BMW Z4 Roadster (G29) ajamassa ylämäessä
PolttoainetyyppiBensiini

THE Z4

BMW Z4 ROADSTER.

PolttoainetyyppiBensiini
THE Z4BMW Z4 ROADSTER.

Viimeistään katon avaamisen myötä pääsee kokemaan, että BMW Z4:ssä ajamisen ilolla ei ole rajoja. Roadster, joka ei voisi olla upeampi: avonainen, sporttinen ja täysin omanlaisensa. Ajamisen vahva dynamiikka ja edistyksellinen muotoilu johtavat vain yhteen: vapauden, avoimuuden tunteeseen kaikilla teillä.

Lue lisää

BMW Z4 ROADSTERIN MUOTOILU.

BMW Z4 Roadsterin muotoilu huokuu auton ulkopuolella ja sisätilassa rentoa urheilullisuutta ja yksilöllistä estetiikkaa. Jäähdyttimen BMW-säleikön ritiläkennodesign, tyylikäs kangaskatto ja M Shadow Line -elementit korostavat auton dynaamista ulkonäköä. Sisätila täydentää johdonmukaista designkonseptia erilaisilla lisävarusteillaan, kuten M Sport -istuimilla ja Ambient-tunnelmavalaistuksella.

Lue lisää

BMW Z4 ROADSTERIN ULKOPUOLEN JA SISÄTILAN MUOTOILU.

BMW Z4 Roadster (G29), kolmen neljäsosan näkymä liikkeellä olevan auton takaa lintuperspektiivistä
BMW Z4 Roadster (G29), jossa jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö

Jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö.

Autoon valitusta moottorista riippuen erilainen jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö antaa autolle dynaamisen ilmeen. Business-mallissa ritiläkennosäleikkö on korkeakiiltoisen musta, Sport-varusteversiossa ja M Sport -paketin yhteydessä se on matta-alumiininen, ja kummassakin tapauksessa säleikön kehys on kromattu. Huippumallissa M40i jäähdyttimen BMW-säleikkö on kokonaan Cerium Grey -värinen.
BMW Z4 Roadsterin Air Breather ja etupyörä

Air Breatherit.

Yhdessä etuhelman Air Curtain -ilmanohjaimien kanssa etupyöränaukkojen takapuolelle sijoitetut Air Breather -ilmanpoistosäleiköt vähentävät ilman pyörteilyä etupyöränkoteloissa ohjaamalla ajoviimaa, mikä pienentää auton ilmanvastusta. Samalla ne ovat auton voimakasta luonnetta korostavia koriste-elementtejä.
BMW Z4 Roadster (G29), siluetti kangaskaton ollessa suljettuna

Kangaskatto.

Musta kangaskatto sulautuu tyylikkäästi auton dynaamisiin muotoilulinjoihin. Kangaskatto avataan ja suljetaan painiketta painamalla sähkötoimisesti noin kymmenessä sekunnissa ja myös ajon aikana auton liikkuessa enintään 50 km/h nopeudella. Erittäin korkealaatuisesti viimeistellyn kangaskaton hyviin ominaisuuksiin lukeutuu myös erinomainen äänieristys,
BMW Z4 Roadster (G29), ulkopeilit, joissa Individual Shadow Line

M kiilto Shadow Line.

M Shadow Line laajennetulla sisällöllä sisältää mustia varusteyksityiskohtia: jäähdyttimen BMW-ritiläkennosäleikkö ja sen kehys ovat korkeakiiltoisen mustat ja pakoputkenpäät ovat mustakromatut.
BMW Z4 Roadster (G29), vapaamuoto-pakoputkenpäät

Vapaamuoto-pakoputkenpäät.

Vapaamuoto-pakoputkenpäät vasemmalla ja oikealla korostavat optisesti tämän auton suorituskykyä.
BMW Z4 Roadster (G29), M urheiluistuimet

M urheiluistuimet edessä.

M urheiluistuimissa on integroidut pääntuet, syvät istuinosat sekä istuinosan ja selkänojan korkeat reunaosat. Nämä istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle hyvän tuen myös urheilullisen vauhdikkaassa kaarreajossa. Selkänojan leveyssäädön ansiosta kuljettajan istuin ja auton varustuksesta riippuen myös etumatkustajan istuin voidaan mukauttaa yksilöllisesti kehon mittoihin.
BMW Z4 Roadster (G29), ohjaamo, jossa Ambient-tunnelmavalaistus

Ambient-tunnelmavalaistus.

