BMW X6, näkymä perästä lintuperspektiivistä.

THE X6

BMW X6:N YKSITYISKOHDAT JA VARUSTEET

Uusi BMW X6 osoittaa ylivertaisuutensa kaikilla tasoilla. Se tarjoaa ainutlaatuisen ajodynamiikan, sillä se on varustettu uraauurtavilla tekniikoilla, joista esimerkkinä ovat adaptiivinen M-alusta Professional, adaptiivinen kaksiakseli-ilmajousitus ja xOffroad-paketti. Innovatiiviset teknologiat, kuten BMW-jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow ja upeat X-designtyyliset BMW-laserajovalot, korostavat auton ainutlaatuisuutta ja pioneerihenkeä. Uusimman sukupolven BMW-avustinjärjestelmät takaavat puolestaan erinomaisen turvallisuuden. Myös sisätila tarjoaa uraauurtavia varusteita, kuten lämpötilasäädöllä varustetut juomatelineet ja BMW Operating System 7.0 -käyttöjärjestelmän, johon sisältyy vaikuttava 12,3-tuumainen kosketusnäyttö. Status pro, ei status quo.

Lue lisää
THE X6BMW X6:N YKSITYISKOHDAT JA VARUSTEET

BMW X6:N MALLIT JA VARUSTEET.

Auktoriteetilla On Monta Muotoa.

BMW Business xLine

BMW Business xLine viestii vahvaa urheilullisuutta. Ulkopuolen ilmeikkäät, satiinialumiiniset designelementit luovat X-malleille omaisen näyttävän ilmeen – sen tunnistaa niin jäähdyttimensäleiköstä, takahelmaelementistä kuin sivuhelmoista, jotka muodostavat täydelliset puitteet kaikkiin seikkailuihin.

BMW X6, xLine, configure.

BMW Business xLine viestii vahvaa urheilullisuutta. Ulkopuolen ilmeikkäät, satiinialumiiniset designelementit luovat X-malleille omaisen näyttävän ilmeen – sen tunnistaa niin jäähdyttimensäleiköstä, takahelmaelementistä kuin sivuhelmoista, jotka muodostavat täydelliset puitteet kaikkiin seikkailuihin.

  • Ulkopuoli

  • Sisätila

M Sport -paketti

Ainutlaatuisuutta vaikuttavimmassa muodossaan: BMW Individual -varusteet tehostavat uuden BMW X6 näyttävää yleisilmettä entisestään uniikeilla ulkoväreillä sekä tyylikkäillä nahkaverhoiluilla ja sisäkoristelistoilla.

BMW X6, M Sport package, configure.

Ainutlaatuisuutta vaikuttavimmassa muodossaan: BMW Individual -varusteet tehostavat uuden BMW X6 näyttävää yleisilmettä entisestään uniikeilla ulkoväreillä sekä tyylikkäillä nahkaverhoiluilla ja sisäkoristelistoilla.

  • Ulkopuoli

  • Sisätila

BMW Individual

Ainutlaatuisuutta vaikuttavimmassa muodossaan: BMW Individual -varusteet tehostavat uuden BMW X6 näyttävää yleisilmettä entisestään uniikeilla ulkoväreillä sekä tyylikkäillä nahkaverhoiluilla ja sisäkoristelistoilla. 

BMW X6, BMW Individual, configure.

Ainutlaatuisuutta vaikuttavimmassa muodossaan: BMW Individual -varusteet tehostavat uuden BMW X6 näyttävää yleisilmettä entisestään uniikeilla ulkoväreillä sekä tyylikkäillä nahkaverhoiluilla ja sisäkoristelistoilla. 

  • Ulkopuoli

  • Sisätilat

UUDEN BMW X6:N AJODYNAMIIKKA.

Ei Pelkkää Ajamista Vaan Täydellistä Hallintaa.

