BMW 8-sarjan Gran Coupé, sivunäkymä ajettaessa, inspiraatio

THE 8

BMW 8-sarjan GRAN COUPÉ

Kun dynamiikka kohtaa luksuksen, syntyy jotakin ainutlaatuista. BMW 8-sarjan Gran Coupé on henkeäsalpaava urheiluauto, jossa on neljä ovea ja avara tilavuuden vaikutelma. Sen muotoilu on estetiikkaa mukaansatempaavimmassa muodossaan. Se luo luksusurheiluautoille täysin uudenlaisen muotokielen ja säteilee kahlitsematonta voimaa ja vaikuttavaa ketteryyttä. Nämä kompromissittomat urheilulliset lupaukset BMW 8-sarjan Gran Coupé lunastaa asfaltin joka metrillä. Ärhäkän moottorin nostaessa käyntinopeusmittarin kierrosluvut korkealla nousee myös matkustajien pulssi. Auton kaikilla neljällä paikalla – vastustamattoman eksklusiivisessa ja vaikuttavassa ilmapiirissä.

Lue lisää
THE 8BMW 8-sarjan GRAN COUPÉ

URHEILULLISUUTTA UUDESSA HUIPPUKUNNOSSA

BMW 8-sarjan GRAN COUPÉN KOHOKOHDAT

BMW 8-sarjan Gran Coupé, urheiluauto muotoilu

URHEILULLINEN ILMAN KOMPROMISSEJA

BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉN ULKOPUOLEN MUOTOILU

Dynaaminen urheilucoupé, jolla on luonnetta: BMW 8-sarjan Gran Coupén muotokielen mukaansatempaava estetiikka muodostaa uuden tulkinnan luksusurheiluautosta. Atleettisesta keulasta alkaen sulavaan coupé-siluettiin ja vahvaan perään saakka; Tämä henkeäsalpaava muotoilu ja sen hienot ääriviivat ja voimakkaat mittasuhteet kutkuttavat hermoja ensi hetkestä alkaen.

BMW 8-sarjan Gran Coupé, ajodynamiikka

VOIMAKASTA KETTERYYTTÄ

BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉSSA URHEILUAUTON SUORITUSKYKY

BMW 8-sarjan Gran Coupén tehokkaat BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorit ja täydellisesti toisiinsa mukautetut voimansiirto- ja alustakomponentit takaavat unohtumattomat ajoelämykset. Sillä tämä urheiluauto on nopea, voimakas ja äärimmäisen ketterä, se reagoi kaikissa ajotilanteissa äärimmäisen suvereenisti ja sillä on aina reservejä.  Kaupunkiliikenteessä, moottoritiellä ja mutkikkailla teillä: BMW 8-sarjan Gran Coupélla on kaikkeen aina tarvittava vastaus – ja se takaa maksimaalisen ajamisen ilon.

BMW 8-sarjan Gran Coupé, sisävarustus muotoilu

AJAMISEN ILOA POTENSSIIN NELJÄ

URHEILULLISTA AJAMISTA NELJÄLLE MATKUSTAJALLE BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉSSA

BMW 8-sarjan Gran Coupéssa neljä autossa olijaa pääsee nauttimaan mitä suurimmasta ajamisen iloista. Kaksi matkustajaa istuu takana äärimmäisen tilavassa matkustamossa erinomaisen mukavilla nahkaistuimilla, jotka ovat kuin yksittäisiä istuimia. Istuimet tarjoavat miellyttävän ympäröivän istumistunteen, ja ne antavat dynaamisessakin ajossa ja jyrkissä kaarteissa erinomaisen sivutuen – pulssitaajuuden noustessa kaikilla neljällä paikalla.

BMW 8-sarjan Gran Coupé, panoraamalasikatto

AVARA TUNNELMA

BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉN TILANTARJONTA

BMW 8-sarjan Gran Coupén takaistuimilla kahdella aikuisella on huomattavat paljon tilaa päälle ja jaloille sekä tunne avarasta tilasta. Näin on mitä suurin mukavuus ja täydellinen rentoutuneisuus taattua myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava panoraamalasikatto vahvistaa tilaelämystä ja vapauden tuntua huolehtimalla ainutlaatuisista näkymistä ja valoisasta ympäristöstä.

