bmw-elbiler

SÄHKÖAUTOT.

Kaikki, mitä sinun tulee tietää
sähköautoista Suomessa 2020.

SÄHKÖAUTOT.Kaikki, mitä sinun tulee tietää<br>sähköautoista Suomessa 2020.

SÄHKÖAUTO VS. PLUG-IN-HYBRIDI.

Mitä eroa niillä on ja mikä auto sopii sinulle parhaiten? Täältä saat vastaukset.

Olemme valmistaneet sähköautoja yli 40 vuoden ajan, joten tiedämme, mistä puhumme. Kestävä kehitys ja ympäristö ovat lähtökohtamme ja olemme luoneet tuotantoketjun, jonka ansiosta meistä on kehittynyt suurin sähköisten autojen valmistaja Euroopassa. Maailman teillä liikkuu tällä hetkellä yli 500 000 ladattavaa BMW-autoa – enemmän kuin muita vastaavia premium-autoja yhteensä.

Vihreä on ajamisen uusi väri. Ladattavien autojen erojen ymmärtäminen ja omiin tarpeisiin sopivan auton valitseminen voi olla joskus vaikeaa. Tähän on siksi koottu tarvittavat tiedot sähköisistä autoista ja yleisesittely koko sähköautomallistostamme Suomessa. Täältä löydät myös yleiskatsauksen mittavasta ympäristö- ja kestävyystyöstämme, jolla pyritään luomaan vihreämpää autokantaa.

Lue lisää
Sähköautot

SÄHKÖAUTOT - KUN HALUAT ASETTAA YMPÄRISTÖN YKKÖSEKSI.

Kaikki sähköauto saavat käyttövoimansa ainoastaan akusta. Ne ladataan helposti niin kotona kuin matkan varrella hyväksytyillä latausasemilla. Täys täyssähköauto ovat vähäpäästöisiä, sillä ne eivät tuota lainkaan päästöjä fossiilisista polttoaineista. Lisäksi ne ovat perinteisiä autoja helpommin huollettavia. Ne kiihtyvät portaattomasti ja siten uskomattoman pirteästi sekä ovat lähes äänettömiä.
plug-in hybrid

PLUG-IN HYBRIDI – KUN HALUAT PÄÄSTÄ VIELÄKIN PIDEMMÄLLE.

Plug-in hybrideissä eli ladattavissa hybrideissä on kaksi eri voimanlähdettä: sähkömoottori ja polttomoottori. Plug-in hybridi sopii täydellisesti heille, jotka ajavat arkena lyhyitä matkoja, mutta haluavat kuitenkin tarvittaessa päästä pidemmälle. Akku voidaan ladata sekä ajon aikana että hyväksytyissä latauspisteissä.

MONTA SYYTÄ VALITA SÄHKÖAUTO.

 • 01 Ympäristöystävällisin vaihtoehto.
 • 02 Tasainen vääntö ja nopea kiihtyvyys.
 • 03 Edullisempi perinteisiin autoihin verrattuna.
 • 04 Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa
 • 05 Hiljainen moottori lisää kaupunkien viihtyisyyttä.
 • 06 Valtion hankintatuki.

ETHÄN UNOHDA TILATA UUTISKIRJETTÄMME.

Istahda kuljettajan paikalle - saat tietää uutiset ensimmäisenä.

BMW i3 – 95-PROSENTTISESTI KIERRÄTETTÄVÄ.

BMW i3.

BMW i3 – 95-PROSENTTISESTI KIERRÄTETTÄVÄ.

Sinulle, joka haluat ajaa vihreästi. Joka päivä.

Kevyt. Nopea. Turvallinen. Ja lähes täysin kierrätettävä. BMW i3 on enemmän kuin auto, se on elämäntapa. Se on täydellinen sinulle, joka ajat lyhyitä matkoja, arvostat leikkisää ajettavuutta ja asetat ympäristön etusijalle. BMW i3 mahdollistaa vaikuttavan 310 kilometrin* toimintamatkan, joten se on luotettava kumppani arjen menossa.

BMW i3s – PIRTEÄMPI SPORTTIVERSIO.

BMW i3s

BMW i3s – PIRTEÄMPI SPORTTIVERSIO.

Kun haluat saapua perille ensimmäisenä.

Sporttiversio BMW i3s kiihtyy päästöttömästi nollasta sataan 6,9 sekunnissa. Auton huippunopeus on 160 km/h ja toimintamatka 310 kilometriä*. Se on varustettu Sport-ohjauksella, Sport-alustalla ja progressiivisilla muotoiluyksityiskohdilla. Kaikki tämä antaa jännittävän ajoelämyksen, jonka kokee jokaisella metrillä.

BMW iX3 – ENSIMMÄINEN TÄYSSÄHKÖINEN SAV-MALLIMME.

BMW iX3

BMW iX3 – ENSIMMÄINEN TÄYSSÄHKÖINEN SAV-MALLIMME.

Kun autossa on oltava tilaa koko perheelle.

Konsepti on muuttunut todeksi, sillä BMW iX3 on saapuu markkinoille. Ensimmäinen täyssähköinen katumaasturimme tekee vaikutuksen viidennen sukupolven BMW eDrive -tekniikallaan ja jopa 459 kilometrin toimintamatkallaan.

