BMW M3 G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, näkymä liikkeellä olevan auton keulasta
PolttoainetyyppiBensiini

THE M3

BMW M

UUDET BMW M3 Sedan -AUTOT

PolttoainetyyppiBensiini
THE M3UUDET BMW M3 Sedan -AUTOT

BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive ja BMW M340d xDrive Sedan.

BMW M3 Sedan -autoissa voimakkaat mittasuhteet ja näyttävä neliovinen 3-Box-design yhdistyvät M-malleille tyypilliseen urheilullisuuteen. Tämän vahvaluonteisen autonelikon huipentumana on BMW M3 Competition Sedan, joka tuottaa vaikuttavat 510 hevosvoimaa ja 650 Nm vääntöä. Huipputehokas BMW M TwinPower Turbo -moottori, Drivelogicilla varustettu 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, aktiivinen M-tasauspyörästö ja lukuisat moottoriurheilusta peräisin olevat teknologiat takaavat sille parhaan mahdollisen ajodynamiikan – niin arjessa kuin kilparadoillakin. BMW M3 Sedan kehittää puolestaan sporttisen 480 hv:n tehon ja 550 Nm:n väännön. Takavedon ja optimaalisesti porrastetun 6-vaihteisen M-manuaalivaihteiston yhdistelmä mahdollistaa erittäin dynaamisen ajotavan ja tekee autosta puristisen täysverisen urheilijan. Mallivalikoiman viimeistelevät BMW M340i xDrive ja BMW M340d xDrive Sedan: nämä suorituskykyiset urheilusedanit vakuuttavat houkuttelevan muotoilun lisäksi myös erityisen tasapainoisella yhdistelmällä urheilullisuutta, tehokkuutta ja mukavaa arkikäytettävyyttä. 

 

 

Lue lisää

VERTAILUSSA BMW M3 SEDAN -AUTOT.

Tärkeimmät suorituskykytiedot yhdellä silmäyksellä: muotoilu, voimansiirto, alusta ja moottoriteho.

BMW M3 Competition Sedan.

Maksimaalinen ajodynamiikka takavedolla.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo inline 6-cylinder petrol engine with 510 hp
 • Fast 8-speed M Steptronic transmission with Drivelogic
 • Rear wheel drive
 • 375 kW (510 hp), 650 Nm, 0–100 km/h jopa 3,5 sekunnissa
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, 3/4-näkymä keulasta

BMW M3 Sedan.

Puristista ajodynamiikkaa takavedolla ja manuaalivaihteistolla.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo inline 6-cylinder petrol engine with 480 hp
 • Manual 6-speed M transmission with short and precise gear shifting
 • Sporty rear-wheel drive for maximum emotion at the limit
 • 353 kW (480 hp), 550 Nm, 0–100 km/h in 4.2 sec
BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, 3/4-näkymä keulasta

BMW M340i xDrive Sedan.

Täydellinen yhdistelmä urheilullisuutta, mukavuutta ja arkikäytettävyyttä.
 • BMW M TwinPower Turbo inline 6-cylinder petrol engine with 374 hp
 • 8-speed Steptronic Sport transmission
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hp), 500 Nm, 0–100 km/h in 4.4 sec
BMW M340i xDrive Sedan G22 2020 metalliväri Black Sapphire, 3/4-näkymä keulasta

BMW M340d xDrive Sedan.

Voima ja tehokkuus yhdistettynä rajattomaan arkikäytettävyyteen.
 • BMW M TwinPower Turbo inline 6-cylinder diesel engine with 340 hp
 • 8-speed Steptronic Sport transmission
 • BMW xDrive
 • 250 kW (340 hp), 700 Nm, 0–100 km/h in 4.6 sec
BMW M340d xDrive Sedan G22 2020 metalliväri Mineral Grey, 3/4-näkymä keulasta
 • BMW M3 Competition Sedan.
 • BMW M3 Sedan.
 • BMW M340i xDrive Sedan.
 • BMW M340d xDrive Sedan.

BMW M3 COMPETITION SEDAN – KOHOKOHDAT.

BMW M3 Competition Sedanin ajodynamiikka- ja designvarusteet.

BMW M3 Competition Sedan osoittaa, miten paljon moottoriurheilua BMW 3-sarjan Sedaniin on mahdollista tuoda. Tässä BMW M3 Sedan -autojen huippumallissa on erittäin tehokas 510 hv:n 6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori ja lukuisia moottoriurheilusta mukautettuja voimansiirto- ja alustateknologioita. Auton atleettista luonnetta korostavat visuaalisesti myös voimakkaat mittasuhteet ja näyttävä 3-Box-design. Ilmeikkäät M-designelementit, kuten kattoevillä varustettu Carbon-katto tai kauttaaltaan mustat helmat, tuovat auton ulkoasuun näyttävää moottoriurheiluilmettä. BMW M3 Competition Sedanin sisätila on monien M-elementtien ansiosta sporttisen elegantti ja johdonmukaisen kuljettajakeskeinen.

BMW M3 Competition G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, 3/4-näkymä keulasta
BMW M3 Competition Sedan G80 2020, 6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, lähikuva

6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Kuusisylinterisellä BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla on erinomaisen väkevä teho ja M-autoille tyypillinen vahva soundi. Kaksi Mono Scroll -pakokaasuahdinta, bensiinin High Precision -suoraruiskutus, täysin säätyvä venttiilinajoitus ja nokka-akseleiden ajoitussäätö tuottavat ylivoimaisen suorituskyvyn.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020, 8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto, lähikuva valitsinvivusta

8-vaihteinen M Steptronic, jossa Drivelogic.

8-vaihteinen M Steptronic -automaattivaihteisto ja sen Drivelogic tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtamisvaihtoehtoja: äärimmäisen sporttinen ja dynaaminen, erityisen miellyttävä ja tuskin havaittava, polttoainetta säästävä. Voit vaihtaa vaihteita manuaalisesti vaihdinvivulla tai ohjauspyörässä olevilla vaihdekatkaisimilla tai valita Drivelogicin avulla yhden kolmesta automaattiohjelmasta.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020, M Compound -jarrut, korkeakiiltoisen punaiset, lähikuva vanteesta

M Compound -jarrut, korkeakiiltoisen punaiset.