Ambient-tunnelmavalaistus tuo sisätiloihin rentouttavan ja viihtyisän valoilmeen. Valittavissa on yksitoista esimääritettyä valodesignia, joiden värivaihtoehtoja on kuusi. Linjojen muotovalaistuksen ja Ambient-tunnelmavalaistuksen valopisteet sijaitsevat kojelaudassa, oviverhouksissa ja keskikonsolissa.
Kaiuttimet BMW Z4 Roadsterin (G29) ohjaamossa

Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Äänentoistoltaan upeassa Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmässä on 408-wattinen digitaalinen vahvistin, seitsemän kanavaa ja kaksitoista kaiutinta. Tuloksena on auton koko sisätilan hienosti täyttävä äänentoisto. Automallikohtainen ja ajonopeudesta riippuva taajuuskorjaus kompensoi ajomelun vaikutukset.
Sivukuva BMW Z4 Roadsterista (G29) katon avautuessa

AVAA VAPAUDEN.

BMW Z4 Roadsterin kangaskatto.

AVAA VAPAUDEN.

BMW Z4 Roadsterin kangaskatto.

BMW Z4 ROADSTERIN AJODYNAMIIKKA.

Urheilullisuus ja ketteryys tekevät sen: BMW Z4 Roadster paljastaa teillä sporttisen alkuperänsä. Uusimman tekniikan sekä voimansiirron ja alustan innovatiivisten komponenttien ansiosta auto yltää vaikuttaviin suoritusarvoihin ja erityisautoluokan ajodynamiikkaan.
BMW Z4 Roadster (G29), perä lintuperspektiivistä

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarrenopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW Z4 Roadster (G29), lähikuva M Sport -jarruista

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW Z4 Roadster (G29), adaptiivinen M alusta

Adaptiivinen M alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään.
Liikkeellä oleva BMW Z4 Roadster (G29) takaa katsottuna vuorilla

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
BMW Z4 Roadster (G29), Steptronic Sport -vaihteisto: lähikuva keskikonsolista

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen, Launch Control -kiihdytysavustimella varustettu Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti ja automaattisesti, ja halutessasi voit kytkeä vaihteet myös manuaalisesti valitsinvivulla tai vaihdekatkaisimilla ‒ rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT tai SPORT+ käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat suorituskykypainotteisen nopeasti.
6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Erinomainen teho, sametinpehmeä käynti ja ihastuttava käyntiääni ovat ominaisuuksia, joista uuden BMW EfficientDynamics -moottorisukupolven 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tunnetaan. Moottori on erityisen suorituskykyinen ja tehokas, sillä siinä on kaksois-VANOS, Valvetronic, suurtarkkuus-suorasuihkutus ja TwinScroll-pakokaasuahdin.

BMW Z4 ROADSTERIN KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

BMW Z4 Roadster tarjoaa kuljettajan käyttöön lukuisia älykkäitä avustinjärjestelmiä. Innovatiiviset teknologiat, kuten pysäköintiavustin ja henkilökohtainen, puheella käytettävä avustin, lisäävät ajamisen mukavuutta ja turvallisuutta. Tilanteesta riippuen ne myös mahdollistavat osittain autonomisen ajamisen.
Näkymä tuulilasin läpi BMW Z4 Roadsterin (G29) sisätilaan

Driving Assistant.

Turvallisuuspaketti Driving Assistant sisältää kameraan perustuvina järjestelminä jarrutustoiminnollisen keulatörmäysvaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän sekä Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen, jossa on Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfo ja ohituskieltojen näyttö sekä rajoitusten ennakointi. Lisäksi varustus sisältää tutkaan perustuvina järjestelminä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän takana, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmän ja peräänajovaroittimen.
Parking Assistant BMW Z4 Roadsterin (G29) monitoiminäytössä

Parking Assistant.

Parking Assistant helpottaa auton pysäköimistä. Peruutuskamera varmistaa hyvän näkyvyyden taaksepäin. Aktiivinen pysäköintietäisyyden valvonta (Active Park Distance Control) auttaa välttämään pysäköintikolhut. Pysäköintiavustin pysäköi auton täysin automaattisesti vapaaseen pysäköintitilaan, joka voi olla joko kadun suuntainen (taskupysäköinti) tai poikittain katuun nähden. Avustimella voi myös lähteä taskupysäköinnistä automaattisesti. Peruutusavustin avustaa kuljettajaa peruuttamaan autoa esimerkiksi ahtailla kujilla.
BMW Z4 Roadsterin (G29) ohjauspyörä, Head-Up-näyttö ja monitoiminäyttö

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Näytettäviin tietoihin kuuluvat muun muassa senhetkinen ajonopeus ja auton varustuksen mukaan navigointiohjeet, Speed Limit Info -nopeusrajoitusinfo ja ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen tiedot.
BMW Z4 Roadsterin (G29) ohjauspyörä, jossa näppäimet

