bmw-elbiler

SÄHKÖAUTOJA BMW:LTÄ.

Sähköistä ajamisen iloa toden teolla.

SÄHKÖAUTOJA BMW:LTÄ. Sähköistä ajamisen iloa toden teolla.

JÄNNITYSTÄ. ENERGIAA. VOIMAA.

Tutustu sähköautoihin, jotka tekevät elämästä helpompaa ja herättävät huomiota tien päällä.

Olemme vuosikymmenten ajan kehittäneet, hioneet ja luoneet ajamisen ilosta oman juttumme. Emme koskaan tingi ajokokemuksesta. Me sähköistämme sen. Täysin sähköinen liikkumistapa voi avata ovia uusille mahdollisuuksille – asuinpaikastasi riippumatta.

Lue lisää malleistamme BMW iX, BMW i4, BMW iX3, BMW iX1 ja BWW i7, rakenna auto konfiguraattorilla ja tee sähköautounelmastasi totta.
BMW iX and BMW iX3.
BMW i4
BMW i4, BMW iX and BMW iX3.
BMW iX3
BMW iX and BMW iX3.
BMW i4
BMW i4, BMW iX and BMW iX3.
BMW iX3

TUTUSTU KAIKKIIN SÄHKÖAUTOIHIMME.

BMW iX

THE iX

AUTO, JOKA SINUN ON KOETTAVA

BMW iX on tulevaisuuden ikoni, joka antaa jopa 633 km:n toimintasäteellään elämälle tien päällä aivan uudenlaista sisältöä.

Lue lisää
BMW iX1

THE iX1

ENSIMMÄINEN TÄYSIN SÄHKÖINEN BMW SUV X1-SARJASSA.

Toivottu ja kaivattu SUV sinulle, joka haluat yhdistää tulevaisuuden polttoaineen ja nykyhetken tilantarpeen, mukavuuden ja ajamisen ilon. Auton toimintasäde on jopa 439 km.

Lue lisää
BMW iX3

THE iX3.

TÄYDELLINEN SUV PERHEELLE.

 

Urheilullinen ja käytännöllinen voimanpesä, jonka toimintasäde on jopa 461 km ja jossa on 286 hv. Tämä auto tekee matkasta jalkapallotreeneihin, ostoksille tai luontoa ihailemaan enemmän kuin pelkän siirtymisen paikasta toiseen.

Lue lisää
BMW i4

THE i4

VERRATON VOIMANPESÄ, JOSSA ON ASENNETTA.

Kevyt rakenne, virtaviivainen design ja jopa 590 km:n toimintasäde. Tämä on todellinen katseenvangitsija. Päivitä auto 544 hevosvoiman M-malliin ja anna vauhdin puhua puolestaan.

Lue lisää
BMW i5

THE i5

SÄHKÖISEN AJAMISEN ILOA.

Tervehdi historian ensimmäistä täyssähköistä BMW 5-sarjan Sedania. Vaikuttavalla suorituskyvyllä, edistyneellä tekniikalla ja maagisella ajomukavuudella pitkilläkin matkoilla tämä on sähköauto sinulle, joka et tyydy tavanomaiseen.

Lue lisää
BMW i7

THE i7

SIIRRY UUDELLE TASOLLE.

Koe luksuslounge pyörillä. Auto sinulle, joka viihdyt parhaiten takaistuimella. Täällä voit nauttia hämmentävän suuresta 31 tuuman näytöstä sekä tähdenlennosta panoraamalasikaton läpi. Sähköinen toimintasäde jopa 600 km.

Lue lisää

MILLAINEN SÄHKÖAUTO SOPII MINULLE?

Pääset lähemmäksi vastausta näiden viiden kysymyksen avulla.

Täydellisen sähköauton löytäminen ei suju ihan käden käänteessä. Tämän oppaan avulla voit huomioida tiettyjä näkökohtia ja löytää tarpeisiisi parhaiten sopivan sähköauton.

Lue lisää

1. AJATKO USEIN LYHYTTÄ VAI PITKÄÄ MATKAA?

Vit BMW iX1 som kör på en landsväg.

Sähköautojen toimintamatkoissa voi olla tuntuvia eroja. Pohdi siksi omaa elämääsi ja sitä, millainen rooli autolla on siinä. Käytätkö autoa ensisijaisesti arjen askareisiin, kuten töihin, kauppaan tai harrastuksiin kulkemiseen? Vai kuljetko autolla pitempiä, muutaman tunnin mittaisia matkoja liki päivittäin, etkä halua murehtia latauksesta tien päällä?

2. ONKO SINUN MAHDOLLISTA LADATA KOTONA VAI AINOASTAAN MUUALLA?

 Laddning av en BMW i7 på publik laddstation.

Latausmahdollisuuden ei välttämättä tarvitse vaikuttaa siihen, millaisen sähköauton valitset. Se vaikuttaa kuitenkin ratkaisevasti sähköauton omistamisen vaivattomuuteen. Jos kotonasi on latausasema, voit ladata milloin vain, halutessasi vaikka joka yö. Jos käytät ainoastaan julkisia latauspisteitä, on lataamista suunniteltava suuremmassa määrin. Siksi kannattaakin pohtia myös sitä, kuinka paljon aikaa olet valmis varaamaan latauksen suunnitteluun.

