BMW Vision Neue Klasse konseptiauto 2023 ajaa maantiellä

UUSI

BMW VISION NEUE KLASSE.

LIIKKUVUUDEN UUSI AIKAKAUSI.

TUTUSTU BMW VISION NEUE KLASSEEN VIDEOLLA.

0:00
0:00 /  0:00

BMW NEUE KLASSEN KOHOKOHDAT.

BMW Vision Neue Klasse konseptiauto 2023 sisätila BMW Panoramic Vision näyttö BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

LAAJENTAA NÄKYMIÄSI.

BMW Panoramic Vision, 3D Head-Up-näyttö, keskusnäyttö ja monitoimiohjauspyörä ovat osa seuraavan sukupolven BMW iDrivea. Se heijastaa tietoja koko tuulilasin leveydelle. Niihin kuuluvat virtuaaliset ajotiedot, infotainment ja navigointitiedot.

BMW Vision Neue Klasse konseptiauto 2023 ulkopuoli 4/5-sivukuva, pysäköitynä seinän edessä, kuvassa nainen

MUOTOILU

ISON HARPPAUKSEN OTTANUT MUOTOILU.

BMW Vision Neue Klasse – urheilullinen Sedan. Selkeä, elegantti ja ajaton muotoilultaan. Suuret pinnat, näyttävät linjat, pelkistetty olennaiseen. Enemmän tilaa tunnuspiirteille. Kuten jäähdyttimen säleikön ja ajovalot käsittävälle digitaaliselle vuorovaikutuspinnalle ja suurten ikkunapintojen kautta sisätiloihin tulvivalle valolle.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW I Vision Circular, Range, perhenäkymä, ulkopuoli, pysäköitynä

SÄHKÖINEN. DIGITAALINEN.

BMW Vision Neue Klasse ei ole ainoastaan aikaansa edellä. Se on hyppy uuteen aikakauteen. Ja yhdistää uusimmat innovaatiot unohtumattomaksi kokemukseksi.

BMW Vision Neue Klasse konseptiauto 2023 ulkopuoli sivukuva, pysäköitynä seinän edessä, kuvassa 3 henkilöä

BMW NEUE KLASSE – PYSY AJAN TASALLA.

Vision-konsepti on vasta alkua: koe BMW Neue Klassen kanssa loikka uuteen aikakauteen – tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla.

VISIOITA, JOTKA OVAT JO TODELLISUUTTA.

BMW Vision Neue Klasse BMW i4

Uusi BMW i4.

BMW i4 osoittaa ensimmäisenä täyssähköisenä Gran Coupéna vaikuttavasti, miten dynaamiselta ja tulevaisuutta liikkuvuus näyttää jo nyt. Urheilullinen muotoilu ja 250 kW:n (390 hv) ajodynamiikka. Mukava arjessa ja pitkillä matkoilla, koska toimintasäde on jopa 590 km.

BMW Vision Neue Klasse BMW i5

Uusi BMW i5.

Uusi urheilullinen BMW 5-sarjan Sedan täyssähköisenä. BMW i5 yhdistää täyssähköisen voimansiirron 250 kW:n (340 hv) suorituskykyyn. Autossa ihastuttaa myös sen dynaaminen muotoilu, ja kuljettajaa tukevat sen älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät. Kun toimintasäde on 582 km, pitkätkään matkat eivät ole ongelma.