Olipa kyseessä BMW X tai BMW M, auton suorituskyky on paras mahdollinen kaikilla alustoilla. Uusi BMW X6 suoriutuu ensiluokkaisesti kaikissa maastoissa ajodynamiikkakomponenttiensa ansiosta. Näihin lukeutuvat esimerkiksi adaptiivinen M-alusta Professional ja xDrive-neliveto. Koe hallinta jokaista yksityiskohtaa myöten.

Lähikuva BMW X6:n M Sport -pakoputkistosta.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkistolla saadaan aikaan äänimaailma, jonka sävy on valittavissa ajodynamiikkakatkaisimella: ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taas mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
BMW X6, adaptiivinen M-alusta.

Adaptiivinen M-alusta.

Adaptiivinen M-alusta mukautuu elektronisesti ohjattuna tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
BMW X6, lähikuva M Carbon -ulkopeilikoteloista.

M Carbon -ulkopeilikotelot.

M Carbon -ulkopeilikotelot korostavat auton voimakasta ja urheilullista ilmettä.
BMW X6, lähikuva M Carbon -takaspoilerista.

M Carbon -takaspoileri.

M Carbon -takaspoileri korostaa auton voimakasta ja urheilullista ilmettä ja vähentää tuntuvasti perän nostetta.
BMW X6, sisätila, kuva urheluistuimista.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet.

Urheilulliset ja mukavat: Kuljettajan ja etumatkustajan vakiovarusteisissa urheiluistuimissa on monipuoliset sähkötoimiset säätömahdollisuudet. Esimerkiksi selkänojan leveys ja istuinosan kaltevuus ovat sähkötoimisesti säädettävissä. Istuinosan ja selkänojan voimakkaammin muotoiltujen reunaosien ja säädettävän reisituen ansiosta näiden istuinten ergonomia on ensiluokkainen ja sivuttaistuki mainio myös vauhdikkaassa kaarreajossa.
BMW X6, jossa xDrive-nelivetojärjestelmä.

xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, ajodynamiikkaa ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
BMW X6, sisätila, kuva Offroad-käyttötiloista.

xOffroad-paketti.

Uuteen BMW X6 -malliin on saatavilla xOffroad-paketti. Sen myötä ajaminen sekä tiellä että huonommassakin maastossa on aina turvallista ja sujuvaa. Neljän Offroad-käyttötilavaihtoehdon avulla xDrive-nelivedon pystyy mukauttamaan kulloisellekin ajopinnalle vieläkin paremmin sopivaksi – siten saadaan parempi vetopito hiekassa, kivikossa, irtosoralla ja lumessa ajamiseen.
BMW X6, sisätila, kuva ajodynamiikkakatkaisimesta.

Ajodynamiikkakatkaisin.

Ajodynamiikkakatkaisimella voidaan valita ajoasetukseksi oletusasetus COMFORT, taloudellisuuspainotteinen ECO PRO tai urheilullinen SPORT, jolloin ajettavuus on tavanomaista dynaamisempaa. Uuden interaktiivisen Adaptive Mode -mukautusasetuksen valitsemisen myötä adaptiivisen alustan, ohjauksen ja Steptronic-automaattivaihteiston toiminta mukautetaan valitsevaan ajotilanteeseen.

UUDEN BMW X6:N KOHOKOHDAT.

Sykkeen Nostaja.

Uuden BMW X6:n lihaksikas olemus antaa jo ensi silmäyksellä vihjeen silkasta voimasta, joka uinuu sen 8-sylinterisessä ja huikean 530 hv:n tehon kehittävässä BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa. Auton atleettisen muotoilukielen kruunaavat mahtavat, V-spoke-malliset 22” M-kevytmetallivanteet sekä monet muut sporttiset yksityiskohdat. Lukuisat varusteet, kuten BMW-jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow, X-designtyyliset BMW-laserajovalot ja panoraamalasikatto Sky Lounge, antavat autolle näyttävän ilmeen. Sisätila tekee aivan yhtä suuren vaikutuksen ainutlaatuisilla designelementeillään, joita ovat esimerkiksi CraftedClarity-lasikoriste-elementit, urheiluistuimet ja Ambient-tunnelmavalaistus.

