BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Pure Grey näkymä keulasta
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE 4

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Pure Grey näkymä keulasta

UUSI BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel
THE 4UUSI BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ

Voimaa, tarkkuutta ja puhdasta estetiikkaa. Uuden BMW M440i xDrive Gran Coupén sydän on 374 hv:n 6-sylinterinen BMW M TwinPower -bensiinirivimoottori. Täydellisesti toisiinsa sovitetut M-tyypilliset alustakomponentit luovat sporttista ajodynamiikkaa, joka nostaa BMW M440i xDrive Gran Coupén myös optisesti esille – niin progressiivisesti muotoillussa ulkopuolisessa varustuksessa, jossa on M-tyypilliset muotoiluelementit, kuin urheilullisen moderneissa varusteissa suurikokoisessa sisätilassa. 5-ovinen Gran Coupé tarjoaa upean yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja erinomaista arkikäytettävyyttä.

Lue lisää

SUUNNITTELE OMA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – SUORITUSKYKY.

Moottori, alusta ja teho.

BMW M440i xDrive Gran Coupé

Suorituskyky ja urheilullinen ajodynamiikka, erinomainen toiminnallisuus ja arkikäytettävyys.
  • 6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo bensiinirivimoottori, jonka teho on 374 hv
  • 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto
  • Älykäs BMW xDrive -nelivetojärjestelmä
  • 275 kW (374 hv), 500 Nm, 0–100 km/h 4,7 sekunnissa
BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Pure Grey 3/4-näkymä keulasta

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – TUOTTEEN KOHOKOHDAT.

BMW M440i xDrive Gran Coupén ajodynamiikka- ja muotoiluvarusteet.

Urheilullinen jokaista yksityiskohtaa myöten: BMW M440i xDrive Gran Coupén vaikuttava suorituskyky perustuu pitkälle kehitettyihin moottoriteknologioihin ja tähän malliin erityisesti sovitettuun alustaan. Tehokas ja näppärä BMW M TwinPower Turbo -moottori, suora ohjauskäyttäytyminen ja tarkka käsittely luovat M-tyypillisen ajotunteen. M-tyypilliset muotoiluelementit värissä Cerium Grey ja urheilulliset sisätilan kohokohdat korostavat tämän ajoneuvon atleettista luonnetta.

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Pure Grey sivunäkymä seisovasta autosta
Kuusisylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: Kuusisylinterisen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho ja väkevät M-tyyliset moottorisoundit. Kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision -ruiskutus ja TwinScroll-pakokaasuahdin takaavat erinomaisen suorituskyvyn.
Adaptiivinen M alusta BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Pure Grey 3/4-näkymä keulasta lähikuva

Adaptiivinen M-alusta.

Adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
Mukautuva sport-ohjaustehostus BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 ohjaamo jossa nahkainen M ohjauspyörä

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 vaihdevalitsin keskikonsoli

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
M Sport -jarrut BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 lähikuva M kevytmetallivanne

M Sport -jarrut.

Tehokkaissa M Sport -jarruissa on edessä kiinteät nelimäntäiset jarrusatulat ja takana kelluvat yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatulat ovat vakiona siniset ja lisävarusteena korkeakiiltoisen punaiset sekä varustettu M Logo -mallimerkintälogoilla. Jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat. Angepasst an das dynamische Potenzial des Fahrzeugs gewährleistet sie auch bei sportlicher Fahrweise eine hervorragende Verzögerung.

M jäähdyttimen säleikön kehys BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Pure Grey

M jäähdyttimen säleikön kehys.

M Shadow Line laajennetulla sisällöllä käsittää useita auton ulkopuolen korkeakiiltoisen mustia varusteyksityiskohtia: sivurungon koristelistat, sivuikkunoiden alareunalistat, ulkopeilien kotelot ja jalat sekä ulkopeilikolmiot, B- ja C-pilareiden peitelevyt ja takasivulasien välilistat sekä jäähdyttimen säleikön kehys.

M aerodynamiikkapaketti BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual -metalliväri Frozen Pure Grey näkymä keulasta

M aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etu- ja takahelman, korkeakiiltoisen mustat muotoiluelementit kynnyksissä sekä moniosaisen korkeakiiltoisen mustan diffuusoriosan ja ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta.
BMW Individual -kevytmetallivanteet 862 I BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW metalliväri Frozen Pure Grey

20” BMW Individual -aerodynamiikkavanteet 862 I.

20” BMW Individual -aerodynamiikkavanteet 862 I Bicolor mustanharmaa, sekarengastus, kiiltosorvatut, pyöränkoko edessä 8,5J x 20 ja renkaat 245/35 R20, pyöränkoko takana 9J x 20 ja renkaat 255/35 R20.
Urheiluistuimet BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 sisätila

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet antavat optimaalisen sivuttaistuen korkeampien reunaosien ansiosta, ja istuimissa on manuaalisesti säädettävä reisituki. Myös istuimen etäisyys ja korkeus ovat manuaalisesti säädettävissä.