BMW 8-sarjan Gran Coupéssa ruumiillistuu auton viehätys eksklusiivisimmassa ja urheilullisimmassa muodossaan. Ainutlaatuinen dynamiikka kohtaa modernin luksuksen.
Domagoj Dukec, BMW:n muotoilujohtaja
BMW 8-sarjan Gran Coupé, luksusurheiluauto muotoilu

MUKAANSATEMPAAVAA ESTETIIKKAA POTENSSIIN NELJÄ

MUKAANSATEMPAAVAA ESTETIIKKAA POTENSSIIN NELJÄ

BMW 8-sarjan Gran Coupé on vaikuttava neliovinen urheiluauto, joka tekee tämän luokan muotokielelle vallankumouksen. Konepellin voimakkaat ja tarkat linjat kertovat, mikä vaikuttava potentiaali sen alla on. Sivuosien modelloidut pintaratkaisut ihastuttavat, samoin kuin johdonmukainen coupé-siluetti. Se sulautuu huomiota herättävään, vahvaharteiseen takaosaan, joka osoittaa kahlitsematonta voimaa jo auton ollessa paikallaan. Takalasi on upotettu kahden takaluukkuun päättyvän pitimen väliin – ainutlaatuinen yksityiskohta, joka muutoin tunnetaan vain käsivalmisteisista ajoneuvoista.
BMW 8-sarjan Gran Coupé, luksusurheiluauto muotoilu
BMW 8-sarjan Gran Coupé, vapautta takamatkustamossa

ABSOLUUTTISTA LIIKKUMISVAPAUTTA

ABSOLUUTTISTA LIIKKUMISVAPAUTTA

BMW 8-sarjan Gran Coupén tilantarjonta takamatkustamossa on yllättävän runsasta, mitä ei urheiluautolta odottaisi. Pitkä akseliväli ja korotettu kattolinja tuovat paljon tilaa takamatkustajille, joiden päälle ja jaloille on äärimmäisen mukava liikkumisvapaus. Mukavammin ei ylellisessä urheilucoupéssa voi enää matkustaa.
BMW 8-sarjan Gran Coupé, vapautta takamatkustamossa
BMW 8-sarjan Gran Coupé, urheiluautotunnelma takamatkustamossa

ENSILUOKKAISET TILAOLOSUHTEET

ENSILUOKKAISET TILAOLOSUHTEET

BMW 8-sarjan Gran Coupén takamatkustajat istuutuvat ensiluokkaisesti pehmustetuille, huippumukaville nahkaistuimille, joiden olemus on sporttinen ja erllisiltä istuimilta vaikuttava. Ne antavat matkustajalle miellyttävän ympäröivän istumistunteen ja erinomaisen sivutuen dynaamisellakin ajotavalla. Näin kaikista matkoista tulee takapaikoilla vaikuttava ajonautinto.
BMW 8-sarjan Gran Coupé, urheiluautotunnelma takamatkustamossa
BMW 8-sarjan Gran Coupé, panoraamalasikatto suurin lasipinnoin

VALO. ILMA. LUKSUS

VALO. ILMA. LUKSUS.

BMW 8-sarjan Gran Coupén lisävarusteinen panoraamalasikatto tuo avattuna raikasta ilmaa autoon ja huolehtii suljettuna valoisasta ilmapiiristä ja vieläkin ylellisemmästä tilantunteesta. Se avautuu ja sulkeutuu täysin automaattisesti ja se on mahdollista avata taakse- ja ylöspäin. Sen lisäksi voidaan integroitu aurinkosuojarullaverho voimakkaalla auringonpaisteella sulkea sähköisesti ilman porrastusta.
BMW 8-sarjan Gran Coupé, panoraamalasikatto suurin lasipinnoin

YKSILÖLLISTÄ LUKSUSTA SPORTTISELLA ILMEELLÄ

BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉN SISÄTILAN HUIPPUKOHDAT

BMW 8-sarjan Gran Coupén sisätilan muotoilun jokainen hieno yksityiskohta säteilee yksilöllistä luksusta ja on samalla selvä osoitus kunnianhimoisesta urheilullisuudesta. Korkealuokkainen nahkavarustus on äärimmäisen eksklusiivinen, kaikki materiaalit ovat valikoitua laatua ja niiden pinnat on viimeistelty täydellisesti. Mestarilliseen käsityöhön yhdistettynä BMW 8-sarjan Gran Coupén moderni ja samalla ensiluokkainen sisätila tarjoaa mitä suurimman mukavuuden ja omaa luokkaansa olevan avaran tilan.
BMW 8-sarjan Gran Coupé, sisätila muotoilu istuinverhoilu
BMW 8-sarjan Gran Coupé, lasikoriste-elementit Crafted Clarit
BMW 8-sarja Gran Coupé, sisämuotoilu takamatkustamo
BMW 8-sarjan Gran Coupé, sisämuotoilu ohjaamo
BMW 8-sarjan Gran Coupé, sisätila muotoilu istuinverhoilu

