BMW X7 M50i M -autot G07 2019, metalliväri Mineral White, ajaen maantiellä, 3/4-näkymä takaa
PolttoainetyyppiBensiini

THE X7

BMW X7 M50i M -autot G07 2019, metalliväri Mineral White, ajaen maantiellä, 3/4-näkymä takaa

BMW X7 M50i

PolttoainetyyppiBensiini

Luksusta kaikissa maastoissa: BMW X7 M50i -autoissa yhdistyvät erinomainen tyylikkyys ja urheilullinen offroad-suorituskyky. Sen näyttävä ilme kertoo vaikuttavilla SAV-geeneillä ja erityisesti M-malleille tyypillisillä muotoiluelementeillä ajoneuvon epätavallisesta ajodynaamisesta potentiaalista. Tämä on teholupaus, jonka BMW X7 M50i täyttävät helposti tehokkaiden M TwinPower Turbo -moottoreiden ja erityisesti M-malleille tyypillisten voimansiirto- ja alustatekniikoiden ansiosta.

Lue lisää

BMW X7 M50i – TUOTTEEN KOHOKOHDAT.

BMW X7 M50i:n ajodynamiikka- ja muotoiluvarusteet.

Täydellistä ajamisen iloa: BMW X7 M50i -autojen ajodynamiikka ja design asettavat luokassaan uusia mittapuita. Erittäin tehokkaat moottoriurheilukomponentit, kuten 8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto ja M Sport -pakoputkisto, tukevat urheilullista luonnetta, joka on vakio-ominaisuus BMW X7 M50i:ssä. Urheilullisen ja ylellisen olemuksen kruunaavat ulkopuolen ja sisätilan ainutlaatuiset erityisesti M-malleille suunnitellut varusteet ja designelementit.  

BMW X7 -auto G07 2019, metalliväri Mineral White, 3/4-näkymä pysähdyksissä olevan auton keulasta
BMW X7 M50i G07 2019 mallin nimi perässä

BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i ihastuttaa ylivoimaisella tarkkuudellaan ja ketteryydellään. M50i:lle ominainen alustan sovitus ja mukautuva sport-ohjaustehostus, vakiovarusteisiin kuuluvat M Sport -jarrut, M Sport -tasauspyörästö ja M Sport -pakoputkisto parantavat dynaamisia ominaisuuksia ja takaavat intensiivisen ajonautinnon.
BMW X7 M -auto ja M Sport -tasauspyörästö G07 2019, lähikuva perästä

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarrenopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW X7 M -auto ja Steptronic Sport -vaihteisto G07 2019, kojelauta

Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW X7 M -auto ja M Sport -pakoputkisto G07 2019, lähikuva perästä

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkistolla saadaan aikaan äänimaailma, jonka sävy on valittavissa ajodynamiikkakatkaisimella: ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taas mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
BMW X7 M -auto ja M Sport -jarrut G07 2019, tarkennettu kevytmetallivanteeseen

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW X7 M -auto ja M-aerodynamiikkapaketti G07 2019, 3/4-näkymä sivulta

M-aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti korostaa auton urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilman ohjausta. Se sisältää etuhelman, jossa on tavallista suuremmat ilmanottoaukot, sekä näyttävät sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow.
BMW X7 M -auto ja alustan säätöjärjestelmä Executive Drive Pro G07 2019, 3/4-näkymä takaa ajaen

Executive Drive Pro.

Executive Drive Pro on alustan säätöjärjestelmä, joka yhdistää erinomaisen ajomukavuuden dynaamisiin ajo-ominaisuuksiin. Järjestelmän toiminta perustuu aktiivisiin kallistelunvakaajiin, joita säädellään ajon aikana jatkuvasti ja siten korin kallistelut saadaan pidettyä minimissä.
BMW X7 M -auto ja M-mallien erityiset pakoputkenpäät G07 2019, lähikuva pakoputkesta

M-mallien erityiset pakoputkenpäät.