Nahkainen M ohjauspyörä BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 sisätila ohjaamo

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän vahvistettu kehä on verhoiltu Walk-nappanahkalla, jossa on M-väreissä olevat eksklusiiviset saumat. Peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä sopii urheilullisesti käteen.

OHJAAMO & TEKNOLOGIAT.

BMW M440i xDrive Gran Coupén käyttöjärjestelmä, digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Näkyvyys, mukavuus ja turvallisuus korkeimmalla tasolla: Lukuisat innovatiiviset teknologiat tukevat sinua lukemattomin tavoin ajon aikana. Keskity olennaiseen – sporttiseen ajamisen iloon BMW M440i xDrive Gran Coupéssasi.

BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional sisältää kehyksettömän BMW Curved Display -näytön, 12,3'' mittariston monitoiminäytön ja14,9" kosketusnäytön. Tärkeät tiedot heijastetaan myös BMW Head-Up -näytön kautta tuulilasille.
BMW Operating System 7 BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 sisätila monitoiminäyttö

BMW Operating System 7.

BMW 7 -käyttöjärjestelmän innovatiivisen käyttökonseptin ansiosta auton toimintojen käyttäminen esimerkiksi puhekäskyillä, kosketusnäytöltä ja iDrive-monitoimisäätimellä on entistäkin helpompaa ‒ suorastaan täysin vaistonvaraista. Monitoimisäätimen toimintoja on laajennettu. Nyt sillä voidaan esimerkiksi valita suoraan sovellusvalikko.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 sisätila monitoiminäyttö

BMW Intelligent Personal Assistant.

Eikö olisi upeaa, jos BMW-autosi olisi myös henkilökohtainen autoasiantuntijasi? BMW Intelligent Personal Assistantin avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi myös kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin.
Driving Assistant Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 sisätila monitoiminäyttö

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
Parking Assistant Plus BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 sisätila monitoiminäyttö

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
Smartphone Integration Apple CarPlay Android Auto BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 sisätila monitoiminäyttö

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
BMW Digital Key BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 autonovi ja älypuhelin

BMW Digital Key.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, jos kerran pitää iPhonea mukanaan? BMW Digital Key -avaimella voit avata ja lukita BMW-autosi ja jopa käynnistää sen. Voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle henkilölle, joilla on yhteensopiva iPhone*. Esimerkiksi huippunopeutta voidaan rajoittaa, mikä on ihanteellista aloittelevien kuljettajien kohdalla. * BMW Digital Key -avain on yhteensopiva vain valittujen iPhone-puhelimien kanssa. Lista kaikista yhteensopivista iPhone-puhelimista on osoitteessa bmw.com/digitalkey

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ - TEKNISET TIEDOT.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min:

275 (374)/5.500-6.500

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min:

500/1.900-5.000

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4.7

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

8,5– 8,0

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 tietoluonnokset
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.
BMW 4er Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Aventurine Red -metalliväri 3/4-näkymä edestä

UUSI BMW 4-SARJAN GRAN COUPÉ.

5-ovinen BMW 4er Gran Coupé vakuuttaa dynamiikallaan, toiminnollisuudellaan ja yhtä aikaa laadukkaalla sekä tilavalla sisätilallaan.

BMW M PERFORMANCE -OSAT BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉLLE.

Tutustu BMW 4-sarjan Gran Coupé M -autoille tarkoitettuihin urheilullisiin varusteisiin ja käytännöllisiin lisätarvikkeisiin.

BMW M440i xDrive Gran Coupé tarjoaa dynaamista ajamisen iloa sekä monia sporttisia varustevaihtoehtoja. BMW M Performance -osien huomiota herättävät design-varusteet tuovat moottoriurheiluluonnetta ulkopuolelle ja sisätilaan. Laadultaan ja muotoilultaan täydellisesti ajoneuvoon sovitetuilla alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla muokkaat BMW M440i xDrive Gran Coupési täysin omien tarpeidesi mukaiseksi.

M Performance -jäähdyttimen säleikkö CFK BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon.

Vahvista autosi ilmettä: M Performance jäähdyttimensäleikön kehys on valmistettu laadukkaasta hiilikuituvahvistetusta muovista. Erityisen tyylikäs, yksilöllinen ja urheilullinen ilme.
Tuotteeseen
M Performance -peilinkuoret CFK BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance -peilinkuoret CFK.

Omaleimaiset hiilikuituvahvistetusta muovista valmistetut M peilinkuoret alleviivaavat ajoneuvon hightech-luonnetta ja luovat yksilöllisen urheilullisia korostuksia.
Tuotteeseen
M Performance -takadiffuusori CFK BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance -takadiffuusori Carbon.