Useiden eri materiaalien käytön ansiosta M Compound -jarrut varmistavat auton erinomaiset hidastuvuusarvot, hyvän kestävyyden sekä tavanomaista pienemmän painon. Korkeakiiltoisen punaiset, M-logolla varustetut jarrusatulat antavat näille suurtehojarruille erittäin sporttisen ilmeen.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020, M-hiilikuitu-keramiikkajarrut, lähikuva

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut.

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin, ja ne ovat tavanomaista kevyemmät, mikä parantaa auton ketteryyttä, dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Teknisestä varustelusta viestivät hiilikuitu-keramiikkajarrulevyt ja jarrusatuloissa olevat mattakullanväriset M-logot etu- ja taka-akselissa. Materiaaliominaisuuksien vuoksi jarrutuksen aikana saattaa aiheutua ääniä, esim. jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä tai märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Nämä rakenteesta johtuvat äänet voidaan välttää jarruttamalla jarrut kuivaksi kosteudelle altistumisen jälkeen tai kuormittamalla jarruja jälleen voimakkailla jarrutuksilla, jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä. Kosteus ja maantiesuola (esim. autopesun jälkeen), yöllä muodostunut kaste, ajaminen vesisateessa jne. voivat muuttaa jarrutustehon vastaamaan perinteisen jarrujärjestelmän tehoa. Tämä väliaikainen jarrutusvaikutuksen heikentyminen voidaan tarvittaessa kompensoida painamalla jarrupoljinta voimakkaammin. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020, M Sport -pakoputkisto, näkymä perästä

M Sport -pakoputkisto.

M Sport -pakoputkiston äänet ovat integroidulla virtausläppätekniikalla mukautettavissa. SETUP-katkaisimella valittavissa olevat moottoria koskevat ajoasetukset SPORT ja SPORT+ täydentyvät väkevällä moottorisoundilla, kun taasen mukavuuspainotteisen ajoasetuksen yhteydessä äänet ovat hillitymmät.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, keulan muotoilu, näkymä keulasta

Keulan muotoilu.

BMW M3 Competition Sedanin keulassa on ilmeikäs M-jäähdyttimensäleikkö, jonka olemus on maksimaalisen dynaaminen ja pelkistetty. Jäähdyttimensäleikkö on täysin musta ja ensimmäistä kertaa kehyksetön, ja siinä on vaakasuuntaiset M-malleille tyypilliset kaksoislamellit. Säleikkö mahdollistaa jäähdytysilman maksimaalisen virtauksen korkealle kiertävään M-moottoriin. Kookas, puolisuunnikkaan muotoinen ilmanottoaukko sijaitsee keskellä ja korostaa yhdessä jäähdyttimensäleikköä kohti kapenevien ajovalojen kanssa auton atleettista luonnetta.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, kylkien muotoilu, sivunäkymä

Kylkien muotoilu.

Puoleensavetävien mittasuhteiden ja upean neliovisen 3-Box-designin – keula, matkustamo ja perä muodostavat kolme erillistä osiota – ansiosta BMW M3 Competition Sedanin siluetti antaa ketterän ja ripeäliikkeisen vaikutelman. Musta Carbon-katto ja moottoriurheilusta innoituksensa saanut ja aerodynaamisesti optimoitu helma-alue painavat auton siluettia niin visuaalisesti kuin fyysisesti entistä lähemmäs katua. Dynaamisesti muotoilluissa ulkopeileissä on M-malleille tyypillinen kaksoispykälämuotoilu. Ne tekevät yhdessä mallimerkinnällä varustettujen M-ilmasäleikköjen, näyttävien ja taottujen M-vanteiden ja M Compound -jarrujen kanssa autosta entistäkin urheilullisemman.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020, taotut 19"/20" M-vanteet 825 M Orbit Grey matta, lähikuva vanteesta

Taotut 19"/20" M-vanteet Double-spoke 825 M Orbit Grey matta, takarenkaat eturenkaita leveämmät.

Taotut 19"/20" M-vanteet Double-spoke 825 M Bicolor Orbit Grey matta, takarenkaat eturenkaita leveämmät, kiiltosorvattu reuna/laippa, edessä vanteet 9,5J x 19 ja renkaat 275/35 R19, takana vanteet 10,5J x 20 ja renkaat 285/35 R20.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, CFRP-katto, lähikuva

CFRP-katto.

Auton nerokaan kevytrakenteisuuden osana hiilikuituvahvisteisesta muovista (CFRP) valmistettu Carbon-katto keventää auton painoa ja siirtää auton painopistettä alemmas. Sen ansiosta auton ajo-ominaisuudet ja dynamiikka etenkin kaarreajossa paranevat.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 metalliväri Frozen Brilliant White, perän muotoilu, näkymä perästä

Perän muotoilu.

Kylkien sporttisen elegantti muotoilu jatkuu johdonmukaisesti BMW M3 Competition Sedanin peräosassa. M-akselien suuri raideleveys ja lihaksikkaat pyöränkotelot antavat autolle voimakkaan olemuksen, joka alleviivaa vaikuttavalla tavalla tämän urheilusedanin suorituskykyä. Kaksi mustakromattua, M-malleille tyypillistä kaksoispakoputkenpäätä ja hillitty, korkeakiiltoisen musta Gurney-lippa vahvistavat auton ainutlaatuista moottoriurheiluluonnetta.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020, M-urheiluistuimet, sisätila

M-urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M-urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs design valaistuine M3-logoineen hivelee silmää ja vastaa tämän auton korostettua urheilullisuutta.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020, nahkainen M-ohjauspyörä, ohjaamo, sisätila

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on muotoillut peukalosyvennykset, ja se takaa urheilullisen suoran ohjaustuntuman ja maksimaalisen hallinnan. Ohjauspyörään integroiduilla monitoiminäppäimillä on mahdollista käyttää erilaisia multimedia- ja avustinjärjestelmiä. Punaisilla M1/M2-näppäimillä voit ottaa käyttöön kaksi esiasetettua M Drive -konfiguraatiota.

BMW M3 SEDAN – KOHOKOHDAT.

