BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä yöllä liikkeellä olevan auton etuosasta

BensiiniDieselHybridi

Polttoainetyyppi

THE X5

BMW X5: KAIKKI KOHOKOHDAT

BensiiniDieselHybridi

Polttoainetyyppi

THE X5BMW X5: KAIKKI KOHOKOHDAT

Päällikkö on saapunut ja osoittaa muille paikkansa: BMW X5. Sen luonne näkyy jo olemuksesta – rehti, voimakas ja elegantti. Jäähdyttimen mahtava yksiosainen BMW-säleikkö antaa luvan aavistaa, millainen teho tästä autosta löytyy. Ajovalojen terävöitetty X-muotoilu ei jätä epäselväksi, kuka joukkoa johtaa. BMW X5 on varustettu uusilla teknologioilla, jotka lisäävät turvallisuutta ja maksimoivat ajodynamiikan kaikilla alustoilla, joten se tietää, mihin se on menossa. Ja miten sinne pääsee ensimmäisenä.

Lue lisää

BMW X5:N KOHOKOHDAT.

Tutustu muotoiluun, ajodynamiikkaan ja kuljettajan avustinjärjestelmiin.

BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White, näkymä etuosasta

BMW X5:N ULKOPUOLI.

BMW X5:n vahva läsnäolo.

Kookas, hieman kuusikulmiomainen jäähdyttimensäleikkö, lisävarusteena saatavat laserajovalot, joissa on siniset X-elementit, ja mahtavat ilmanottoaukot osoittavat selvästi, kenen kanssa olet tekemisissä. BMW X5 on suvereeni johtaja, joka jo ensi silmäyksellä muuntaa voiman ja dynamiikan jännittäväksi muotoilukieleksi.

BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White, näkymä lintuperspektiivistä panoraamalasikattoluukun läpi

BMW X5:N SISÄTILA.

Tyypillisen X-muotoilun vahvailmeinen tulkinta.

BMW X5:ssä elegantti valomatto toivottaa tervetulleeksi autoon astuttaessa ja sisätilan selkeä muotoilu vakuuttaa laadukkailla materiaaleillaan. Sisätila huokuu ylellistä tunnelmaa, ja panoraamalasikattoluukun ansiosta se näyttäytyy aina parhaassa valossa. Erityinen kohokohta: tyylikkäät lasikoriste-elementit valitsinvivussa, iDrive-monitoimisäätimessä, Start/Stop-painikkeessa ja äänenvoimakkuuden säätimessä tarjoavat erityisen visuaalisen elämyksen. Innovatiiviset Connectivity-teknologiat varmistavat, että pysyt BMW X5:ssä aina askeleen edellä myös tien päällä ollessasi.

BMW X5 xDrive40i G05 2018 metalliväri Mineral White, näkymä takaosasta

BMW X5:N AJODYNAMIIKKA.

Koe puhdas ajamisen ilo BMW X5:ssä.

BMW X5 xDrive40i -autossa ajamisen hauskuus alkaa jo kaasupoljinta kevyesti painettaessa. Jo pienellä kierrosluvulla pakokaasuahtimet ja ahtoilman välijäähdytys saavat aikaan moottorin väkevän vääntömomentin. Lisävarusteinen 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto varmistaa erinomaisen dynamiikan, tehotaloudellisuuden ja ajamisen ilon jokaisen vaihteen vaihdon yhteydessä.

BMW X5 G05 2018, sisätilan ohjaamo

BMW X5:N ÄLYKKÄÄT TEKNOLOGIAT.

BMW X5:n digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Täydellisesti verkotettu, edellä muita: BMW X5:ssä käytetään BMW:n Connectivity-teknologioiden uusinta sukupolvea. Älykkäät digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden, sillä ne ovat saumattomasti yhteydessä ulkomaailmaan ja koska niiden käyttö sujuu vaistonvaraisesti.

BMW X5:N MUOTOILU.

X-mallin viehätysvoima: ulkopuolen ja sisätilan kohokohdat.

Tyypillistä BMW X5:lle – jokainen yksityiskohta on statement. Jo auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kuusikulmiomainen jäähdyttimensäleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastaa mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla. Sisätila näyttää parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukun ansiosta. Hienostuneet lasikoriste-elementit luovat ylellisyyttä ja Ambient-tunnelmavalaistus viihtyisän ilmapiirin. Ilmapiirin, jota voi yksilöidä Ambient Air -paketin neljällä luonnollisella tuoksulla. Erinomaisen äänentoiston ajomatkojen seuraksi tuottaa Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.
BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä yöllä pysähtyneenä olevan auton etuosasta
BMW X5 xDrive40i G05 2018 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä takaosasta
BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White, sivunäkymä
Panoraamalasikattoluukku, BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White
Nahkaistuimet, BMW X5 G05 2018, sisätila
BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä yöllä pysähtyneenä olevan auton etuosasta
BMW X5 xDrive40i G05 2018 metalliväri Mineral White, kolmen neljäsosan näkymä takaosasta
BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White, sivunäkymä
Panoraamalasikattoluukku, BMW X5 G05 2018 metalliväri Mineral White
Nahkaistuimet, BMW X5 G05 2018, sisätila

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW X5 xDrive40i:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 9.1–8.5
CO2 emissions in g/km (combined): 207–193


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Lue lisää