Mies nojaa BMW X6:een, sivunäkymä auton ollessa kaupunkinäkymän edessä.
Lintuperspektiivistä otettu lähikuva BMW X6:n keulassa olevasta BMW:n Iconic Glow -jäähdyttimensäleiköstä.

BMW-jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow.

BMW-jäähdyttimensäleikkö Iconic Glow antaa autolle vaikuttavaa visuaalista näyttävyyttä. Innovatiivisen LED-kuitutekniikan avulla se mahdollistaa valkoiset, katseen vangitsevat valokorostukset – esimerkiksi ajon aikana tai auton lukituksen avaamisen tai lukitsemisen yhteydessä.
Lähikuva BMW X6:n laserajovaloista.

BMW-laserajovalot.

Edukseen erottuvat X-designtyyliset BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalokäyttötilassa ajorataa jopa 500 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää merkittävästi ajamisen turvallisuutta. Siniset X-korostukset ja BMW Laserlight -tekstilogot korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä.
Sivunäkymä BMW X6:stä, kuva Welcome Light Carpet -ulkovalomatosta.

Welcome Light Carpet -ulkovalomatot.

Welcome Light Carpet -ulkovalomatto heijastetaan valaisemaan aluetta maassa auton ovien edessä, ja näin syntyy kutsuva tervetulotoivotus. Siten myös autoon nousu ja autosta poistuminen pimeässä on turvallisempaa.
Lähikuva BMW X6:n panoraamalasikattoluukusta.

Panoraamalasikattoluukku.

Panoraamalasikattoluukun avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti katkaisinta painettaessa tai auton avaimella. Luukkuosa on mahdollista avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen.
BMW X6, ulkopuoli, kuva kevytmetallivanteesta.

22" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 742 M, takarenkaat eturenkaita leveämmät.

22" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 742 M Jetblack, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 9,5J x 22 ja renkaat 275/35 R22, takana vanteet 10,5J x 22 ja renkaat 315/30 R22.
BMW X6, ohjaamo, kuva Ambient-tunnelmavalaistuksesta.

Ambient-tunnelmavalaistus.

Vakiovarusteinen Ambient-tunnelmavalaistus ja siihen sisältyvät etu- ja takaovien oviverhousten muotokorostusvalot tuovat sisätiloihin pimeään aikaan ajettaessa nautinnollisen viihtyisän valoilmeen. Welcome Light Carpet -ulkovalomatot valaisevat aluetta avattujen ovien edessä. Tunnelmavalaistuksen värisävyvaihtoehtoja on kuusi: valkoinen, sininen, oranssi, pronssi, syreeni ja vihreä.
BMW X6, sisätila, kuva CraftedClarity-lasikoriste-elementeistä.

Sisätilan lasikoriste-elementit CraftedClarity.

Ylelliset, käsityönä valmistetut lasikoriste-elementit CraftedClarity viimeistelevät sisätilojen tyylikkyyden. Koriste-elementit valitsinvivussa, äänenvoimakkuuden säätimessä, iDrive-monitoimisäätimessä ja moottorin Start/Stop-painikkeessa on valmistettu hienosta kristallilasista.
Sisätila, lähikuva BMW X6:n Sky Lounge -panoraamalasikatosta.

Panoraamalasikatto Sky Lounge.

Panoraamalasikatto Sky Lounge tuo sisätiloihin päiväsaikaan upeaa väljyyttä, ja pimeään aikaan sen yli 15 000 valoelementillä toteutettu valografiikka luo hienostuneen valotunnelman. Valografiikassa on samat kuusi värivaihtoehtoa kuin Ambient-tunnelmavalaistuksessa.

UUDEN BMW X6:N INNOVATIIVISET TEKNOLOGIAT.

