SUORA LINKKI UUTEEN BMW-AUTOOSI.

Yhteydet.

Bluetooth-yhteys ja USB-audioliitäntä yhdistää BMW:si mobiililaitteidesi palveluihin, jotta saisit pidetty yhteyden ulkomaailmaan kätevästi myös autostasi. Puhuit sitten puhelimeen, kuuntelet musiikkia tai selaat yhteystietojasi – voit käyttää kaikkeen tähän autosi hallintalaitteita.

Lue lisää

MATKAPUHELIMEN YHTEENSOPIVUUS.

BMW-autosi tarjoaa parhaan alustan mobiililaitteidesi käyttöön. Istu ratin taakse ja yhdistä mobiililaitteesi autoosi Bluetoothin kanssa. Voit synkronoida puhelimen osoitekirjan, soittaa musiikkia tai käyttää laajaa valikoimaa Office-toimintoja. Voit käyttää puhelimen handsfree-järjestelmää suoraan ohjauspyörän monitoiminäppäimien, iDrive-montioimisäätimen tai puheohjauksen kautta.

 

Toimiiko älypuhelimeni tai tablettini BMW-autossani? Mitä Bluetooth- ja USB-toimintoja voin käyttää? Tarkasta laitteidesi yhteensopivuus ja saatavilla olevat palvelut ja sovellukset.

We are updating the service and are expected to launch a brand new version shortly. We apologize for the inconvenience. 

BMW-OHJELMISTON PÄIVITYKSET.

Markkinoille tulee jatkuvasti lisää erilaisia uusia mobiililaitteita kuten matkapuhelimia ja MP3-soittimia. Jotta uudet mielenkiintoiset laitteet toimisivat myös BMW-auton järjestelmien yhteydessä, asiantuntijamme tarkastavat uusien laitteiden yhteensopivuuden ja päivittävät ohjelmistoja toimimaan ohjelmistoja näiden kanssa.

BMW-LISÄVARUSTEIDEN LAITEPÄIVITYKSET.

Älypuhelimien ohjelmistot päivittyvät jatkuvasti. Jotta pystyisimme takaamaan parhaan mahdollisen yhteensopivuuden BMW-adapterien ja Snap-in-adapterien kanssa, tarjoamme laitepäivityksiä näihin lisävarusteisiin.