EKSLUSIIVISET AITIOPAIKAT

BMW 8-sarjan Gran Coupén monisäätöistuimet voi selkänojan aktiivisen leveyssäädön, ristiseläntuen säädön ja istuinosan syvyyden manuaalisen säädön ansiosta säätää tarkasti omien mieltymysten mukaisesti. Istuimet on päällystetty eksklusiivisella nahalla, esimerkiksi BMW Individual -varustuksessa Merino Fine-grain Ivory White / Night Blue -värisinä, ja niissä on elegantti kontrastisauma.

BMW 8-sarjan Gran Coupé, lasikoriste-elementit Crafted Clarit

HIENOAKIN HIENOMMAT YKSITYISKOHDAT

Korkeatasoiset yksityiskohdat, kuten kuvassa näkyvät BMW Individual -sisäkoristelistat Pianolack Black -värisinä, ylelliset tikkaukset ja galvanointi käyttölaitteissa antavat sisätilalle ylellistä viehkeyttä. CraftedClarity -varustuksen lisävarusteena saatavat käsintehdyt lasisomisteet koristavat valitsinvipua, iDrive-monitoimisäädintä ja käynnistyspainiketta. Ne antavat korkealuokkaiselle vaikutelmalle poikkeuksellista vetovoimaa – samoin kuin valitsinvivun valaistu 8.

BMW 8-sarja Gran Coupé, sisämuotoilu takamatkustamo

YKSILÖLLISET VAPAUDET

BMW 8-sarjan Gran Coupén yhtenäinen keskikonsoli on samoin ylellisesti nahalla päällystetty ja jatkuu sulavasti takapenkkiin saakka. Se korostaa takana istuimien yksittäisvaikutelmaa ja antaa matkustajille mahdollisuuden huolehtia omasta hyvänolon tunteestaan. Integroidun käyttöelementin avulla voidaan ilmastointiautomatiikkaa ja istuinlämmitystä säätää yksilöllisesti matkustajakohtaisesti.

BMW 8-sarjan Gran Coupé, sisämuotoilu ohjaamo

SPORTTISEN YLELLINEN TUNNELMA

BMW 8-sarjan Gran Coupén urheilullinen ohjaamo säteilee ainutlaatuista eleganssia ja on absoluuttisen kuljettajakeskeinen. Uusimman sukupolven intuitiivisen käyttökonseptin ansiosta kuljettajalla on aina tärkeät tiedot näkökentässään ja hän hallitsee kaiken ergonomisella M nahkaohjauspyörällä, johon vaihdekatkaisimet on sijoitettu. Kaikilla pinnoilla, painikkeilla ja käyttöelementeillä on ensiluokkainen otemukavauus, mikä tyylikkäällä tavalla täydentää ylellistä vaikutelmaa.

BMW 8-sarjan Gran Coupé, ajodynamiikka xDrive

AJOELÄMYS ILMAN KOMPROMISSEJA

AJOELÄMYS ILMAN KOMPROMISSEJA

Hermojen kutkutus on jo etukäteen varmaa; BMW 8-sarjan Gran Coupé tarjoaa innovatiivisten moottori- ja alustakomponenttien ansiosta maksimaalista urheilullisuutta. 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto mahdollistaa erityisen sporttisen vaihteenvaihdon, ja adaptiivinen M alusta vastaa kaikilla tiepinnoilla suvereenista dynamiikasta. Aktiiviohjaus ja myötäohjaava taka-akseli vähentävät ohjaukseen tarvittavaa voimaa ja lisäävät erityisesti nopeissa kaarreajoissa ajovakautta ja mukavuutta. Lisäksi älykäs nelivetojärjestelmä xDrive antaa parhaan mahdollisen pidon ja suuntavakauden. Entistäkin suuremman ajamisen ilon takaavat lisäksi korin matala painopiste ja perusjäykkyys.
BMW 8-sarjan Gran Coupé, ajodynamiikka xDrive
BMW 8-sarjan Gran Coupé, 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -moottori