BMW VISION iNEXT – ITSEAJAVA TULEVAISUUDEN AUTO.

BMW Vision iNEXT

BMW VISION iNEXT – ITSEAJAVA TULEVAISUUDEN AUTO.

Jos rakastat visionääristä tekniikkaa ja muotoilua.

Täyssähköinen, itseajava ja täysin verkotettu. Tämän tulevaisuuden sähköajoneuvon sisätila on saanut inspiraationsa huonekaluista. Pöytä, joka vaikuttaa leijuvan ilmassa, jalopuupintoja, jacquard-kangasta ja valaistua kristallia. Se avaa matkustamiseen uusia, yllättäviä mahdollisuuksia.

BMW CONCEPT i4 – TOIMINTAMATKA 600 KM.

BMW CONCEPT i4

BMW CONCEPT i4 – TOIMINTAMATKA 600 KM.

Sinulle, joka haluat ajaa huomisen tekniikalla.

BMW i4 on tulevaisuuden sähköistetty Gran Coupe, jonka toimintamatka on hämmästyttävät 600 kilometriä, huippunopeus yli 200 km/h ja kiihtyvyys nollasta sataan vain 4 sekuntia. Tuotanto käynnistyy vuonna 2021.

Placeholder.

KAIKKI LATAAMISESTA.

KAIKKI LATAAMISESTA.

BMW i3

Kestävä kehitys ja ympäristö.

Osa DNA:tamme.

Kestävä kehitys ja ympäristö.

Osa DNA:tamme.

KESTÄVÄ KEHITYS + INNOVAATIOT = TODELLISUUS.

Maailman kestävin autovalmistaja – jos muilta kysytään.

Kestävä kehitys on sana, johon sisältyy monia lupauksia suurista tulevaisuuden visioista aina nyt heti toteutettaviin toimenpiteisiin. Meille BMW:llä kestävä kehitys on osa DNA:tamme, aivan samalla tavoin kuin ajamisen ilo on aina ollut. Olemme tässä oikealla tiellä, minkä osoittaa se, että Dow Jones Sustainability Index on nimennyt meidät peräti 12 kertaa maailman parhaaksi autovalmistajaksi kestävän kehityksen alalla. Olemme tästä saavutuksesta ylpeitä. Alla on joitain osa-alueita, joilla pyrimme edistämään kestävää kehitystä.

Lue lisää
diesel

Palkitulla moottorilla kohti puhtaampaa dieseliä.

Myös tehokkaiden ja maailman johtavien dieselmoottoreidemme kehitystyö on osa BMW Groupin jatkuvaa kehittymispyrkimystä. Dieselautomme ovat voittaneet monia palkintoja ja saavuttaneet ennätyksellisen alhaiset typpioksidipäästöarvot. Saksan autoliiton ADAC:n mukaan BMW:llä on lisäksi koko autoteollisuuden alhaisimmat keskipäästöt.

Lue lisää
BMW EcoPro

EcoPro optimoi vaihteiden vaihdot.

Kaikissa automaattivaihteisissa autoissamme on EcoPro, joka säätää auton ajotavan mahdollisimman vähän polttoainetta kuluttavaksi. Automaattivaihteisto esimerkiksi vaihtaa vaihteet aina optimaalisesti polttoaineen säästämiseksi. Ajotavastasi riippuen voit vähentää polttoaineen kulutusta jopa 25 prosenttia ja taata samalla maksimaalisen tehon.

Lue lisää
BMW DriveNow

DriveNow tarjoaa käyttöösi 900 ladattavaa autoa – jo pelkästään Euroopassa.

Tutkimusten mukaan yksi yhteiskäyttöauto voi korvata ajan myötä jopa kymmenen yksityisautoa. Siksi olemme kehittäneet DriveNow-ratkaisun, jonka avulla voit ajaa uusilla BWM- ja MINI-autoilla maksamalla vain ajominuuteista. DriveNow toimii 11 eurooppalaisessa suurkaupungissa, ja sillä on maailmanlaajuisesti yli 850 000 käyttäjää. Jo pelkästään Euroopassa DriveNow tarjoaa käyttöön yli 6 000 autoa, joista 900 on ladattavia. Suurin DriveNow-sähköautokanta on Kööpenhaminassa, jossa on käytettävissä 400 BMW i3 -sähköautoa.

Lue lisää
IONITY – yhteistyöllä 400 uutta latausasemaa.

IONITY – yhteistyöllä 400 uutta latausasemaa.

Rakennamme yhteistyössä muiden suurten autovalmistajien kanssa Euroopassa 400 uutta latausasemaa vuoteen 2020 mennessä.

Lue lisää
Langaton lataus.

Aja yläpuolelle. Lataa. Valmis.

BMW tarjoaa maailman ensimmäisenä autovalmistajana plug-in-hybridien langattoman latauksen. BMW Wireless Charging -latauksessa ajat autosi latauslevyn päälle, jolloin lataus alkaa heti. Ilman latausjohtoja.

Lue lisää

BMW-UUTISKIRJE.

Tilaa BMW-uutiskirje ja saat tuoreimmat BMW-uutiset automalleistamme, tuotteistamme ja tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää
 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.