BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, kolmen neljäsosan näkymä liikkeellä olevan auton keulasta
PolttoainetyyppiBensiini

THE M4

BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, kolmen neljäsosan näkymä liikkeellä olevan auton keulasta

UUDET BMW M4 COUPÉ.

PolttoainetyyppiBensiini
THE M4UUDET BMW M4 COUPÉ.

BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupé ja BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 Coupé ovat jännittävä yhdistelmä estetiikkaa, luonnetta ja M-autoille tyypillistä sporttisuutta.

 

 • Niiden huipentumana on BMW M4 CSL, jolla on vaikuttavat 551 hevosvoimaa ja 650 Nm:n vääntömomentti. Jopa 100 kiloa kevyempi paino BMW M4 Competition Coupéen verrattuna, 6-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori ja ajoneuvokohtaisesti sovitetut Ultra Track -renkaat takaavat yhdessä sen, että tinkimättömän moottoriurheilu-DNA:n kokee BMW M4 CSL:ssä myös arkiajossa.
 
 • BMW M4 Competition Coupé tekee puolestaan vaikutuksen 510 hevosvoimallaan ja 650 Nm:n vääntömomentillaan. Se on varustettu High-Performance M TwinPower Turbo -moottorilla, 8-vaihteisella M Steptronic Sport -vaihteistolla, jossa on Drivelogic, valinnaisesti M xDrive -nelivedolla, aktiivisella M-tasauspyörästöllä ja lukuisilla moottoriurheilusta johdetuilla teknologioilla. Tämä takaa maksimaalisen ajodynamiikan – niin arjessa kuin kilparadoillakin.
 • Mallivalikoiman täydentävät BMW M440i xDrive: nämä suorituskykyiset urheilucoupét vakuuttavat houkuttelevan muotoilun lisäksi myös erityisen tasapainoisella yhdistelmällä urheilullisuutta, tehokkuutta ja mukavaa arkikäytettävyyttä.
Lue lisää

VERTAILUSSA BMW M4 COUPÉ -AUTOT.

Tärkeimpien suorituskykytietojen yleisesittely: Muotoilu, moottori, alusta ja moottorin teho.

BMW M4 CSL.

Upeaa ajodynamiikkaa ja ainutlaatuisuutta.
 • 6-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori
 • 405 kW (551 hv), 650 Nm, 0–100 km/h 3,7 sekunnissa
 • huippunopeus 307 km/h
 • M Drive Professional, jossa M Traction Control
BMW M4 CSL G82, kolmen neljäsosan näkymä keulasta

BMW M4 Competition Coupé.

Maksimaalista ajodynamiikkaa takavedolla tai M xDrive -nelivedolla.
 • 6-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jonka teho on 480 hv
 • Nopea 8-vaihteinen M Steptronic Sport -vaihteisto, jossa Drivelogic
 • Takaveto tai M xDrive -nelivetojärjestelmä
 • 375 kW (510 hv), 650 Nm, 0–100 km/h jopa 3,5 sekunnissa
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo keltainen kolmen neljäsosan näkymä edestä

BMW M440i xDrive Coupé.

Täydellinen yhdistelmä urheilullisuutta, mukavuutta ja arkikäytettävyyttä.
 • 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jonka teho on 374 hv
 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hv), 500 Nm, 0–100 km/h 4,5 sekunnissa
BMW M440i xDrive Coupé metalliväri Arctic Race Blue G22 2020, kolmen neljäsosan näkymä keulasta
 • BMW M4 CSL.
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 CSL – TUOTTEEN KOHOKOHDAT.

BMW M4 CSL:n ajodynamiikka- ja muotoiluvarusteet.

Uudessa BMW M4 CSL:ssä kaikki on suunniteltu siten, että auton tinkimättömän moottoriurheilu-DNA:n voi kokea myös arkiajossa.

 • Tähän mennessä kaikkien aikojen suorituskykyisin tieliikennekäyttöön hyväksytty BMW M4 -auto
 • Jopa 100 kg kevyempi paino kuin BMW M4 Competition Coupéssa
 • 405 kW:n (551 hv) 6-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori
 • Ajoneuvokohtaisesti sovitetut Ultra Track -renkaat
 • Ainutlaatuinen design, jossa punaisia ja mustia mallikorostuksia
BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, kolmen neljäsosan näkymä keulasta
BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, lintuperspektiivi kadulla ajavasta autosta

Painon keventyminen.

BMW M4 CSL -autossa käytetään hiilikuituvahvistetusta muovista ja johdonmukaisesta kevytrakenteisuudesta koostuvaa älykästä materiaaliyhdistelmää, minkä ansiosta se painaa jopa 100 kiloa BMW M4 Competition Coupéa vähemmän ja tarjoaa näin maksimaalisen ketteryyden ja suorituskyvyn. 

BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, lähikuva moottorista

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -moottorin vahvoja ominaisuuksia ovat ylivoimainen voimantuotto ja upeat M-malleille tyypilliset moottorisoundit. Vielä entisestään kehitetyn koneen teho on mahtavat 551 hv. Kevytrakenteinen ja hopeanharmaa M tarkkuustukitanko jäykistää ajoneuvoa ja parantaa upeasti ajodynamiikkaa.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, kolmen neljäsosan näkymä kadulla ajavan auton perästä

CSL:n erityinen ajodynamiikka.

