BMW-kampanjatarjoukset

KAMPANJAT.

KAMPANJAT.

Kampanjat.
Business Exclusive -mallit
Business Exclusive sisätila

BMW BUSINESS EXCLUSIVE.

Uusi BMW Business Exclusive -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä. Muun muassa nahkaverhoilun, urheiluistuimet ja lämmitettävän urheiluohjauspyörän sisältävän huippuvarustelun saat nyt vakiona BMW 3-sarjaan. Business Exclusive -varustelu on myös saatavilla uuteen BMW 4-sarjan Gran Coupéhen. Moottorivaihtoehtoihin 320i/420i sekä 320d/420d saat myös xDrive-nelivedon nyt veloituksetta.

 

BMW 3-sarjan Touring Business Exclusive -mallit saat 1.1.2018 alkaen samaan hintaan kuin 3-sarjan Sedan Business Exclusive -mallit.

BMW xDRIVE TOUR 2018.

Maailman älykkäin neliveto nyt kiertueella. BMW 5-sarjan xDrive-nelivetomallit ovat tien päällä tammikuusta maaliskuuhun ympäri Suomen.
X1 Business Pro
Business Pro vaihteisto

X1 BUSINESS PRO.

Saat muun muassa automaattivaihteiston, lämmitettävän ohjauspyörän ja urheiluistuimet sisältävän Business Pro -varustelun nyt BMW X1 -malliin erikoishintaan.

 

BMW X1 -malleihin saat nyt myös alkuperäisen BMW-talvirengassarjan sekä Calix-lämpöpaketin yhteishintaan 490 €. Kysy lisää BMW-jälleenmyyjältäsi.

1-sarja Business Automatic
Business Automatic

BMW 1-SARJAN AUTOMATIC EDITION.

Saat kampanjaetuna automaattivaihteiston uuteen BMW 1-sarjaan ilman lisähintaa.

 

BMW 1-sarjan malleihin saat nyt myös alkuperäisen BMW-talvirengassarjan sekä Calix-lämpöpaketin yhteishintaan 490 €. Kysy lisää BMW-jälleenmyyjältäsi.

X5 Exclusive Edition
X6 Exclusive Edition

BMW X5 JA X6 EXCLUSIVE EDITION.

Ylellisellä Exclusive Edition -varustelulla korostat yksilöllistä tyyliäsi. Exclusive Edition -varustelun saat BMW X5 ja BMW X6 -malleihin.

BMW X4 Business Pro xLine
Business xLine

BMW X4 BUSINESS PRO xLINE.

BMW X4 Business xLine -mallit ovat saaneet entistäkin kovemman vakiovarustelun. Business Pro xLine korostaa auton urheilullisuutta, ylellisyyttä ja monikäyttöisyyttä niin sisätiloissa kuin ulkopuolella. Vakiona esimerkiksi osanahkaverhoilu, mukautuvat Xenon-ajovalot ja vetokoukku.

Connected-paketti alk. 990 €
BMW 2-sarja Connected-paketti alk. 990 €

CONNECTED-PAKETTI ALK. 990 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 990 €. Tarjous koskee mallistoja: BMW 1-sarja, BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 3-sarja, BMW 4-sarjan Gran Coupé ja BMW X1.