Music BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnereilta Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila lähikuva ovi

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän kaksi timanttidiskanttikaiutinta varmistavat upean, studiotasoisen äänentoiston auton jokaisella istumapaikalla. Kaikkiaan 16 tarkasti sijoitettua kaiutinta tuottavat korvia hivelevän kuuntelunautinnon. Kaiuttimet on valaistu, mikä korostaa tämän järjestelmän erinomaista äänentoistoa.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin.
Remote Software Upgrade BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Ohjelmiston etäpäivitys -toiminnolla BMW-autosi on aina päivitettynä. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
Peruutusavustin BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Peruutusavustin.

Kun ajonopeus on enintään 35 km/h, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa uudelleen sen peruutettaessa. Näin sinun ei tarvitse ohjata itse autoa peruuttaessasi, vaan voit keskittyä auton ympäristön tarkkailuun.
Driving Assistant Professional BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 sisätila ohjaamo

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
BMW 5-sarjan Touring G31 Facelift 2020 nainen pysäköidyn BMW:n edessä

TARJOUKSET JA PALVELUT.