BMW X5 G05 2021 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä yöllä liikkeellä olevan auton keulasta
PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi

THE X5

BMW X5: KAIKKI KOHOKOHDAT

PolttoainetyyppiBensiiniDieselHybridi
THE X5BMW X5: KAIKKI KOHOKOHDAT

BMW X5 on varustettu uusilla teknologioilla, jotka lisäävät turvallisuutta ja maksimoivat ajodynamiikan kaikilla alustoilla, joten se tietää, mihin se on menossa.Lue lisää

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID.

Kahden maailman parhaat puolet: BMW X5 xDrive45e tarjoaa sinulle kestävää liikkuvuutta ja tehokkaan ajodynamiikan. Tutustu uuden tämän innovatiivisen BMW-hybridiauton lukuisiin etuihin.

Plug-in hybrid BMW X5 xDrive45e G05, kolmen neljäsosan näkymä sivulta latauksessa
Plug-in hybrid BMW X5 xDrive45e G05, näkymä keulasta autollin edessä yhdessä mallin kanssa

BMW X5 xDrive45e:n Plug-in hybrid -teknologia.

BMW X5 xDrive45e Plug-in hybridissä yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW-polttomoottori. Yhdessä ne tuottavat äärimmäisen joustavan ajokokemuksen – ajotilan mukaan paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi tai vahvavääntöisesti ja myös pitkille ajomatkoille riittävällä toimintasäteellä.
Lisää BMW Plug-in hybrid -käyttövoimasta
Plug-in hybrid BMW X5 xDrive45e G05, kolmen neljäsosan näkymä tiellä liikkeellä olevan auton keulasta

BMW X5 xDrive45e:n käyttötilat.

Halusitpa ajaa pelkällä sähköllä töihin tai voimakasta ja dynaamista suorituskykyä viikonloppureissuja varten – BMW X5 xDrive45e:n jopa 88 kilometrin sähköinen toimintasäde pitää sinulle kaikki mahdollisuudet avoinna. Tien päällä älykkäät ajotilat varmistavat poltto- ja sähkömoottorin optimaalisen yhteispelin joka tilanteessa.
Lisää BMW Plug-in hybrid -käyttövoimasta
Plug-in hybrid BMW X5 xDrive45e G05, sivunäkymä autotallin edessä yhdessä mallin kanssa

BMW X5 xDrive45e:n lataaminen.

Latasitpa autosi kotona tai matkoilla: BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja BMW X5 Plug-in hybridisi lataamiseen. Toimitussisältöön kuuluvat tavallisiin pistorasioihin soveltuvan vakiolatauskaapelin (mode 2) lisäksi myös julkisiin latausasemiin tarkoitettu latauskaapeli (mode 3) ja BMW Charging Card, joka tarjoaa sinulle houkuttelevia mahdollisuuksia julkiseen lataukseen.
Lisää BMW Chargingista
Plug-in hybrid BMW X5 xDrive45e G05, navigointijärjestelmä, lähikuva

BMW X5 xDrive45e:n digitaaliset palvelut.

BMW tarjoaa sinulle innovatiivisia digitaalisia palveluja, jotka tekevät arjen liikkumisesta BMW X5 xDrive45e:llä entistäkin helpompaa ja mukavampaa. BMW Connected Charging näyttää sinulle luotettavasti lähimmät reittisi varrella olevat julkiset latausasemat ja antaa niistä lisätietoja.
Lisää digitaalisista palveluista

BMW X5:N KONFIGURAATIOEHDOTUKSET.

BMW X5 xDrive45e

Charged Edition.

BMW X5 G05 2018, kolmen neljäsosan näkymä keulasta, konfiguraatio Essence, xDrive25d, metalliväri Sophisto Grey Brilliant Effect
Alkaen 86 853
 • Etu- ja taka-akselin ilmajousitus
 • Etuistuinten sähkösäätö
 • BMW Live Cockpit Professional

BMW X5 xDrive30d

Diesel kevythybridi.

BMW X5 G05 2018, kolmen neljäsosan näkymä keulasta, konfiguraatio Balance, xDrive45e, BMW Individual -metalliväri Tanzanite Blue
Alkaen 98 566
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Sensatec -keinonahkaverhoilu
 • Parking Assistant

BMW X5 M50i

M-malli.

