BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, kuva rakennuksen eteen pysähtyneestä autosta lintuperspektiivistä

THE M8

BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉ M -AUTOT: MALLIT JA VARUSTEET

THE M8BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉ M -AUTOT: MALLIT JA VARUSTEET

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ, BMW M8 GRAN COUPÉ JA BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ – VARUSTEET, YKSITYISKOHDAT JA INNOVATIIVISET TEKNOLOGIAT

BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autoihin on saatavana erittäin suuri määrä erilaisia varustevaihtoehtoja, jotka liittyvät niin muotoiluun, ajodynamiikkaan kuin teknisiin innovaatioihin – ne kaikki on suunniteltu nostamaan ajamisen ilo uudelle tasolle. Nämä vaikuttavat luksusluokan urheiluautot tarjoavat loistavan, huipputeknologiaan perustuvan suorituskyvyn lisäksi myös ylellisen tunnelman, ensiluokkaisisia digitaalisia palveluja ja innovatiivisia kuljettajan avustinjärjestelmiä.

Lue lisää

VERTAILUSSA BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉ M -AUTOT

ESITTELYSSÄ FAKTAT: KOLME URHEILULLISEN YLELLISTÄ MALLIA

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

Maksimaalista ajodynamiikkaa ja ainutlaatuisuutta
 • Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö, ja 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • Ainutlaatuiset muotoiluelementit ja varusteet
 • 460 kW (625 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,2 s:ssa
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-näkymä keulasta

BMW M8 GRAN COUPÉ

Korkeimman tason ajodynamiikkaa ja luksusta
 • Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M-tasauspyörästö
 • 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • 441 kW (600 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,3 s:ssa
BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Frozen Dark Silver, 3/4-näkymä keulasta

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

Voimakas suorituskyky ja ylellinen tunnelma
 • 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto
 • BMW xDrive, jossa M Sport -tasauspyörästö
 • 390 kW (530 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,9 s:ssa
BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, 3/4-näkymä keulasta
 • BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ
 • BMW M8 GRAN COUPÉ
 • BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

BMW M8 GRAN COUPÉ JA BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

MOOTTORIURHEILUN INNOITTAMAT: ESITTELYSSÄ VOIMANSIIRTO- JA ALUSTATEKNOLOGIAT

Lukuisat moottoriurheilusta innoituksensa saaneet voimansiirto- ja alustakomponentit parantavat tehoa, ketteryyttä ja tarkkuutta – ja tarjoavat näin enemmän adrenaliinin täyteistä ajamisen iloa.

Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020

Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huipputehokkaan, 8-sylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinimoottorin uusin versio takaa ajanmukaisen suorituskyvyn. Korkean kierrosluvun moottorin teho on 460 kW (625 hv). Kumpikin pakokaasuahdin tarjoaa sylinteririvien yhteisen pakosarjan ansiosta optimaalisen reagoinnin. V8-moottori on suunniteltu kestämään myös kilparata-ajon äärikuormitukset.
BMW M8 Competition Gran Coupé, jossa adaptiivinen M-alusta, F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lähikuva keulasta

Adaptiivinen M-alusta.

Adaptiivinen M-alusta mahdollistaa iskunvaimennuksen luonteen mukauttamisen kulloiseenkin ajotilanteeseen, mikä parantaa auton ajodynamiikkaa ja vierintämukavuutta. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla ovat asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus on jäykempi, ja asetus SPORT+ esimerkiksi kilparata-ajoon.
M xDrivella varustettu BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-sivunäkymä sammakkoperspektiivistä

M xDrive.

BMW M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin arjessa kuin kilparadoilla. M-teknologia yhdistää takavedon ketteryyden nelivetoisuuden suvereeniuteen. Valittavissa ovat ajotilat 4WD, 4WD Sport ja – DSC-off-tilassa – 2WD.
BMW M8 Competition Gran Coupé, jossa 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, F93 2020, sisätila.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen sporttisesta ja dynaamisesta erityisen miellyttävään ja polttoainetta säästävään. Voit vaihtaa vaihteita manuaalisesti vaihdinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdekatkaisimilla tai antaa automaattivaihteiston hoitaa tehtävän.
M-hiilikuitu-keramiikkajarrut, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, sivunäkymä

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut.