BMW M3 Sedanin ajodynamiikka- ja designvarusteet.

BMW M3 Sedan on puristinen urheilusedan, jolla on erinomaiset ajo-ominaisuudet. Siitä vastaavat 480 hv:n huipputehokas BMW M TwinPower Turbo -moottori, takaveto ja pitkälle kehitetyt, moottoriurheilusta peräisin olevat teknologiat, kuten M-alusta, jossa on aktiivinen M-tasauspyörästö. Täydellisesti porrastettu 6-vaihteinen M-manuaalivaihteisto, jossa on lyhyet ja tarkat vaihdevivun liikkeet, mahdollistaa erityisen intensiivisen vuorovaikutuksen kuljettajan ja auton välillä. Atleettinen, neliovinen 3-Box-muotoilu ja näyttävät M-designelementit tuovat autoon itsevarman epäsovinnaista asennetta, joka kertoo selvästi BMW M3 Sedanin urheilullisesta potentiaalista.

BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, 3/4-näkymä perästä, sammakkoperspektiivi
BMW M3 Sedan G80 2020, 6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, lähikuva

6-sylinterinen BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Kuusisylinterisellä BMW M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorilla on erinomaisen väkevä teho ja M-autoille tyypillinen vahva soundi. Kaksi Mono Scroll -pakokaasuahdinta, bensiinin High Precision -suoraruiskutus, täysin säätyvä venttiilinajoitus ja nokka-akseleiden ajoitussäätö tuottavat ylivoimaisen suorituskyvyn.
BMW M3 Sedan G80 2020, 6-vaihteinen M-manuaalivaihteisto ja takaveto, lähikuva valitsinvivusta

M-manuaalivaihteisto ja takaveto.

6-vaihteinen M-manuaalivaihteisto mahdollistaa erittäin urheilullisen ajotavan. Vaihteisto on kevytliikkeinen ja täydellisesti porrastettu, ja vaihtamisliikkeet ovat tarkat ja lyhyet. Vaihteiden sopivan porrastuksen ansiosta voit hyödyntää täydellisesti moottorin tehontuoton ja suorituskyvyn. Täydellinen rata-ajoon – takavedolla autosta tulee täysverinen urheilija, kun DSC on kytkettynä pois päältä. Voima ohjataan ainoastaan takapyörille, mikä takaa entistäkin emotionaalisemman ajokokemuksen äärirajoilla.
BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, M-alusta, sivunäkymä

M-alusta.

M-alustassa yhdistyvät johdonmukainen kevytrakenteisuus ja erityisen suuri jäykkyys sekä optimoitu alustageometria suurella raideleveydellä ja aktiivisella M-tasauspyörästöllä. Tarkka reagointi sekä ohjaukselta ja pyöräntuennalta saatava palaute takaavat auton täydellisen hallinnan. M Setup -asetusten avulla voit sovittaa auton luonteen haluamallasi tavalla.
BMW M3 Sedan G80 2020, taotut 19"/20" M-vanteet 825 M Bicolor Black, lähikuva vanteesta

M Compound -jarrut, korkeakiiltoisen punaiset.

Useiden eri materiaalien käytön ansiosta M Compound -jarrut varmistavat auton erinomaiset hidastuvuusarvot, hyvän kestävyyden sekä tavanomaista pienemmän painon. Korkeakiiltoisen punaiset, M-logolla varustetut jarrusatulat antavat näille suurtehojarruille erittäin sporttisen ilmeen.
BMW M3 Sedan G80 2020, M-hiilikuitu-keramiikkajarrut, lähikuva

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut.

M-hiilikuitu-keramiikkajarrut tuottavat jarrutusvoimat vieläkin nopeammin, ja ne ovat tavanomaista kevyemmät, mikä parantaa auton ketteryyttä, dynamiikkaa ja kiihtyvyyttä. Teknisestä varustelusta viestivät hiilikuitu-keramiikkajarrulevyt ja jarrusatuloissa olevat mattakullanväriset M-logot etu- ja taka-akselissa. Materiaaliominaisuuksien vuoksi jarrutuksen aikana saattaa aiheutua ääniä, esim. jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä tai märällä kelillä juuri ennen auton pysähtymistä. Nämä rakenteesta johtuvat äänet voidaan välttää jarruttamalla jarrut kuivaksi kosteudelle altistumisen jälkeen tai kuormittamalla jarruja jälleen voimakkailla jarrutuksilla, jos jarrujen kuormitus on ollut pitkään vähäistä. Kosteus ja maantiesuola (esim. autopesun jälkeen), yöllä muodostunut kaste, ajaminen vesisateessa jne. voivat muuttaa jarrutustehon vastaamaan perinteisen jarrujärjestelmän tehoa. Tämä väliaikainen jarrutusvaikutuksen heikentyminen voidaan tarvittaessa kompensoida painamalla jarrupoljinta voimakkaammin. Toimintaäänet eivät vaikuta jarrujen tehokkuuteen, käyttöturvallisuuteen tai kestävyyteen.
BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, etupyöränkotelot, lähikuva

Etupyöränkotelot.

BMW M3 Sedanin äärimmäisen lihaksikkaat pyöränkotelot ilmentävät visuaalisesti auton moottoriurheilugeenejä. Ne muodostavat täydellisen kehyksen kookkaille, tarkasti muotoilluille ja taotuille M-vanteille, jotka ovat väriltään Bicolor Black, ja korostavat tämän urheilusedanin leveää olemusta.
BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, M-ilmasäleiköt, lähikuva

M-ilmasäleiköt.

M-malleille tyypilliset ilmasäleiköt ja niiden mallimerkinnät korostavat kolmiulotteisina yksityiskohtina suorituskykyä ja auton tarjoamaa poikkeuksellista ajoelämystä. Ne ilmentävät teknisen täydellisyyden ja tunteisiin vetoavan muotoilun välistä dynaamista yhteyttä, josta M-mallit tunnetaan.
BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, M-ulkopeilit, lähikuva

M-ulkopeilit.

