BMW M4 Cabrio, yksityiskohdat ja varusteet

THE M4

BMW M

ESITTELYSSÄ BMW M4 CABRIO: MUOTOILU, MOOTTORI JA VARUSTEET

BMW M4 Cabrio ilmentää kaikkea, mitä BMW M -auton kuuluukin: yli neljän vuosikymmenen kokemus tehokkaiden autojen kehittämisestä on hionut moottorin, alustan, vaihteiston ja ohjauksen täydellisellä tavalla yksityiskohtia myöten yhteen. Vuosien kehittelytyön seurauksena on syntynyt monipuolisia varustevaihtoehtoja, jotka takaavat ajamisen ilon muotoilun, ajodynamiikan ja teknisten innovaatioiden osalta.

Lue lisää
THE M4ESITTELYSSÄ BMW M4 CABRIO: MUOTOILU, MOOTTORI JA VARUSTEET

BMW M4 CABRIO – SUORITUSKYKYOMINAISUUDET.

Innoitus moottoriurheilusta: Esittelyssä voimansiirto- ja alustateknologiat.

Ajotunne on BMW M4 Cabriossa henkeäsalpaavan intensiivinen ja tarjoaa rajattoman ajonautinnon. Kaikki tässä huippusuorituksiin yltävässä urheilijassa tähtää voimakkaaseen dynamiikkaan ja tarkkaan ohjattavuuteen. Ja lukuisien moottoriurheilusta johdettujen teknisten ratkaisujen ansiosta tämä mallikelpoinen atleetti välittää tehonsa aina erittäin täsmällisesti asfalttiin. Tätä laatua syventää vielä lisävarusteena saatava M Competition -paketti, johon kuuluu suorituskykyisempi moottori ja erikoissovitettu adaptiivinen M alusta.
BMW M4 Cabrio, 6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori & M Competition -paketti

6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori & M Competition -paketti.

Kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho, upean tasainen käynti ja väkevät moottorisoundit. Huipputehokkaassa, kuusisylinterisessä M TwinPower Turbo -bensiinimoottorissa on kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision -ruiskutus ja TwinScroll-pakokaasuahdin. Niiden ja vakiovarusteisen M Competition -paketin ansiosta moottorin teho on 331 kW (450 hv). M Sport -pakoputkisto synnyttää ajoneuvolle luonteenomaiset moottorisoundit. Erikoissovitettu adaptiivinen M-alusta takaa erinomaisen otteen tiehen, hyvän pidon ja häikäisevän upean ajettavuuden.
BMW M4 Cabrio, adaptiivinen M-alusta

Adaptiivinen M-alusta.

Iskunvaimentimien elektronisen säädön avulla adaptiivinen M alusta takaa optimaalisen sovituksen automaattisesti ja ajotilanteen vaatimalla tavalla. Asetusvaihtoehdoilla COMFORT, SPORT ja SPORT+ alustan sovitusta voidaan säätää mukavuuspainotteisesta erityisen urheilullisen dynaamiseen.
BMW M4 Cabrio, 7-vaiheinen M-kaksoiskytkinvaihteisto

7-vaihteinen M-kaksoiskytkinvaihteisto.

Vaihda vaihteita ilman katkoksia vetävässä voimassa, kytkintä käyttämättä, siirtämättä jalkaa kaasupolkimelta: se onnistuu seitsenvaihteisella M kaksoiskytkinvaihteistolla, jossa on Drivelogic. Vaihteet kytkeytyvät automaattisesti, tai ne voi kytkeä manuaalisesti ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla tai valitsinvivulla. Launch Control takaa parhaan kiihtyvyyden paikaltaan lähdettäessä.
BMW M4 Cabrio, manuaalinen 6-vaiheinen M-vaihteisto

Manuaalinen 6-vaiheinen M-vaihteisto.