PULSSINKIIHDYTTÄJÄ

PULSSINKIIHDYTTÄJÄ

8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori nostaa 4,4 litran iskutilavuudella ja 390 kW:n (530 hv) teholla sekä kierroslukumittarin että kuljettajan pulssin lukemat yhtä nopeasti korkealle. Voimakas biturbo kiihdyttää BMW M850i xDrive Gran Coupén 750 Nm:n väännöllä 3,9 sekunnissa nollasta 100 km/h:n vauhtiin. Ne ovat arvoja, jotka muuten kuuluvat vain moottoriurheilun autoille. Ne saavutetaan lukuisten moottoriurheilusta peräisin olevien komponenttien ansiosta. Niin esimerkiksi kaksi TwinScroll-pakokaasuahdinta optimoi tehontuottoa ja huolehtii vaikuttavasta suoritustehosta. Sitä korostaa vahvasti 8-sylinterisen moottorin täyteläinen soundi, joka myös saa ihon kananlihalle.
BMW 8-sarjan Gran Coupé, 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -moottori
BMW 6-sarjan Gran Coupé, 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -moottori

VAIKUTTAVAA VOIMAA

VAIKUTTAVAA VOIMAA

Uusi 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori tarjoaa 3,0 litran iskutilavuudella ja 250 kW:lla (340 PS) vaikuttavan suorituskyvyn ja tehokkuuden pienellä painolla. 500 Nm:n väännöllä BMW 840i:n moottorin kiihtyvyys nollasta 100 km/h:n nopeuteen 5,2 sekunnissa tarjoaa korkeinta ajonnautintoa. Sekä tiesuorilla että mutkikkailla teillä tapahtuvissa sprinteissä. Lisäksi moottori tarjoaa sametinpehmeän käyntinsä ansiosta myös pitkillä matkoilla erikoisluokan suvereenin ajoelämyksen, johon aina liittyy 6-sylnterisen baritonin ihastuttava sointi ja kohtuullinen kulutus.
BMW 6-sarjan Gran Coupé, 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -moottori

LUKSUS OLLA AIKAANSA EDELLÄ

BMW 8-SARJAN GRAN COUPÉN INNOVATIIVISET TEKNOLOGIAT

Nauti edistyksestä joka metrillä: BMW 8-sarjan Gran Coupé ei aseta uusia mittapuita vain tiellä, vaan myös innovatiivisten teknologioiden osalta. Uusimman sukupolven personalisoitavasta käyttökonsepetista ja BMW Intelligent Personal Assistantin mahdollistamasta mukavasta puheohjauksesta alkaen osittain avustettuun ajamiseen saakka: Tämän ylellisen urheiluauton innovatiiviset digitaaliset palvelut ja avustinjärjestelmät tekevät ajamisesta entistäkin henkilökohtaisempaa ja rennompaa ja nostavat siten ajamisen ilon uudelle tasolle.
BMW 8-sarjan Gran Coupé, BMW Live Cockpit Professional
BMW 8-sarjan Gran Coupé, BMW Intelligent Personal Assistant
BMW 8-sarjan Gran Coupé, BMW Driving Assistant Professional
BMW 8-sarjan Gran Coupé, Experience Modes
BMW 8-sarjan Gran Coupé, BMW Live Cockpit Professional

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW Live Cockpit Professional on personalisoitava käyttö- ja näyttökokonaisuus, joka koostuu täysdigitaalisesta mittaristonäytöstä, keskikonsolin suuren erottelutarkkuuden omaavasta monitoiminäytöstä sekä kuljettajan näkökentässä olevasta Head Up -näytöstä. Omasta halusta riippuen niitä voidaan käyttää kosketusnäytöltä, eleillä tai henkilökohtaisen avustajan BMW Intelligent Personal Assistant avulla.

BMW 8-sarjan Gran Coupé, BMW Intelligent Personal Assistant

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

Modernit autot muuttuvat yhä monimutkaisimmiksi. Miksi et käyttäisi apunasi henkilökohtaista avustajaa? Henkilökohtainen avustaja BMW Intelligent Personal Assistant tukee sinua BMW 8-sarjan Gran Coupén käytössä, vaikka navigoinnissa, viihteessä tai auton toiminnoissa. Lyhyt ”Hey BMW” riittää (suomen kieltä ei tuettu), ja voit kommunikoida henkilökohtaisen avustajasi BMW Intelligent Personal Assistant kanssa. Tutustuaksesi häneen paremmin kysy vain: "Hello, BMW. Who are you?” Aktivointisanan voi personalisoida, sano vain: "Hey BMW, change the activation word."

