BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, 3/4-näkymä takaa paikallaan olevasta autosta tähtitaivaan alla.

THE M8

BMW M8 CABRIO

THE M8BMW M8 CABRIO

BMW M850i xDRIVE CABRIO, BMW M8 CABRIO JA BMW M8 COMPETITION CABRIO – VARUSTEET JA TEKNISET TIEDOT

BMW 8-sarjan Cabrio M -autoihin on saatavana erittäin suuri määrä erilaisia varustevaihtoehtoja, jotka liittyvät niin muotoiluun, ajodynamiikkaan kuin teknisiin innovaatioihin – ne kaikki on suunniteltu nostamaan ajamisen ilo uudelle tasolle. Nämä vaikuttavat luksusluokan urheiluautot tarjoavat loistavan, huipputeknologiaan perustuvan suorituskyvyn lisäksi myös ylellisen tunnelman, ensiluokkaisisia digitaalisia palveluja ja innovatiivisia kuljettajan avustinjärjestelmiä.

Lue lisää

VERTAILUSSA BMW 8-SARJAN CABRIO M -AUTOT

ESITTELYSSÄ FAKTAT: KOLME URHEILULLISEN YLELLISTÄ MALLIA

BMW M8 COMPETITION CABRIO

Maksimaalista ajodynamiikkaa ja ainutlaatuisuutta
 • Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M tasauspyörästö, ja 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • Ainutlaatuiset muotoiluelementit ja varusteet
 • 460 kW (625 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,3 s:ssa
BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä.

BMW M8 CABRIO

Korkeimman tason ajodynamiikkaa ja luksusta
 • Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • M xDrive, jossa aktiivinen M tasauspyörästö
 • 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
 • 441 kW (600 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,4 s:ssa
BMW M8 Cabrio Frozen Dark Silver -värisenä.

BMW M850i xDRIVE CABRIO

Voimakas suorituskyky ja ylellinen olemus
 • 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.
 • BMW xDrive, jossa M Sport -tasauspyörästö
 • 390 kW (530 hv), 750 Nm, 0–100 km/h 3,9 s:ssa
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä.
 • BMW M8 COMPETITION CABRIO
 • BMW M8 CABRIO
 • BMW M850i xDRIVE CABRIO

BMW M8 COMPETITION CABRIO JA BMW M8 CABRIO

MOOTTORIURHEILUN INNOITTAMAT: ESITTELYSSÄ VOIMANSIIRTO- JA ALUSTATEKNOLOGIAT

Lukuisat moottoriurheilusta innoituksensa saaneet voimansiirto- ja alustakomponentit parantavat tehoa, ketteryyttä ja tarkkuutta – ja tarjoavat näin enemmän adrenaliinin täyteistä ajamisen iloa.

BMW M8 Competition Cabrio, huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huipputehokas 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Huipputehokkaan, 8-sylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinimoottorin uusin versio takaa ajanmukaisen suorituskyvyn. Korkean kierrosluvun moottorin teho on 460 kW (625 hv). Kumpikin pakokaasuahdin tarjoaa sylinteririvien yhteisen pakosarjan ansiosta optimaalisen reagoinnin. V8-moottori on suunniteltu kestämään myös kilparata-ajon äärikuormitukset.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta mahdollistaa iskunvaimennuksen luonteen mukauttamisen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Siten auton ajodynamiikka ja vierintämukavuus ovat entistäkin paremmat. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla ovat asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus on jäykempi, ja asetus SPORT+ esimerkiksi kilparata-ajoon.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive ja aktiivinen M tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin arjessa kuin kilparadoilla. M teknologia yhdistää takavedon ketteryyden nelivetoisuuden suvereeniuteen. Valittavissa ovat ajotilat 4WD, 4WD Sport ja – DSC-off-tilassa – 2WD.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen sporttisesta ja dynaamisesta erityisen miellyttävään ja polttoainetta säästävään. Voit vaihtaa vaihteita manuaalisesti vaihdinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdekatkaisimilla tai antaa automaattivaihteiston hoitaa tehtävän.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa M hiilikuitu-keramiikkajarrut.

M hiilikuitu-keramiikkajarrut.