Lisävarusteena saatavat M-hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin. Nämä jarrut ovat korroosionkestävät, kestävät erinomaisesti kuumuutta, kuluvat selvästi vähemmän ja ovat kevyemmät, mikä parantaa auton ketteryyttä, dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Erikoistekniikasta viestivät jarrusatuloissa olevat mattakullanväriset M-logot. Materiaaliominaisuuksien vuoksi jarrutuksen aikana saattaa aiheutua ääniä, esim. jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä tai märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Nämä rakenteesta johtuvat äänet voidaan välttää jarruttamalla jarrut kuivaksi kosteudelle altistumisen jälkeen tai kuormittamalla jarruja jälleen voimakkailla jarrutuksilla, jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä. Kosteus ja maantiesuola (esim. autopesun jälkeen), yöllä muodostunut kaste, ajaminen vesisateessa jne. voivat muuttaa jarrutustehon vastaamaan perinteisen jarrujärjestelmän tehoa. Tämä väliaikainen jarrutusvaikutuksen heikentyminen voidaan tarvittaessa kompensoida painamalla jarrupoljinta voimakkaammin. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW M8 Competition Gran Coupé, jossa M Mode, F93 2020, sisätila

M MODE.

Keskikonsolissa sijaitsevalla M MODE -painikkeella voit säätää kuljettajan avustinjärjestelmien toimintalaajuutta. ROAD-tilassa sähköisten avustimien toiminnot ovat täydellisesti toiminnassa. SPORT-asetuksen ollessa valittuna ne vain varoittavat eivätkä puutu ajoon. TRACK-asetuksella voit kytkeä avustinjärjestelmät kokonaan pois toiminnasta esimerkiksi kilparadalla. Ajotiedot näkyvät näyttökokonaisuudessa valitun tilan mukaan.
Konfiguroitavat M-jarrut, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, sivunäkymä

Konfiguroitavat M-jarrut.

Integroitu jarrujärjestelmä, joka tarjoaa tarkan poljintuntuman ja M-malleille sovitetun konfigurointimahdollisuuden. Tämä uusi järjestelmä yhdistää jarrutuksen aktivointi-, tehostus- ja säätötoiminnot yhteen kompaktiin moduuliin. Kuljettajalla on käytössään COMFORT- ja SPORT-tilat, joissa auton hidastamiseksi tarvittava poljinvoima vaihtelee valitun tilan mukaan.
M Sport -pakoputkisto, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lähikuva perästä

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taas mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

M-DESIGNELEMENTIT ULKOPUOLELLA JA SISÄTILASSA

BMW M8 Competition Gran Coupén muotoilu asettaa uusia mittapuita luksusurheiluautojen segmentissä ja ilmentää huippuluokan suorituskykyä. Korkeakiiltoisen mustat, täydellisesti toisiinsa sovitetut M-designelementit korostavat tämän poikkeuksellisen auton urheilullista luonnetta. Sitä tehostavat myös vaikuttavat 20'' kevytmetallivanteet. BMW M8 Competition Gran Coupén dynaaminen olemus jatkuu johdonmukaisesti myös auton sisätilassa ainutlaatuisten M-yksityiskohtien ansiosta.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, 3/4-näkymä yöllä liikkeellä olevan auton keulasta
M-jäähdyttimensäleikkö, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, näkymä keulasta

M-jäähdyttimensäleikkö.

Musta jäähdyttimensäleikkö ja sen mustakrominen kehys ja korkeakiiltoisen musta M8-merkki korostavat entisestään auton urheilullista luonnetta.
Ulkopeilikotelot, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin, lähikuva

Mustat ulkopeilikotelot.