BMW X5 G05 2018, kolmen neljäsosan näkymä keulasta, konfiguraatio Signature, xDrive40i, metalliväri Mineral White
Alkaen 156 568
 • Adaptiivinen M Sport -alusta
 • BMW M 21" Kevytmetallivanteet Y-Spoke
 • Etuistuinten sähkösäätö, kuljettajan istuin muistilla

BMW X5: TÄYDELLINEN VETOPITO xOFFROAD-PAKETILLA.

Ajotila xSand, BMW X5 G05 2021 metalliväri Mineral White, sivunäkymä hiekalla ajavasta autosta

xSand.

Offroad-ajotilassa ”xSand” ovat asetettuna seuraavat parametrit: maavaran korotus 20 mm, Offroad-ABS kytkettävissä päälle nopeudesta 10 km/h alkaen, hyvin hallittavissa oleva kaasupolkimen vaste. Tulos: optimaalinen vetopito myös päällystämättömillä teillä.
Ajotila xGravel BMW X5 G05 2021 metalliväri Mineral White, sivunäkymä irtonaisella ja kivikkoisella alustalla ajavasta autosta

xGravel.

Kun kytket päälle xGravel-ajotilan, käyttöön otetaan seuraavat parametrit: maavaran korotus 20 mm, Offroad-ABS heti päälle kytkettävissä, mukava kaasupolkimen vaste. Tulos: täydellinen suvereeniuden ja turvallisuuden tasapaino irtonaisella ja kivikkoisella alustalla.
Offroad-ajotila xRocks, BMW X5 G05 2021 metalliväri Mineral White, sivunäkymä

xRocks.

Offroad-ajotilassa ”xRocks” ovat käytössä seuraavat parametrit: maavaran korotus 40 mm, Offroad-ABS kytkettävissä päälle nopeudesta 10 km/h alkaen, hyvin hallittavissa oleva kaasupolkimen vaste. Tulos: johdonmukainen eteenpäin liikuttava voima ja reilusti tilaa auton alla.
Ajotila xSnow, BMW X5 G05 2021 metalliväri Mineral White, sivunäkymä lumella ajavasta autosta

xSnow.

Kun alusta on jäinen ja liukas, voidaan kytkeä päälle Offroad-ajotila ”xSnow”, jossa ovat käytössä seuraavat parametrit: DSC kytketään päälle, ilmajousitus asetetaan normaalitasolle, käynnistys kakkosvaihteella. Tulos: riittävä pito jopa liukkailla tienpinnoilla.

BMW X5:N MUOTOILU.

BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä yöllä pysähtyneenä olevan auton keulasta

Keula.

BMW X5:n kookas, hieman kuusikulmiomainen jäähdyttimen säleikkö, lisävarusteena saatavat laserajovalot, joissa on siniset X-elementit, ja mahtavat ilmanottoaukot muuntavat voiman ja dynamiikan jännittäväksi muotoilukieleksi.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä perästä

Perä.

Uuden BMW X5:n perän vaakasuuntaiset linjat visualisoivat tämän auton erinomaista toiminnallisuutta: kaksiosaisen takaluukun voi avata ja sulkea kahdessa osassa, ja se on täysin sähkötoiminen ja toimii helposti napin painalluksella.
BMW X5 xDrive40i G05 2018, ohjaamo

Ohjaamo.

BMW X5:n sisätilassa selkeät muodot ja korkealaatuiset materiaalit luovat ylellistä tunnelmaa ja lisävarusteinen panoraamalasikatto tuo avoimen tilan tuntua. Lisävarusteena saatavat tyylikkäät lasikoriste-elementit valitsinvivussa, BMW-monitoimisäätimessä, START-STOP-painikkeessa ja äänenvoimakkuuden säätimessä tarjoavat ohjaamossa ainutlaatuisen muotoiluelämyksen.
BMW X5 xDrive40i G05 2018, takatila

Takatila.

BMW X5:ssä avara tilan tuntu jatkuu myös mukavalle toiselle istuinriville. Jos joskus tarvitaan enemmän kuin viisi istumapaikkaa, lisävarusteisella kolmannella istuinrivillä saat takatilaan kaksi istumapaikkaa lisää.

LISÄVARUSTEET JA BMW M PERFORMANCE -OSAT BMW X5:LLE.