Lisävarusteena saatavat M hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin. Nämä jarrut ovat korroosionkestävät, kestävät erinomaisesti kuumuutta, kuluvat selvästi vähemmän ja ovat kevyemmät, mikä parantaa auton dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Erikoistekniikasta viestivät jarrusatuloissa olevat mattakullanväriset M logot. Materiaaliominaisuuksien vuoksi jarrutuksen aikana saattaa aiheutua ääniä, esim. jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä tai märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Nämä rakenteesta johtuvat äänet voidaan välttää jarruttamalla jarrut kuivaksi kosteudelle altistumisen jälkeen tai kuormittamalla jarruja jälleen voimakkailla jarrutuksilla, jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä. Kosteus ja maantiesuola (esim. autopesun jälkeen), yöllä muodostunut kaste, ajaminen vesisateessa jne. voivat muuttaa jarrutustehon vastaamaan perinteisen jarrujärjestelmän tehoa. Tämä väliaikainen jarrutusvaikutuksen heikentyminen voidaan tarvittaessa kompensoida painamalla jarrupoljinta voimakkaammin. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa M MODE.

M MODE.

Keskikonsolissa sijaitsevalla M MODE -painikkeella voit säätää kuljettajan avustinjärjestelmien toimintalaajuutta. ROAD-tilassa sähköisten avustimien toiminnot ovat täydellisesti toiminnassa. SPORT-asetuksen ollessa valittuna ne vain varoittavat eivätkä puutu ajoon. TRACK-asetuksella voit kytkeä avustinjärjestelmät kokonaan pois toiminnasta esimerkiksi kilparadalla. Ajotiedot näkyvät näyttökokonaisuudessa valitun tilan mukaan.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa konfiguroitavat M jarrut.

Konfiguroitavat M jarrut.

Integroitu jarrujärjestelmä, joka tarjoaa tarkan poljintuntuman ja M malleille sovitetun konfigurointimahdollisuuden. Tämä uusi järjestelmä yhdistää jarrutuksen aktivointi-, tehostus- ja säätötoiminnot yhteen kompaktiin moduuliin. Kuljettajalla on käytössään COMFORT- ja SPORT-tilat, joissa auton hidastamiseksi tarvittava poljinvoima vaihtelee valitun tilan mukaan.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. Ajodynamiikkakatkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.

BMW M8 COMPETITION CABRIO

M DESIGNELEMENTIT ULKOPUOLELLA JA SISÄTILASSA.

BMW M8 Competition Cabrio luo uuden muotokielen luksusluokan avoautoihin ja on kannanotto huippuluokan suorituskyvyn ja rajattoman avoautolla ajamisen ilon puolesta. Korkeakiiltoisen mustat, täydellisesti toisiinsa sovitetut M designelementit korostavat tämän poikkeuksellisen tehokkaan avoauton valtavaa potentiaalia. Sisätila on äärimmäisen ylellisesti varusteltu, ja sen ainutlaatuiset M yksityiskohdat vahvistavat entisestään BMW M8 Competition Cabrion voimakkaan urheilullista luonnetta.

BMW M8 Competition Cabrio Motegi Red -metallivärisenä ja katto avattuna, sivunäkymä paikallaan olevasta autosta rantatiellä tähtitaivaan alla.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa M jäähdyttimensäleikkö.

M jäähdyttimensäleikkö.

Musta jäähdyttimensäleikkö ja sen mustakrominen kehys ja korkeakiiltoisen musta M8-merkki korostavat entisestään auton urheilullista luonnetta.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa mustat ulkopeilikotelot.

Mustat korkeakiiltoiset ulkopeilikotelot.

Mustat korkeakiiltoiset ulkopeilikotelot korostavat M8 Competition -mallin erityisen urheilullista luonnetta. Jos lisävarusteeksi valitaan ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, ulkopeilikotelot ovat hiilikuituvahvisteista muovia (CFRP).
BMW M8 Competition Cabrio, jossa mustat M ilmasäleiköt.

Mustat M ilmasäleiköt.

