BMW 4-sarjan Coupé G22 2020 metalliväri Arctic Race Blue, kolmen neljäsosan näkymä perästä, LED-valot ja niiden vierellä malli

THE 4

UUSI BMW 4-SARJAN COUPÉ: MALLIT JA VARUSTEET

Haasta status quo BMW 4-sarjan Coupélla: Täältä löydät kaikki tiedot lukuisista muotoilun kohokohdista, eksklusiivisista varusteista ja ensiluokkaisista digitaalisista palveluista. Lue, miten ainutlaatuinen BMW 4-sarjan Coupé nostaa ajamisen ilon korkealle tehokkaiden moottoreiden ja täydellisesti sovitettujen dynamiikkaominaisuuksien avulla.

Lue lisää
THE 4 UUSI BMW 4-SARJAN COUPÉ: MALLIT JA VARUSTEET

MALLIT JA VARUSTEET.

BMW 4-sarjan Coupén vahvaluonteiset malli- ja varusteversiot.

Perusmalli

BMW 4-sarjan Coupén perusvarustelu innostaa ekstravagantilla muotoilullaan ja toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.

BMW 4-sarjan Coupé G22 2020 perusvarustelu metalliväri Arctic Race Blue

BMW 4-sarjan Coupén perusvarustelu innostaa ekstravagantilla muotoilullaan ja toiminnallisilla ominaisuuksillaan, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.

  • Perusvarustelu

Business M Sport

Business M Sport -malli tekee autosta vieläkin urheilullisemman. Se sisältää monia yksityiskohtia, jotka terävöittävät auton ulkopuolen ja sisätilan ilmettä sekä lisäävät taatusti ajamisen iloa. M Sport -alusta, M Sport -jarrut ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.

BMW 4-sarjan Coupé G22 2020 Business M Sport -paketti, metalliväri Arctic Race Blue, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

Business M Sport -malli tekee autosta vieläkin urheilullisemman. Se sisältää monia yksityiskohtia, jotka terävöittävät auton ulkopuolen ja sisätilan ilmettä sekä lisäävät taatusti ajamisen iloa. M Sport -alusta, M Sport -jarrut ja M-aerodynamiikkapaketti parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.

  • Ulkopuoli

  • Sisätila

BMW 4-sarjan Coupé Individual metalliväri Dravite Grey G22 2020, kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW 4-sarjan Coupé Individual metalliväri Frozen Portimao Blue G22 2020, kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW 4-sarjan Coupé Individual metalliväri Frozen Deep Grey G22 2020, kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
Laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu Merino, värinä Ivory White, BMW 4-sarjan Coupé Individual G22 2020, sisätila
Laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu Merino, värinä Fiona Red / Musta, BMW 4-sarjan Coupé Individual G22 2020, sisätilan ohjaamo
Laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu Merino, värinä Fjord Blue / Musta, BMW 4-sarjan Coupé Individual G22 2020, sisätilan ohjaamo
Jalopuiset sisäkoristelistat korostuksella Pearl Gloss Chrome, BMW 4-sarjan Coupé Individual G22 2020, sisätila
Sisäkoristelistat Aluminium Tetragon korostuksella Pearl Gloss Chrome, BMW 4-sarjan Coupé Individual G22 2020, sisätila
BMW Individual -sisäkoristelistat Piano Finish Black korostuksella Pearl Gloss Chrome, BMW 4-sarjan Coupé Individual G22 2020, sisätila
BMW Individual -kattoverhous Anthracite, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, sisätila
Kynnyslistat, joissa BMW Individual -tekstilogot, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, sisätilan ohjaamo

BMW INDIVIDUAL UUTEEN BMW 4-SARJAN COUPÉEN.

Poikkeuksellinen, itsenäinen, yksilöllinen: Eksklusiivisten ja korkealaatuisten BMW Individual -lisävarusteiden avulla voit muokata uutta BMW 4-sarjan Coupéa yksilöllisesti juuri haluamallasi tavalla. Kiehtovilla BMW Individual -ulkoväreillä annat autolle ekstravagantin olemuksen. Yhdessä vaikuttavien 19-tuumaisten BMW Individual 793 I Bicolor -kevytmetallivanteiden kanssa auto huokuu eleganttia omapäisyyttä. Korosta autosi ainutlaatuista yksilöllisyyttä myös sisätilassa laadukkailla BMW Individual -sisäkoristelistoilla tai erityisen tyylikkäillä BMW Individual -nahkaverhoiluilla.

AJODYNAMIIKKA.

Uuden BMW 4-sarjan Coupén voimansiirto- ja alustakomponentit.

Sporttinen ote tiehen, optimaalinen käsiteltävyys ja erinomainen ketteryys: suorituskykynsä ja ajodynamiikkansa ansiosta uusi BMW 4-sarjan Coupé tuottaa innostavia ajoelämyksiä. Voimakkaiden BMW TwinPower Turbo -moottoreiden ja niihin täydellisesti mukautettujen alustakomponenttien avulla tämä urheilucoupé on valmis jokaiseen haasteeseen.

4-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

4-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Uuden moottorisukupolven nelisylinterinen 2,0-litrainen BMW TwinPower Turbo bensiinimoottori takaa ajamisen upean nautinnon. Moottori ihastuttaa temperamenttisella teholuonteella ja spontaanilla reagointiherkkyydellä jo pienillä kierrosluvuilla sekä erinomaisella taloudellisuudella ja pienillä pakokaasupäästöillä.
Steptronic Sport -automaattivaihteisto, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020, sisätila

Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
xDrive-logo, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.
Alusta, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

Vakioalusta.

Vakioalusta varmistaa auton hyvät ajo-ominaisuudet ja mukavuuden. Ne perustuvat alumiinista valmistettuun kaksoisnivel-joustintukietuakseliin ja viisitukivartiseen taka-akseliin sekä alustan kaikkien komponenttien tarkkaan toisiinsa sovittamiseen.
4-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselmoottori, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

4-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselmoottori.

Uuden sukupolven 2,0-litraiset nelisylinteriset BMW TwinPower Turbo -dieselmoottorit ovat teholuonteeltaan temperamenttisia ja kaasupolkimeen jo pienillä kierroksilla spontaanisti reagoivia. Pakokaasuahtimen muuttuvan turbiinigeometrian eli säätyvien johdinsiipien ja Common Rail -suoraruiskutuksen ansiosta nämä moottorit ovat sekä taloudellisia että vähäpäästöisiä.

INNOVATIIVISIA TEKNOLOGIOITA.

Uuden BMW 4-sarjan Coupén digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Parking Assistant Plus, BMW 4-sarjan Cabrio, monitoiminäyttö, sisätila

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
Smartphone Integration, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
Remote Software Upgrade, BMW 4-sarjan Coupé G22 2020

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.