3. KUINKA MONTA HENKILÖÄ AUTOSSASI MATKUSTAA JA KUINKA PALJON MATKATAVAROITA ON MAHDUTTAVA MUKAAN?

Laddning av BMW i4 hemma på uppfart.

Eri mallit sopivat eri elämäntilanteisiin. BMW iX3 on houkutteleva vaihtoehto, kun etsit perinteistä perheautoa, jossa on tilaa vähintään neljälle henkilölle ja matkatavaroille. Jos lastenistuimien sijaan etsit miellyttävää ajotuntumaa, BMW i4 on mainio valinta. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon se, kuinka monta henkilöä autossa yleensä matkustaa ja kuinka paljon matkatavararoita on tarkoitus kuljettaa mukana. Tavoitteenahan on löytää auto, joka helpottaa liikkumista.

4. TARVITSETKO NELIVEDOLLA VARUSTETUN SÄHKÖAUTON?

BMW iX3 med fyrhjulsdrift parkerad på landsväg.

Nelivetoa on vaikea päihittää, kun tieolosuhteet ovat normaalia haastavammat. Tämän huomaa erityisesti talvella, mutta jopa raju rankkasade voi muuttaa keliolosuhteita. Neliveto on hyvä valinta, vaikka et asuisi tai ajaisi vuorenrinteillä. Nelivedon ansiosta pääset vaivatta perille kaikissa tilanteissa. Auton paino on kuitenkin hieman raskaampi, ja joidenkin mielestä ajotuntuma ei ehkä ole niin urheilullinen.

Hyvä vinkki on vertailla niiden autojen teknisiä tietoja, joista olet kiinnostunut. Alla olevasta linkistä löydät BMW iX3:n tekniset tiedot. Kun napsautat Vertaa malleja -painiketta, voit vertailla jopa kolmea mallia yhtä aikaa:

5. TARVITSETKO VETOKOUKULLA VARUSTETUN SÄHKÖAUTON?

BMW iX körandes på landsväg.

Muutto, remontti, veneennosto ja -lasku tai asuntovaunureissu. Vetokoukku on kätevä varuste moniin eri tilanteisiin. Mutta kaikki eivät välttämättä tarvitse sitä. Siksi kannattaa pohtia, miten usein tarvitset vetokoukkua ja millaisia kuormia joudut vetämään. Tehtaalla asennetulla vetokoukulla voi yleensä vetää painavampia kuormia, joten se on hyvä vaihtoehto, jos joudut käyttämään vetokoukkua usein.

 

BMW iX:ssä on tehtaalla asennettu vetokoukku, jonka suurin sallittu perävaunupaino on 2 500 kg (12 % kaltevuus, jarrullinen perävaunu).

LÄHDE KOEAJOLLE.

Koeaja kiinnostavat BMW-mallit lähimmällä valtuutetulla BMW-jälleenmyyjälläsi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saa sähköistymiseen liittyviä vinkkejä, uutisia ja artikkeleita. Näin saat myös ensimmäisten joukossa uusimmat tiedot sähköautoistamme. 

Lue lisää

YKSITYISLEASING VAI OMA SÄHKÖAUTO?

Valitsitpa minkä rahoitusratkaisun tahansa, autamme sinua kaikissa vaiheissa.

Kvinna som laddar sin BMW iX1 på uppfarten hemma.

OSTAMINEN BMW-AUTOLAINALLA.

BMW-autolainalla voit nauttia ajamisen ilosta joustavin ehdoin. Autolainamme on annuiteettilaina, joten maksat saman kuukausimaksun koko takaisinmaksuajan.

BMW-autolaina
Laddning hemma på uppfarten av en BMW iX.

BMW-YKSITYISLEASING.

Yksityisleasing on sinulle, joka haluat omistaa auton joustavasti ilman käteismaksua. Saat ilmaiset huollot 36 kuukaudeksi. Täältä voit lukea lisää siitä, miten yksityisleasing toimii ja millaisia tarjouksia on saatavilla juuri nyt:

BMW-yksityisleasing

USEIN KYSYTTYÄ SÄHKÖAUTOISTA.

  • Paljonko sähköautolla ajaminen maksaa?
  • Millainen on sähköauton toimintamatka?
  • Miten kauan sähköauton lataaminen kestää?
  • Mitä eroa on sähköautolla ja lataushybridillä?
Kiinnostaako Plug-in hybridit?

Kiinnostaako Plug-in hybridit?

Haluan tutustua toimintamatkaan

Lisätietoja lataamisesta

BMW:n sähköinen liikkuvuus BMW:n lataaminen

Haluan tutustua lataamiseen.

BMW eAcademy

BMW eAcademy.

plug-in hybrid

KIINNOSTAAKO PLUG-IN HYBRIDIT?

Kaikki lievistä kevythybridit.

KAIKKI KEVYTHYBRIDEISTÄ.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.