M Performance -takadiffuusori tekee ajoneuvosta entistäkin modernimman näköisen ja vahvistaa ajoneuvon sporttista ilmettä.
Tuotteeseen
20" M Performance -kevytmetallivanne kaksipuolainen 868 M Bicolor (Night Gold, kiiltojyrsitty), kesärengaspaketti BMW M440i xDrive Coupé G26 2021

20'' M Performance kevytmetallivanne kaksipuolainen 868 M Bicolor (Night Gold, kiiltojyrsitty), kesärengaspaketti.

Ainulaatuiset 20” M Performance -kevytmetallivanteet, kaksipuolainen 868 M, Bicolor Night Gold, kiiltojyrsitty. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.
Tuotteeseen
M Performance -ohjauspyörä BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance -ohjauspyörä.

Kouriin tuntuvat argumentit: Alcantaralla päällystetyt ohjauspyörän kiinnipitoalueet tuntuvat miellyttäviltä ja luistamattomilta – ja ohjaustuntuma on entistäkin sporttisempi.
Tuotteeseen
M Performance -keskikyynärnoja Alcantara BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance -keskikyynärnoja Alcantara.

Pienillä yksityiskohdilla on suurta merkitystä: Alcantaralla päällystetty M Performance -keskikyynärnoja täydentää ohjaamon ainutlaatuisen moottoriurheilu-ulkonäön.
Tuotteeseen
18” BMW-valuvanne kaksipuolainen 853 Gunmetal Grey BMW M440i xDrive Coupé G26 2021

18'' BMW-valuvanne kaksipuolainen 853 Gunmetal Grey.

18'' BMW-kevytmetallivanne kaksipuolainen 853 värissä Gunmetal Grey. Lumiketjuille sopiva talvirengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta, pyöränkoko 8,5 J x 18.
Tuotteeseen
BMW kattoboksi 320 Black / Titanium Silver BMW M440i xDrive Coupé G26 2021

BMW kattoboksi 320 Black/Titanium Silver.

Tämä kattoboksi on väriltään Black / Titanium Silver, ja se on lukittavissa ja avattavissa molemmilta puolilta. Kattoboksin tilavuus on 320 litraa, ja se sopii kaikkiin BMW kattotelinejärjestelmiin.
Tuotteeseen
BMW polkupyöräkattoteline BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW polkupyöräkattoteline.

BMW-polkupyöräkattoteline on turvallinen ratkaisu erilaisten korkeintaan 20 kilogrammaa painavien polkupyörien tai maastopyörien kuljettamiseen.
Tuotteeseen
BMW jokasään sisätilanmatot eteen BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW jokasään lattiamatot eteen.

Tarkasti mitoitetut BMW:n jokasään sisätilanmatot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Ne ovat mustat, ja niissä on BMW logo.
Tuotteeseen
BMW tavaratilan lattiamatto BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW tavaratilan kaukalomatto.

Tavaroiden liukumista estävä ja vettä hylkivä BMW tavaratilan lattiamatto suojaa tavaratilaa lialta ja kosteudelta. Matto on musta, ja siinä on BMW-logo.
Tuotteeseen
BMW Advanced Car Eye 2 BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Erittäin tarkka Full-HD-kamera tallentaa täristyksien sattuessa automaattisesti tapahtumat ajoneuvon edessä ja takana.
Tuotteeseen

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉN BMW SERVICES -PALVELUT.

BMW 4-sarjan Gran Coupé M -autoille tarkoitetut huoltopaketit ja huoltotarjoukset.

BMW asettaa mittapuita myös huoltopalveluissa ja on aina sinun sekä BMW M440i xDrive Gran Coupési tukena tien päällä ongelmatilanteissa. BMW Liikkuvuuspalvelu tarjoaa hätätilanteessa käyttöösi asiantuntijamme ympäri vuorokauden – vuoden jokaisena päivänä. Innovatiivisten BMW Teleservices -palvelujen avulla BMW M440i xDrive Gran Coupé ilmoittaa huoltotarpeista ja vikailmoituksista täysin automaattisesti BMW Service -toimipisteelle, joka ottaa sinuun sen jälkeen yhteyttä. BMW Huolenpitosopimus kattaa nämä ja kaikki muut huoltopalvelut ilman lisäkustannuksia valitsemasi ajan. Enemmän aikaa elämän tärkeille asioille: BMW:n monipuoliset huoltopaketit varmistavat aina selustasi.

BMW Service Inclusive nainen BMW-liikkeen edessä

BMW Huolenpitosopimus.

Ota rennosti ja keskity olennaiseen – BMW M440i xDrive Gran Coupési tuomaan sporttiseen ajamisen iloon. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Suoritettuasi kertaluontoisen maksun huoltopalvelusta saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan.
Lue lisää
BMW Teleservices, naisella kädessä älypuhelin BMW-auton oven edessä

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä BMW M440i xDrive Gran Coupési puolesta: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt BMW M440i xDrive Gran Coupé -autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää
BMW Liikkuvuuspalvelu, nainen älypuhelin kädessä BMW-auton edessä

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää