BMW M340i xDrive Touring (G21), näkymä sivulta urbaanin lasirakennuksen edessä
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE 3

BMW M340i xDrive Touring (G21), näkymä sivulta urbaanin lasirakennuksen edessä

BMW M340i xDrive & M340d xDrive TOURING -AUTOT

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel
THE 3BMW M340i xDrive & M340d xDrive TOURING -AUTOT

BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Touring tuovat arkeen aitoa moottoriurheilun tuntua. Autoissa on jopa 375 hv:n (275 kW:n) tehokkaat 6-sylinteriset BMW M TwinPower Turbo -rivimoottorit ja maksimaaliseen dynamiikkaan suunnitellut M-alustan komponentit, joten niistä käy sekunnin murto-osissa ilmi puhdas intohimo moottoriurheilua kohtaan. Hämmästyttävän tilavan 1,510 m3:n tavaratilan ja sisätilan monien innovatiivisten säilytysratkaisujen ansiosta mallit tekevät vaikutuksen niin ohitustilanteessa kuin pitkillä matkoilla.

Lue lisää

BMW M340i xDrive & M340d xDrive Touring -AUTOJEN KOHOKOHDAT.

Muuttaa odotuksen ajamisen iloksi

Rakkaudesta moottoriurheiluun: BMW M340i xDrive ja M340d xDrive Touring alkuperäisine BMW M-alustan komponentteineen takaavat huippuluokan nautinnon. Ne on luotu maksimaalisten dynaamisten vaatimusten saavuttamiseksi, ja ne tekevät vaikutuksen hämmästyttävällä suorituskyvyllään ja täydellisellä ohjattavuudellaan. Näin esimerkiksi adaptiivinen M-alusta ja sen muuttuva urheiluohjaus sekä M Sport -tasauspyörästö ja pysyvä tasauspyörästön lukituksen säätö varmistavat urheilullisen ajonautinnon tinkimättä kuitenkaan entistä paremmasta ketteryydestä, optimaalisesta vetopidosta ja erinomaisesta ohjattavuudesta.
BMW M340i xDrive Touring (G21), ajodynamiikka
BMW M340i xDrive Touring (G21), 8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Sport -jarrut

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW M340i xDrive Touring (G21), adaptiivinen M-alusta

Adaptiivinen M alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään.
vanhaBMW M340i xDrive Touring (G21), M Sport -tasauspyörästö

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarrenopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW M340i xDrive Touring (G21), BMW-laserajovalot

BMW-laserajovalot.

Mukautuvat BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 530 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pitemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.
BMW M340i xDrive Touring (G21), 19'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor

19" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor.

19'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor Cerium Grey, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, Runflat-renkaat, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19, takana vanteet 8,5J x 19 ja renkaat 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M korkeakiiltoinen Shadow Line

M korkeakiiltoinen Shadow Line.

M korkeakiiltoinen Shadow Line sisältää useita korkeakiiltoisen mustia varusteyksityiskohtia. Niitä ovat esimerkiksi sivuikkunoiden alareunalistat, kehyslistat ja pystylistat, B-pilareiden verhoukset sekä ulkopeilikotelot, ulkopeilikolmiot ja ulkopeilien juuriosat.
BMW M340i xDrive Touring (G21), ainutlaatuiset pakoputkenpäät

Ainutlaatuiset pakoputkenpäät.

Ainoastaan M340i xDrivessä ja M340d xDrive Touringissa: vasemmalla ja oikealla vapaamuoto-pakoputkenpäät, joiden värinä Cerium Grey. Näin pakoputkenpäät ovat optinen kannanotto, joka korostaa M340i xDriven ja M340d xDrive Touringin urheilullisuutta.
BMW M340i xDrive Touring (G21), urheiluistuimet ja M-turvavyöt

Urheiluistuimet ja M-turvavyöt.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet antavat optimaalisen tuen, ja niissä on monipuoliset säätömahdollisuudet. Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä on tyylikkäät ja ommellut tyypillisin M-värein tehdyt korostukset.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M-malleille tyypillinen mittaristoyhdistelmä

M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillisestä mittaristosta näet puhtaiden ajotietojen, kuten nopeuden ja kierrosluvun, lisäksi lisätietoja, jotka koskevat erityisen urheilullista ajoa.
BMW M340i xDrive Touring (G21), nahkainen M-ohjauspyörä

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.

ATLEETTINEN VOIMAPAKETTI.

Jännittävää jo ennen autoon nousemista BMW M340i xDriven ja M340d xDrive Touringin modernissa ja dynaamisessa muotoilussa yhdistyvät voima ja estetiikka pienintä yksityiskohtaa myöten. Niiden urheilullisuutta korostavat ainutlaatuiset muotoilun yksityiskohdat, joiden värinä on edistyksellinen metalliväri Cerium Grey, sekä selkeästi erottuvan BMW-säleikön rimat. Sisätilastakaan ei urheilullisuutta puutu: Ergonomiset urheiluistuimet ja ainutlaatuinen nahkainen M-ohjauspyörä tekevät siitä yhdessä huippuhienojen materiaalien kanssa aidon urheiluauton ohjaamon, joka herättää suuria tunteita – aina, kun istut autoon.

Lue lisää

BMW M340i xDrive & M340d xDrive Touring -AUTOJEN TEKNOLOGIAT JA TOIMINNALLISUUS.

Intuitiivinen ja ennakoiva.

BMW M340i xDriven ja M340d xDrive Touringin pyrkimyksenä on viedä sinut turvallisesti määränpäähäsi – ja tehdä samalla ajamisesta urheilullinen elämys. Driving Assistant Professionalin ja Parking Assistantin älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät mahdollistavat jo osittaisen avustavan itseajamisen. Tukenasi ovat muun muassa aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto ja jarrutustoiminnollinen peräänajovaroitin ja henkilö- ja polkupyöräilijätunnistus, sekä ohjaus- ja kaista-avustin, joka on käytettävissä ajonopeuteen 210 km/h saakka. Pysäköintiavustin, joka pysäköi ja lähtee pysäköinnistä automaattisesti, ja automaattinen peruutusavustin viitoittavat tietä kohti autonomista ajamista. Optimaalista mukavuutta ja parasta mahdollista turvallisuutta – kaikissa ajotilanteissa. Tätä varten tukenasi on aina myös innovatiivinen BMW Intelligent Personal Assistant -avustin. Se panee merkille tekemäsi päätökset ja säädöt ja oppii tuntemaan sinut päivä päivältä paremmin. Se ohjaa halutessasi navigointi-, viihde- ja Office-toimintoja ja tietää aina lyhimmän reitin lempiravintolaasi. Aidon assistentin tavoin se vastaa autoa koskeviin kysymyksiisi ja antaa sinulle tietoja BMW M340i xDrivestä tai M340d xDrive Touringista ja sen lukuisista innovatiivisista varusteista ja toiminnoista.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Parking (G21), Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder -ajotallennin.

BMW Drive Recorder -ajotallentimella on mahdollista tallentaa videota auton ympäristöstä ja katsoa kyseinen video esimerkiksi monitoiminäytöltä. Videon voi myös viedä USB-liitännän kautta muuhun päätelaitteeseen. Tärkeät tiedot autosta, kuten ajonopeus ja GPS-sijainti, tallentuvat synkronoidusti videokuvan yhteyteen. BMW Drive Recorder -ajotallentimessa on kaksi alatoimintoa: Eventrecorder-tapahtumatallennin ja Crashrecorder-törmäystallennin.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

Navigoinnilla varustettu BMW Live Cockpit Professional sisältää laadukkaan näyttöyhdistelmän, joka koostuu tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Connected Music

Connected Music.

Voit kuunnella mielimusiikkiasi missä ikinä matkallasi oletkin. Klassista moottoritiellä, jazzia työmatkaruuhkassa tai vaikka rentoa poppia ilta-ajelulla. Connected Musicilla ja siihen sisältyvällä Spotifylla striimaat musiikkia rajoituksetta ja suoraan. Tiedonsiirto tapahtuu autoon asennetulla SIM-kortilla. Tarjolla on kymmeniä miljoonia musiikkikappaleita BMW-musiikkipartnerin Spotifyn kautta.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade huolehtii siitä, että BMW-autossasi on aina uusin ohjelmistoversio. Sen avulla autosi on aina ajan tasalla. Voit ladata päivitykset helposti My BMW -sovelluksen kautta tai autoon integroidun SIM-kortin avulla ja sen jälkeen asentaa ne. Näin myös muut saatavilla olevat toiminnot aktivoituvat BMW-autossasi.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), säilytystilapaketti

Säilytystilapaketti.

Säilytystilapaketti sisältää kannellisen säilytyslokeron kojelaudassa kuljettajan puolella, lehtiverkot etuistuinten takaosissa sekä kaksi lataustoiminnollista USB-liitäntää keskikonsolissa takana. Tavaratilassa on oikealla puolella tavaraverkko pikkutavaroita varten ja kiinnitysvyö.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), erikseen avattava takalasi

Erikseen avattava takalasi.

Erikseen avattava takalasi helpottaa pienten tavaroiden lastaamista tavaratilaan ja niiden pois ottamista, sillä sen ansiosta koko takaluukkua ei tarvitse avata.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), läpilastausjärjestelmä

Läpilastausjärjestelmä.

Takaselkänojat ovat suhteessa 40:20:40 eteen käännettävissä tavaratilan muuntamiseksi. Näin autossa voidaan esimerkiksi kahden takamatkustajan lisäksi kuljettaa pitkiä esineitä, kuten suksi- tai lumilautapusseja. Käytännölliset ovat myös keskikyynärnojaan sijoitetut kaksi mukitelinettä.

BMW M340i xDrive & M340d xDrive TOURING - TEKNISET TIEDOT.

BMW M340d xDrive Touring

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

250 (340)/4400

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,8

Polttoaineen kulutus, yhdistetty, l/100 km:

6,1-6,7

CO₂-päästö, yhdistetty, g/km:

160-177

BMW M340d xDrive (G21), tekniset tiedot

BMW-HUOLTOPALVELUT.

BMW M340i & M340d xDRIVE TOURINGIN NEUVONTA JA PALVELUT.

BMW Huolenpitosopimus

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Täysin huoletta sähköisesti tien päällä: tämä paketti tarjoaa täydellistä läpinäkyvyyttä ja miellyttävää suunniteltavuutta. Valitset itse voimassaoloajan väliltä 4–6 vuotta – tai leasing-asiakkaana kolme vuotta. Huoltopalvelut:
  • Katsastustarkastushuolto
  • Mikrosuodattimen huolto
  • Jarrunestehuolto
Lue lisää BMW Huolenpitosopimuksesta
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiiviset Teleservices-palvelut pitävät langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää BMW Teleservicestä
BMW Liikkuvuuspalvelu

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.
Lue lisää BMW Liikkuvuuspalvelusta