Ainutlaatuiset M-mallien erityiset Cerium Grey -väriset pakoputkenpäät antavat ilmettä ja korostavat ajoneuvon urheilullista luonnetta.
BMW X7 M -auto ja M-kevytmetallivanteet V-spoke 755 M G07 2019, lähikuva vanteesta

M-kevytmetallivanteet.

22'' M-kevytmetallivanteet V-spoke 755 Bicolor Cerium Grey, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, Runflat-renkaat, vanteet edessä 9,5J x 22 ja renkaat 275/40 R22, vanteet takana 10,5J x 22 ja renkaat 315/35 R22.
BMW X7 M -auto ja nahkainen M-ohjauspyörä G07 2019, kojelauta

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
BMW X7 M -auto ja M-monisäätöistuimet G07 2019, lähikuva istuinsäädöstä

M-monisäätöistuimet.

Kuljettajan ja etumatkustajan tyylikkäät M-monisäätöistuimet, joiden pääntuissa on M-logot, jatkavat sisätilassa auton urheilullista ulkonäköä. Syvät istuinosat ja korkeat reunaosat korostavat istuimien kuppimaisuutta ja varmistavat erinomaisen sivuttaistuen. Monipuoliset säätömahdollisuudet varmistavat upean mukavuuden.
BMW X7 M -auto ja panoraamalasikatto Sky Lounge G07 2019, sisätila

Panoraamalasikatto Sky Lounge.

Panoraamalasikatto Sky Lounge luo etenkin pimeään aikaan sisätiloihin yli 15 000 valoelementillä toteutetulla valografiikalla hienostuneen valotunnelman. Valografiikassa on samat kuusi värivaihtoehtoa kuin Ambient-tunnelmavalaistuksessa.
BMW X7 M -auto ja laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu Merino G07 2019 sisätila

Laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu Merino.

Laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu Merino värinä VATQ Tartufo, sisäväri Black.

BMW X7 M50i: INNOVATIIVISIA TEKNOLOGIOITA.

BMW X7 M50i:n digitaaliset palvelut, kuljettajan avustinjärjestelmät ja mukavuusominaisuudet.

BMW X7 M50i:n ainutlaatuinen mukavuus alkaa jo ennen kuin nouset sisään: Digital Key -avaimen ansiosta et tarvitse siihen jatkossa enää avainta. Innovatiiviset tekniikat, kuten BMW Personal CoPilotin ajoavustinjärjestelmät ja muut edistykselliset ConnectedDrive-palvelut, tekevät jokaisesta matkasta miellyttävän. Edistyksellinen eleillä ohjattava Infotainment-järjestelmä pysyy aina ajan tasalla säännöllisten ohjelmistopäivitysten ansiosta.

BMW X7 M -auto ja BMW Live Cockpit Professional G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

Navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW X7 M -auto ja BMW-eleohjaus G07 2019

BMW-eleohjaus.

BMW-eleohjauksella auton tiettyjä toimintoja voidaan ohjata käden liikkeillä. Järjestelmä tunnistaa auton tiettyihin toimintoihin liittyen elekäskyjä kuten "pyyhi" tai "näytä", ja eleillä voidaan myös vastata puheluun tai hylätä puhelu ja etusormea pyörittäen säätää äänenvoimakkuutta.
BMW X7 M -auto ja Driving Assistant Professional G07 2019, mittaristo

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaistanpitoavustimen laajennetuilla toiminnoilla, kaistanvaihto- ja pysähdyksiinjarrutusavustimen sekä kaistanpitoavustimen aktiivisella sivutörmäyssuojalla.
BMW X7 M -auto ja Parking Assistant Plus G07 2019, monitoiminäyttö

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan ja pysäköintiavustimen, joka osaa automaattisesti tehdä taskupysäköinnin ja pysäköinnin poikittain kadun suuntaan nähden sekä peruutusavustimen.
BMW X7 M -auto ja pysäköintiavustin G07 2019, monitoiminäyttö

Pysäköintipaikka-avustin

Haluatko löytää pysäköintipaikan läheltä kohdetta? Se on helppoa pysäköintipaikka-avustimen avulla. Se ehdottaa sinulle vapaita paikkoja pysäköintitaloista tai kadulta ja löytää valintasi avulla parhaan reitin, jolta pysäköintipaikka löytyy todennäköisimmin.
BMW X7 M -auto ja Remote Software Upgrade G07 2019, monitoiminäyttö

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
BMW X7 M -auto ja Experience Modes -versiopäivitys G07 2019, kojelauta

Experience Mode -tilat.

Arvostatko matkoillasi minimalistista luksusta vai tuottavuutta? Experience Modes -tilojen, kuten esimerkiksi Executive tai Expressive Mode, avulla voit luoda autosi sisätilaan aistejasi hivelevän tunnelman, joka on sovitettu yhteen oman mielialasi kanssa. Sanot vain esimerkiksi: ”Hey BMW, aktivoi Executive Mode” (suomen kieltä ei tuettu).
BMW X7 M -auto ja Welcome Light Carpet -ulkovalomatto G07 2019

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet heijastaa valografiikan maahan auton ovien eteen ja luo näin tunnelmallisen ilmapiirin jo autoon noustaessa. Siten myös autoon nousu ja autosta poistuminen pimeässä on turvallisempaa.
BMW X7 M -auto ja Harman Kardon Surround Sound System G07 2019 lähikuva kaiuttimesta

Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

Äänentoistoltaan upeassa Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmässä on 464-wattinen digitaalinen vahvistin, yhdeksän kanavaa ja 16 kaiutinta. Tuloksena on auton koko sisätilan hienosti täyttävä äänentoisto.
BMW X7 M -auto ja takatilan viihdejärjestelmä Professional G07 2019

Takatilan viihdejärjestelmä Professional.

Takatilan viihdejärjestelmässä Professional on kaksi erillistä, tarkkapiirtoista 10,2-tuumaista kosketusvärinäyttöä (kaltevuus säädettävissä) ja Blu-ray-soitin. Siten ajon aikana on mahdollista käyttää navigointia ja internetiä (edellyttää voimassa olevaa matkapuhelinliittymäsopimusta). Varustus sisältää lisäksi USB-liitännän sekä liitännät MP3-soittimille, pelikonsoleille ja kuulokkeille (myös langattomille).
BMW X7 M -auton lämpötilasäädöllä varustetut juomatelineet G07 2019

Lämpötilasäädöllä varustetut juomatelineet.

Keskikonsolissa oleviin juomatelineisiin laitettuja juomia voidaan näppäimen painalluksella erikseen jäähdyttää tai lämmittää. Lämmitys/jäähdytys kytketään vasemman- ja oikeanpuoleisilla näppäimillä. Ambient-tunnelmavalaistus kertoo valitun toiminnan (sininen jos jäähdytetään tai punainen jos lämmitetään).
BMW X7 M -auto ja 5-alueinen ilmastointiautomatiikka G07 2019

Viisialue-ilmastointiautomatiikka.

Viisialue-ilmastointiautomatiikalla sisälämpötila voidaan säätää erikseen kuljettajan ja etumatkustajan puolelle, toisen istuinrivin vasemmalle ja oikealle puolelle sekä kolmannelle istuinriville. Siten auton jokainen matkustaja nauttii erittäin miellyttävästä sisäilmasta.

BMW X7 M50i -AUTOJEN TEKNISET TIEDOT.

BMW X7 M50i.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

390 (530) / 5500-6000

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min:  

750 / 1800-4600

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,7

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

12,8 - 12,3

BMW X7 M50i G07 2019, viivapiirros, mitat
BMW X7 M50i, Arctic Grey, 3/4-näkymä edestä, G07, 2019

THE BMW X7

BMW X7 tekee vaikutuksen mahtavan ilmeensä ohella ainutlaatuisella ylellisyydellä, vaikuttavalla tilavuudella ja erittäin mukavalla ajodynamiikalla.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS BMW X7 M50i -AUTOILLE.

BMW:n työntekijä neuvoo asiakasta

#whateverhappens. Täysin huoletta tien päällä: Tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta sopimuksen käyttöajalle ja ajosuoritteelle.

  • Katsastustarkastushuolto BMW:n määräysten mukaisesti
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto