BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, näkymä takaosasta ajon aikana

THE 3

BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, näkymä takaosasta ajon aikana

BMW 3-SARJAN SEDAN M -AUTOT: MALLIT JA VARUSTEET

Voima ei saa asettaa rajoja: BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Sedan ruumiillistavat rakkautta moottoriurheiluun jokaisella yksityiskohdallaan. Ainutlaatuiset varusteet, jotka näkyvät ulkopuolen ja sisätilojen muotoilussa, ajodynamiikassa, kuljettajan avustinjärjestelmissä ja Connectivityssä, tuovat yksilöllisesti mukautettua maksimaalista ajoiloa ja ainutlaatuista mukavuutta.

Lue lisää
THE 3BMW 3-SARJAN SEDAN M -AUTOT: MALLIT JA VARUSTEET

BMW M340i xDRIVE SEDANIN JA BMW M340d xDRIVE SEDANIN MUOTOILU JA AJODYNAMIIKKAOMINAISUUDET.

Moottoriurheilun innoittamat.

Potentiaalia, joka näkyy jokaisessa yksityiskohdassa: BMW M340i xDriven ja M340d xDrive Sedanin muotoilu ja ajodynamiikka on suunniteltu maksimaalista suorituskykyä varten – ilman kompromisseja. Metallivärissä Cerium Grey olevat sporttiset yksityiskohdat sekä BMW:n vaikuttavat kaksiosaiset jäähdyttimensäleikot kennomaisesti muotoiltuna takaavat yhdessä sisäosien ainutlaatuisen varustelun kanssa vertaansa vailla olevan moottoriurheiluluonteen. Sitä ilmentävät myös voimakkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, joiden hevosvoima on 374, sekä BMW M GmbH:n alkuperäiset alustakomponentit – ihanteellinen voimanvälitys, pito ja täydellinen käsiteltävyys.

Muotoilu, ajodynamiikka, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, kolmen neljäsosan näkymä edestä
M-aerodynamiikkapaketti, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, lähikuva

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etuhelman, sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow, ja ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta. Nämä osat terävöittävät auton ilmettä ja optimoivat samalla auton aerodynaamisia ominaisuuksia.
19” M-kevytmetallivanteet, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, lähikuva

19" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor.

19'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor Cerium Grey, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, Runflat-renkaat, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19, takana vanteet 8,5J x 19 ja renkaat 255/35 R19.
Individual korkeakiiltoinen Shadow Line, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, lähikuva

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line.

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line sisältää useita korkeakiiltoisen mustia varusteyksityiskohtia. Niitä ovat esimerkiksi sivuikkunoiden alareunalistat, kehyslistat ja pystylistat, B-pilareiden verhoukset sekä ulkopeilikotelot, ulkopeilikolmiot ja ulkopeilien juuriosat.
Ainutlaatuiset pakoputkenpäät, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, näkymä takaosasta

Ainutlaatuiset pakoputkenpäät.

Ainoastaan M340i xDrive ja M340d xDrive Sedanissa: vasemmalla ja oikealla vapaamuoto-pakoputkenpäät, joiden värinä Cerium Grey. Näin pakoputkenpäät ovat optinen kannanotto, joka korostaa M340i xDrive ja M340d xDrive Sedanin urheilullisuutta.
Urheiluistuimet ja M-turvavyöt, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, sisätila

Urheiluistuimet ja M-turvavyöt.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet antavat erinomaisen tuen, ja niissä on runsaat säätömahdollisuudet, mukaan lukien selkänojan leveyssäätö. Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä on tyylikkäät ja ommellut tyypillisin M-värein tehdyt korostukset.
Nahkainen M-ohjauspyörä BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, sisätila

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
Erityinen mittaristo, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, sisätila

M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillisestä mittaristosta näet puhtaiden ajotietojen, kuten nopeuden ja kierrosluvun, lisäksi lisätietoja, jotka koskevat erityisen urheilullista ajoa.
TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, lähikuva

6-sylinteriset BMW TwinPower Turbo -moottorit.

M340i xDriven voimanlähteenä on kolmilitrainen, kuusisylinterinen bensiinirivimoottori, jossa on BMW TwinPower Turbo -teknologia. 275 kW:n (374 hv) teho ja 500 Nm:n huippuvääntö mahdollistavat erittäin urheilullisen ajettavuuden. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 4,4 sekunnissa.
M Sport -tasauspyörästö, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, näkymä takaosasta

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, lähikuva

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
M Sport -jarrut, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, lähikuva

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
Mukautuva sport-ohjaustehostus, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, ohjaamo

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
Adaptiivinen M-alusta, BMW M340i xDrive Sedan G20, metalliväri Black Sapphire, lähikuva

Adaptiivinen M-alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.

AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA CONNECTIVITY BMW M340i xDRIVE SEDANILLE JA BMW M340d xDRIVE SEDANILLE.

Intuitiivinen ja ennakoiva.

Sporttista ajoiloa ilman kompromisseja: BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Sedan tarjoavat moottoriurheiluun pohjautuvan ajodynamiikan ohella myös ensiluokkaiset kuljettajan avustinjärjestelmät ja Connectivity-palvelut. Näin Driving Assistant Professional- ja Parking Assistant -avustimien älykkäät toiminnot mahdollistavat jo osittaisen avustavan itseajamisen. Tukenasi ovat muun muassa aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto ja jarrutustoiminnollinen peräänajovaroitin ja henkilö- ja polkupyöräilijätunnistus, sekä ohjaus- ja kaista-avustin, joka on käytettävissä ajonopeuteen 210 km/h saakka. Pysäköintiavustin, joka pysäköi ja lähtee pysäköinnistä automaattisesti, ja automaattinen peruutusavustin viitoittavat tietä kohti autonomista ajamista. Optimaalista mukavuutta ja parasta mahdollista turvallisuutta – kaikissa ajotilanteissa. Tätä varten tukenasi on aina myös innovatiivinen BMW Intelligent Personal Assistant -avustin. Se panee merkille tekemäsi päätökset ja säädöt ja oppii tuntemaan sinut päivä päivältä paremmin. Se ohjaa halutessasi navigointi-, viihde- ja Office-toimintoja ja tietää aina lyhimmän reitin lempiravintolaasi. Aidon assistentin tavoin se vastaa autoa koskeviin kysymyksiisi ja antaa sinulle tietoja BMW M340i xDrive tai M340d xDrive Sedanista ja sen lukuisista innovatiivisista varusteista ja toiminnoista.
Kuljettajan avustinjärjestelmät Connectivity BMW M340i xDrive Sedan G20
Driving Assistant Professional, BMW M340i xDrive Sedan G20, lähikuva

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden monissa kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Tämä varustekokonaisuus sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, ahtaan väylän ajoavustimen, hätäpysäytysavustimen, vaaratilannevaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä, sekä monia muita turvallisuustoimintoja.
BMW Drive Recorder -ajotallennin, BMW M340i xDrive Sedan G20, lähikuva

BMW Drive Recorder -ajotallennin.

BMW Drive Recorder -ajotallentimella on mahdollista tallentaa videota auton ympäristöstä ja katsoa kyseinen video esimerkiksi monitoiminäytöltä. Videon voi myös viedä USB-liitännän kautta muuhun päätelaitteeseen. Tärkeät tiedot autosta, kuten ajonopeus ja GPS-sijainti, tallentuvat synkronoidusti videokuvan yhteyteen. BMW Drive Recorder -ajotallentimessa on kaksi alatoimintoa: Eventrecorder-tapahtumatallennin ja Crashrecorder-törmäystallennin.
Jarrutustoiminnollinen risteysvaroitin, BMW M340i xDrive Sedan G20, lähikuva

Jarrutustoiminnollinen risteysvaroitin.

Jarrutustoiminnollinen risteysvaroitin tunnistaa liikennevalot, liikennemerkit ja risteävät ajoneuvot ja voi auttaa välttämään onnettomuuksia. Jos törmäys ei ole vältettävissä, järjestelmä auttaa alentamaan törmäysnopeutta.
Parking Assistant Plus, BMW M340i xDrive Sedan G20, lähikuva

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control),, peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
Automaattinen Speed Limit Assist, BMW M340i xDrive Sedan G20, lähikuva

Automaattinen Speed Limit Assist.

Automaattinen Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustin sopeuttaa aktiivisen vakionopeussäätimen dynaamisesti tuleviin nopeusrajoituksiin. Navigointijärjestelmä kerää nopeusrajoitukset todennäköiseltä ajoreitiltä, ja kamera tarkastaa ne. Tietoja päivitetään jatkuvasti myös muiden autojen välittämien tietojen avulla.
Connected Command, BMW M340i xDrive Sedan G20, lähikuva

Connected Command.

Haluatko keskittyä vain ajamiseen? Voit antaa muun vallan matkustajillesi. Se onnistuu helposti Connected Commandilla. BMW Connected -sovelluksen kautta auton matkustajat voivat käyttöluvan saatuaan päästä käsiksi auton viihde- ja navigointijärjestelmään sekä ohjata ilmastointilaitteen tärkeimpiä toimintoja.
Concierge Service, BMW M340i xDrive Sedan G20, lähikuva

Concierge Service.

Paistaako Roomassa huomenna aurinko? Koska lentoni lähtee? Concierge Service -palvelu on aina valmis auttamaan matkoillasi. Näppäimen painaminen riittää, ja saat asiaasi apua – olipa kyse ravintolapöydän, hotellihuoneen tai vaikka elokuvalippujen varaamisesta. Jopa maksaminen on sen kautta mahdollista. Missä ikinä matkallasi oletkin ja mitä ikinä tarvitsetkin, Concierge Service -palvelu rientää avuksesi.
Caring Car, BMW M340i xDrive Sedan G20, lähikuva

Caring Car.

Haluatko saapua vireänä perille tai rentoutua, jos olet stressaantunut? Se käy hyvin Caring Car -toiminnon avulla. Komennolla ”Hey BMW, olen väsynyt” * (suomen kieli ei tuettu) tai ”Hey BMW, olen stressaantunut” (suomen kieli ei tuettu) BMW Intelligent Personal Assistant -avustin aktivoi Caring Car Vitalize- tai Caring Car Relax -ohjelman. Molemmat vaikuttavat aisteihisi aktivoimalla eri sisätilatoiminnot.
Remote Software Upgrade, BMW M340i xDrive Sedan G20, lähikuva

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.

POLTTONESTEEN KULUTUS JA CO2-PÄÄSTÖT.

BMW M340i xDrive Sedan:
Polttonesteen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 7,3–7,0
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 167–159

BMW M340d xDrive Sedan:
Polttonesteen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): x,x–x,x
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): xxx–xxx

Ajoneuvojen, joissa on merkintä (2), tiedot ovat tilapäisiä.

Polttoaineenkulutusta, CO2-päästöjä ja virrankulutusta koskevat tiedot määritetään asetuksessa (EU) 715/2007, sellaisena kuin se on viimeksi muutettuna, määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti. Tiedot perustuvat perusvarusteltuun autoon Saksassa, vaihteluväleissä on otettu huomioon erot valitussa vanne- ja rengaskoossa sekä valitun mallin valinnaiset lisävarusteet.

Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttoaineenkulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO2-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta www.trafi.fi (kieleke Tieliikenne ja siellä kohta Autovertaamo).

Kulutusarvot on määritetty jo uuden WLTP-testiajosyklin perusteella ja muunnettu vertailtavuuden vuoksi NEDC-testimenetelmän arvoihin. Näissä ajoneuvoissa verojen ja muiden ajoneuvokohtaisten tietojen, joissa otetaan huomioon (myös) CO2-päästöt, määrittämiseen voidaan soveltaa muita kuin tässä annettuja arvoja.

Lue lisää