Ulkopeileissä on M-malleille tyypillinen kaksoispykälädesign ja kuperat peililasit. Peilit ovat sähkötoimisesti säädettävät ja lämmitettävät. Ulkopeilin varsi on integroitu visuaalisesti sivuikkunan alareunalistaan, mikä korostaa auton tyylikkään urheilullista ilmettä.
BMW M3 Sedan G80 2020, taotut 19"/20" M-vanteet 825 M Bicolor Black, lähikuva vanteesta

Taotut 19"/20" M-vanteet Double-spoke 825 M Bicolor Black, takarenkaat eturenkaita leveämmät.

Taotut 19"/20" M-vanteet Double-spoke 825 M Bicolor Black, takarenkaat eturenkaita leveämmät, kiiltosorvatut/kiiltojyrsityt, edessä vanteet 9,5J x 19 ja rengaskoko 275/35 R21, takana vanteet 10,5J x 20 ja rengaskoko 285/30 R20.
BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, kromatut pakoputkenpäät, näkymä perästä

Pakoputkenpäät, kromatut.

BMW M3 Sedanin kaksi kaksoispakoputkenpäätä ulkonevat selvästi korkeakiiltoisen mustasta diffuusorista. Diffuusorin lamellien tyylikkäät kromikoristeet viimeistelevät auton perän sporttisen ilmeen.
BMW M3 Sedan G80 2020, M-urheiluistuimet, sisätila

M-urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M-urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs design valaistuine M3-logoineen hivelee silmää ja vastaa tämän auton korostettua urheilullisuutta.

OHJAAMO JA TEKNOLOGIAT.

M-mittarit ja käyttökonsepti, BMW M3 Sedan -autojen digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Mukavuus, turvallisuus ja M-fiilis korkeimmalla tasolla: BMW M3 Sedan -autot tukevat sinua ajon aikana lukuisien innovatiivisten teknologioiden avulla. M-malleille tyypillinen mittaristo ja Head-Up -näyttö takaavat parhaan mahdollisen selkeyden. Lukuisat ominaisuudet, kuten yksilöllisesti konfiguroitava M Setup*, punainen Start-/Stop-painike* tai keskikonsoli, jossa on M MODE-* ja SETUP*-painikkeet, tuovat autoon moottoriurheilutunnelmaa. Hyödynnä ajaessasi ja pysäköidessäsi älykkäitä kuljettajan avustinjärjestelmiä tai viesti BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa uudella ja helpolla tavalla. Lisäksi käytössäsi on monia Connectivity-ominaisuuksia ja digitaalisia palveluja, jotka verkottavat sinut optimaalisesti BMW-autosi ja muun maailman kanssa ja tekevät autolla liikkumisesta entistä mukavampaa. *Saatavilla BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin.

BMW M3 Sedan G80 2020, ohjaamo, sisätila
BMW M3 Sedan G80 2020, M-malleille tyypillinen mittaristo. sisätila

M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillinen mittaristo* tarjoaa erityisen tarkan ja keskitetyn ajotietojen esittämisen SPORT- ja TRACK-tiloissa. Näin kuljettajalla on aina näkymä kilparataan ja samalla arvoihin, kuten ahtopaine tai renkaanpaine ja -lämpötilat. Käyttö ja konfigurointi tapahtuu M MODE -painikkeella keskikonsolin käyttöyksikössä. *Saatavilla BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin.
BMW M3 Sedan -autot G80 2020, BMW Live Cockpit Professional, monitoiminäyttö, sisätila

BMW Live Cockpit Professional.

Navigointitoiminnon sisältävä upea BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoimikosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. BMW Operating System 7 -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää mm. iDrive Touch -monitoimisäätimellä.
BMW M3 Sedan G80 2020, BMW M3, M Setup, monitoiminäyttö. sisätila

M Setup.

M Setup* tarjoaa sinulle mahdollisuuden konfiguroida omien yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti erilaisia ajodynaamisia parametrejä, kuten moottorin, vaihteiston ja ohjauksen ominaisuuksia, iskunvaimennusta, dynaamisen ajovakauden valvonnan (DSC) intensiivisyyttä tai lisävarusteena saatavan M xDrive -nelivedon* voimanjakoa. *M Setup on saatavilla BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin; M xDrive on ennakkotietojen mukaan saatavilla vuoden 2021 kesästä alkaen.
BMW M3 Sedan G80 2020, integroitu M-jarrujärjestelmä, polkimet, sisätila

Integroitu M-jarrujärjestelmä.

BMW M3 Competition Sedanin ja BMW M3 Sedanin integroitu M-jarrujärjestelmä säästää painoa noin 2 kg ja tarjoaa erittäin hyvän jarrudynamiikan. M Setup -asetusten avulla kuljettaja voi yksilöllisesti valita tilanteen mukaan jarrupolkimen säätökäyräksi joko mukavuus- tai urheilutilan. Reagointiluonne määräytyy valitun säätökäyrän mukaan. Urheilutilassa hidastuvuus on samalla poljinmatkalla suurempi erityisesti alhaisilla nopeuksilla. Suurilla nopeuksilla näiden kahden säätökäyrän reagointiluonteet ovat keskenään hyvin samankaltaiset.
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, BMW Head-Up -näyttö

BMW Head-Up -näyttö.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö ja sen M-näyttölaajuus* heijastavat ajamisen kannalta tärkeät tiedot suoraan näkökenttääsi. Katkaisinta painamalla voidaan vaihtaa M-näyttölaajuuteen, jolloin myös kytketty vaihde, dynaaminen kierroslukualue ja optimaaliset vaihtamishetket sekä navigointiopastus näytetään. *M-toiminnot ovat saatavilla BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin.
BMW M3 Sedan G80 2020, keskikonsolissa oleva käyttöyksikkö, sisätila

Keskikonsolissa oleva käyttöyksikkö.

Keskikonsolissa sijaitsevassa helppopääsyisessä käyttöyksikössä on Start/Stop-painikkeen alapuolella M MODE* -painike, jonka voit avulla muuttaa näytössä näkyviä sisältöjä. SETUP*-painikkeella voit konfiguroida auton ominaisuuksia vielä laajemmin. Se avaa valikon, jossa voit säätää ajodynamiikkaa yksilöllisesti. Muilla painikkeilla yksittäiset avustinjärjestelmät kytketään päälle tai pois päältä. *M MODE ja SETUP ovat saatavilla BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin.
BMW M3 Sedan G80 2020, punainen Start/Stop-painike, keskikonsoli, sisätila

Punainen Start/Stop-painike.