Tekniikat, Joita Tulevaisuus On Odottanut.

BMW X6 saa ajamisen tuntumaan helpolta: laaja valikoima uusimpia teknologioita ja varusteita tekee jokaisesta ajomatkasta mahdollisimman mukavan. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten Digital Key -avain, lämpötilasäädöllä varustetut juomatelineet ja vaikuttava, 12,3-tuumainen monitoimikosketusnäyttö, ovat apunasi joka tilanteessa. Takatilan viihdejärjestelmä Professional, hierontatoiminnolla ja istuintuuletuksella varustetut mukavuusistuimet sekä Ambient Air -paketti varmistavat parhaan mahdollisen viihtyvyyden ja virkistymisen.

Lähikuva BMW X6:n tavaratilapaketista.

Tavaratilapaketti.

Tavaratilapakettiin sisältyy joustavien tavaratilaverkkojen ja tavaratilan liuku- ja liukuestekiskojen ohella myös joustava tavaraverkko, joka voidaan kiinnittää eri kiinnityspisteisiin ja jota voidaan käyttää myös ostoskassina.
Lähikuva BMW:n sisätilassa olevasta lämpötilasäädöllä varustetusta juomatelineestä.

Juomatelineet lämpötilasäädöllä.

Keskikonsolissa oleviin juomatelineisiin laitettuja juomia voidaan näppäimen painalluksella erikseen jäähdyttää tai lämmittää. Lämmitys/jäähdytys kytketään vasemman- ja oikeanpuoleisilla näppäimillä. Ambient-tunnelmavalaistus kertoo valitun toiminnan (sininen jos jäähdytetään tai punainen jos lämmitetään).
BMW X6, ohjaamo, kuva Head-Up-näytöstä.

BMW Head-Up -näyttö.

Suuri BMW Head-Up -täysvärinäyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan näkökenttääsi ja parantaa siten keskittymistäsi tien tapahtumiin. Näytettäviin tietoihin kuuluvat muun muassa senhetkinen ajonopeus, navigointiohjeet, nopeusrajoitustieto ja ohituskielto sekä puhelin- ja viihdeluettelot.
BMW X6, ohjaamo, kuva BMW Live Cockpit Professionalista.

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä.
Lähikuva BMW:n sisätilassa olevasta kaiutinkotelosta.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmän kaksi timanttidiskanttikaiutinta varmistavat upean, studiotasoisen äänentoiston auton jokaisella istumapaikalla. Kaikkiaan 20 tarkasti sijoitettua kaiutinta ja 1 500 watin yhteisteho takaavat korvia hivelevän kuunteluelämyksen. Yksittäiset kaiuttimet on tyylikkäästi valaistu, mikä optisesti korostaa tämän järjestelmän erinomaista äänentoistoa.
Lähikuva BMW:n sisätilassa olevasta takatilan Professional-viihdejärjestelmästä.

Takatilan viihdejärjestelmä Professional.

Takatilan viihdejärjestelmässä Professional on kaksi erillistä, tarkkapiirtoista 10,2-tuumaista kosketusvärinäyttöä (kaltevuus säädettävissä) ja Blu-ray-soitin. Siten ajon aikana on mahdollista käyttää navigointia ja internetiä (edellyttää voimassa olevaa matkapuhelinliittymäsopimusta). Varustus sisältää lisäksi USB-liitännän sekä liitännät MP3-soittimille, pelikonsoleille ja kuulokkeille (myös langattomille).
BMW X6, lähikuva Ambient Air -tuoksupaketista.

Ambient Air -paketti.

Ambient Air -paketti sisältää sisäilman tuoksutus- ja ionisointitoiminnot. Valittavissa on useita erilaisia tuoksuja, jotka on erityisesti suunniteltu tätä autoa varten. Kaksi eri tuoksua voi asettaa paikalleen, ja niitä voi sitten käyttää vuorotellen.

UUDEN BMW X6:N KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA CONNICTIVITY-OMINAISUUDET.

