Mies seisoo Estoril Blue -metallivärisen BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 -auton vieressä, kadulla pysäköitynä oleva auto lintuperspektiivistä
PolttoainetyyppiBensiiniDiesel

THE 2

BMW 2-SARJAN GRAN TOURER: KAIKKI KOHOKOHDAT

PolttoainetyyppiBensiiniDiesel
THE 2BMW 2-SARJAN GRAN TOURER: KAIKKI KOHOKOHDAT

Ota kaikki irti kaupungista: BMW 2-sarjan Gran Tourerilla. Se tarjoaa paljon ja ottaa vielä enemmän mukaan. Mistä on etua juuri suuressa kaupungissa. Kiireiset tilanteet se ottaa vastaan leikiten ja hermostumatta – se on nuori, itsevarma ja tukevasti kiinni elämässä. Ja samalla se on joka suhteessa urheilullinen, mistä kiitos kuuluu kolmi- tai nelisylinterisille BMW TwinPower Turbo -moottoreille. Jotta ajamisen ilo ulottuu kaupungin rajoille ja niiden tuolle puolen.

Lue lisää

BMW 2-SARJAN GRAN TOURERIN KOHOKOHDAT.

Tutustu muotoiluun, ajodynamiikkaan ja kuljettajan avustinjärjestelmiin.

Ulkopuoli, BMW 2-SARJAN Gran Tourer 220d xDrive F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, kolmen neljäsosan näkymä perästä auton ollessa liikkeellä kaupungin keskustassa

BMW 2-SARJAN GRAN TOURERIN ULKOPUOLI.

Todellinen kosmopoliitti.

BMW 2-sarjan Gran Tourer – dynaaminen ja itsetietoinen, monipuolinen ja moderni. Se tekee kaduista bulevardeja, joilla se kulkee urheilullisen levollisesti. Tämä on auto, jonka rennon ylivertaisuuden huomaa jo ensi vilkaisulla.

Nainen istuu BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 -autossa, sisätila

BMW 2-SARJAN GRAN TOURERIN SISÄTILA.

Ensimmäisen luokan matkantekoa.

Onko edessä kiertoajelu seitsemän hengen voimin? Vai odottaako sen seitsemän kapsäkkiä kuormaamistaan, että viimein päästään lomalle? Miten vain, BMW 2-sarjan Gran Tourer on valmiina jokaiseen seikkailuun.  

Ajodynamiikka, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 2018 metalliväri Estoril Blue, kolmen neljäsosan näkymä kaupungin keskustassa liikkeellä olevan auton keulasta

BMW 2-SARJAN GRAN TOURERIN AJODYNAMIIKKA.

Ajaa sulavasti virrassa.

Halki kaupungin, maantietä maalle tai moottoritietä pitkin – BMW 2-sarjan Gran Tourerissa jokaisesta ajomatkasta tulee mielireitti. Se johtuu toisaalta auton kierrosherkistä ja huipputehokkaista bensiini- ja dieselmoottoreista. Toisaalta pitkä akseliväli ja lyhyet koriylitykset mahdollistavat optimaalisen ohjattavuuden. Kun tähän vielä lisätään ajodynamiikkakatkaisin, adaptiivinen alusta ja lukuisat aerodynamiikkatoimenpiteet, syntyy niin täsmällinen kuin räväkkäkin ajokäyttäytyminen, joten matka itsessään on päämäärä.

BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, pysäköintitalossa liikkeellä oleva auto lintuperspektiivistä

BMW 2-SARJAN GRAN TOURERIN ÄLYKKÄÄT TEKNOLOGIAT.

Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Matkalla halki kaupungin – ja koko maailma mukana. Veipä tie minne hyvänsä tai mitä ikinä aiotkaan, BMW ConnectedDrive on rinnallasi ja avustaa sinua digitaalisilla palveluilla ja BMW Personal CoPilotin kuljettajan avustinjärjestelmillä. Jotta mukana on kaikki, mikä on sinulle tärkeää, ja jotta pääset aina perille varmasti, turvallisesti ja rentoutuneena.

Das ist Freude am Fahren in einer komplett neuen Form!
Tohtori Ian Robertson, BMW Groupin Britannian-brändilähettiläs ja BMW AG:n entinen hallituksen jäsen.

BMW 2-SARJAN GRAN TOURERIN MUOTOILU.

Suurkaupungin puheenaihe.

Todellinen katseenvangitsija, joka huokuu urheilullista levollisuutta. Siitä huolehtivat vahvaluonteinen keula, jossa on kookas kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö ja leveät ilmanottoaukot, sekä pitkä akseliväli ja korin lyhyet ylitykset. Korkeampi kattolinja ja suuret ovet antavat luvan odottaa erinomaista tilavuutta ja mukavuutta. Lukuisilla kätevillä säilytysmahdollisuuksillaan ja muuntuvalla toisella istuinrivillään BMW 2-sarjan Gran Tourer tarjoaa täyden joustavuuden edestä taakse, ja tavaratila on suurimmillaan 1 905 litraa. Erityisen kätevää perheille: lisävarusteisen kolmannen istuinrivin ansiosta istumapaikkoja on tarvittaessa seitsemän. BMW 2-sarjan Gran Tourer – enemmän tilaa elämään. BMW 2-sarjan Gran Tourer – enemmän tilaa elämään.
Kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lähikuva keulasta
Peräosa, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lähikuva perästä
Kevytmetallivanteet, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lähikuva
Sivuosa, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lähikuva
Panoraamalasikatto, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lintuperspektiivi
Urheiluistuimet, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 2018, sisätila
Takapenkki, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 2018, sisätila
Kaksiosainen jäähdyttimensäleikkö, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lähikuva keulasta
Peräosa, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lähikuva perästä
Kevytmetallivanteet, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lähikuva
Sivuosa, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lähikuva
Panoraamalasikatto, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 Facelift 2018 metalliväri Estoril Blue, lintuperspektiivi
Urheiluistuimet, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 2018, sisätila
Takapenkki, BMW 2-SARJAN Gran Tourer F46 2018, sisätila

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

BMW 220d xDrive Gran Tourer:
Polttonesteen kulutus l/100 km (EU-yhdistetty): 4,9–4,8
CO2-päästöt g/km (EU-yhdistetty): 128–126

Polttoaineenkulutusta, CO2-päästöjä ja virrankulutusta koskevat tiedot määritetään asetuksessa (EU) 715/2007, sellaisena kuin se on viimeksi muutettuna, määrätyn mittausmenetelmän mukaisesti. Tiedot perustuvat perusvarusteltuun autoon Saksassa, vaihteluväleissä on otettu huomioon erot valitussa vanne- ja rengaskoossa sekä valitun mallin valinnaiset lisävarusteet.

Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttoaineenkulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO2-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta www.trafi.fi (kieleke Tieliikenne ja siellä kohta Autovertaamo).

Kulutusarvot on määritetty jo uuden WLTP-testiajosyklin perusteella ja muunnettu vertailtavuuden vuoksi NEDC-testimenetelmän arvoihin. Näissä ajoneuvoissa verojen ja muiden ajoneuvokohtaisten tietojen, joissa otetaan huomioon (myös) CO2-päästöt, määrittämiseen voidaan soveltaa muita kuin tässä annettuja arvoja.

Lue lisää