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa Stop&Go-toiminto.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto, säilyttää kuljettajan asettaman etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon ajonopeuden ollessa 30–160 km/h ja pysähtelevässä liikennevirrassa tarvittaessa pysäyttää auton ja lähtee uudelleen liikkeelle. Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen avulla nopeusrajoitukset voidaan ottaa käyttöön vakionopeussäätimessä. Jarrutustoiminnollinen keulatörmäysvaroitin reagoi myös paikallaan oleviin ajoneuvoihin, jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin.
BMW Operating System 7, BMW Z4 Roadster (G29)

BMW Operating System 7.

BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmän innovatiivisen käyttökonseptin ansiosta auton toimintojen käyttäminen esimerkiksi puhekäskyillä, kosketusnäytöltä ja iDrive-monitoimisäätimellä on entistäkin helpompaa ja täysin intuitiivista. Monitoimisäätimen toimintoja on laajennettu. Nyt sillä voidaan esimerkiksi valita suoraan sovellusvalikko.
Connected Music, BMW Z4 Roadster (G29)

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa tai vaikka rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla ja siihen sisältyvällä Spotifylla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on kymmeniä miljoonia musiikkikappaleita BMW-musiikkipartnerin Spotifyn kautta.

BMW Z4 ROADSTERIN MALLIT.

Business-varustelu

Business-varustelu sisältää erilaisia ulkopuolen ja sisätilan käytännöllisiä varusteita, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.
 • Automaattinen ilmastointi
 • Peruutuspeilissä automaattinen häikäisyn esto
 • Enemmän tavaratilaa
 • Park Distance Control (PDC)
BMW Z4 Roadsterin (G29) siluetti, Business-varustelu

Business Sport

Business Sport -malli ihastuttaa dynaamisella ilmeellään. Ulkopuolella ja sisätiloissa on katseet kiinnittäviä korkeakiiltoisen mustia ja satiinialumiinisia yksityiskohtia, jotka korostavat auton urheilullista luonnetta. Mukavuutta lisäävät esimerkiksi kuljettajan ja etumatkustajan M urheiluistuimet istuinverhoiluna Vernasca-nahka Black ja kaksialue-ilmastointiautomatiikka.
 • BMW:n tunnusomaisen etusäleikön verkko on harjattua alumiinia ja sen kehys kiiltävää kromia
 • 18” 770 Bicolo -tyylin V-puola-kevytmetallivanteet M Sport -istuimet kuljettajalle ja edessä matkustavalle
 • M Sport -istuimet kuljettajalle ja edessä matkustavalle 'Vernasca'-nahkaa koristetikkauksin; saatavilla myös muu verhoilu
 • Oven kynnysviimeistely on alumiinia ja "BMW"-merkitty Orbit Grey -vanteet saatavilla eri renkailla; muita vanteita saatavilla
BMW Z4 Roadsterin (G29) siluetti, Business Sport

Business M Sport

Business M Sport -malli tekee autosta vieläkin urheilullisemman. Se sisältää monia yksityiskohtia, jotka terävöittävät auton ulkopuolen ja sisätilan ilmettä sekä lisäävät taatusti ajamisen iloa. Samalla M Sport -alusta ja M aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.
 • BMW:n soikea etusäleikkö harjattua alumiinia
 • 18" M 798 M Double-puola-kevytmetallivanteet, väri Bicolour Ferric Grey saatavilla eri renkailla, muita vannevaihtoehtoja saatavilla
 • M-kynnykset, M:n omat lattiamatot, M-polkimet ja M-jalkatuki
 • M Sport -istuimet kuljettajalle, ja edessä matkustavalle 'Vernasca'/Alcantara -nahkayhdistelmää mustin ja sinisin koristetikkauksin; saatavilla myös muu verhoilu
BMW Z4 Roadsterin (G29) siluetti, Business M Sport
 • Business-varustelu
 • Business Sport
 • Business M Sport

BMW Z4 ROADSTERIN TEKNISET TIEDOT.

BMW Z4 sDrive20i.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

145 (197) / 4500-6500

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

6,8

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

7,1 - 7,3

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km:

161 - 165

BMW Z4 M40i Roadster G29, kolmen neljäsosan näkymä takaa kangaskatto avattuna, etualalla nainen

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW Z4 ROADSTERIN NEUVONTA JA HUOLTOPALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Huolenpitosopimus.

Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:

 • Katsastustarkastushuolto
 • Mikrosuodattimen huolto
 • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta