BMW X7 M -auto M50i ja M50d Mineral White, G07, paikallaan oleva, näkymä edestä

THE X7

ESITTELYSSÄ BMW X7 M -AUTOT

THE X7ESITTELYSSÄ BMW X7 M -AUTOT

VASTUSTAMATTOMAN VETOVOIMAINEN: TUTUSTU NYT MALLIEN BMW X7 M50d JA BMW X7 M50i VARUSTUKSEEN

Tehokas. Suvereeni. Tyylikäs. BMW X7 M -autoissa yhdistyvät ensiluokkainen, erityisesti M-malleille ominainen muotoilu ja erinomainen offroad-suorituskyky. Täydellisesti sovitetut moottorit ja ylelliset varusteet takaavat parhaan mukavuuden ja upean ajokokemuksen. M-aerodynamiikkapaketin kaltaisten ominaisuuksien ansiosta der BMW X7 M50d ja BMW X7 M50i edustavat sekä optisesti että ajodynaamisesti itsevarmaa suorituskykyä. Lisäksi tyylikäs sisätila, innovatiiviset avustinjärjestelmät ja lukuisat digitaaliset tekniikat takaavat erinomaisen mukavuuden.

Lue lisää

VIIMEISTELTYÄ TEHOKKUUTTA

MALLIEN BMW X7 M50d JA BMW X7 M50i MOOTTORIEN, AJODYNAMIIKAN JA DESIGNIN YLEISESITTELY

Täydellistä ajamisen iloa: BMW X7 M -autojen ajodynamiikka ja design asettavat luokassaan uusia mittapuita. Erittäin tehokkaat moottoriurheilukomponentit, kuten 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto ja M Sport -pakoputkisto, tukevat urheilullista luonnetta. joka on vakio-ominaisuus malleissa BMW X7 M50d ja BMW X7 M50i. Urheilullisen ja ylellisen olemuksen kruunaavat ulkopuolen ja sisätilan ainutlaatuiset erityisesti M-malleille suunnitellut varusteet ja designelementit.

BMW X7 M -auto, Mineral White, G07, pysähtyneenä, 3/4-näkymä edestä vasemmalta
BMW X7 M50d, moottori, G07, mallin nimi perässä

BMW X7 M50d

BMW X7 M50d ihastuttaa ylivoimaisella tarkkuudellaan ja ketteryydellään. Mallille M50d ominainen alustan sovitus ja mukautuva sport-ohjaustehostus, vakiovarusteisiin kuuluvat M Sport -jarrut, M Sport -tasauspyörästö ja M Sport -pakoputkisto parantavat dynaamisia ominaisuuksia ja takaavat intensiivisen ajonautinnon.
BMW X7 M50i, moottori, G07, mallin nimi perässä

BMW X7 M50i

BMW X7 M50i ihastuttaa ylivoimaisella tarkkuudellaan ja ketteryydellään. Mallille M50i ominainen alustan sovitus ja mukautuva sport-ohjaustehostus, vakiovarusteisiin kuuluvat M Sport -jarrut, M Sport -tasauspyörästö ja M Sport -pakoputkisto parantavat dynaamisia ominaisuuksia ja takaavat intensiivisen ajonautinnon.
BMW X7 M -auto ja M Sport -tasauspyörästö, G07, lähikuva perästä

M Sport -tasauspyörästö

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW X7 M -auto ja Steptronic Sport -vaihteisto, G07, ohjaamo

Steptronic Sport -automaattivaihteisto

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – juuri halutulla hetkellä mukavuutta tai dynaamisuutta haluten. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – juuri halutulla hetkellä mukavuutta tai dynaamisuutta haluten. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW X7 M -auto ja M Sport -pakoputkisto, G07, näkymä takaa

M Sport -pakoputkisto

M Sport -pakoputkistolla saadaan aikaan äänimaailma, jonka sävy on valittavissa ajodynamiikkakatkaisimella: ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taas mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
BMW X7 M -auto ja M Sport -jarrut, G07, tarkennettu kevytmetallivanteeseen

M Sport -jarrut

19-tuumaisissa M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset kiinteärunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Nämä jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW X7 M -auto ja M-aerodynamiikkapaketti, G07, 3/4-näkymä sivulta oikealta

M-aerodynamiikkapaketti

M aerodynamiikkapaketti korostaa auton urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilmanohjausta. Se sisältää etuhelman, jossa on tavallista suuremmat ilmanottoaukot, sekä näyttävät sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä on Dark Shadow.
BMW X7 M -auto ja alustan säätöjärjestelmä Executive Drive Pro, G07, 3/4-näkymä takaa

Executive Drive Pro

Executive Drive Pro on alustan säätöjärjestelmä, joka yhdistää erinomaisen ajomukavuuden dynaamisiin ajo-ominaisuuksiin. Järjestelmän toiminta perustuu aktiivisiin kallistelunvakaajiin, joita säädellään ajon aikana jatkuvasti ja siten korin kallistelut saadaan pidettyä minimissä.
BMW X7 M -auto ja M-mallien erityiset pakoputkenpäät, G07, lähikuva pakoputkesta

M-mallien erityiset pakoputkenpäät

Ainutlaatuiset M-mallien erityiset Cerium Grey -väriset pakoputkenpäät antavat ilmettä ja korostavat ajoneuvon urheilullista luonnetta.
BMW X7 M -auto ja M-kevytmetallivanteet V-spoke 755 M, G07, lähikuva vanteesta

M-kevytmetallivanteet

22'' M kevytmetallivanteet V-spoke 755 Bicolor Cerium Grey, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, Runflat-renkaat, vanteet edessä 9,5J x 22 ja renkaat 275/40 R22, vanteet takana 10,5J x 22 ja renkaat 315/35 R22.
BMW X7 M -auto, ohjaamo ja nahkainen M-ohjauspyörä, G07

Nahkainen M-ohjauspyörä

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Peukalosyvennykset takaavat urheilullisen ohjaustuntuman.
BMW X7 M -auto, sisätila ja M-monisäätöistuimet, G07

M-monisäätöistuimet

Kuljettajan ja etumatkustajan tyylikkäät M monisäätöistuimet jatkavat sisätilassa auton urheilullista ulkonäköä. Syvät istuinosat ja korkeat reunaosat korostavat istuimien kuppimaisuutta ja varmistavat erinomaisen sivuttaistuen. Monipuoliset säätömahdollisuudet varmistavat upean mukavuuden.
BMW X7 M -auto, sisätila ja panoraamalasikatto Sky Lounge, G07

Panoraamalasikatto Sky Lounge

Panoraamalasikatto Sky Lounge luo etenkin pimeään aikaan sisätiloihin yli 15 000 valoelementillä toteutetulla valografiikalla hienostuneen valotunnelman. Valografiikassa on samat kuusi värivaihtoehtoa kuin Ambient-tunnelmavalaistuksessa.
BMW X7 M -auto, sisätila ja laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu Merino, G07

Laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu Merino

Laajennettu BMW Individual -nahkaverhoilu Merino värinä VATQ Tartufo, sisäväri Black.

TILAA INNOVAATIOILLE

BMW X7 M -AUTOJEN INNOVATIIVISET OMINAISUUDET

Mallien BMW X7 M50d ja M50i ainutlaatuinen mukavuus alkaa jo ennen kuin nouset sisään: Digital Key -avaimen ansiosta et tarvitse siihen jatkossa enää avainta. Innovatiiviset tekniikat, kuten BMW Personalin ajoavustinjärjestelmät ja muut edistykselliset ConnectedDrive-palvelut tekevät jokaisesta matkasta miellyttävän. Edistyksellinen eleillä ohjattava tietoviihdejärjestelmä pysyy aina ajan tasalla säännöllisten ohjelmistopäivitysten ansiosta.

