Useampi kuin joka kolmas valitsee BMW:n ladattavan auton.

USEAMPI KUIN JOKA KOLMAS VALITSEE BMW:N LADATTAVAN AUTON.

Useampi kuin joka kolmas valitsee BMW:n ladattavan auton.

YHÄ ENEMMÄN LADATTAVIA AUTOJA.

Näetkö tien päällä yhä enemmän ladattavia BMW-autoja? Siihen on selitys. Vuonna 2019 rekisteröitiin 1 110 BMW:n sähköautoa ja ladattavaa hybridiä, joten meillä on Suomessa premium-segmentissä* 36,9 prosentin markkinaosuus ladattavissa autoissa.

 

Sähköautojen ja ladattavien hybridien kokonaismarkkinoilla BMW:n osuus on Suomessa lähes 15 prosenttia (14,29 %).

 

Euroopan sähköinen vallankumous.

Maailman johtaviin ladattavien autojen valmistajiin kuuluva BMW on asettanut ladattaville autoille myyntitavoitteet tulevia vuosia varten. Kaikista Euroopassa myytävistä BMW-autoista
 

  • neljäsosan on oltava ladattavia malleja vuoteen 2021 mennessä
  • kolmasosan on oltava ladattavia malleja vuoteen 2025 mennessä
  • puolet on oltava ladattavia malleja vuoteen 2030 mennessä.

500 000 ladattavaa BMW-autoa maailman teillä.

Ennen viime vuodenvaihdetta saavutettiin uusi virstanpylväs, kun ojensimme BMW 330e:n avaimet jälleen yhdelle auton ostajalle, joka on valinnut menopelikseen ladattavan auton. Kyseinen auto oli 500 000:s maailmanlaajuisesti myyty BMW:n ladattava auto, ja nyt tähtäin on vieläkin korkeammalla – tavoitteenamme on kahden vuoden aikana kaksinkertaistaa myyntimäärä niin, että maailman teillä liikkuu miljoona ladattavaa BMW-autoa.

 

* Premium-segmenttiin luetaan BMW, Mercedes, Audi, Lexus, Porsche, Range Rover, Jaguar, Mini ja Tesla.

 

Kilde: Bisnode.fi

Lue lisää
eAcademy

eACADEMY.

Haluatko tietää lisää? Kerää lisää hyödyllisiä vinkkejä ja lue tuoreimmat tiedot sähköautoista ja ladattavista hybrideistä.
plug-in hybrid

PLUG-IN HYBRIDI – KUN HALUAT PÄÄSTÄ VIELÄKIN PIDEMMÄLLE.

Plug-in hybrideissä eli ladattavissa hybrideissä on kaksi eri voimanlähdettä: sähkömoottori ja polttomoottori. Plug-in hybridi sopii täydellisesti heille, jotka ajavat arkena lyhyitä matkoja, mutta haluavat kuitenkin tarvittaessa päästä pidemmälle. Akku voidaan ladata sekä ajon aikana että hyväksytyissä latauspisteissä.