Punaista Start/Stop-painiketta* käytetään moottorin käynnistämiseen keskuslukituksen avaamisen jälkeen. Sillä myös sammutetaan moottori. Auton avain tunnistetaan automaattisesti avainta virtalukkoon laittamatta. *Punainen Start-/Stop-painike on saatavilla BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin.
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, Digital Key (iPhone)

Digital Key.

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, jos kerran pitää älypuhelinta mukanaan? Digital Key -avaimella voit avata ja lukita BMW-autosi ja jopa käynnistää sen. Voit jakaa BMW-autosi käyttöoikeuden enintään viidelle henkilölle, joilla on yhteensopiva iPhone*. Näin on muun muassa mahdollista rajoittaa moottoritehoa ja huippunopeutta esimerkiksi aloittelevien kuljettajien kohdalla. *BMW Digital Key -avain on yhteensopiva vain valittujen iPhone-puhelimien kanssa. Lista kaikista yhteensopivista iPhone-puhelimista on osoitteessa bmw.com/digitalkey
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, Remote Software Upgrade, monitoiminäyttö, sisätila

Remote Software Upgrade.

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Päivitykset asennetaan Over the Air, aivan kuten älypuhelimien päivitykset. Näin voit aktivoida autossasi myös muita toimintoja.
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, Smartphone Integration, monitoiminäyttö, sisätila

Smartphone Integration.

Haluatko käyttää älypuhelimesi toimintoja tuttuun tapaan myös autossasi? Smartphone Integration -ominaisuuden avulla autosi tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa, ja se toteutetaan yhdistämällä älypuhelin ja auto langattomasti toisiinsa. Näin voit käyttää tuttuja toimintoja ja eri sovelluksia mukavasti autossasi.
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, WLAN Hotspot, monitoiminäyttö, sisätila

WLAN Hotspot.

Osallistu tabletillasi videoneuvottelupuheluun tai suoratoista älypuhelimella suosikkisarjasi uusin jakso. WLAN-lähiverkko käyttää autoon asennettua LTE-/4G-nopeuksellista (puhelinoperaattorista riippuen) SIM-korttia. Sinä ja matkustajasi voivat yhtä aikaa surffata netissä jopa kymmenellä päätelaitteella.
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, Connected Package Professional, monitoiminäyttö, sisätila

Connected Package Professional.

Concierge Service -palvelu, Remote Services -etätoiminnot, BMW Maps, Smartphone Integration Apple CarPlay- ja Android Auto -tuella vai In-Car Experiences? Miksi hankkia ne erikseen, kun ne kaikki voi saada yhdessäkin? Connected Package Professional -paketti antaa käyttöösi nämä BMW ConnectedDriven palvelut.
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, puhelinvarustus, jossa Wireless Charging, monitoiminäyttö, sisätila

Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, on langattoman lataamisen telineen sisältävä puhelinvarustuspaketti, jossa on lisänä toinen mikrofoni varmistamassa hyvän handsfree-äänen sekä kuljettajalle että etumatkustajalle. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää WLAN Hotspot -lähiverkkovalmiuden.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Drive Professional, monitoiminäyttö, sisätila

M Drive Professional.

Lähditpä kokeilemaan ennätystä radalla tai spontaaniin driftaukseen – M Drive Professional* on täydellinen kumppani, joka antaa ekstra-annoksen adrenaliinia. M Laptimer ja M Drift Analyser tukevat sinua ennätysajan jahtaamisessa sekä parhaan driftauskulman löytämisessä; M Modus TRACK ja kymmenvaiheinen M Traction Control -pitovalvonta takaavat räätälöidyn ajokäyttäytymisen. *M Drive Professional on saatavilla BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin.
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, Driving Assistant Professional, monitoiminäyttö, sisätila

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden kriittisissä tai yksitoikkoisissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi muun muassa ohjaus- ja kaista-avustimen laajennetuilla toiminnoilla, hätäpysäytysavustimen sekä kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän, jossa on aktiivinen kylkikolarivaroitusjärjestelmä.
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, Parking Assistant Plus, monitoiminäyttö, sisätila

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus helpottaa auton pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää mm. Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, sekä sivusuuntaisen pysäköintietäisyyden valvonnan, hätäjarrutustoiminnon, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control), peruutusavustimen sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.
BMW M3 Sedan -autot G80 G20, Intelligent Personal Assistant, monitoiminäyttö, sisätila

Intelligent Personal Assistant.

"Hey BMW, who are you?"* Eikö olisi hienoa, jos BMW-ajokkisi kätkisi sisäänsä myös henkilökohtaisen avustajasi? Voit viestiä BMW Intelligent Personal Assistant -avustimen avulla BMW-autosi kanssa. Se tunnistaa sinut, kehittyy aina vain paremmaksi ja avustaa sinua monissa erilaisissa tilanteissa. Voit antaa sille myös ikioman aktivointisanasi. Se tietää autosta melkein kaiken ja auttaa sinua oppimaan tuntemaan BMW-autosi paremmin. * Suomen kieli ei tuettu.

BMW M3 SEDAN -AUTOJEN TEKNISET TIEDOT.

BMW M3 Competition Sedan ja muut mallit.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min:

375 (510)/5.510–7.200

Suurin vääntö (Nm) kierrosluvulla 1/min:

650/2.700–5.510

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

3,9

Polttonesteen kulutus (EU-yhdistetty), l/100 km

10,2-10,1

BMW M3 Sedan G80 2020 metalliväri Isle of Man Green, sivunäkymä sammakkoperspektiivistä
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.
BMW M3 Sedan BMW Individual -metalliväri Oxide Grey G80 2020, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW M3 Sedan BMW Individual -metalliväri Aventurine Red G80 2020, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW M3 Sedan BMW Individual -metalliväri Tanzanite Blue G80 2020, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW M3 Sedan BMW Individual -metalliväri Dravite Grey G80 2020, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW M3 Sedan BMW Individual -metalliväri Frozen Brilliant White G80 2020, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW M3 Sedan BMW Individual -metalliväri Frozen Portimao Blue G80 2020, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW M3 Sedan BMW Individual -metalliväri Frozen Orange G80 2020, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW M3 Sedan BMW Individual -metalliväri Frozen Dark Grey G80 2020, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW M3 Sedan BMW Individual -metalliväri Frozen Black G80 2020, 3/4-näkymä pysähtyneenä olevan auton keulasta
BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino, värinä Ivory White, BMW M3 Sedan G80 2020, sisätila, ohjaamo
BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino, värinä Fjord Blue / Musta, BMW M3 Sedan G80 2020, sisätila, ohjaamo
BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino, värinä Fiona Red / Musta, BMW M3 Sedan G80 2020, sisätila, ohjaamo
BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino, värinä Tartufo, BMW M3 Sedan G80 2020, sisätila, ohjaamo
BMW Individual -sisäkoristelistat, BMW Individual -sisäkoristelistat Piano Finish Black korostuksella Pearl Gloss Chrome, BMW M3 Sedan G80 2020, sisätila
BMW Individual -sisäkoristelistat Aluminium Rhombicle High-gloss korostuksella Pearl Gloss Chrome, BMW M3 Sedan G80 2020, sisätila
BMW Individual -jalopuusisäkoristelistat Fineline Black, jossa Silver Effect Open-pored, M3 Sedan G80 2020, sisätila

BMW INDIVIDUAL -LISÄVARUSTEET BMW M3 SEDANIIN.

BMW M3 Sedanin vahvaluonteisen muotoilun jokainen yksityiskohta huokuu voimaa ja dynamiikkaa. BMW Individualin uniikkien lisävarustevaihtoehtojen avulla voit vahvistaa auton ainutlaatuista urheilullisuutta entisestään. Valitse monista upeista BMW Individual -väreistä, kuten näissä kuvissa olevista metalliväreistä Oxide Grey, Aventurine Red, Tanzanite Blue tai Dravite Grey. Mattapintaisilla BMW Individual -metalliväreillä saat yhtä lailla dynaamisen ja elegantin ilmeen: valittavissasi ovat Frozen Brilliant White, Frozen Portimao Blue, Frozen Orange metallic, Frozen Dark Grey ja Frozen Black. Sisätilassa urheilullisen tyylikästä tunnelmaa luovat hienosta Merino-nahasta valmistetut M-urheiluistuimet. Tarjolla on muun muassa BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino väreissä Ivory White, Fjord Blue / Musta, Fiona Red / Musta ja Tartufo – kaikki on osittain perforoituina. Yksilöllistä ilmettä BMW M3:n kuljettajakeskeiseen sisätilaan saat myös laadukkailla BMW Individual -sisäkoristelistoilla, joista esimerkkeinä ovat näissä kuvissa näkyvät koristelistat Aluminium Rhombicle High-gloss korostuksella Pearl Gloss Chrome, jalopuusisäkoristelistat Fineline Black, jossa Silver Effect Open-pored, sekä koristelistat Piano Finish Black.

BMW M PERFORMANCE -OSAT.

Extrasporttiset varusteet BMW M3 Competition Sedaniin ja BMW M3 Sedaniin.

BMW M3 Competition Sedanin ja BMW M3 Sedanin ulkoasu tekee vaikutuksen emotionaalisella estetiikallaan ja lihaksikkaalla muotoilullaan. Korkeatasoisilla BMW M Performance Parts -varusteilla voit korostaa autosi moottoriurheiluluonnetta entisestään – ja maksimoida näin autosi sporttisuuden.

BMW M3 Sedan G80 2020, 3/4-sivunäkymä autosta, jossa BMW M Performance -osia
BMW M3 Sedan G80 2020, etuhelman M Performance -somisteosa Carbon, lähikuva

Etuhelman M Performance -somisteosa Carbon.

Voimakkaan näyttävä: Etuhelman M Performance -somisteosa on valmistettu sataprosenttisesti hiilikuidusta. Se korostaa auton maskuliinista puolta erittäin arvokkaalla tavalla. Yksilöllinen moottoriurheiluilme vaativaan makuun.
BMW M3 Sedan G80 2020, 20"/21" taottu M Performance -vanne 1000 M Frozen Gold Bronze, lähikuva

20"/21" taottu M Performance -vanne Cross-spoke 1000 M Frozen Gold Bronze.

Laadukkaat 20"/21" taotut M Performance -vanteet Cross-spoke 1000 M ovat väriltään Gold Bronze.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Performance -äänenvaimenninjärjestelmä titaani, lähikuva

M Performance -äänenvaimenninjärjestelmä titaani.

Henkeäsalpaava korville: M Performance -äänenvaimenninjärjestelmä innostaa tinkimättömällä moottoriurheilusoundillaan. Takaäänenvaimennin ja sporttinen pakoputkenpäämoduuli on valmistettu kokonaan moottoriurheilutarkoituksiin sopivasta titaanista.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Performance -takaspoileri Carbon, lähikuva

M Performance -takaspoileri Carbon.

Vastavirtaan: Ilman läpivirtauksella varustettu M Performance -takaspoileri on valmistettu sataprosenttisesti korkealaatuisesta hiilikuidusta, ja se tuo auton perään aitoa moottoriurheilutunnelmaa. Optimoidun aerodynamiikan avulla se parantaa tuntuvasti urheilullista ajettavuutta. Dynaamisuutta yksilöllisimmässä muodossaan.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Performance -sivuhelmalisä Carbon, lähikuva

M Performance -sivuhelmalisä Carbon.

Liikuttava ulkonäkö: M Performance -sivuhelmalisä on valmistettu hiilikuidusta huolellisesti käsityönä. Sen ansiosta ajoneuvo näyttää pidemmältä, ja kokonaisilme on entistäkin dynaamisempi. Erityisen sporttiseen ja ylvääseen olemukseen.
BMW M3 Sedan G80 2020, 20"/21" taottu M Performance -vanne 1000 M Jet Black matta, lähikuva

20"/21" taottu M Performance -vanne Cross-spoke 1000 M Jet Black matta.

