BMW M550d xDrive Touring G31 metalliväri Azurite Black, kolmen neljäsosan näkymä takaosasta BMW M550d Touring

THE 5

BMW M550d xDRIVE TOURING: MALLIT JA VARUSTEET

Täydellisesti kehitellyt voimaominaisuudet yhdistyvät sporttiseen säteilyyn ja huomattavaan monipuolisuuteen: BMW M550d xDrive Touring saa ihon kananlihalle. Ajoneuvon suuri valikoima ainutlaatuisia varustelun ja muotoilun kohokohtia, älykkäitä avustinjärjestelmiä ja innovatiivisia digitaalisia palveluita tarjoaa kaiken, mitä ohituskaistalla tarvitaan.

Lue lisää
THE 5BMW M550d xDRIVE TOURING: MALLIT JA VARUSTEET

BMW M550d xDRIVE TOURINGIN MUOTOILU JA AJODYNAMIIKKA.

Huipputehoa huippukunnossa.

BMW M550d xDrive Touring vakuuttaa sporttisella säteilyllään, erittäin sporttisella voimapotentiaalillaan ja ainutlaatuisella monipuolisuudellaan. Tutustu upeisiin design-, voimansiirto- ja alustavarusteisiin.

M-aerodynamiikkapaketti, BMW M550d xDrive Touring G31, metalliväri Azurite Black, lähikuva BMW-jäähdyttimensäleiköstä

M-aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti korostaa auton urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilman ohjausta. Se sisältää etuhelman, jossa on tavallista suuremmat ilmanottoaukot, sekä näyttävät sivuhelmat ja takahelman, jossa on diffuusoriosa. Pakoputkenpäät ovat kromatut.
M kevytmetallivanteet Double-spoke 664 M BMW M550d xDrive Touring G31, metalliväri Azurite Black, lähikuva renkaista

M kevytmetallivanteet Double-spoke 664 M.

19" M kevytmetallivanteet Double-spoke 664 M Cerium Grey matta kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 245/40 R19, takana vanteet 9J x 19 ja renkaat 275/35 R19.
M-ohjauspyörä, BMW M550d xDrive Touring G31, ohjaamo

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Peukalosyvennykset takaavat urheilullisen ohjaustuntuman.
Adaptiiviset LED-ajovalot, BMW M550d xDrive Touring G31, metalliväri Azurite Black, lähikuva ajovaloista

Adaptiiviset LED-ajovalot.

Adaptiiviset LED-ajovalot sisältävät BMW Selective Beamin (häikäisemätön kaukovaloavustin), kääntymisvalotoiminnon ja kaarrevalotoiminnon. Päivänvalon kaltainen valonväri ja ajoradan optimaalinen, tasainen valaisu parantavat näkyvyyttä, ja siten pimeässä ajaminen rasittaa vähemmän. Ajovalojen neljästä valorenkaasta auton tunnistaa pimeässäkin BMW:ksi.
6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -dieselrivimoottoriBMW M550d xDrive Touring G31 BMW M550d Touringin moottori, BMW 5-sarjan Touring M Performance

6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -dieselrivimoottori.

BMW M550d xDrive -mallin kuusisylinterinen M TwinPower Turbo -dieselrivimoottori on joka suhteessa ainutlaatuinen. Moderni tekniikka, kuten vaiheahtaminen neljällä pakokaasuahtimella ja Common Rail -yhteispaineruiskutus, tuottaa 760 Nm:n väännöllä upean voiman jokaiseen ajotilanteeseen.
Adaptiivinen M-alusta Professional BMW M550d xDrive Touring G31 BMW 5-sarjan Touring M Performance

Adaptiivinen M-alusta Professional.

Adaptiivisessa M alustassa Professional yhdistyvät adaptiivisen M alustan, kallistelunvaimennuksen sekä etu- ja takapyörien aktiiviohjauksen tekniikat. Tuloksena: erinomaisen vakaat ajo-ominaisuudet ja upea ajamisen dynamiikka.
BMW xDrive BMW M550d xDrive Touring G31 metalliväri Azurite Black, lähikuva takaosasta

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, ajodynamiikkaa ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
M Sport -jarrutBMW M550d xDrive Touring G31, metalliväri Azurite Black, lähikuva renkaista

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on monimäntäiset, tummansiniset jarrusatulat, ja niissä on koristeena M-tekstilogot. Jarrujen teho on erittäin suuri. Nämä jarrut on sovitettu auton poikkeuksellisen hyvään suorituskykyyn: erinomainen hidastuvuus säilyy myös korostetun urheilullisesti ajettaessa tai märällä kelillä.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA CONNECTIVITY BMW M550d xDRIVE TOURINGISSA.

Henkilökohtainen apukuljettajasi.

Älykkäästi ja turvallisesti tien päällä – myös ohituskaistalla. BMW:n älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten turvallisuuspaketti Driving Assistant Plus, jossa on törmäysvaroitin ja -suoja, tai Parking Assistant Plus, jossa on automaattinen pysäköinti- ja peruutusavustin, parantavat ajomukavuutta ainutlaatuisella tavalla. Lisäksi olet aina yhteydessä BMW:n innovatiivisilla ja monipuolisilla Connectivity-palveluilla joka paikkaan: WLAN Hotspotin ansiosta BMW-autossasi on esimerkiksi internetyhteys LTE-nopeudella. Concierge Service -palvelu vastaa 365 päivänä vuodessa kysymyksiisi ja ohjaa halutessasi sinut automaattisesti parhaisiin lähistöllä oleviin ravintoloihin.

Driving Assistant Plus, BMW 550d xDrive Touring G31, ohjaamo

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus -varustelu tukee sinua ajamisen aikana tarjoten lisää mukavuutta ja turvallisuutta monotonisissa ja vaarallisissa tilanteissa, kuten ruuhkassa, hitaassa liikenteessä tai pitkillä ajomatkoilla. Myös kaistaa vaihtaessasi olet hyvissä käsissä.
Parking Assistant Plus BMW M550d xDrive Touring ohjaamo

Parking Assistant Plus ja 3D-näkymä.

Parking Assistant Plus -varustepaketti helpottaa pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää näytön näkymät Surround View, Top View ja Remote 3D View, pysäköintietäisyyden valvonnan PDC sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
Kauko-ohjattu pysäköinti BMW M550d xDrive Touring G31 BMW Display -avain

Kauko-ohjattu pysäköinti.

Kauko-ohjattu pysäköiminen tarkoittaa, että kuljettaja voi poistua autosta ja sitten kauko-ohjatusti pysäköidä auton eteenpäin ajaen pysäköintiruutuun tai autotalliin tai ajaa auton peruuttaen pois pysäköintiruudusta tai autotallista. Kuljettaja aktivoi kauko-ohjatun pysäköimisen auton ulkopuolelta käyttäen näytöllistä BMW-avainta.
BMW Head-Up -näyttö, BMW M550d xDrive Touring G31 BMW Head-Up -näyttö

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot tuulilasille suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Näytettäviin tietoihin kuuluvat muun muassa senhetkinen ajonopeus, navigointiohjeet, nopeusrajoitustieto ja ohituskielto sekä puhelin- ja viihdeluettelot.
Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging, BMW 550d xDrive Touring G31, ohjaamo

Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja lisä-USB-liitännät. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen ja WLAN Hotspot -valmiuden.
Apple CarPlay® -valmius BMW M550d xDrive Touring G31 ohjaamo

Apple CarPlay® -valmius.

Haluatko käyttää iPhonesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa puhelutoimintojen, iMessagen, WhatsAppin, TuneInin Spotifyn ja Apple Musicin langattoman käytön. Ohjauspyörään sijoitetulla puhekäyttönäppäimellä voit käyttää Applen Siri-puhekäyttöavustinta.
Concierge Service BMW M550d xDrive Touring G31 ohjaamo

Concierge Service.

Paistaako Roomassa huomenna aurinko? Koska lentoni lähtee? Concierge Service -palvelu on aina valmis auttamaan matkoillasi. Näppäimen painaminen riittää, ja saat asiaasi apua – olipa kyse ravintolapöydän, hotellihuoneen tai vaikka elokuvalippujen varaamisesta. Jopa maksaminen on sen kautta mahdollista. Missä ikinä matkallasi oletkin ja mitä ikinä tarvitsetkin, Concierge Service -palvelu rientää avuksesi.
WLAN Hotspot BMW M550d xDrive Touring G31 ohjaamo

WLAN Hotspot.

Osallistu tabletillasi videoneuvottelupuheluun tai suoratoista älypuhelimella suosikkisarjasi uusin jakso. WLAN-lähiverkko käyttää autoon asennettua LTE-/4G-nopeuksellista (puhelinoperaattorista riippuen) SIM-korttia. Sinä ja matkustajasi voivat yhtä aikaa surffata netissä jopa kymmenellä päätelaitteella. Ei saatavilla Suomessa toistaiseksi.
On-Street Parking Information BMW M550d xDrive Touring G31 ohjaamo

On-Street Parking Information.

On-Street Parking Information -toiminto (ei saatavilla Suomessa) helpottaa pysäköintipaikan etsintää, koska BMW-navigointijärjestelmän tietoihin perustuen toiminto osaa suurkaupungeissa näyttää mahdollisesti vapaita kadunvarsipysäköintipaikkoja. Toiminto värjää navigoinnin karttanäkymään ne katuosuudet sinisellä, joiden varrelta pysäköintipaikkaa todennäköisimmin kannattaa etsiä.
BMW M550d xDrive Touring G31 metalliväri Azurite Black, kolmen neljäsosan näkymä sivulta

BMW M550d xDRIVE TOURING: MOOTTORIT JA TEKNISET TIEDOT.