BMW:s lojalitetsprogram. Kör laddhybrid och belönas.

BMW POINTS.

BMW POINTS.

SÄHKÖISTÄ AJAMISEN ILOA.

Ympäristöystävällistä ajamista, jota tuetaan fiksulla tavalla ja jossa on mahdollisuus kerätä pisteitä – tämä uusi BMW-konsepti tekee sähköllä ajamisesta entistäkin mukavampaa. Tässä kerromme, miten BMW Points toimii ja miten se voi auttaa sinua saamaan kaiken irti lataushybridistäsi.

 

Jotta ympäristöystävällinen ajaminen olisi vielä entistä helpompaa ja kätevämpää, BMW tarjoaa nyt plug-in hybrideille uuden digitaalisen palvelun: BMW Pointsin. BMW Points -bonusohjelma palkitsee kuljettajan jokaisesta sähköllä ajetusta kilometristä.

Lue lisää
hej

BMW POINTS: KERÄÄ PISTEITÄ SÄHKÖLLÄ AJAMALLA.

BMW:n plug-in hybridien kuljettajat keräävät BMW Points -pisteitä jokaisesta sähköllä ajamastaan matkasta. Jokaisesta sähköajotilassa ajetusta kilometristä saa yhden pisteen. Asiakkaat voivat muuntaa ansaitsemansa pisteet kupongeiksi, joita voi käyttää julkisissa BMW Charging -latauspisteissä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat kerätä pisteet auton akun seuraavaa latausta varten ja saada sen ilmaiseksi sitä erikseen pyytämättä.

 

”Tämä ohjelma osoittaa BMW:n roolin innovaattorina”, sanoo Simon Mareski, joka työskentelee Digital E-Mobility Services -tuoteomistajana ja vastaa BMW Pointsista. BMW Points on ensimmäinen plug-in hybridien kuljettajille suunnattu sähköllä ajamisesta palkitseva ohjelma. 

Lue lisää

Asiakkaat voivat lunastaa BMW Points -pisteensä BMW Charging -kupongeiksi ja saada näin houkuttelevia palkintoja. Esimerkiksi 1 250 pisteellä asiakas saa 10 euron arvoisen BMW Charging -kupongin. ”Näemme, että motivoituneet asiakkaat voivat saavuttaa tämän tason yhden kuukauden sisällä”, Simon Mareski sanoo. Ja mikä mukavinta, sinun ei itse tarvitse huolehtia BMW Points -pisteistä. Sinun täytyy vain ladata My BMW -sovellus, lisätä sovellukseen yhteensopiva ajoneuvo ja rekisteröityä asetuksissa BMW Points -ohjelmaan. ”Voit kerätä pisteitä jopa useilla eri ajoneuvoilla”, Simon Mareski kertoo. ”Sinun tarvitsee vain olla kirjautuneena ajoneuvoon ja hyväksyä BMW Pointsin tietosuojailmoitus autossa.” Sen jälkeen sovellus kerää pisteet automaattisesti. Asiakkaat voivat katsoa keräämänsä pistemäärän jokaisen ajomatkan jälkeen helposti My BMW -sovelluksen Activities-kohdasta.

Lue lisää

Havainnollistaakseen, miten helppoa BMW Pointsin käyttö on, Katharina Mesin avaa My BMW -sovelluksen puhelimessaan: Napsauta rewards-välilehteä ja katso, mihin kuponkeihin olet kerännyt riittävästi pisteitä. Vain kahdella napsautuksella lunastat BMW Points -pisteesi kupongeiksi ja siirrät nämä BMW Charging -tilillesi. Katharina kertoo myös, että pisteistä on hauska puhua ja niitä on mukava vertailla muiden ihmisten kanssa. Monet hänen ystävänsä ovat ylpeinä raportoineet, että he ovat onnistuneet lataamaan autonsa akun jo kaksi kertaa täysin ilmaiseksi BMW Pointsin ansiosta.

 

BMW Pointsiin on otettu tietoisesti leikkisää ja kilpailullista henkeä. ”Itse asian on oltava toiminnallinen mutta myös hauskaa”, Simon Mareski toteaa. BMW edustaa ennen kaikkea ajamisen iloa – ja BMW Points on yksi tapa osoittaa, että tämä pätee myös BMW:n sähköisiin malleihin.  

Lue lisää
BMW Points

BMW POINTS LYHYESTI:

  • 01 Jokaisesta sähköllä ajetusta kilometristä palkitaan pisteellä.
  • 02 Asiakkaat voivat lunastaa BMW Points -pisteet BMW Charging -kupongeiksi.
  • 03 2500 pisteellä asiakas saa 10 euron arvoisen BMW Charging -kupongin.
  • 04 Jokaisesta yli 15 minuutin kestoisesta latausjaksosta saa 20 BMW Points -pistettä.
  • 05 BMW Points -pisteiden lunastaminen Charging-kupongeiksi edellyttää BMW Charging -tiliä.
plug-in hybrid

PLUG-IN HYBRIDI – KUN HALUAT PÄÄSTÄ VIELÄKIN PIDEMMÄLLE.

Plug-in hybrideissä eli ladattavissa hybrideissä on kaksi eri voimanlähdettä: sähkömoottori ja polttomoottori. Plug-in hybridi sopii täydellisesti heille, jotka ajavat arkena lyhyitä matkoja, mutta haluavat kuitenkin tarvittaessa päästä pidemmälle. Akku voidaan ladata sekä ajon aikana että hyväksytyissä latauspisteissä.
My BMW App.

RUUTUAJAN SIJASTA OMAA AIKAA: My BMW.

Haluatko kuulla, miten BMW-auton omistaja käyttää My BMW -sovellusta? Tutustu Marciin ja digitaalisen tekniikan hyödyntämiseen täysimääräisesti.