BMW Charging

BMW CHARGING.

AVAA KÄYTTÖÖSI ERÄS MAAILMAN SUURIMMISTA VERKOSTOISTA,

JOSSA ON YLI 305 000 LATAUSPISTETTÄ.

BMW Charging.AVAA KÄYTTÖÖSI ERÄS MAAILMAN SUURIMMISTA VERKOSTOISTA,<p>JOSSA ON YLI 305 000 LATAUSPISTETTÄ.

Saumaton latauskokemus BMW-autollesi.


Julkisen BMW Charging-latauspalvelun avulla pääset helposti yhteen maailman suurimmista julkisista latausverkostoista. Lataa BMW millä tahansa maailman yli 210 000 latauspisteestä yhdellä kortilla tai sovelluksella.

BMW Charging card

Miten saan BMW Charging Card -kortin?

 

Uusi asiakas

Jos olet uusi asiakas, saat BMW Charging Card -kortin jälleenmyyjältäsi, kun allekirjoitat sopimuksen uudesta autostasi.

 

Vanha asiakas

Jos sinulla on jo sähkökäyttöinen BMW, voit helposti tilata BMW Charging Card -kortin samalla kun rekisteröidyt palveluun osoitteessa bmw-charging.com. Kortti toimitetaan sinulle kolmen päivän kuluessa.

Voit saada BMW Charging Card -kortin myös lähimmältä BMW-jälleenmyyjältä.

Lue lisää

MILLAISIA KULUJA BMW CHARGING -PALVELUSTA SYNTYY?

Valittavana on kaksi erityyppistä tilausta: Aktiivinen ja joustava. Active on sidottu kuukausimaksuun ja tarjoaa alhaisemmat kiinteät hinnat / min kuin Flex. Flex ei ole sidottu kuukausimaksuun, joten sen hinta on korkeampi kuin min, joka vaihtelee latausoperaattorin mukaan. Kahden tilauksen lisäksi tarjotaan myös IONITY Plus -paketti, joka Active-tapaan on liitetty kuukausimaksuun ja jolla on siksi alhainen min-latauskustannus.

Lue lisää
Kotimaiset tariffi
Flex
Active
Valinnaiset paketit
IONITY Plus
BMW iX3 - BMW Charging

Etu BMW iX3, iX, ja i4 - auton ostajalle

Active ja IONITY Plus veloituksetta 12 kuukauden ajaksi

Uudet BMW iX3:n, iX:n ja i4:n ostajat saavat sekä Active Tariffin että IONITY Plus -paketin ilmaiseksi ensimmäisten 12 kuukauden aikana.

 

Lataa autosi houkuttelevilla Active-hinnoilla sekä lisäksi alennetuilla hinnoilla kaikilla IONITY-latausasemilla. Saat näin tuplaedun.

Lue lisää
IONITY

IONITY Plus

 • 01 Perusmaksu: 13 EUR/kuukausi
 • 02 Laataminen: 0,30 EUR/min
 • 03 IONITY: Under löptiden på 12 månader får du rabatterade priser vid alla IONITY-laddstationer.
 • 04Kausi vähintään: 12 kuukautta

Miten rekisteröidyn BMW Charging -palveluun?


1. Aloitetaan.
 
 • Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään omalla BMW-tunnuksellasi tai -tililläsi osoitteessa bmw-charging.com Jos olet jo luonut tilin päästäksesi Connected Drive -palveluihin, samat sisäänkirjautumistiedot/salasana on käytössä myös BMW Charging -palvelussa.
 • Eikö sinulla ole BMW-tunnusta tai -tiliä? Ei hätää, rekisteröidy ja ota uusi tili käyttöösi ennen kuin siirryt vaiheeseen 2.

 

2. Rekisteröinti ja käyttöönotto.
 

 • Rekisteröidy BMW Charging -palveluun osoitteessa bmw-charging.com ja täytä VIN-numero, yhteystiedot ja maksutiedot. BMW Charging -korttisi voidaan toimittaa sinulle kolmen päivän kuluessa.
 • Ota kortti käyttöön verkkosivustolla, käytä kortin takapuolella olevaa yksilöllistä numeroa (RFID-numero). Kortti on valmis käytettäväksi 24 tunnin kuluessa käyttöönoton jälkeen.
Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset.

 • Millaisia kuluja BMW Charging -palvelusta syntyy?
 • Keneen voin olla yhteydessä, jos tarvitsen apua?
 • Miten löydän latauspisteet?

ETSI NYT LÄHIN JULKINEN LATAUSASEMA BMW-SÄHKÖAUTOLLESI JA -PLUG-IN HYBRIDILLESI.