BMW M Performance -osien avulla maksimoit BMW-autosi moottoriurheiluluonteen. Valittavissasi on auton sisä- ja ulkopuolen ilmettä terävöittäviä designvarusteita sekä houkuttelevia taottuja ja kevytmetallivanteita. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla muokkaat BMW-autosi toiveitasi vastaavaksi: tuotteet on sovitettu laadultaan, muotoilultaan ja suorituskyvyltään täydellisesti BMW X5 -autoon.

20'' M kevytmetallivanne Star-spoke 748 M, BMW X5 G05 2018, ulkopuoli

20'' M kevytmetallivanne Star-spoke 748 M Jet Black matta

Laadukas 20'' kevytmetallivanne Star-spoke 748 M on väriltään Jet Black matta, ja siinä on värillinen M-logo. Ylellisellä optiikallaan vanne antaa autolle erityisen urheilullisen ilmeen. Yksittäisvanne edessä, vanteen koko 9J x 20, ilman renkaita.
22'' M Performance -kevytmetallivanne Star-spoke 749 M Bicolor, BMW X5 G05 2018, ulkopuoli

22" M Performance -kevytmetallivanne star spoke 749 M Bicolor

Laadukas ja painoltaan optimoitu 22'' M Performance -kevytmetallivanne Star-spoke 749 M on väriltään Bicolor Jet Black, kiiltosorvattu. Siinä on värillinen M-logo ja M Performance -tekstilogo. Yksittäisvanne edessä, vanteen koko 9,5J x 22, ilman renkaita.
BMW kattoboksi 520 Black/Titanium Silver, BMW X5 G05 2018, ulkopuoli

BMW kattoboksi 520 Black/Titanium Silver.

Moderni musta kattoboksi, jossa on titaaninhopeiset sivusuojukset, on tilavuudeltaan 520 litraa. Se sopii kaikkiin BMW:n kattotelinejärjestelmiin. Kattoboksissa on molemminpuolinen avausjärjestelmä, jossa kummallakin puolella on kolme keskuslukituspistettä, joten se on helppo kuormata ja lukittavissa varkauksien estämiseksi.
Polkupyörätakateline Pro 2.0, BMW X5 G05 2018, ulkopuoli

Polkupyörätakateline Pro 2.0

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt mutta silti vankka. Sen suurin sallittu kuormitus on 60 kg. Se on erinomaisen vaivaton käyttää, ja siinä voidaan kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennettavissa kolmelle pyörälle). Kätevä pääsy tavaratilaan milloin tahansa poiskääntötoiminnon ansiosta.
BMW jokasään lattiamatot eteen, BMW X5 G05 2018, sisätila

BMW jokasään lattiamatot eteen.

Mitoiltaan täsmälleen sopivissa ja kulutusta kestävissä jokasään lattiamatoissa on korkeat reunat ja kaunis muotoilu. Matot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.
BMW yleiskoukku musta, Travel & Comfort, BMW X5 G05 2018, sisätila

BMW yleiskoukku musta, Travel & Comfort.

Travel & Comfort -järjestelmän yleiskoukku mahdollistaa vaatteiden tai kevyiden laukkujen ripustamisen selkänojaan, jolloin ne ovat suojassa jalkatilan lialta. Pistoliitännän avulla yleiskoukku voidaan kiinnittää helposti ja törmäysturvallisesti erikseen saatavaan perustelineeseen tai Travel & Comfort -lisävarusteeseen.
Tavaratilan kaukalomatto, BMW X5 G05 2018, sisätila

Tavaratilan lattiamatto.

Tavaroiden liukumista estävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna, suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Mustana se sopii ihanteellisesti vakiovarusteisiin.
M Performance -takadiffuusori Carbon, BMW X5 G05 2018, sisätila

M Performance -takadiffuusori Carbon.

100-prosenttisesti korkeaa teknologiaa. 100-prosenttisesti puhdasta moottoriurheiluluonnetta. 100-prosenttista innostusta. Takadiffuusori on valmistettu hiilikuidusta huolellisesti käsityönä. Se tekee ajoneuvosta entistäkin sporttisemman näköisen ja vahvistaa ajoneuvon maskuliinista ilmettä vaikuttavalla tavalla.
M Performance -takasiiveke Carbon, BMW X5 G05 2018, ulkopuoli

M Performance -takasiiveke Carbon.