BMW M4 CSL:n akselirakenne on suunniteltu antamaan erinomainen ajodynamiikka. Erityiset jouset, kallistuksenvakaajat, vaimentimet ja poikittaistukivarret varmistavat erittäin tarkan ajettavuuden etenkin äärirajoilla. Kymmenportaisen M Traction Control -luistonvalvonnan alemmat asetukset sallivat driftaukset ja ylemmät asetukset on optimoitu kilparatakäyttöön.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, lähikuva M-laserajovaloista

M-laserajovalot värikkäillä kuvakkeilla.

M-laserajovalot vakuuttavat sekä teknisesti että optisesti ja ovat saatavilla ainoastaan M-erikoismalleissa. Laserkaukovalot valaisevat jopa 600 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pidemmälle kuin tavalliset ajovalot. Lähi- ja kaukovalojen sekä tervehdysvalojen ollessa kytkettynä päälle kuvakkeet loistavat keltaisina ja muistuttavat siten menestyksekkäästä GT-kilpa-autosta.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, lähikuva hiilikuiturakenteisesta konepellistä

Hiilikuiturakenteinen konepelti.

Hiilikuituvahvistetusta muovista valmistettu konepelti viestii näkyvissä olevan hiilikuiturakenteen ja punaisen, CSL-mallille tunnusomaisen kalvopinnan ansiosta jo heti ensisilmäyksellä uuden BMW M4 CSL:n urheilullisesta kevytrakenteisuudesta ja vahvasta voimansiirrosta.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, lähikuva sivusta, takaspoilerilla varustettu takaluukku

Takaluukku, jossa integroitu takaspoileri.

Hiilikuituvahvistetusta muovista valmistettu takaluukku luo näkyvissä olevilla hiilikuituelementeillä ja kapeilla M takavaloilla autoon erityisen urheilullisen visuaalisen kohokohdan. Painoltaan kevennetyn rakenteen ja aerodymaaminen muotoilun ansiosta takaluukku vahvistaa samalla myös uuden BMW M4 CSL:n erinomaisia ajodynamiikkaominaisuuksia.

BMW M4 CSL G82 BMW Individual -erikoismetalliväri Frozen Brooklyn Grey, M Carbon -täyskuppi-istuimet avonaisen kuljettajan ikkunan kautta katsottuna

M Carbon -täyskuppi-istuimet.

M Carbon -täyskuppi-istuimet parantavat ajotuntumaa niiden maksimaalisen sivuttaistuen ansiosta – erityisesti kilparadoilla. Ne ovat vielä 15,5 kg kevyempiä kuin M Carbon -kuppi-istuimet, ja niiden irrotettava pääpehmuste helpottaa kilpa-ajoa kypärä päässä. Mukavuustoiminnot kuten sähköinen istuinsäätö tai istuinlämmitys eivät ole saatavilla tähän istuimeen painosta johtuvista syistä.

BMW M4 CSL G82, lähikuvassa ainutlaatuinen kevytrakenteinen keskikonsoli, jossa nahkakäsinoja

Ainutlaatuinen kevytrakenteinen keskikonsoli.

Uuden BMW M4 CSL -auton keskikonsoli jatkaa kevytrakenteisuudellaan auton painon keventämistä johdonmukaisesti myös auton sisätilassa. Hiilikuiturakenne ja nahkainen käsinoja, jossa on eksklusiivinen punainen CSL-logo, huokuvat aitoa moottoriurheilutunnelmaa.

BMW M4 CSL G82, sisätila, kaksipaikkaisen auton painoltaan kevennetty ja urheilullinen takatila

Painoltaan kevennetty, urheilullinen takatila.

Uusi BMW M4 CSL on kaksipaikkainen. Sen kevytrakenteiseksi suunniteltu takatila vähentää auton kokonaispainoa yli 20 kiloa. Takatilaan on myös integroitu ainoastaan uudessa BMW M4 CSL:ssä saatavilla oleva kypärälokero.

BMW M4 COMPETITION COUPÉ – TUOTTEEN KOHOKOHDAT.

BMW M4 Competition Coupén ajodynamiikka- ja muotoiluvarusteet.

BMW M4 Competition Coupé on BMW 4-sarjan Coupé M -autojen suoritushuippu. 510 hevosvoiman huipputehokkaalla kuusisylinterisellä M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla ja lukuisilla moottoriurheilusta mukautetuilla voimansiirto- ja alustateknologioilla varustettuna tämä urheilucoupé tarjoaa M-malleille tyypillisen korkeimman tason ajodynamiikan. Lisävarusteena saatava M xDrive -neliveto ja aktiivinen M-tasauspyörästö takaavat aina maksimaalisen ajodynamiikan niin arjessa kuin kilparadoilla. Ajoneuvon atleettista luonnetta tukevat voimakas muotokieli keulassa, sivuilla ja perässä sekä lisävarusteena ulkopuolelle ja sisätilaan saatavat M-tyypilliset hiilikuituelementit.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo keltainen sivunäkymä autosta
BMW M4 Competition Coupé G82 2020, 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori, lähikuva

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat ylivoimainen voimantuotto ja upeat M-malleille tyypilliset moottorisoundit. Kaksi Mono Scroll -pakokaasuahdinta, bensiinin High Precision -suoraruiskutus, säätyvä venttiilienohjausjärjestelmä ja nokka-akseleiden ajoitussäätö tuottavat upean tehon.

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 8-vaihteinen M Steptronic -vaihteisto lähikuva keskikonsoli sisätila

8-vaihteinen M Steptronic Sport -vaihteisto, jossa Drivelogic.