Mustat korkeakiiltoiset ulkopeilikotelot korostavat M8 Competition -mallin erityisen urheilullista luonnetta. Jos lisävarusteeksi valitaan ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, ulkopeilikotelot ovat hiilikuituvahvisteista muovia (CFRP).
M-ilmasäleiköt, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lähikuva

Mustat M-ilmasäleiköt.

Etulokasuojassa sijaitsevat M-ilmasäleiköt ovat mustat, ja niissä on mustakrominen koristeosa, jossa on M8-merkki. Jos lisävarusteeksi valitaan ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, materiaalina on hiilikuituvahvisteinen muovi (CFRP).
M-kevytmetallivanteet, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, sivunäkymä

20" M-kevytmetallivanteet 811 M Bicolor.

20" M-kevytmetallivanteet Star-spoke 811 M Bicolor Jetblack, kiiltojyrsityt, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 9,5J x 20 ja renkaat 275/35 R20, takana vanteet 10,5J x 20 ja renkaat 285/35 R20.
M Carbon -takaspoileri, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lähikuva perästä

M-takaspoileri.

Korkeakiiltoisen musta M-takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää tuntuvasti perän nostetta. Jos lisävarusteeksi valitaan ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, M-takaspoileri on hiilikuituvahvisteista muovia (CFRP).
M8 Competition -tekstilogo, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, lähikuva perästä

M8 Competition -tekstilogo.

Musta M8 Competition -tekstilogo auton perässä kertoo auton suuresta ajodynaamisesta potentiaalista.
M-urheiluistuimet, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, sisätila

M-urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M-urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs design valaistuine M-logoineen hivelee silmää ja vastaa tämän auton korostettua urheilullisuutta.
Competition-merkillä varustettu keskikonsoli, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, sisätila

Competition-merkki.

Keskikonsolin etupäässä on Competition-merkki, joka korostaa sisätilan sporttista yleisilmettä ja viittaa tämän auton erinomaisiin ajodynaamisiin ominaisuuksiin.
M-turvavyöt, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, sisätila

M-turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä on tyylikkäät ja ommellut M-väriset korostukset, jotka korostavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä.
Kynnyslista, jossa M8 Competition -tekstilogo, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, sisätila

Kynnyslista, jossa M8 Competition -tekstilogo.

M8 Competition -tekstilogolliset kynnyslistat tervehtivät sinua ja etumatkustajaasi heti autoon noustaessa. Vasemman ja oikean kynnyslistan mustassa koristeosassa oleva tekstilogo on arvokas ja ainutlaatuinen yksityiskohta.
M-valitsinvipu, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, sisätila

M-valitsinvipu.

Muotoilultaan uudistetussa M-valitsinvivussa on M-vaihtamiskaavio, ja se tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. Manuaalista S-tilaa käytettäessä vaihteet voi kytkeä M-valitsinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla M-vaihdekatkaisimilla. D-tilaa käytettäessä vaihteet kytkeytyvät automaattisesti. Drivelogic-keinukatkaisin, jolla valitaan jokin kolmesta vaihtamisohjelmasta, ja P-asennon katkaisin sijaitsevat M-logon alapuolella.
M-malleille tyypillinen mittaristo, BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020, ohjaamo

M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillisestä mittaristosta voit nähdä lisätietoja, jotka koskevat erityisen urheilullista ajoa. Kun valitset kilparata-ajoon tarkoitetun TRAC-ajotilan, voit hakea mittaristonäyttöön esimerkiksi ahtopaineen, rengaspaineet ja -lämpötilat sekä sivuttais- ja pitkittäiskiihtyvyyden g-voimat.
BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver, 3/4-sivunäkymä
BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver, sivunäkymä
BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver, 3/4-näkymä perästä
M-kevytmetallivanteet, BMW M8 Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Frozen Dark Silver, sivunäkymä
Ohjaamo, BMW M8 Gran Coupé F93 2020, sisätila
M-urheiluistuimet, joissa M8-logo ja Merino-nahkaverhoilu, BMW M8 Gran Coupé F93 2020, sisätila
Kynnyslista, jossa M8-logo, BMW M8 Gran Coupé F93 2020, sisätila

