Ulkoinen varustelu BMW M2 -autot G87 G42
PolttoainetyyppiBensiini

THE NEW M2

BMW M

BMW M2 COUPÉ -AUTOT.

PolttoainetyyppiBensiini
THE NEW M2BMW M2 COUPÉ -AUTOT.

VERTAILUSSA BMW M2 COUPÉ -AUTOT.

Urheilulliset faktat esittelyssä.

BMW M2 COUPÉ.

Erinomaista moottoriurheilun tuntua vaikuttavan tehon ansiosta.
  • 6-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jonka teho on 460 hv
  • Adaptiivinen M alusta aktiivisella M tasauspyörästöllä ja takapyörävedolla
  • Manuaalinen vaihteisto tai M Steptronic -automaattivaihteisto, jossa Drivelogic
  • 338 kW, 550 Nm, 0–100 km/h 4,1 s:ssa (M Steptronic)
Konfiguraattori BMW M2 Coupé G87

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Adrenaliinia uhkuvaa dynamiikkaa ja rajatonta arkikäytettävyyttä.
  • 6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jonka teho on 374 hv
  • M sport -alusta, M Sport -tasauspyörästö ja M Sport -jarrut vakiovarusteina
  • Älykäs BMW xDrive -nelivetojärjestelmä
  • 275 kW, 500 Nm, 0–100 km/h 4,3 s:ssa
Konfiguraattori BMW M240i xDrive Coupé G42
  • BMW M2 COUPÉ.
  • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ – TUOTTEEN KOHOKOHDAT.

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, BMW M2 G87

6-sylinterinen High-Performance M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Huippu-urheilija, joka tarjoaa puhdasta ajamisen iloa: 6-sylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat dynaaminen voimantuotto ja täyteläiset M-malleille tyypilliset moottorisoundit. Huipputehokkaat teknologiat, kuten kaksois-VANOS, Valvetronic, suurtarkkuus-suorasuihkutus ja TwinScroll-pakokaasuahdin takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

Manuaalivaihteisto BMW M2 G87

Manuaalivaihteisto.

Kuusivaihteinen käsivaihteisto takaa puhtaan ajonautinnon. Kun valitset vaihteet itse ja kytket ne automaattivaihteistoon verrattuna manuaalisesti, koet suoran, vääristymättömän yhteyden BMW-autosi voimansiirtoon – ja voit nauttia urheilullisesta ajamisesta puhtaimmillaan. Lisäksi hyödyt paino-optimoidusta vaihteiston rakenteesta.*

Adaptiivinen M alusta, BMW M2 G87

Adaptiivinen M alusta.

Muuttuvalla vaimennustasolla varustetun adaptiivisen M alustan yhteydessä alustan luonnetta voi säätää yksilöllisesti – mukavasta erityisen urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen. Ajodynamiikkakatkaisimen avulla voit siten mukauttaa sähköisesti ohjattavan alustan nopeasti ja helposti ajo-olosuhteisiin ja ajotilanteeseen.

Etuosan muotoilu BMW M2 G87

Keulan muotoilu.

Kompaktit mittasuhteet ja selkeät linjat leimaavat BMW M2 Coupén luonteenomaista muotoilua. BMW 2002:n esimerkin mukaisesti autossa on yksittäisajovalot.

M Carbon -katto BMW M2 G87

M Carbon -katto.

Osana älykästä kevytrakennekonseptia M Carbon -katto keventää auton painoa huomattavasti. Sen rakenne on hiilikuituvahvisteista muovia (CFK), ja se on noin 6 kg vastaavaa teräksistä kattoa kevyempi. Näin auton painopiste laskee ja ajodynamiikka paranee.*

Takaosan muotoilu BMW M2 G87

Perän muotoilu.

Jykevät pyöräkotelot ja M-malleille tyypilliset lokasuojan aukot korostavat uuden BMW M2 Coupén leveää ja voimakasta luonnetta tien päällä ja henkivät ulospäin suorituskykyä ja urheilullisuutta. Takavalot tulkitsevat aivan uudella tavalla tyypillistä L-muotoa ja levittävät sen pulssimaisesti auton sivuille.

M Carbon -kuppi-istuimet, BMW M2 G87

M Carbon -kuppi-istuimet.

Valaistulla M2-logolla ja M-värein tehdyillä korostuksilla varustetussa M Carbon -kuppi-istuimessa kuppi-istuimen keveys ja moottoriurheiluluonne yhdistyvät M-urheiluistuimen laajoihin toimintoihin. Sen muotoilu tarjoaa optimaalisen sivupidon ja erinomaisen mukavuuden pitkän matkan ajossa. Istuimeen voi kiinnittää monipisteturvavyöt, joten se sopii täysin moottoriurheilutarkoituksiin.**

M ohjauspyörä BMW M2 G87

M ohjauspyörä.