8-vaihteinen M Steptronic Sport -automaattivaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen sporttinen ja dynaaminen, erityisen miellyttävä ja tuskin havaittava, polttoainetta säästävä. Voit vaihtaa vaihteita manuaalisesti vaihdevalitsimella tai ohjauspyörässä olevilla vaihdevivuilla tai valita Drivelogicin avulla yhden kolmesta automaattiohjelmasta.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M xDrive

M xDrive.

M xDrive ja aktiivinen M-tasauspyörästö takaavat maksimaalisen pidon ja ajodynamiikan niin arjessa kuin kilparadoilla. Lisävarusteena saatava M-teknologia yhdistää takavedon ketteryyden nelivetoisuuden suvereeniuteen. Valittavissa ovat ajotilat 4WD, 4WD Sport ja – DSC-off-tilassa – 2WD.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M hiilikuitu-keramiikkajarrut lähikuva

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut.

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin, ja ne ovat tavanomaista kevyemmät, mikä parantaa auton ketteryyttä, dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Teknisestä varustelusta viestivät hiilikuitu-keramiikkajarrulevyt ja jarrusatuloissa olevat mattakullanväriset M-logot etu- ja taka-akselissa. Materiaaliominaisuuksien vuoksi jarrutuksen aikana saattaa aiheutua ääniä, esim. jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä tai märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Nämä rakenteesta johtuvat äänet voidaan välttää jarruttamalla jarrut kuivaksi kosteudelle altistumisen jälkeen tai kuormittamalla jarruja jälleen voimakkailla jarrutuksilla, jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä. Kosteus ja maantiesuola (esim. autopesun jälkeen), yöllä muodostunut kaste, ajaminen vesisateessa jne. voivat muuttaa jarrutustehon vastaamaan perinteisen jarrujärjestelmän tehoa. Tämä väliaikainen jarrutusvaikutuksen heikentyminen voidaan tarvittaessa kompensoida painamalla jarrupoljinta voimakkaammin. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M Sport -pakoputkisto näkymä perästä

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. SETUP-katkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 keulan muotoilu näkymä edestä

Etuosan muotoilu.

BMW M4 Competition Coupén keulan muotoilu on kannanotto teknisen puhtauden puolesta. Keskellä on luonteikas M-jäähdyttimensäleikkö maksimaalisen dynaamisesti ja vähäeleisesti tulkittuna. Täysin musta jäähdyttimensäleikkö, joka on ensimmäistä kertaa kehyksetön, sekä vaakasuunnassa kulkevat M-tyypilliset kaksoislamellit mahdollistavat sen, että viileää ilmaa kulkee mahdollisimman paljon korkeilla kierroksilla käyvään M-moottoriin. Suuri, puolisuunnikkaan muotoinen keskitetty ilma-aukko täydentää vaikuttavalla tavalla keulan muotoilun yhdessä ajovalojen kapeiden valoputkien kanssa.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 sivunäkymä

Sivumuotoilu.

BMW M4 Competition Coupén sivunäkymä henkii puhdasta voimaa ja dynamiikkaa. Musta hiilikuitukatto ja moottoriurheilusta inspiraation saanut aerodynaamisesti optimoitu helma-alue painavat ajoneuvon siluettia niin optisesti kuin fysikaalisestikin entistä matalammalle kadulla. Valinnaisesti hiilikuidusta valmistetut M-tyypilliset ulkopeilit ja M-ilmasäleiköt mallista kertovalla tekstilogolla täydentävät sporttisen ulkonäön yhdessä omaleimaisten taottujen vanteiden kanssa vaikuttavalla tavalla.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 taotut 19"/20" M-vanteet 826 M lähikuva

Taotut 19”/20” M-vanteet Double-spoke 826 M Black, takarenkaat eturenkaita leveämmät sekä Track-renkaat.

Taotut 19”/20” M-vanteet Double-spoke 826 M Black, takarenkaat eturenkaita leveämmät sekä Track-renkaat, edessä vanteet 9,5J x 19 ja rengaskoko 275/35 R19, takana vanteet 10,5J x 20 ja rengaskoko 285/30 R20. Track-renkaiden ajodynaamiset ominaisuudet vaihtelevat sääolojen ja tienpinnan tilan mukaan.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 CFRP-katto lähikuva

CFRP-katto.

Auton nerokaan kevytrakenteisuuden osana hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu Carbon-katto keventää auton painoa ja siirtää auton painopistettä alemmas. Sen ansiosta auton ajo-ominaisuudet ja dynamiikka etenkin kaarreajossa paranevat.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 perän muotoilu näkymä perästä

Takaosan muotoilu.

BMW M4 Competition Coupén perä kertoo voimasta ja atleettisuudesta. Kaksi M-tyypillistä kaksoispakoputkenpääparia työntyvät perästä ulos sporttisena kannanottona. Niitä kehystää valinnaisesti hiilikuidusta valmistettu diffuusori, jossa on voimakkaat pystysuorat osat. Diffuusorin ympärillä kehystää helma-alueesta tuleva korkeakiiltoisen musta pinta tätä sporttista elementtiä laadukkaalla tavalla. Takaluukun kulmaan valinnaisesti hiilikuidusta saatava M-takaspoileri antaa sporttisen viimeistelyn.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M Carbon -kuppi-istuimet sisätila

M Carbon -kuppi-istuimet.