Laadukkaat 20"/21" taotut M Performance -vanteet Cross-spoke 1000 M ovat väriltään Jet Black matta.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Performance -takadiffuusori Carbon, lähikuva

M Performance -takadiffuusori Carbon.

100-prosenttisesti korkeaa teknologiaa. 100-prosenttisesti moottoriurheiluluonnetta. 100-prosenttista innostusta. M Performance -takadiffuusori on valmistettu hiilikuidusta huolellisesti käsityönä. Se tekee ajoneuvosta entistäkin sporttisemman näköisen ja vahvistaa ajoneuvon maskuliinista ilmettä vaikuttavalla tavalla.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Performance -ohjauspyörä Pro, ohjaamo

M Performance -ohjauspyörä Pro.

Pyöreä mutta särmikäs: M Performance -ohjauspyörä Pro luo ohjaamoon aitoa moottoriurheilufiilistä. Se vakuuttaa voimakkailla muodoillaan ja erittäin näyttävillä, alcantaralla verhoilluilla otealueillaan – ohjaustuntuma on näin suorempi. Sinisellä nahkalla tehty keskikohtamerkintä korostaa moottoriurheilutunnelmaa.
BMW M3 Sedan G80 2020, sisätilan M Performance -koristelistat Carbon, sisätila

Sisätilan M Performance -koristelistat Carbon.

Tuntuvaa innostusta: Sisätilan M Performance -koristelistat on valmistettu huokoisesta hiilikuidusta. Erityisen työstötavan ansiosta koristelistat eivät ole pelkästään upean näköisiä, vaan ne ihastuttavat myös ainutlaatuisella tuntumallaan. Yksilölliseen moottoriurheilutunnelmaan ajoneuvon sisätiloissa.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Performance -kynnyslista Carbon, lähikuva

M Performance -kynnyslista Carbon.

Tyylikäs sisääntulo: M Performance -kynnyslistoissa on korkealaatuinen hiilikuitusuojus, ja ne tehostavat auton urheilullista ja ylellistä ilmettä. Ne on sovitettu täydellisesti auton designiin ja testattu BMW:n tiukkojen laatukriteerien mukaisesti. M Performance -tekstilogolla.
BMW M3 Sedan G80 2020, M Performance -lattiamatot, sisätila

M Performance -lattiamatot.

Laadukas ulkonäkö, erinomainen pito: M Performance -lattiamatot antavat ajoneuvolle myös sen jalkatilassa yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen. M Performance -tekstilogolla. Nahkannäköinen reunus, jossa on kontrastiväreillä tehty koristenauha, ja M-värien mukainen sisäänommeltu nauha täydentävät arvokkaan ilmeen.

THE 3

BMW 3-sarjan Sedan jättää vanhat käytännöt taakseen ja osoittaa jälleen kerran olevansa aito urheilusedan ja keskikokoluokan tyyli-ikoni.

BMW-HUOLTOPALVELUT BMW M3 SEDAN -AUTOIHIN.

Huoltopaketit ja huoltotarjoukset BMW M3 Competition Sedanille, BMW M3 Sedanille sekä BMW M340i xDrive ja BMW M340d xDrive Sedanille.

BMW asettaa mittapuita myös huoltopalveluissa ja on aina tukenasi tien päällä ongelmatilanteissa, olipa autonasi sitten BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive tai BMW M340d xDrive Sedan. BMW Liikkuvuuspalvelu tarjoaa hätätilanteessa käyttöösi asiantuntijamme ympäri vuorokauden – vuoden jokaisena päivänä. Innovatiivisten BMW Teleservices -palvelujen avulla BMW M3 Sedan -autosi ilmoittaa huoltotarpeista ja vikailmoituksista täysin automaattisesti BMW Service -toimipisteelle, joka ottaa sinuun sen jälkeen yhteyttä. BMW Huolenpitosopimus kattaa nämä ja kaikki muut huoltopalvelut ilman lisäkustannuksia valitsemasi ajan. Enemmän aikaa elämän tärkeille asioille: BMW:n monipuoliset huoltopaketit varmistavat aina selustasi.

BMW Huolenpitosopimus, nainen BMW-liikkeen edessä

BMW Huolenpitosopimus.

Päästä vaan irti ja keskity siihen, mikä on oikeasti tärkeää – urheilullinen ajamisen ilo, olipa menopelinäsi BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive tai BMW M340d xDrive Sedan. BMW Huolenpitosopimuksen avulla se on mahdollista. Sinun täytyy maksaa huollosta vain kerran, minkä jälkeen saat kaikki pakettiin sisältyvät huolto- ja kunnossapitotyöt ilman lisäkustannuksia sovitun ajan.
BMW Teleservices, nainen katsoo älypuhelimeensa ja avaa BMW-autonsa oven

BMW Teleservices.

BMW ConnectedDriven innovatiivisten Teleservices-palvelujen avulla BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive tai BMW M340d xDrive Sedan pitää langat käsissä puolestasi: Kun auto tarvitsee huoltoa tai kun siinä ilmenee vika, järjestelmä lähettää kaikki olennaiset autoa koskevat tiedot valittuun BMW Service -toimipisteeseen. Sen jälkeen BMW Service -toimipiste ottaa sinuun yhteyttä huoltoajankohdasta sopimiseksi. Näin voit olla varma, että saat huollon nopeasti ja mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia itse kaikesta. Teleservices-palvelujen käytön ainoana edellytyksenä on, että olet rekisteröinyt BMW M3 Sedan -autosi verkossa BMW ConnectedDrive -portaaliin ja valinnut BMW Service -toimipisteen. Lue lisää, miten BMW Teleservices -palvelut tekevät elämästäsi mukavampaa.
Lue lisää
BMW Liikkuvuuspalvelu, nainen BMW-auton edessä

BMW Liikkuvuuspalvelu.

Maksuton BMW Liikkuvuuspalvelu on jokaisen BMW-auton kuljettajan käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitat vain palveluun ja ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua – joko puhelimitse tai tarvittaessa paikan päällä.

BMW M340i xDRIVE JA BMW M340d xDRIVE SEDAN – KOHOKOHDAT.

BMW M340i xDrive ja BMW M340d xDrive Sedanin ajodynamiikka- ja designvarusteet.