Etulokasuojassa sijaitsevat M ilmasäleiköt ovat mustat, ja niissä on mustakrominen koristeosa, jossa on M8-merkki. Jos lisävarusteeksi valitaan ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, materiaalina on hiilikuituvahvisteinen muovi (CFRP).
BMW M8 Competition Cabrio, jossa 20” M kevytmetallivanteet 811 M Bicolor.

20" M kevytmetallivanteet 811 M Bicolor.

20" M kevytmetallivanteet Star-spoke 811 M Bicolor Jetblack, kiiltojyrsityt, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 9,5J x 20 ja rengaskoko 275/35 R20, takana vanteet 10,5J x 20 ja rengaskoko 285/35 R20.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa musta M takaspoileri.

Musta M takaspoileri.

Korkeakiiltoisen musta M takaspoileri korostaa auton urheilullista siluettia ja vähentää tuntuvasti perän nostetta. Jos lisävarusteeksi valitaan ulkopuolen M Carbon -varustepaketti, M takaspoileri on hiilikuituvahvisteista muovia (CFRP).
BMW M8 Competition Cabrion M8 Competition -tekstilogo.

M8 Competition -tekstilogo.

Musta M8 Competition -tekstilogo auton perässä kertoo auton suuresta ajodynaamisesta potentiaalista.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa musta kangaskatto.

Musta kangaskatto.

Musta kangaskatto sulautuu tyylikkäästi auton dynaamisiin muotoilulinjoihin. Kangaskatto avataan ja suljetaan painiketta painamalla sähkötoimisesti noin 15 sekunnissa. Avaaminen ja sulkeminen on mahdollista myös auton liikkuessa enintään 50 km/h nopeudella. Korkealaatuisesti viimeistellyn kangaskaton hyviin ominaisuuksiin lukeutuu myös erinomainen äänieristys.
BMW M8 Competition Cabrio, jossa Merino-täysnahkaverhoilu/alcantara.

Merino-täysnahkaverhoilu/alcantara.

Ainoastaan M8 Competition -mallissa on saatavilla kaksivärinen Merino-täysnahkaverhoilu, jonka värinä on musta ja kontrastivärinä Mindrand Beige. Sitä täydentävät alcantaralla verhoillut istuimien reunaosat ja keskikonsoli.
BMW M8 Competition Cabrio, keskikonsoli, jossa M8 Competition -merkki.

Competition-merkki.

Keskikonsolin etupäässä on Competition-merkki, joka korostaa sisätilan sporttista yleisilmettä ja viittaa tämän auton erinomaisiin ajodynaamisiin ominaisuuksiin.
BMW M8 Competition Cabrion M turvavyöt.

M turvavyöt.

Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M turvavöissä on tyylikkäät ja ommellut tyypillisin M värien tehdyt korostukset, jotka korostavat sisätilojen korkealaatuista ja sporttista yleisilmettä.
BMW M8 Competition Cabrion kynnyslista, jossa M8 Competition -tekstilogo.

Kynnyslista, jossa M8 Competition -tekstilogo.

M8 Competition -tekstilogolliset kynnyslistat tervehtivät sinua ja etumatkustajaasi heti autoon noustaessa. Vasemman ja oikean kynnyslistan mustassa koristeosassa oleva tekstilogo on arvokas ja ainutlaatuinen yksityiskohta.
BMW M8 Competition Cabrion M valitsinvipu.

M valitsinvipu.

Muotoilultaan uudistetussa M valitsinvivussa on M vaihtamiskaavio, ja se tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. Manuaalista S-tilaa käytettäessä vaihteet voi kytkeä M valitsinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla M vaihdekatkaisimilla. D-tilaa käytettäessä vaihteet kytkeytyvät automaattisesti. Drivelogic-keinukatkaisin, jolla valitaan jokin kolmesta vaihtamisohjelmasta, ja P-asennon katkaisin sijaitsevat M logon alapuolella.
BMW M8 Competition Cabrion M malleille tyypillinen mittaristo.

M malleille tyypillinen mittaristo.