BMW X7 M -auto, ohjaamo, fokus mittaristossa ja kuljettajan paneelissa, G07
Vino näkymä alhaalta BMW X7 M -auton BMW Live Cockpit Professionaliin, G07

BMW Live Cockpit Professional

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 12,3-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä.
BMW X7 M -auto, mies ja nainen istuvat autossa, nainen käyttää eleohjausta

BMW-eleohjaus

BMW-eleohjauksella auton tiettyjä toimintoja voidaan ohjata käden liikkeillä. Järjestelmä tunnistaa auton tiettyihin toimintoihin liittyen elekäskyjä kuten "pyyhi" tai "näytä", ja eleillä voidaan myös vastata puheluun tai hylätä puhelu ja etusormea pyörittäen säätää äänenvoimakkuutta.
BMW X7 M -auto, Driving Assistant Professional: lähikuva kuljettajan paneelista, G07

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden monissa kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Tämä varustekokonaisuus sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, ahtaan väylän ajoavustimen, hätäpysäytysavustimen, vaaratilannevaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä, sekä monia muita turvallisuustoimintoja.
BMW X4 M -auto, Parking Assistant Plus: lähikuva kuljettajan paneelista, G07

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan ja pysäköintiavustimen, joka osaa automaattisesti tehdä taskupysäköinnin ja pysäköinnin poikittain kadun suuntaan nähden sekä peruutusavustimen.
BMW X7 M -auto, pysäköintiavustin: lähikuva kuljettajan paneelista, G07

Pysäköintiavustin

Haluatko löytää pysäköintipaikan läheltä kohdetta? Se onnistuu helposti pysäköintiavustimen avulla. Se ehdottaa sinulle vapaita paikkoja pysäköintitaloista tai kadulta ja löytää valintasi avulla parhaan reitin, jolla on suurin todennäköisyys löytää pysäköintipaikka. Voit maksaa pysäköinnin ilman käteistä PARK NOW -toiminnolla.
BMW X7 M -auto, Remote Software Upgrade: lähikuva kuljettajan paneelista, G07

Remote Software Upgrade

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla, eikä sinun sitä varten tarvitse mennä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
BMW X7 M -auto, vino näkymä ylhäältä, Welcome Light Carpet -ulkovalomatto heijastetaan sisääntuloalueelle kuljettajan oven eteen, G07

Welcome Light Carpet -ulkovalomatot

Welcome Light Carpet -ulkovalomatto heijastetaan valaisemaan aluetta maassa auton ovien edessä, ja näin syntyy kutsuva tervetulotoivotus. Siten myös autoon nousu ja autosta poistuminen pimeässä on turvallisempaa.
BMW X7 M -auto, sisätila ja Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä, G07

Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä

Äänentoistoltaan upeassa Harman Kardon Surround Sound System -äänentoistojärjestelmässä on 464-wattinen digitaalinen vahvistin, yhdeksän kanavaa ja 16 kaiutinta. Tuloksena on auton koko sisätilan hienosti täyttävä äänentoisto.
BMW X7 M -auto, sisätila, vino näkymä takatilan viihdejärjestelmä Professionaliin etuistuimien takana, G07

Takatilan viihdejärjestelmä Professional

Takatilan viihdejärjestelmässä Professional on kaksi erillistä, tarkkapiirtoista 10,2-tuumaista kosketusvärinäyttöä (kaltevuus säädettävissä) ja Blu-ray-soitin. Siten ajon aikana on mahdollista käyttää navigointia ja internetiä (edellyttää voimassa olevaa matkapuhelinliittymäsopimusta). Varustus sisältää lisäksi USB-liitännän sekä liitännät MP3-soittimille, pelikonsoleille ja kuulokkeille (myös langattomille).
BMW X7 M -auto, sisätila, lähikuva keskikonsolista, fokus lämpötilasäädöllä varustetussa juomatelineessä, G07

Lämpötilasäädöllä varustetut juomatelineet

Keskikonsolissa oleviin juomatelineisiin laitettuja juomia voidaan näppäimen painalluksella erikseen jäähdyttää tai lämmittää. Lämmitys/jäähdytys kytketään vasemman- ja oikeanpuoleisilla näppäimillä. Ambient-tunnelmavalaistus kertoo valitun toiminnan (sininen jos jäähdytetään tai punainen jos lämmitetään).
BMW X7 M -auto, sisätila, lähikuva viisialue-ilmastointiautomatiikasta, G07

Viisialue-ilmastointiautomatiikka

Viisialue-ilmastointiautomatiikalla sisälämpötila voidaan säätää erikseen kuljettajan ja etumatkustajan puolelle, toisen istuinrivin vasemmalle ja oikealle puolelle sekä kolmannelle istuinriville. Siten auton jokainen matkustaja nauttii erittäin miellyttävästä sisäilmasta.