Valaistulla M4-logolla varustetussa M Carbon -kuppi-istuimessa yhdistyvät kuppi-istuimen keveys ja moottoriurheiluluonne M-urheiluistuimen laajoihin toimintoihin. Istuimen muodot tarjoavat täydellisen sivupidon ja erinomaisen mukavuuden pitkillä matkoilla. Siihen voi kiinnittää monipisteturvavyöt, joten se sopii täysin moottoriurheilutarkoituksiin.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M Carbon -ohjauspyörä ohjaamo

M Carbon -ohjauspyörä.

M Carbon -ohjauspyörä luo moottoriurheilufiilistä. Puolissa olevat hiilikuidusta valmistetut koristelistat ympäröivät käyttöelementtejä ja täydentävät arvokasta tunnetta ohjauspyörään tartuttaessa. Myös optisesti moottoriurheilusta tuttu materiaali sopii täydellisesti dynaamisesti muotoiltuun sisätilaan.

BMW M4 COUPÉ – TUOTTEEN KOHOKOHDAT.

BMW M4 Coupén ajodynamiikka- ja muotoiluvarusteet.

BMW M4 Coupé on puhdas urheilucoupé, jolla on erinomaiset ajo-ominaisuudet. Tämän takaavat 480 hevosvoiman High-Performance M TwinPower Turbo -moottori, takaveto ja pitkälle kehitellyt, moottoriurheilusta omaksutut teknologiat, kuten M alusta, jossa on aktiivinen M tasauspyörästö. Täydellisesti porrastettu 6-vaihteinen M-manuaalivaihteisto lyhyillä, tarkoilla vaihdoilla mahdollistaa erityisen intensiivisen yhteyden kuljettajan ja ajoneuvon välillä. Atleettinen ulkopuolen muotoilu sekä omaleimaiset M-tyypilliset varustelut ja muotoiluominaisuudet korostavat BMW M4 Coupén dynaamista luonnetta.

BMW M4 Coupé G82 2020 metalliväri Brooklyn Grey kolmen neljäsosan näkymä edestä
BMW M4 Coupé G82 2020 6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinimoottori lähikuva

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Kuusisylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat erinomaisen väkevä teho ja väkevät M tyyliset moottorisoundit. Kaksi Mono Scroll -pakokaasuahdinta, bensiinin High Precision -suoraruiskutus, säätyvä venttiilienohjausjärjestelmä ja nokka-akseleiden ajoitussäätö tuottavat upean tehon.
BMW M4 Coupé G82 2020 6-vaihteinen M-manuaalivaihteisto lähikuva keskikonsoli ja vaihdevipu

M-manuaalivaihteisto ja takaveto.

6-vaihteinen manuaalivaihteisto mahdollistaa erittäin sporttisen ajotavan. Se on helppokäyttöinen, täydellisesti porrastettu ja se vakuuttaa lyhyillä, tarkoilla vaihdoilla. Juuri sopivalla tavalla porrastettujen vaihteiden ansiosta moottorista saa tehon irti täydellisellä tavalla ja tehokkuus on taattua. Täydellinen ratapäivään – kun dynaaminen ajovakauden valvonta (DSC) on poistettu käytöstä, tästä takavetoisesta autosta tulee täysverinen urheiluauto. Vain takapyöriin kohdistuvan voimansiirron ansiosta ajoneuvo välittää entistä paremmin tunnetta raja-alueella.
BMW M4 Coupé G82 2020 M-alusta kolmen neljäsosan näkymä perästä

M-alusta.

M-tyypillinen alusta yhdistää johdonmukaisen kevytrakenteen erityisen voimakkaan jäykkyyden kanssa, optimoidun alustageometrian, suuren raideleveyden ja aktiivisen M-ohjauspyörästön. Tarkka reagointiherkkyys sekä ohjauksesta ja pyöräntuennasta saatu palaute takaavat täydellisen ajoneuvonhallinnan. M-asetuksilla saat mukautettua ominaisuudet omien toiveidesi mukaisiksi.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Compound -jarrut lähikuva

M Compound -jarrut.

Useiden eri materiaalien käytön ansiosta M Compound -jarrut varmistavat auton erinomaiset hidastuvuusarvot, hyvän kestävyyden sekä tavanomaista pienemmän painon. Korkeakiiltoisen siniset, M-logolla varustetut jarrusatulat antavat näille suurtehojarruille erittäin sporttisen ilmeen.
BMW M4 Coupé G82 2020 M hiilikuitu-keramiikkajarrut lähikuva

M hiilikuitu-keramiikkajarrut.

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin, ja ne ovat tavanomaista kevyemmät, mikä parantaa auton ketteryyttä, dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Teknisestä varustelusta viestivät hiilikuitu-keramiikkajarrulevyt ja jarrusatuloissa olevat mattakullanväriset M-logot etu- ja taka-akselissa. Materiaaliominaisuuksien vuoksi jarrutuksen aikana saattaa aiheutua ääniä, esim. jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä tai märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Nämä rakenteesta johtuvat äänet voidaan välttää jarruttamalla jarrut kuivaksi kosteudelle altistumisen jälkeen tai kuormittamalla jarruja jälleen voimakkailla jarrutuksilla, jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä. Kosteus ja maantiesuola (esim. autopesun jälkeen), yöllä muodostunut kaste, ajaminen vesisateessa jne. voivat muuttaa jarrutustehon vastaamaan perinteisen jarrujärjestelmän tehoa. Tämä väliaikainen jarrutusvaikutuksen heikentyminen voidaan tarvittaessa kompensoida painamalla jarrupoljinta voimakkaammin. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW M4 Coupé G82 2020 etummaiset pyöränkotelot lähikuva

Etummaiset pyöränkotelot.

BMW M4 Coupén leveät pyöränkotelot ovat optinen todiste tämän urheilucoupén sporttisuudesta. Ne muodostavat täydellisen kehyksen suurille, tarkkaan muotoilluille taotuille M-vanteille värissä Bicolor Black.
BMW M4 Coupé G82 2020 M-ilmasäleiköt lähikuva

M-ilmasäleiköt.

M-malleille tyypilliset ilmasäleiköt ja niiden mallimerkinnät korostavat kolmiulotteisina yksityiskohtina suorituskykyä ja auton tarjoamaa poikkeuksellista ajoelämystä. Ne ilmentävät M-automallien tunnettua, dynaamista yhteyttä teknisen täydellisyyden ja tunteisiin vetoavan muotoilun välillä.
BMW M4 Coupé G82 2020 M-ulkopeilit lähikuva

M-ulkopeilit.

Ulkopeilit, joissa on M-tyypilliset kaksoispystyrivat ja kuperat lasit, ovat sähköisesti säädettävissä sekä lämmitettävissä. Peilinvarsi liittyy optisesti sivuikkunoiden alareunalistoihin, mikä korostaa auton tyylikkään urheilullista ilmettä.
BMW M4 Coupé G82 2020 taotut 19"/20" M-vanteet 826 M lähikuva

Taotut 19”/20” M-vanteet Double-spoke 826 M Bicolor Black, takarenkaat eturenkaita leveämmät.

Taotut 19”/20” M-vanteet Double-spoke 826 M Bicolor Black, takarenkaat eturenkaita leveämmät, Translucent Shadow, edessä vanteet 9,5J x 19 ja rengaskoko 275/35 R21, takana vanteet 10,5J x 20 ja rengaskoko 285/30 R20.
BMW M4 Coupé G82 2020 pakoputkenpäät kromatut lähikuva

Pakoputkenpäät kromatut.

BMW M4 Coupén kaksi M-tyypillistä kaksoispakoputkenpääparia työntyvät optisesti ulos korkeakiiltoisen mustasta diffuusorista. Samalla ylväät kromisuojukset yhdessä diffuusorin voimakkaiden lamellien kanssa luovat sporttisen ilmeen.
BMW M4 Coupé G82 2020 M-urheiluistuimet sisätila

M-urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja osittain integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs design valaistuine M4-logoineen hivelee silmää ja korostaa ajoneuvon urheilullisuutta entisestään.

BMW M440i xDRIVE COUPÉ – KOHOKOHDAT.

BMW M440i xDrive Coupé ajodynamiikka- ja designvarusteet.

Tyylillä pois mukavuusalueelta: BMW M440i xDrive eivät aseta esimerkkiä vain loistavalla suorituskyvyllään vaan myös itsenäisellä muotoilullaan. Näyttävät Cerium Grey -väriset M-designelementit täydentävät tämän urheilucoupén dynaamista ulkoilmettä pystysuuntaisesta BMW jäähdyttimensäleiköstä aina pakoputkenpäihin. Sisätilassa lukuisat kohokohdat, kuten M-urheiluistuimet ja M-ohjauspyörä, korostavat kuljettajakeskeisen ohjaamon ainutlaatuista urheilullisuutta.

BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 metalliväri Arctic Race Blue, sivunäkymä mallin istuessa autossa ovi auki
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020, 6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, lähikuva

6-sylinteriset M TwinPower Turbo -rivimoottorit.

BMW M440i xDriven 6-sylinteriset M TwinPower Turbo -rivimoottorit tarjoavat ylivoimaisen voimantuoton. BMW M440i xDriven 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tuottaa kaksois-VANOS-järjestelmän, Valvetronicin, High Precision Injection -suorasuihkutuksen ja TwinScroll-pakokaasuahtimien avulla upean tehon. 

BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Adaptiivinen M-alusta yksityiskohta takahelmasta

Adaptiivinen M alusta.

Adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 mukautuva sport-ohjaustehostus sisätila lähikuva

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M Sport -tasauspyörästö metalliväri Arctic Race Blue kolmen neljäsosan näkymä sivulta

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarrenopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Steptronic Sport -vaihteisto sisätila yksityiskohta valitsinvivusta

Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M Sport -jarrut yksityiskohta kevytmetallivanteista

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteät nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset kelluvat yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-mallimerkintälogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M-jäähdyttimensäleikön kehys Cerium Grey -värisenä näkymä keulasta

M-jäähdyttimensäleikön kehys Cerium Grey -värisenä.

Näyttävä pystysuuntainen ja kaksiosainen BMW-jäähdyttimensäleikkö muistuttaa moottoriurheilulegendoista, kuten BMW 328:sta. Cerium Grey -värinen M-jäähdyttimensäleikön kehys antaa edistykselliselle jäähdyttimensäleikölle erityistä läsnäoloa ja tulkitsee BMW:n perinteen uusiksi.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M-aerodynamiikkapaketti lähikuva etuhelmasta

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etuhelman, sivuhelmat ja takahelman sekä kaksiosaisen diffuusoriosan, jonka värinä on Dark Shadow metallic ja korkeakiiltoinen musta. Tämä paketti ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta. M440i:ssa diffuusoriosa on kokonaan korkeakiiltoisen musta.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 18" M kevytmetallivanteet 848 M lähikuva

18'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 848 M Bicolor Jetblack.

18" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 848 M Bicolor Jetblack, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, edessä vanteet 7,5J x 18 ja renkaat 225/45 R18, takana vanteet 8,5J x 18 ja renkaat 255/40 R18.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M-urheiluistuimet sisätila lähikuva

M-urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja osittain integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs muotoilu mustine M-logoineen hivelee silmää ja vastaa tämän auton korostettua urheilullisuutta.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 nahkainen M-ohjauspyörä sisätila lähikuva

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.

OHJAAMO & TEKNOLOGIAT.

BMW 4-sarjan Coupé M -autojen M-mittaristot, digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Mukavuus, turvallisuus ja M-tunne korkeimmalla tasolla: BMW 4-sarjan Coupé M -autot tukevat sinua ajon aikana lukuisilla innovatiivisilla teknologioilla. M-malleille tyypillinen mittaristo ja Head-Up-näyttö* antavat parhaan mahdollisen yleisnäkymän. Ominaisuudet, kuten yksilöllisesti konfiguroitavissa oleva M Setup*, punainen Start/Stop-painike* ja keskikonsoli, jossa on M MODE*- ja SETUP*-painikkeet, tuovat lisää moottoriurheilun tunnelmaa. Käytä ajaessasi ja pysäköidessä älykkäitä kuljettajan avustinjärjestelmiä tai viesti uudella ja helpolla tavalla BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Sinulla on lisäksi käytettävissä monia Connectivity Features -ominaisuuksia sekä digitaalisia palveluita, jotka voit verkottaa optimaalisesti BMW-autosi ja maailman kanssa ja tehdä siten mobiilista elämästäsi entistäkin mukavampaa. *Käytettävissä BMW M4 Competition Coupélle ja BMW M4 Coupélle.

BMW M4 Coupé G82 2020 ohjaamo sisätila
BMW M4 Coupé G82 2020 M-malleille tyypillinen mittaristoyhdistelmä

M-malleille tyypillinen mittaristoyhdistelmä.

M-tyypillinen mittaristoyhdistelmä* tarjoaa erityisen tarkan ja keskitetyn ajotietojen esittämisen SPORT- ja TRACK-tiloissa. Näin kuljettajalla on aina näkymä kilparataan ja samalla arvoihin, kuten ahtopaine tai renkaanpaine ja -lämpötilat. Käyttö ja konfigurointi tapahtuu M MODE -painikkeella keskikonsolin käyttöyksikössä.

*Saatavilla BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupélle ja BMW M4 Coupélle.

BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

Upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää muun muassa BMW-monitoimisäätimellä. 

BMW M4 Coupé G82 2020 BMW M4 M-asetukset

M-asetukset.

M-asetukset* tarjoavat sinulle mahdollisuuden konfiguroida omien yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti erilaisia ajodynaamisia parametrejä, kuten moottorin, vaihteiston ja ohjauksen ominaisuuksia, iskunvaimennusta, dynaamisen ajovakauden valvonnan (DSC) intensiivisyyttä tai valinnaisen M xDrive -nelivedon voimanjakoa. *M-asetukset ovat saatavilla BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupélle ja BMW M4 Coupélle.

BMW M4 Coupé G82 2020 integroitu M-tyypillinen jarrujärjestelmä

Integroitu M-tyypillinen jarrujärjestelmä.

BMW M4 Competition Coupén ja BMW M4 Coupén integroitu M-malleille tyypillinen jarrujärjestelmä säästää 2 kg painoassa ja tarjoaa lisäksi erittäin hyvän jarrutusdynamiikan. Kuljettaja voi valita M-asetuksien avulla Comfort- tai Sport-säätökäyrän jarrupolkimelle tilanteen mukaisesti, minkä ansiosta asetukset ovat yksilölliset. Ajoneuvon reagointi muuttuu säätökäyrän mukaisesti. Sport-tilassa tapahtuu erityisesti matalalla nopeudella korkeampi hidastuminen samalla polkimen painalluksella, korkeassa nopeudessa kahden säätökäyrän tuoma reagointi on hyvin samanlaista.
BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 BMW Head-Up -näyttö

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö ja sen M-näyttölaajuus* heijastavat ajamisen kannalta tärkeät tiedot suoraan näkökenttääsi. Katkaisinta painamalla voidaan vaihtaa M näyttölaajuuteen, jolloin myös kytketty vaihde, dynaaminen kierroslukualue ja optimaaliset vaihtamishetket sekä navigointiopastus näytetään. *M-malleille tyypilliset toiminnot ovat saatavilla BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupélle ja BMW M4 Coupélle.

BMW M4 Coupé G82 2020 keskikonsolin käyttöyksikkö

Keskikonsolin käyttöyksikkö.

Keskikonsoliin kätevästi sijoitetussa käyttöyksikössä voit vaihtaa näytön sisältöjä Start/Stop-painikkeen alapuolella olevalla M MODE* -painikkeella. Lisää konfiguraatiovalintoja ajoneuvon ominaisuuksiin tarjoaa SETUP*-painike. Se aukaisee valikon, josta ajoneuvon dynamiikkaa voidaan mukauttaa yksilöllisesti. Muut painikkeet kytkevät yksittäisiä avustinjärjestelmiä pois päältä tai päälle. *M MODE ja SETUP ovat saatavilla BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupélle ja BMW M4 Coupélle.

BMW M4 Coupé G82 2020 punainen Start/Stop-painike

Punainen käynnistyspainike.

Punaista Start/Stop-painiketta* käytetään moottorin käynnistämiseen keskuslukituksen avaamisen jälkeen. Sillä myös sammutetaan moottori. Auton avain tunnistetaan automaattisesti avainta virtalukkoon laittamatta. *Punainen Start/Stop-painike on saatavilla BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupélle ja BMW M4 Coupélle.

BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 Digital Key -avain (iPhone)

BMW Digital Key.

BMW Digital Key tekee yhteensopivasta älypuhelimestasi* auton avaimen. Sen avulla avaat auton ovien lukituksen pitämällä älypuhelinta ovenkahvan lähellä, ja ennen auton käynnistämistä asetat älypuhelimen autossa olevalle älypuhelimen latausalustalle. Voit lähettää Digital Key -avaimen enintään viidelle muulle henkilölle.

 

*BMW Digital Key on yhteensopiva vain valittujen älypuhelimien kanssa. Lista yhteensopivista älypuhelimista on osoitteessa bmw.com/digitalkey. BMW Digital Key -avaimen käytön edellytyksenä on varuste Teleservices. (BMW Digital Key on saatavilla kaikkiin ajoneuvotyyppeihin.)

BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 Smartphone Integration

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 WLAN Hotspot

WLAN Hotspot.

Osallistu tabletillasi videoneuvottelupuheluun tai suoratoista älypuhelimella suosikkisarjasi uusin jakso. WLAN-lähiverkko käyttää autoon asennettua LTE-/4G-nopeuksellista (puhelinoperaattorista riippuen) SIM-korttia. Sinä ja matkustajasi voivat yhtä aikaa surffata netissä jopa kymmenellä päätelaitteella.
BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 Connected Package Professional

Connected Package Professional.

BMW Mapsiin sisältyvä Connected Navigation, Remote Services, Smartphone Integration Apple CarPlay- ja Android Auto -tuella sekä Concierge Service – Connected Package Professional -paketti varmistaa kattavan verkotuksen BMW:ssäsi. Tämä lisää ajomukavuutta ja helpottaa palveluiden käyttöä.
BMW M4 Coupé G82 2020M Drive Professional

M Drive Professional.

M Drive Professional* on täydellinen kumppani ajoon, josta saa ylimääräisen annoksen adrenaliinia. M-tila TRACK ja kymmenportainen M Traction Control sallivat räätälöidyn ajokäyttäytymisen. M Drift Analyser ja erikseen saatava M Laptimer -sovellus (saatavilla Apple iPhonelle, lataus App Storesta) tukevat sinua parhaan kierrosajan tavoittelussa.

*M Drive Professional on saatavilla BMW M4 CSL, BMW M4 Competition Coupélle ja BMW M4 Coupélle.

BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.

 

Ei saatavissa malliin BMW M4 CSL.

BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.

 

Ei saatavissa malliin BMW M4 CSL.

BMW 4-sarjan Coupé M -autot G82 G22 Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Eikö olisi upeaa, jos BMW-autosi olisi myös henkilökohtainen autoasiantuntijasi? BMW Intelligent Personal Assistantin* avulla voit viestiä BMW-autosi kanssa. Voit antaa sille luonnollisesti puhuen komentoja auton lukuisien eri toimintojen käyttämiseksi. Se voi myös kertoa sinulle autoon liittyvistä eri aihealueista ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan autosi paremmin.

 

*Suomen kieli ei tuettu.

BMW M4 COUPÉ TEKNISET TIEDOT.

BMW M4 Competition Coupé ja muut mallit.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

375 (510)/5 510–7 200

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min:

650/2 700–5 510

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

3,9

Polttoaineenkulutus (EU-yhdistetty), l/100 km:

10,2-10,1

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 sivunäkymä pysähtyneestä autosta

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

405 (551)/6.250

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min:

650/2.750–5.950

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

3,7

Polttoaineen kulutus (yhdistetty), l/100 km:

10,1–9,8

Grafiikka, BMW M4 CSL G82

THE 4

BMW 4-sarjan Coupé on upean esteettinen, sen ajokäyttäytyminen on sporttisen ketterää, ja siinä on laadukas sisätila.
BMW M4 Coupé BMW Individual -metalliväri Mint G82 2021. kolmen neljäsosan näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW M4 Coupé BMW Individual -metalliväri Mint G82 2021, sivukuva pysähtyneenä olevasta autosta
BMW M4 Coupé BMW Individual -metalliväri Mint G82 2021, kolmen neljäsosan näkymä takaa pysähtyneenä
BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Silverstone/Black, BMW M4 Coupé G82 2021, sisätila, ohjaamo

BMW INDIVIDUAL BMW M4 COUPÉEN.

BMW M4 Coupéssa yhdistyy upealla tavalla estetiikka, karisma ja huipputason suorituskyky. Täydellisesti ajoneuvoon mukautetuilla BMW Individual -varusteluilla korostat suorituskykyisen urheilucoupén ainutlaatuista luonnetta. Valittavissasi on lukuisia upeita BMW Individual -ulkovärejä, kuten tässä kuvassa näkyvä metalliväri Mint Green. Sisätilassa urheilullista ja eleganttia tunnelmaa luovat lisävarusteena saatavat M Carbon -kuppi-istuimet jotka on verhoiltu hienolla Merino-nahalla. Nahkavaihtoehtona on muun muassa osittain rei’itetty BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Silverstone/Black.

BMW M PERFORMANCE -OSAT.

Erittäin sporttiset varustelut BMW M4 Competition Coupélle ja BMW M4 Coupélle.

BMW M4 Competition Coupé ja BMW M4 Coupé vakuuttavat optisesti atleettisella ja karismaattisella muotoilullaan. Laadukkaat BMW M Performance -osat tuovat ajoneuvon moottoriurheilumaista luonnetta entisestään esille – näin ajoneuvon ilme on maksimaalisen dynaaminen.

BMW M4 Coupé G82 2020 sivunäkymä, jossa BMW M Performance -osat
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance -somisteosa Carbon lähikuva keula

M Performance -somisteosa Carbon.

Vakuuttava esimerkki: Keulan M Performance -somisteosa on valmistettu sataprosenttisesti hiilikuidusta. Se korostaa auton maskuliinista puolta erittäin arvokkaalla tavalla. Yksilöllinen moottoriurheiluilme vaativaan makuun.
BMW M4 Coupé G82 2020 taottu 20"/21" M Performance -vanne 1000 M lähikuva

Taottu 20”/21” M Performance -vanne Cross-spoke 1000 M Frozen Gold Bronze.

Laadukkaat taotut 20”/21” M Performance -vanteet Cross-spoke 1000 M ovat väriltään Frozen Gold Bronze.
M Performance -äänenvaimenninjärjestelmä titaani BMW M4 Coupé G82 2020

M Performance -äänenvaimenninjärjestelmä titaani.

Korvia hiveleviä ääniä: M Performance -äänenvaimenninjärjestelmä ihastuttaa kompromissittomalla moottoriurheilusoundillaan. Takaäänenvaimennin ja sporttinen pakoputkenpäämoduuli on valmistettu kokonaan moottoriurheiluun soveltuvasta titaanista.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance -takasiiveke Carbon lähikuva

M Performance -takasiiveke Carbon.

Vastavirtaan: Ilman läpivirtauksella varustettu M Performance -takaspoileri on valmistettu sataprosenttisesti korkealaatuisesta hiilikuidusta, ja se tuo auton perään aitoa moottoriurheilutunnelmaa. Optimoidun aerodynamiikan avulla se parantaa tuntuvasti urheilullista ajettavuutta. Dynaamisuutta yksilöllisimmässä muodossaan.
BMW M4 Coupé G82 2020 taottu 19"/20" M Performance -vanne 963 M lähikuva

Taottu 19”/20” M Performance -vanne Y-spoke 963 M Frozen Gunmetal Grey.

Laadukkaat ja taotut 19”/20”' M Performance vanteet Y-spoke 963 M ovat väriltään Frozen Gunmetal Grey. Niissä on värillinen M-logo ja jyrsitty M Performance -tekstilogo.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance -takasiiveke Carbon lähikuva

M Performance -takasiiveke Carbon.

Leveä design: M Performance -takasiivekkeet tekevät auton takaosasta leveämmän oloisen ja vahvistavat sen ainutlaatuista urheilullista ilmettä. Takasiivekkeet on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta, ja ne sulautuvat saumattomasti auton muotoiluun ja muodostavat täydellisen kokonaisuuden ulkopuolen muiden hiilikuitukomponenttien kanssa.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance Air Breather Carbon lähikuva

M Performance Air Breather Carbon.

Urheilullinen ja yksilöllinen ilme autoon. M Performance Air Breather on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta. Se on tyylikäs visuaalinen yksityiskohta auton kylkeen.
BMW M4 vG82 2020 M Performance -ohjauspyörä Pro sisätila lähikuva

M Performance -ohjauspyörä Pro.

Pyöreä mutta särmikäs: M Performance -ohjauspyörä Pro luo ohjaamoon aitoa moottoriurheilufiilistä. Se vakuuttaa voimakkailla muodoillaan ja erittäin näyttävillä, alcantaralla verhoilluilla otealueillaan – ohjaustuntuma on näin suorempi. Sinisellä nahkalla tehty keskikohtamerkintä korostaa moottoriurheilutunnelmaa.
BMW M4 Coupé G82 2020 sisätilan M Performance -koristelistat Carbon sisätila lähikuva

Sisätilan M Performance -koristelistat Carbon.

Tuntuvaa innostusta: Sisätilan M Performance -koristelistat on valmistettu huokoisesta hiilikuidusta. Erityisen työstötavan ansiosta koristelistat eivät ole pelkästään upean näköisiä, vaan ne ihastuttavat myös ainutlaatuisella tuntumallaan. Yksilölliseen moottoriurheilu tunnelmaan ajoneuvon sisätiloissa.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance -kynnyslista Carbon lähikuva

M Performance -kynnyslista Carbon.

Tyylikäs sisääntulo: M Performance -kynnyslistoissa on korkealaatuinen hiilikuitusuojus, ja ne tehostavat auton urheilullista ja ylellistä ilmettä. Ne on sovitettu täydellisesti auton designiin ja testattu BMW:n tiukkojen laatukriteerien mukaisesti. M Performance -tekstilogolla.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance -lattiamatot sisätila lähikuva

M Performance -lattiamatot.

Laadukas ulkonäkö, erinomainen pito: M Performance lattiamatot antavat ajoneuvolle myös sen jalkatilassa yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen. M Performance -tekstilogolla. Nahkannäköinen reunus, jossa on kontrastiväreillä tehty koristenauha, ja M-värien mukainen sisäänommeltu nauha täydentävät arvokkaan ilmeen.