BMW M4 Cabrion kuusivaihteinen manuaalivaihteisto on 12 kg edeltäjäänsä kevyempi ja rakenteeltaan kompaktimpi, ja näin se edustaa fiksua kevytrakennetekniikkaa. Sen sisällä synkronointirenkaiden uudenlaiset hiilikuitukitkapinnat parantavat vaihtamismukavuutta, ja kuivasumppuvoitelu tehostaa öljyn saantia.
BMW M4 Cabrio, M Driver’s Package

M Driver’s Package.

M Driver's Packagella auton huippunopeus nostetaan lukemaan 280 km/h. M Driver's Package voidaan tilata uuden auton oston yhteydessä, mutta se voidaan hankkia myös jälkikäteen. Kaikki muut tekniset tiedot säilyvät ennallaan asennuksen jälkeenkin. Lisäksi saat lahjakortin BMW Driving Experiencen järjestämään BMW M Intensive Training -koulutukseen.

BMW M4 CABRIO – MUOTOILUOMINAISUUDET.

M-designelementit ulkopuolella ja sisätilassa.

BMW M4 Cabrion tunnistaa kerta heitolla huippusuorituksiin yltäväksi Cabrioksi. Voimakas keula ja pitkänomainen konepelti ja sen Powerdome tuovat atleettiseen siluettiin ilmaisuvoimaista dynamiikkaa. Sisätilassa vallitsee kautta linjan urheilullisen ylellinen ilmapiiri. Kuljettajasuuntautuneen ohjaamon optimaalisesti luettavien pyöreiden mittarien ulkonäkö viittaa moottoriurheiluun. Ja se tarjoaa ihanteelliset edellytykset avoautoilun kohottamiseksi uudelle tasolle.
BMW M4 Cabrio, muotoilu, varusteet
BMW M4 Cabrio, ulkopuolen kohokohdat M Competition -paketissa

Ulkopuolen kohokohdat M Competition –paketissa.

Auton ulkonäköön M Competition -paketti tuo näyttävät, taotut ja kiiltosorvatut 20" M kevytmetallivanteet Star-spoke 666 M, joiden yhteydessä takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät. Urheilullista näköä terävöittää BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line runsaammin yksityiskohdin, jolloin keulan säleiköt, ilmanpoistoaukot kyljissä ja mallimerkintä takaluukussa ovat korkeakiiltoisen mustat ja pakoputkenpäät mustakromatut.
BMW M4 Cabrio, hardtop-katto

Hardtop-katto.

Heti kun alas laskettava Hardtop-katto avautuu ajonopeudessa enintään 18 km/h noin 20 sekunnissa automaattisesti, saat kokea ajamisen maksimaalisen lumon yhdistettynä Cabrion intensiivisyyteen. Katto vakuuttaa myös suljettuna, se parantaa turvallisuutta ja takaa miellyttävän akustiikan nopeasti ajettaessa.
BMW M4 Cabrio, LED-takavalot

LED-takavalot.

Huippunykyaikainen LED-tekniikka takaa optimaalisen näkyvyyden erinomaisen energiatehokkaasti ja tarjoaa pitkän käyttöiän. Kookkaat suuntavilkut ja nopeasti reagoivat LED-jarruvalot lisäävät turvallisuutta. Luonteelle leimallista niin päiväsaikaan kuin yön pimeydessäkin: takavalojen näyttävä L-kirjaimen muoto.
BMW M4 Cabrio, BMW Selective Beam

BMW Selective Beam.

BMW Selective Beam säätää tilannekohtaisesti kaukovalokuviota, joten näkyvyys pimeässä on aina optimaalinen. Järjestelmä tarkkailee edellä kulkevaa ja vastaan tulevaa liikennettä ja säätää kaukovalojen kantamaa luotettavasti estäen muiden tiellä liikkuvien häikäistymisen.
BMW M4 Cabrio, kuljettajakeskeinen ohjaamo

Kuljettajakeskeinen ohjaamo.