M malleille tyypillisestä mittaristosta voit nähdä lisätietoja, jotka koskevat erityisen urheilullista ajoa. Kun valitset kilparata-ajoon tarkoitetun TRAC-ajotilan, voit hakea mittaristonäyttöön esimerkiksi ahtopaineen, rengaspaineet ja -lämpötilat sekä sivuttais- ja pitkittäiskiihtyvyyden g-voimat.
BMW M8 Cabrio Frozen Dark Silver -värisenä, 3/4-sivunäkymä edestä.
BMW M8 Cabrio Frozen Dark Silver -värisenä, 3/4-sivunäkymä takaa.
BMW M8 Cabrio, ohjaamo, jossa nahkainen M ohjauspyörä punaisilla M1/M2-näppäimillä.
BMW M8 Cabrio, sisätila, M valitsinvipu.
BMW M8 Cabrio, sisätilassa M urheiluistuimet, joissa täysnahkaverhoilu 'Merino' Taruma Brown.
BMW M8 Cabrion kynnyslista, jossa M8-tekstilogo.

BMW M8 CABRION MUOTOILUN KOHOKOHDAT

BMW M8 Cabrion muotoilu tarjoaa lumoavan yhdistelmän tinkimätöntä dynamiikkaa ja puoleensa vetävää eleganssia. Näyttävät M designelementit, kuten korkeakiiltoinen kromattu jäähdyttimensäleikön kehys tai M Sport -pakoputkisto, ovat ulkopuolen uniikkeja yksityiskohtia. Myös korkeakiiltoisen mustat suuret ilmanottoaukot, koristeet ja etuspoilerilipat sekä korinväriset M ulkopeilit ja M takaspoileri viestivät BMW M8 Cabrion erinomaisesta suorituskyvystä. Ilmeikkäät 20” M kevytmetallivanteet korostavat entisestään auton dynaamista luonnetta. Vaikuttava urheilullisuus jatkuu sisätilassa: Merino-nahkaiset M urheiluistuimet, nahkainen M ohjauspyörä ja ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten upeat Piano Finish Black -väriset sisäkoristelistat, luovat tyylikään ja ylellisen tunnelman.

BMW Individual M8 Cabrio metallivärissä BMW Individual Pure Metal Silver, 3/4-näkymä edestä.
BMW Individual M8 Cabrio metallivärissä BMW Individual Brands Hatch Grey, 3/4-näkymä edestä.
BMW Individual M8 Cabrio metallivärissä BMW Individual Ametrine, 3/4-näkymä edestä.
BMW Individual M8 Cabrio metallivärissä BMW Individual Tanzanite Blue, 3/4-näkymä edestä.
BMW M8 Cabrio, sisätilassa Merino-täysnahkaverhoilu Taruma Brown.
BMW M8 Competition Cabrio, sisätilassa täysnahkaverhoilu Merino | Silverstone ja BMW Individual -sisäkoristelistat Piano Finish Black.
BMW M8 Competition Cabrio, sisätilassa täysnahkaverhoilu Merino | Musta ja BMW Individual -sisäkoristelistat Piano Finish Black.
BMW M8 Competition Cabrio, sisätilassa täysnahkaverhoilu Merino | Sakhir Orange ja BMW Individual -sisäkoristelistat Piano Finish Black.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Cabrio ilmaisee vahvasti persoonallisuutta. Ainutlaatuiset BMW Individual -varusteet antavat tälle huipputehokkaalle luksusluokan avoautolle ainutkertaisen luonteen. Valittavissasi on lukuisia uniikkeja ulkovärejä, jotka korostavat tämän luksusavoauton eksklusiivisuutta, kuten kuvissa esitetyt ulkovärit ”Dravite Grey metallic”, ”Pure Metal Silver”, ”Brands Hatch Grey” tai ”Ametrine metallic”. Huippulaadukkaat, käsinommellut Merino-nahkaiset urheiluistuimet ovat saatavilla useissa eri väreissä ja upeilla kontrastisaumoilla, ja ne antavat auton hienostuneelle sisätilalle ylellisen ilmeen. Valittavissa ovat esimerkiksi täysnahkaverhoilut 'Merino' Taruma Brown, 'Merino' Musta, 'Merino' Silverstone ja 'Merino' Sakhir Orange – kaikki tyylikkäin kuusikulmaisin koristeompelein. Sporttisen ylellisen tunnelman viimeistelevät ainutlaatuiset BMW Individual -sisäkoristelistat, joista esimerkkinä on kuvassa näkyvä Piano Finish Black.

