BMW 2-sarjan Cabrio, kolmen neljäsosan kuva keulasta

BMW 2-SARJAN CABRIO.

BMW 2-sarjan Cabrio on poistunut mallistostamme.

BMW 2-SARJAN CABRIO.BMW 2-sarjan Cabrio on poistunut mallistostamme.

BMW 2-sarjan Cabrio on poistunut mallistostamme.

BMW 2-sarjan Cabrio ei ole enää tilattavissa Suomen markkinoilla. Sen sijaan mallistoomme on tullut uusi 2-sarjan Gran Coupé, tutustuthan siihen ja muihin BMW malleihimme.
Kaikki mallimme.

KAIKKI MALLIMME.

Kurkista mallistoomme ja löydä sinulle sopiva auto. Etsitpä sitten erittäin tilavaa premium-autoa tai halusitpa tuntea kunnon kiihdytysvoiman kaasuttaessasi, tarjolla on autoja, jotka ovat täynnä ajamisen iloa ja uniikkeja designelementtejä.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.