BMW M8 GRAN COUPÉN MUOTOILUN KOHOKOHDAT

BMW M8 Gran Coupén muotoilu tarjoaa lumoavan yhdistelmän äärimmäistä dynamiikkaa ja vastustamatonta eleganssia. Näyttävät M-designelementit, kuten korkeakiiltoinen kromattu jäähdyttimensäleikön kehys ja M Sport -pakoputkisto, ovat ulkopuolen uniikkeja yksityiskohtia. Myös korkeakiiltoisen mustat suuret ilmanottoaukot, koristeet ja etuspoilerilipat sekä korinväriset M-ulkopeilit ja M-takaspoileri viestivät BMW M8 Gran Coupén erinomaisesta suorituskyvystä. Ilmeikkäät 20'' M-kevytmetallivanteet korostavat entisestään auton dynaamista luonnetta. Vaikuttava urheilullisuus jatkuu sisätilassa: Merino-nahkaiset M-urheiluistuimet, nahkainen M-ohjauspyörä ja ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten urheilulliset sisäkoristelistat ja alcantara-kattoverhous, luovat tyylikään ja ylellisen tunnelman.

BMW M8 Competition Gran Coupé, 3/4 keulasta, F93 2020 BMW Individual -metalliväri Dravite Grey, 3/4-näkymä keulasta
BMW M8 Competition Gran Coupé, 3/4 keulasta, F93 2020 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, 3/4-näkymä keulasta
BMW M8 Competition Gran Coupé, 3/4 keulasta, F93 2020 BMW Individual -metalliväri Almandine Brown, 3/4-näkymä keulasta

BMW INDIVIDUAL

BMW M8 Gran Coupé on neliovinen luksusurheiluauto, jolla on vahva, ekstrovertti persoonallisuus – sen mahtavaa luonnetta voi terävöittää entisestään ainutlaatuisilla BMW Individual -varustevaihtoehdoilla. Valittavissasi on lukuisia kiehtovia ulkovärejä, jotka korostavat upeasti tämän M-auton eksklusiivisuutta; esimerkiksi kuvissa näkyvät metallivärit Dravite Grey, Frozen Bluestone ja Almandine Brown. Näyttävät M-kevytmetallivanteet, kuten taidokkaat Bicolor-malliset Star-spoke 811 M -vanteet, luovat autoon yhteensointuvan ilmeen. Käsin ommellut M-urheiluistuimet, joissa on huipputyylikäs BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain, tuovat auton sisätilaan urheilullisuutta ja luksusluokan tunnelmaa. Tee BMW M8 Gran Coupési sisätilasta vieläkin yksilöllisempi valitsemalla kuusikulmaisin koristeompelein varustetut BMW Individual nahkaverhoilut, jotka ovat saatavana ainutlaatuisissa väreissä, kuten Ivory White / Night Blue tai Ivory White / Tartufo. Sisätilan korkealaatuisen ilmeen täydentävät ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten BMW Individual -sisäkoristelistat Piano Finish Black tai BMW Individual -kattoverhous Alcantara.

BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual -metalliväri Aurora Diamond Green, 3/4-näkymä keulasta
BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual -metalliväri Aurora Diamond Green, näkymä keulasta
BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual -metalliväri Aurora Diamond Green, sivunäkymä
BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual -metalliväri Aurora Diamond Green, 3/4-näkymä perästä
Kynnyslista, jossa M8-logo, BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual -metalliväri Aurora Diamond Green, sisätila
First Edition -merkki, BMW M8 Gran Coupé First Edition F93 2020 BMW Individual -metalliväri Aurora Diamond Green, sisätila

BMW M8 GRAN COUPÉ FIRST EDITION

Urheilullinen, ekstravagantti ja huikean ylellinen: BMW M8 Gran Coupé First Edition vie BMW M8 Gran Coupén ainutlaatuisen olemuksen ennennäkemättömälle tasolle. Tämän rajoitettuna eränä valmistettavan mallin erityislaatuinen vetovoima perustuu poikkeuksellisen BMW Individual Aurora Diamond Green -metallivärin, BMW-jäähdyttimensäleikön kultapronssisten yksityiskohtien, sivuilla olevien M-ilmasäleikköjen ja näyttävien, Y-spoke-mallisten M-kevytmetallivanteiden muodostamaan kokonaisuuteen. Auton yhtenä kohokohtana ovat myös BMW Iconic -laserajovalot, jotka palavat keltaisina ja takaavat näin täydelliset valo-olosuhteet ja alleviivaavat entisestään auton ekstroverttiä olemusta. Eksklusiivinen vaikutelma jatkuu vahvailmeisesti myös sisätilassa – siitä huolehtivat M8-logolliset kynnyslistat ja tyylikäs, keskikonsolissa oleva First Edition -merkki.

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉN MUOTOILU JA AJODYNAMIIKKA

BMW M850i xDrive Gran Coupén muotoilulle ovat ominaista korkeat esteettiset vaatimukset, ja muotoilu on vaikuttavaa joka perspektiivistä katsottuna. Tämä vaikutus jatkuu vielä ohjauspyörän takanakin. Osaksi sen sporttisen ylellisen sisätilan vuoksi, joka täyttää ainutlaatuisimmatkin vaatimukset. Osaksi sen vaikuttavan urheilullisen luonteen vuoksi, jonka perustana ovat moottoriurheilusta peräisin olevat huipputehokkaat voimansiirto- ja alustakomponentit, joiden ansiosta se takaa vertaansa vailla olevan ajamisen ilon.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Mineral White, sivunäkymä
Panoraamalasikatto, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, lintuperspektiivi

Panoraamalasikatto.

Sähkötoimisen panoraamalasikaton luukku voidaan avata taakse- ja ylöspäin. Luukun avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja luukku suljettuna panoraamalasikatto tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Panoraamalasikatto avataan ja suljetaan nappia painamalla tai auton avaimella. Varuste sisältää aurinkosuojaverhon ja tuulenohjaimen. Lisäksi panoraamalasikatto luo lähes yhtenäisenä jatkuvan lasipinnan tuuli- ja takalasin välille.
Ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

Ulkopuolen M Carbon -varustepaketti.

Ulkopuolen M Carbon -varustepaketti korostaa auton urheilullista ilmettä. Ilmavirtauselementit etupuskurin päissä, ripa ilmanottosäleikön keskellä, ulkopeilikotelot ja yksiosainen Carbon-elementti pakoputkenpäiden suojuksissa on valmistettu hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP). Varustepaketin kokonaisuuden viimeistelee perän erikoismuotoiltu diffuusoriosa.
M-aerodynamiikkapaketti, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Mineral White, näkymä keulasta

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti korostaa auton urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilmanohjausta. Se sisältää etuhelman, jossa on tavallista suuremmat ilmanottoaukot, sekä näyttävät sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä on Dark Shadow.
M-urheiluistuimet, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019, sisätila

M-urheiluistuimet kuljettajalle ja etumatkustajalle.

Monipuolisesti säädettävissä M-urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs design valaistuine M-logoineen hivelee silmää ja vastaa tämän auton korostettua urheilullisuutta.
BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino, M850i xDrive Gran Coupé G16 2019, sisätila

BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino.

BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain on saatavissa lukuisina kauniina värisävyinä ja -yhdistelminä. Nahkan ylellinen laatu tekee vaikutuksen – ja täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Verhoilun valmistuksessa käytetään ainoastaan suuripintaisia ensimmäisen luokan nahkoja, jotka muokataan erikoishienoksi, lujaksi luonnonnahaksi ilman keinotekoisia käsittelyvaiheita ja ilman pintakäsittelyä. Nahka on erityisen paksua, pehmeää ja hengittävää, ja ainutlaatuiset koristesaumat ja tyylikkäät tikkaukset antavat sille jalon leiman.
Nahkainen M-ohjauspyörä, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019, sisätila

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet ja M-merkki sekä urheilullinen muotoilu ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

8-sylinterisessä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä venttiilinajoitus Valvetronic ja bensiinin High Precision -suoraruiskutus. Moottorin huipputeho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntömomentti 750 Nm. Kummatkin pakokaasuahtimet on sijoitettu kompaktisti sylinteririvien väliin.
Adaptiivinen M-alusta Professional, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

Adaptiivinen M-alusta Professional.

Adaptiivinen M-alusta Professional lisää aktiivisen kallistelunvaimennuksen adaptiiviseen M-alustaan ja etu- ja takapyörien aktiiviohjaukseen. Tuloksena: erinomaisen vakaat ajo-ominaisuudet ja upea ajamisen dynamiikka.
M Sport -tasauspyörästö, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
M Sport -jarrut, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, sivunäkymä

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
Sport-pakoputkisto, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

Sport-pakoputkisto.

Vakiovarusteinen Sport-pakoputkisto tuottaa vahvat ja sporttiset pakoäänet, jotka voi mukauttaa ajotilanteeseen ja kuljettajan toiveisiin. Näin syntyy tunteita nostattava äänielämys erityisesti sporttisesti kiihdytettäessä.
BWM xDrivella varustettu BMW M850i Gran Coupé G16 2019 BMW Individual -metalliväri Frozen Bluestone, näkymä perästä

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, ajodynamiikkaa ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton kaikkien sivuttaisdynamiikkasäätötoimintojen uudenlainen verkotus mahdollistaa nelivedon painotuksen vetopidosta erittäin urheilulliseen ajamiseen.

BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉ M -AUTOT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA CONNECTIVITY

Keskity tärkeään: BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autot on varustettu innovatiivisilla kuljettajan avustinjärjestelmillä ja verkotetun ohjaamon miellyttävillä ominaisuuksilla, minkä vuoksi sekä autot että liikkuvuus ovat aina teknisen kehityksen huipputasolla.

Parking Assistant Plus, BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autot F93 2020, sisätila

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View, Panorama View ja Remote 3D View sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
Driving Assistant Professional, BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autot F93 2020, sisätila

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden monissa kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Tämä varustekokonaisuus sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, ahtaan väylän ajoavustimen, hätäpysäytysavustimen, vaaratilannevaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä, sekä monia muita turvallisuustoimintoja.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autot F93 2020, sisätila

BMW Intelligent Personal Assistant -avustin.

”Hey BMW, kuka olet?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin.
M-malleille tyypillinen Head-Up-näyttö, BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autot F93 2020

M-malleille tyypillinen Head-Up-näyttö.

M-malleille tyypillisessä Head-Up-näytössä* voidaan konfiguroida näytön sisältöä ja näytetään urheilulliselle ajolle olennaisia tietoja, kuten esivaroitusalueen ja Shift-vaihtamisvalot sisältävä kierroslukumittari sekä kytketty vaihde. * Saatavissa vain BMW M8 Competition Gran Coupéssa ja BMW M8 Gran Coupéssa.
BMW Live Cockpit Professional, BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autot F93 2020, sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

Digitaalinen, navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä, tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoiminäytöstä, 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä ja M-malleille tyypillisestä Head-Up-näytöstä.
Remote Software Upgrade, BMW 8-sarjan Gran Coupé M -autot F93 2020

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual -metalliväri Ametrin, sivunäkymä ikkunan läpi

BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉ M -AUTOT TEKNISET TIEDOT