BMW M850i xDRIVE CABRIO

BMW M850i xDRIVE CABRION VALIKOITUJA DESIGN- JA AJODYNAMIIKKAVARUSTEITA

BMW M850i xDrive Cabrion ulkopuolen edistyksellinen muotoilu ihastuttaa dynaamisella ilmeellään, johon kuuluvat tyylikkäät, Cerium Grey -väriset designelementit tai lisävarusteena saatava Chrome Line Exterieur -ulkonäköpaketti. Ylellinen vaikutelma jatkuu sisätilassa urheilullisella tunnelmalla, joka täyttää luksusluokan vaatimukset. Lisäksi suorituskykyiset voimansiirto- ja alustakomponentit takaavat äärimmäisen urheilullisen ja mukavan ajoelämyksen – ja adrenaliinin täyteisen ajamisen ilon kaikilla teillä.

BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja kangaskatto suljettuna, sivunäkymä kukkuloiden edustalla.
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grau -metallivärisenä ja katto avattuna, keula, jossa jäähdyttimensäleikön värinä Galvanic Cerium Grey.

M Sport -etuhelma.

Spoilerilipallinen M Sport -etuhelma korostaa urheilullisen dynaamista olemusta ja parantaa auton aerodynamiikkaa. Sen aukot ohjaavat ilmavirtausta tehokkaasti etupyörien ulkoreunoihin. Näin syntyvä ilmaverho (Air Curtain) estää ilmavirtauksen pyörteilyä pyöränkoteloiden alueella, mikä pienentää auton ilmanvastusta.
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grau -metallivärisenä, ulkopeilikotelo, jossa värinä Galvanic Cerium Grey.

BMW M850i xDriven ulkopuolen yksityiskohdat.

Ulkopuolen Galvanic Cerium Grey -väriset tai lisävarusteena korkeakiiltoisen kromattuna saatavat yksityiskohdat, kuten ulkopeilikotelot, tekstilogot, pakoputken päät, Air Breathereiden suojukset sekä jäähdyttimen säleikön kehys ja rivat, muodostavat kontrastin korin värillle. Ne sulautuvat harmonisesti auton dynaamiseen kokonaisilmeeseen ja korostavat auton urheilullista olemusta.
BMW M850i xDrive Cabrio Dravite Grey -metallivärisenä ja M aerodynamiikkapaketilla, ilmanottoaukot.

M aerodynamiikkapaketti.

M aerodynamiikkapaketti korostaa auton urheilullisuutta optisesti ja muuttaa ilman ohjausta. Se sisältää etuhelman, jossa on tavallista suuremmat ilmanottoaukot, sekä näyttävät sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä on Dark Shadow.
BMW M850i xDrive Cabrio, jossa pakoputkenpäät molemmilla puolilla.

Pakoputkenpäät molemmilla puolilla.

Takahelmaan on integroitu kaksi pakoputkenpäätä: yksi takahelman oikealle ja yksi vasemmalle puolelle. Niissä on Cerium Grey -värinen, vinoneliön muotoinen suojus.
BMW M850i xDrive Cabrion kynnyslista, jossa M850i-tekstilogo.

Kynnyslista, jossa M850i-tekstilogo.

Valaistulla M850i-tekstilogolla ja Carbon Core -viittauksella varustetut kynnyslistat korostavat auton urheilullisen eleganttia luonnetta. Näissä tyylikkäissä koristeosissa on alumiininen mattapinta, ja oven avaamisen yhteydessä ne antavat esimakua tulevasta ajoelämyksestä.
BMW M850i xDrive Cabrion ohjaamo, jossa nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, urheilullinen muotoilu ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, ja muotoiltujen peukalosyvennysten ansiosta tämä ohjauspyörä istuu urheilullisen hyvin käteen. Monitoiminäppäimillä kuljettaja pystyy kätevästi käyttämään monia auton toimintoja irrottamatta käsiä ohjauspyörästä. Ohjauspyörässä oleva M merkki viestii auton urheilullisesta suorituskyvystä.
BMW M850i xDrive Cabrion 8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Kahdeksansylinterisessä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä venttiilinajoitus Valvetronic ja bensiinin High Precision -suoraruiskutus. Moottorin teho on 390 kW (530 hv) ja suurin vääntömomentti 750 Nm. Kummatkin pakokaasuahtimet on sijoitettu kompaktisti sylinteririvien väliin.
BMW M850i xDrive Cabrio, jossa M Sport -jarrut.

