BMW Vision M NEXT - Tulevaisuuden ladattava M-auto

TULEVAISUUDEN LADATTAVA M-AUTO KIIHTYY NOLLASTA SATAAN KOLMESSA SEKUNNISSA.

Tulevaisuuden ladattava M-auto kiihtyy nollasta sataan kolmessa sekunnissa.

600-HEVOSVOIMAINEN BMW VISION M NEXT.

Kuka on sanonut, että ajamisen ilo ei voisi olla sähköistä? BMW:n visio M-brändin tulevaisuudesta on BMW Vision M Next. Se on ladattava, 600-hevosvoimainen hybridi, joka kiihtyy nollasta sataan kolmessa sekunnissa. Sen toimintamatka on pelkällä sähköllä ajettaessa jopa 100 kilometriä.


Kansainvälisillä IAA Cars 2019 -messuilla BMW esitteli visionsa tulevaisuuden ladattavasta M-autosta. BMW Vision M Next on prototyyppi, joka näyttää, miten uusin tekniikka voi yhdistää sähköistämisen ja ajamisen ilon mahdollisimman hyvin.


BOOST+ ja maailmanluokan äänimaailma.
BOOST+ mukauttaa asetukset kuljettajan mukaan täydellisen ajoelämyksen luomiseksi. Lisäksi autossa on sähkömoottori sekä etu- että taka-akselilla, joten sillä voi ajaa täysin sähköisesti niin taka- kuin nelivetoisena.


Tiesitkö, että:
• auton muotoilu on kaikkien BMW-suunnittelijoiden välisen kilpailun tulos. Yrityksen kaikki suunnittelijat saivat antaa ehdolle luonnoksia ja visualisointeja, joista valittiin voittaja varsinaista tuotantoa varten.
• BMW Vision M Nextin äänet on luonut maailmankuulu elokuvamusiikkisäveltäjä Hans Zimmer.

Lue lisää
Kaikki BMW Vision M NEXTistä

SUKELLA AUTOON.

Muotoilu, tekniikka ja elektroniikka. Tutustu BMW Vision M NEXT -autoon.
eAcademy

eACADEMY.

Haluatko tietää lisää? Kerää lisää hyödyllisiä vinkkejä ja lue tuoreimmat tiedot sähköautoista ja ladattavista hybrideistä.