BMW M340i xDrive ja BMW M340d xDrive Sedan ovat erittäin urheilullisia niin ulkonäöltään kuin teknisesti – ja samalla täydellisesti arkiajoon sopivia. Näyttävät Cerium Grey -metalliväriset elementit korostavat yhdessä jäähdyttimen kaksiosaisen BMW-ritiläkennosäleikön ja sisätilan urheilullisten ominaisuuksien kanssa auton dynaamista luonnetta. Voimakkaat ja tehokkaat BMW M TwinPower Turbo -moottorit tuottavat jopa 374 hv:n tehon ja takaavat yhdessä tarkasti sovitettujen alustakomponenttien, kuten adaptiivisen M-alustan, kanssa urheilullisen ajamisen ilon ja optimaalisen hallittavuuden.

BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 metalliväri Black Sapphire, sivunäkymä liikkeellä olevasta autosta
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020, 6-sylinteriset BMW M TwinPower Turbo -moottorit, lähikuva

6-sylinteriset BMW M TwinPower Turbo -moottorit.

M340i xDriven voimanlähteenä on kolmilitrainen, kuusisylinterinen bensiinirivimoottori, jossa on BMW TwinPower Turbo -teknologia. 275 kW:n (374 hv) teho ja 500 Nm:n huippuvääntö mahdollistavat erittäin urheilullisen ajettavuuden. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 4,4 sekunnissa. M340d xDrivessa on kuusisylinterinen dieselmoottori, jonka teho on vaikuttavat 250 kW (340 hv) ja maksimivääntö 700 Nm. Auto kiihtyy nollasta sataan vain 4,6 sekunnissa.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 metalliväri Black Sapphire, M Sport -tasauspyörästö, näkymä perästä

M Sport -tasauspyörästö.

M Sport -tasauspyörästö optimoi vetopidon ja ajovakauden kaistaa vaihdettaessa, kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa. Vetopidon optimointi tapahtuu tasauspyörästön elektronisesti ohjatulla lamellijarrulla, joka pienentää takapyörien välistä pyörimisnopeuseroa.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020, 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto, lähikuva valitsinvivusta

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Ajoasetusta SPORT käytettäessä ja kun valitsinvipu on siirretty vasempaan solaan S/M, vaihtamiset tapahtuvat erittäin suorituskykypainotteisesti.
M Sport -jarrut, BMW M340i xDrive Sedan G20 2020

M Sport -jarrut.

M Sport -jarruissa on edessä siniset kiinteärunkoiset nelimäntäiset jarrusatulat ja takana siniset liikkuvarunkoiset yksimäntäiset jarrusatulat. Jarrusatuloita koristavat M-tekstilogot, ja jarrulevyt ovat normaalia suuremmat. Jarrut ovat erinomaisen tehokkaat.
Mukautuva sport-ohjaustehostus, BMW M340i xDrive Sedan G20 2020, metalliväri Black Sapphire, ohjaamo, sisätila

Mukautuva sport-ohjaustehostus.

Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020, adaptiivinen M-alusta

Adaptiivinen M-alusta.

Kymmenen millimetriä madallettu adaptiivinen M-alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 metalliväri Black Sapphire, kevythybriditeknologia, lähikuva keulasta

Kevythybriditeknologia.

Kevythybriditeknologia ottaa talteen jarrutusenergiaa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana sähköisellä käyttövoimalla. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin. Saatavissa tällä hetkellä malliin BMW M340d xDrive Sedan.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 metalliväri Black Sapphire, M-aerodynamiikkapaketti, lähikuva keulasta

M-aerodynamiikkapaketti.

M-aerodynamiikkapaketti sisältää auton värisinä ja M-tyylisinä etuhelman, sivuhelmat ja takahelman, jossa diffuusoriosan metallivärinä Dark Shadow, ja ilmentää silkkaa dynamiikkaa ja sporttisuutta. Nämä osat terävöittävät auton ilmettä ja optimoivat samalla auton aerodynaamisia ominaisuuksia.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020, 19" M-kevytmetallivanteet 792 M Bicolor, lähikuva vanteesta

19" M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor.

19'' M-kevytmetallivanteet Double-spoke 792 M Bicolor Cerium Grey, kiiltosorvatut, takarenkaat eturenkaita leveämmät, Runflat-renkaat, edessä vanteet 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19, takana vanteet 8,5J x 19 ja renkaat 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 metalliväri Black Sapphire, BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line, ulkopuoli

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line.

BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line sisältää useita korkeakiiltoisen mustia varusteyksityiskohtia. Niitä ovat esimerkiksi sivuikkunoiden alareunalistat, kehyslistat ja pystylistat, B-pilareiden verhoukset sekä ulkopeilikotelot, ulkopeilikolmiot ja ulkopeilien juuriosat.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 metalliväri Black Sapphire, ainutlaatuiset pakoputkenpäät, lähikuva

Ainutlaatuiset pakoputkenpäät.

Ainoastaan M340i xDrive ja M340d xDrive Sedanissa: vasemmalla ja oikealla vapaamuoto-pakoputkenpäät, joiden värinä Cerium Grey. Näin pakoputkenpäät ovat optinen kannanotto, joka korostaa M340i xDrive ja M340d xDrive Sedanin urheilullisuutta.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020, urheiluistuimet ja M-turvavyöt, sisätila

Urheiluistuimet ja M-turvavyöt.

Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet antavat erinomaisen tuen, ja niissä on runsaat säätömahdollisuudet, mukaan lukien selkänojan leveyssäätö. Kiristimillä ja turvavyövoiman rajoittimilla varustetuissa M-turvavöissä on tyylikkäät ja ommellut tyypillisin M-värein tehdyt korostukset.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020, nahkainen M-ohjauspyörä, ohjaamo, sisätila

Nahkainen M-ohjauspyörä.

Nahkaisessa M-ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M-merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020, M-malleille tyypillinen mittaristo, ohjaamo, sisätila

M-malleille tyypillinen mittaristo.

M-malleille tyypillisestä mittaristosta näet puhtaiden ajotietojen, kuten nopeuden ja kierrosluvun, lisäksi lisätietoja, jotka koskevat erityisen urheilullista ajoa.