BMW 8-sarjan Gran Coupé, BMW Driving Assistant Professional

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

Lisävarusteena saatava Driving Assistant Professional auttaa pitämään oikean etäisyyden, halutun nopeuden ja ajokaistan ja välttämään törmäyksiä. Järjestelmä varoittaa esimerkiksi tahattomasta ajokaistan vaihdosta tärisyttämällä ohjauspyörää. Se huolehtii siitä, että BMW 8-sarjan Gran Coupé -ajoneuvosi jarruttaa automaattisesti, kun etäisyys ajoradalla edellä ajaviin ajoneuvoihin tai henkilöihin tulee liian pieneksi. Sen lisäksi se varoittaa huonosti havaittavasta poikittaisliikenteestä ja helpottaa siten pysäköintiä. Lisäksi järjestelmä auttaa hätätapauksessa pysäyttämään auton.

BMW 8-sarjan Gran Coupé, Experience Modes

EXPERIENCE MODES

Experience Modes -valinnoilla voit mukauttaa BMW 8-sarjan Gran Coupé -autosi sisätilatunnelman mielialasi mukaan. Kolme yksilöllistä tapaa ”Expressive”, ”Wellbeing” ja ”Executive” mahdollistavat sisätilatoimintojen, kuten esimerkiksi ilmastoinnin, istuinlämmityksen valon ja musiikin, asettamisen toisiinsa sopivaksi kokonaisuudeksi. Se elvyttää aisteja ja vaikuttaa myönteisesti hyvinvointiin. Jotta ajamisen iloa olisi vieläkin enemmän. Sano vain ääneen: ”Hey BMW, aktivoi Expressive Mode“ (suomen kieltä ei tuettu) ja kokeile sitä.

BMW 8-sarjan Gran Coupé , BMW Individual, 3/4 näkymä edestä
BMW 8-sarjan Gran Coupé , BMW Individual, 3/4 näkymä takaa
BMW 8-sarjan Gran Coupé , BMW Individual ohjaamo
BMW 8-sarjan Gran Coupé , BMW Individual kattoverhous
BMW 8-sarjan Gran Coupé, BMW Individual sisävarustus

BMW INDIVIDUAL – YKSILÖLLISEN LUOKAN ILMAISU

Anna BMW 8-sarjan Gran Coupé -autolle aivan henkilökohtainen luonne. BMW Individualin eksklusiivisilla varustusvaihtoehdoilla: Lukuisat ainutlaatuiset ulkovärit vaikuttavin hohtoefektein – kuten esimerkiksi metalliväri Tanzanite Blue – tekevät luksusurheiluauton esiintymisestä ainutkertaisen. Huippulaatuiset hienot nahkavarustukset, joiden istuimet neulotaan kokonaan käsityönä, nostavat jalon sisätilan arvoa edelleen runsain väriversioin – esimerkiksi BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain, värinä Ivory White ja kontrastivärinä Tartufo. Urheilullisen ylellistä vaikutelmaa täydentävät eksklusiiviset BMW Individual -sisäkoristelistat, värinä Pianolack Black, sekä kattoverhous Alcantara.

Nuori nainen seisoo turkoosinväristä taustaa vasten.

TUTUSTU MODERNIIN LUKSUKSEEN

BMW:N LUKSUSLUOKKA

TUTUSTU MODERNIIN LUKSUKSEEN

BMW:N LUKSUSLUOKKA

TUTUSTU MODERNIN LUKSUSEEN

TUTUSTU MODERNIN LUKSUSEEN

BMW:N LUKSUSLUOKKA.

Rohkeus ajatella uudella tavalla on ollut juurtuneena syvälle DNA:hamme aina Bayerische Motoren Werken perustamisesta lähtien. Se ilmentyy päätöksissämme ja ajaa meitä määrätietoisesti eteenpäin tavoitteessamme tarjota aina asiakkaillemme ainutkertaisia, inspiroivia ja unohtumattomia hetkiä. Teemme aikakautemme edelläkävijöistä tulevaisuuden historiaa.