M Sport -jarrut.

Tehokkailla M Sport -jarruilla saavutettava erinomainen hidastuvuus säilyy myös urheilullisesti ajettaessa ja märällä kelillä. Katseita keräävä yksityiskohta ovat sinisiksi maalatut jarrusatulat, joissa on lisäksi M tekstilogot. Etupyörien kiinteärunkoisissa alumiinisissa jarrusatuloissa on neljä mäntää, ja takapyörien liikkuvarunkoisissa teräsjarrusatuloissa yksi. Kookkaat sisäpuolisesti jäähdytetyt jarrulevyt varmistavat erinomaisen jarrutustehon.
BMW M850i xDrive Cabrio, jossa M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkisto päästää kahden sähköisesti ohjatun pakokaasuläpän ansiosta ilmoille vahvat ja sporttiset pakoäänet, jotka sovittuvat ajotilanteeseen ja kuljettajan toiveisiin. Näin syntyy tunteita nostattava äänielämys niin rauhallisesti cruisailtaessa kuin sporttisesti kiihdytettäessä.
BMW M850i xDrive Cabrio, jossa adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta mahdollistaa iskunvaimennuksen luonteen mukauttamisen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Siten auton ajodynamiikka ja vierintämukavuus ovat entistäkin paremmat. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla on asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus toimii urheilullisen tukevasti.
BMW M850i xDrive Cabrio, jossa M Sport - tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW M850i xDrive Cabrio, jossa aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin ja on ketterämpi käsitellä. Suuremmissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja parantaa mukavuutta.

BMW 8-SARJAN CABRIO M -AUTOT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT JA CONNECTIVITY.

Keskity tärkeään: BMW 8-sarjan Cabrio M -autot on varustettu innovatiivisilla kuljettajan avustinjärjestelmillä ja verkotetun ohjaamon miellyttävillä ominaisuuksilla – minkä vuoksi sekä autot että liikkuvuus ovat aina teknisen kehityksen huipputasolla.

BMW 8-sarjan Cabrio M -autot, joissa Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. näytön näkymät Surround View, Top View, Panorama View ja Remote 3D View sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan, peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW 8-sarjan Cabrio M -autot, joissa Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden monissa kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Tämä varustekokonaisuus sisältää ohjaus- ja kaista-avustimen, ahtaan väylän ajoavustimen, hätäpysäytysavustimen, vaaratilannevaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä, sekä monia muita turvallisuustoimintoja.
BMW 8-sarjan Cabrio M -autot, joissa BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey BMW, who are you?” * (suomen kieli ei tuettu). Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin.
BMW 8-sarjan Cabrio M -autot, joissa M-malleille tyypillinen Head-Up-näyttö.

M-malleille tyypillinen Head-Up-näyttö.

M-malleille tyypillisessä Head-Up-näytössä* voidaan konfiguroida näytön sisältöä ja näytetään urheilulliselle ajolle olennaisia tietoja, kuten esivaroitusalueen ja Shift-vaihtamisvalot sisältävä kierroslukumittari sekä kytketty vaihde. * saatavissa vain BMW M8 Competition Cabriossa ja BMW M8 Cabriossa
BMW 8-sarjan Cabrio M -autot, joissa BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

Digitaalinen, navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä, tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoiminäytöstä, 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä ja M-malleille tyypillisestä Head-Up-näytöstä.
BMW 8-sarjan Cabrio M -autot, joissa Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla, eikä sinun sitä varten tarvitse mennä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
 BMW 8-sarjan Cabrio M -autot Tekniset tiedot.

BMW 8-SARJA CABRIO M -AUTOT TEKNISET TIEDOT