Edelläkävijä Täydellisyydessä.

Uudessa BMW X6:ssa on kaikkien teknologioiden ja ominaisuuksien, kuten BMW Head-Up -näytön, lisäksi tilaa myös lukuisille avustimille ja palveluille. Uusimman sukupolven BMW-avustinjärjestelmät takaavat jatkuvasti parhaan turvallisuuden. Niihin lukeutuvat muun muassa Reverse Assistant sekä Driving Assistant Professional, joka sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, ahtaan väylän ajoavustimen, vaaratilannevaroittimen ja kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä. Innovatiivisen BMW Intelligent Personal Assistant -puhekäyttöavustimen avulla voit keskittyä olennaiseen: puhtaaseen ajamisen iloon.

BMW X6, ohjaamo, kuva Head-Up-näytöstä.
BMW X6, ohjaamo, kuva Head-Up-näytössä näkyvästä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimesta.

BMW Intelligent Personal Assistant -avustin.

”Hey BMW, kuka olet?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin.
BMW X6, ohjaamo, kuva ilmastointisäädöistä.

Automate My Habits.

Kun on kylmä, kytketkö istuinlämmityksen aina päälle kolmosteholle? Automate My Habits oppii suosimasi asetukset ja automatisoi niiden käytön. Saat nauttia täysin ajamisesta, kun BMW-autosi pitää huolen viihtyisyydestä. Automaattisia toimintoja tulee lisää tulevaisuudessa.
BMW X6, ohjaamo, kuva Head-Up-näytössä näkyvästä Connected Music -toiminnosta.

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi, missä ikinä matkaatkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa ja rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on peräti 30 miljoonaa musiikkikappaletta BMW-musiikkipartnereilta Spotify, Deezer ja Napster.
BMW X6:n ConnectedDrive Service -palvelut avustavat kuljettajaa.

ConnectedDrive Services -palvelut.

ConnectedDrive Services avaa oven BMW:n digitaaliseen maailmaan. Pysy aina ajan tasalla, myös ajomatkojen aikana, käyttämällä autokäyttöön tarkoitettuja sovelluksia kuten News, Weather ja Country Information. ConnectedDrive Services -palvelut ovat peruspaketti, johon voidaan liittää lisää digitaalisia palveluja.
BMW X6, ohjaamo, kuva Head-Up-näytössä näkyvästä Parking Assistant Plus -pysäköintiavustimesta.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View, Panorama View ja Remote 3D View sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan, peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW X6, ohjaamo, kuva Head-Up-näytössä näkyvästä Driving Assistant Professional -järjestelmästä.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden monissa kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Tämä varustekokonaisuus sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, ahtaan väylän ajoavustimen, hätäpysäytysavustimen, vaaratilannevaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä, sekä monia muita turvallisuustoimintoja.
Mies pitää ConnectedPackage Professionalia kädessä.

ConnectedPackage Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etäkäyttötoiminnot, Apple CarPlay® -valmius, In-Car Experiences vai Connected Navigation -palvelujen reaaliaikaiset liikennetiedotukset ja pysäköintipaikka-avustin? Miksi hankkia ne erikseen? Voit saada ne kaikki yhdessä! Connected Package Professional -paketissa saat nämä BMW ConnectedDriven palvelut, ja lisäksi voit kokeilla muita lisäpalveluja veloituksetta.
Mies viestii takapenkiltä Connected Commandin avulla.

Connected Command.

Haluatko keskittyä vain ajamiseen? Voit antaa muun vallan matkustajillesi. Se onnistuu helposti Connected Commandilla. BMW Connected -sovelluksen kautta auton matkustajat voivat käyttöluvan saatuaan päästä käsiksi auton viihde- ja navigointijärjestelmään sekä ohjata ilmastointilaitteen tärkeimpiä toimintoja.
BMW X6: tekniset tiedot

BMW X6: TEKNISET TIEDOT