Leveä design: M Performance -takasiivekkeet tekevät auton takaosasta leveämmän oloisen ja vahvistavat sen ainutlaatuista urheilullista ilmettä. Takasiivekkeet on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta, ja ne sulautuvat saumattomasti auton muotoiluun ja muodostavat täydellisen kokonaisuuden ulkopuolen muiden hiilikuitukomponenttien kanssa.
M Performance -ulkopeilikotelo Carbon, BMW X5 G05 2018, sisätila

M Performance -ulkopeilikotelo Carbon.

Valmistettu huolellisesti käsityönä hiilikuidusta: Omaleimainen ulkopeilikotelo alleviivaa ajoneuvon korkean teknologian luonnetta. Sen dynaaminen muotoilu tekee ulkomuodosta erityisen arvokkaan näköisen ja korostaa yksilöllisyyttä ja sporttisuutta.
M Performance -ohjauspyörä, BMW X5 G05 2018, sisätila

M Performance -ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Koska M Performance -ohjauspyörän kiinnipitoalueet on verhoiltu alcantaralla, ohjauspyörä tuntuu miellyttävältä ja luistamattomalta – ja ohjaustuntuma on suorempi. Ohjauspyörän voimakkaat muodot ja punaisella nahkalla tehty keskikohtamerkintä voimistavat yksilöllistä moottoriurheiluilmettä.
Polkimien M Performance -päälliset, jaloteräs, BMW X5 G05 2018, sisätila

Jaloteräksiset polkimien M Performance -päälliset.

Puristinen design, täsmällinen työn jälki: massiivisesta jaloteräksestä valmistetut polkimien päälliset ja niiden kumiprofiilien epäsymmetrinen muoto luovat myös jalkatilaan muista erottuvan dynaamisen hightech-vaikutelman. Täydellinen lisä muihin M Performance -tuotteisiin.

BMW X5:N LIITETTÄVYYS JA DIGITAALISET PALVELUT.

BMW X5:ssä käytetään BMW:n Connectivity-teknologioiden uusinta sukupolvea. Älykkäät digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden, sillä ne ovat saumattomasti yhteydessä ulkomaailmaan ja koska niiden käyttö sujuu vaistonvaraisesti.

Mittariston näyttö, Driving Assistant Professional BMW X5 G05 2018 Cockpit, ohjaamo

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaistanpitoavustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja pysähdyksiinjarrutusavustimen sekä kaistanpitoavustimen aktiivisella sivutörmäyssuojalla.
BMW X5 G05 2018, sisätila, kuljettaja käyttää Connected Navigationia

Connected Navigation.

Haluatko löytää pysäköintipaikan läheltä kohdetta? Se on helppoa pysäköintipaikka-avustimen avulla. Se ehdottaa sinulle vapaita paikkoja pysäköintitaloista tai kadulta ja löytää valintasi avulla parhaan reitin, jolla on suurin todennäköisyys löytää pysäköintipaikka. Voit maksaa pysäköinnin ilman käteistä PARK NOW -toiminnolla. Palvelun voimassaoloaika on kolme vuotta.
Nainen juo kupillisen kahvia sillä välin, kun hänen BMW X5 -autonsa ohjelmisto päivittyy Remote Software Upgraden kautta, G05 2018

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
Connected Package Professional, BMW X5 G05 2018

Connected Package Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etätoiminnot, BMW Maps, Smartphone Integration Apple CarPlay- ja Android Auto -tuella vai In-Car Experiences? Miksi hankkia ne erikseen, kun ne kaikki voi saada yhdessäkin? Connected Package Professional -paketti antaa käyttöösi nämä BMW ConnectedDriven palvelut.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW X5 G05 2018, ohjaamo

BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi myös kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin.

BMW X5:N TEKNISET TIEDOT.

BMW X5 xDrive40i ja muut moottorit.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

245 (333)/5.500–6.250

Huippunopeus, km/h:

243

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

5,7

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

10,7–8,9

CO2-päästö, yhdistetty, g/km:

244–204

Viivapiirros, BMW X5:n mitat
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.

BMW SERVICE INCLUSIVE BMW X5 -AUTOON.

BMW:n työntekijä neuvoo asiakasta

Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta vaihtovälille tai ajosuoritteelle.

Pakettiin kuuluvat huoltopalvelut:

 • Ajoneuvon tarkastus BMW:n määräysten mukaisesti
 • Mikrosuodattimen huolto
 • Jarrunestehuolto