Ohjaamo kuin tehty kilparadoille. Jokainen yksityiskohta ergonomisesti optimoitu ja aivan kuljettajan mukaan suunnattu. Keskiössä upea, walknappa-nahkalla verhoiltu M ohjauspyörä. M Drive -kuvaruutunäppäimillä aktivoidaan yksilölliset asetukset, urheilulliset vaihdevivut mahdollistavat yhdessä lisävarusteisen M kaksoiskytkinvaihteiston kanssa sekuntivauhdilla tapahtuvat vaihteen vaihdot. Mittaristonäyttö, jossa on tyylikäs M design, esittää kaikki keskeiset ajotiedot täydellisen selkeästi.
BMW M4 Cabrio, M-istuimet

M-istuimet.

Äärirajoilla ajaminen ja urheilullisen ylellinen sisustus eivät BMW M4 Cabriossa ole mikään ristiriita. M istuimet on valmistettu yhtä täydellisesti kuin kaikki muukin sisätilassa. Paras esimerkki tästä on kuvassa näkyvä täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain Silverstone.
BMW M4 Cabrio, sisätila, verhoilu

Laadukas sisätilan muotoilu.

Aidon ainutlaatuisuuden huomaa myös pidempään tarkasteltaessa. Esimerkiksi Carbon Fibre -sisäkoristelistat, joissa on mustakromiset korostukset, säteilevät maksimaalista dynamiikkaa ainutlaatuisella pintaviimeistelyllään. Yhtä lailla sporttisen kuin yksilöllisenkin sisustuksen takaa laadukas BMW Merino-täysnahkainen varustus värissä Silverstone.

BMW M4 CABRIO.

Yhteydet.

BMW M4 Cabriossa tukenasi on niin katuajossa kuin kilparadoillakin suuri määrä innovatiivista tekniikkaa, joka takaa paremman mukavuuden ja turvallisuuden ja asettaa uusia mittapuita. Havaitset kaikki ajon kannalta keskeiset tiedot sekunnin murto-osissa ja nautit verkottuneesta kommunikoinnista, informaatiosta ja viihteestä huipputasolla. Ajamisen ilo ei koskaan ole ollut näin suunnan näyttävää.
BMW M4 Cabrio, BMW Head-Up -näyttö ja M-malleille tyypillinen näkymä

BMW Head-Up -näyttö ja M-malleille tyypillinen näkymä.

BMW Head-Up -täysvärinäyttö ja sen M näyttölaajuus heijastavat ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään. Katkaisinta painamalla voidaan vaihtaa M näyttölaajuuteen, jolloin myös kytketty vaihde, kierrosluku ja dynaaminen kierroslukualue sekä vaihtamishetki näytetään.
BMW M4 Cabrio, BMW M Laptimer -sovellus

BMW M Laptimer –sovellus.

BMW M Laptimer -sovelluksella voit tallentaa täsmälliset ajotiedot kilparadoilla ja analysoida niitä jälkikäteen. Tallennukset voidaan jakaa kuvina sosiaalisessa mediassa tai arvot kuten mm. kaasupolkimen asento, ohjauskulma, g-voimat ja nopein kierrosaika voidaan lähettää myös sähköpostina. Lisäksi on integroitu GoPro-liitäntä.
BMW M4 Cabrio, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa iPhone®-älypuhelimen valittujen toimintojen langattoman ja vaivattoman käytön auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta. Älypuhelimen sisältöjä ja toimintoja, kuten musiikki, iMessages/tekstiviestit, puhelin, Siri®, navigointi ja valitut kolmannen osapuolen sovellukset, käytetään auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta tai puhekäyttöjärjestelmän (Suomen kieli ei tuettu) avulla.
BMW M4 Cabrio, puhelinvarustus, jossa Wireless Charging

Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja lisä-USB-liitännät. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen.
BMW M4 Cabrio, tekniset tiedot

BMW M4 CABRION TEKNISET TIEDOT.