Nahkainen M ohjauspyörä tarjoaa urheilullisen suoran ohjaustuntuman, ja pääset käyttämään esiasennettuja M Drive -konfiguraatioita näppärästi painikkeen painalluksella.

BMW Curved Display BMW M2 G87

BMW Curved Display.

Yksiosaisessa, täysdigitaalisessa BMW Curved Display -näytössä näytetään BMW-autosi tiedot selkeästi ja suurialaisesti. Siinä yhdistyvät 12,3-tuumainen mittaristo ja 14,9-tuumainen monitoimikosketusnäyttö. Käyttö on ergonomisesti optimoitua ja intuitiivista. Kaareva, lähes ilmassa leijuva design on sekä hienostunut että nykyaikainen.

BMW M240i COUPÉ JA BMW M240i xDRIVE COUPÉ – KOHOKOHDAT.

BMW M240i Coupén ja BMW M240i xDrive Coupén ajodynamiikka- ja designvarusteet.

Ulkopuolinen varustelu BMW M240i G42
6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, BMW M240i G42

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Huippu-urheilija, joka välittää puhdasta ajamisen iloa: 6-sylinterisen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vahvoja ominaisuuksia ovat ylivoimainen voimantuotto ja upeat M-malleille tyypilliset moottorisoundit. Kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection ja TwinScroll-pakokaasuahdin takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

Steptronic Sport -vaihteisto, BMW M240i G42

Steptronic Sport -vaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic Sport -vaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. Vaihteet vaihtuvat erittäin suorituskykyisesti ajoasetusta SPORT PLUS käytettäessä ja kun vaihteenvalitsin on vasemmassa solassa S/M.

BMW M240i G42 Steptronic Sport -vaihteisto

Adaptiivinen M alusta ja mukautuva sport-ohjaustehostus.

Adaptiivinen M alusta säätyy elektronisesti ohjatusti tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Ajodynamiikkakatkaisimella voit lisäksi valita alustan toiminnalle haluamasi luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen ja ketterään ohjattavuuteen. Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.

Etuosan muotoilu BMW M240i G42

Keulan muotoilu.

Etuosassa BMW M240i Coupén ja BMW M240i xDrive Coupén dynaamisuutta korostavat konepellin päällä oleva Powerdome, ilmeikäs jäähdyttimen säleikkö ja M-malleille tyypillinen etuhelma, jossa on voimakkaasti muotoillut ja sivulta kolmikulmaiset ilman sisäänmenoaukot.

Sivukuva BMW M240i G42

Näkymä sivusta.

BMW M240i Coupén ja BMW M240i xDrive Coupén ketterässä kolmiosaisessa korissa on pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset ja taaemmas sijoitettu matkustamo, jotka luovat urheilullisen Coupé-siluetin.

Takaosan muotoilu BMW M240i G42

Perän muotoilu.

BMW M240i Coupén ja BMW M240i xDrive Coupén takaosan M-malleille tyypillinen takahelma ja vakiovarusteisiin kuuluva auton värinen takaspoileri korostavat auton urheilullisuutta. Vapaamuotoiset Cerium Grey -väriset pakoputkenpäät täydentävät auton urheilullista ilmettä.

M urheiluistuimet BMW M240i G42

M urheiluistuimet.

Monipuolisesti säädettävissä M urheiluistuimissa on korkeat reunaosat ja osittain integroidut pääntuet. Istuimet antavat kuljettajalle ja etumatkustajalle erinomaisen sivuttaistuen. Lisäksi myös selkänojan leveys on säädettävissä. Tyylikäs muotoilu mustine M-logoineen hivelee silmää ja vastaa tämän auton korostettua urheilullisuutta.

Nahkainen M ohjauspyörä BMW M240i G42

Nahkainen M ohjauspyörä.

Nahkaisessa M ohjauspyörässä on monitoiminäppäimet, M merkki, kuljettajan turvatyyny-yksikkö ja kolme puolaa. Ohjauspyörän kehä on verhoiltu mustalla Walk-nappanahkalla, jossa on mustat saumat. Muotoillut peukalosyvennykset takaavat urheilullisen suoran ohjaustuntuman.

M tehostepinnat, valaistut BMW M240i G42

M tehostepinnat, valaistut.

Valaistut M tehostepinnat tuovat M värit esiin visuaalisesti ainutlaatuisella tavalla – ne muodostavat sisätilaan aivan erityisen katseenvangitsijan. M väreillä taustavalaistut oviverhouspinnat korostavat auton eksklusiivista ja urheilullista luonnetta. Häivytysefekti alleviivaa dynaamisuutta, jota tämä ”maailman tehokkain kirjain” ilmentää.

OHJAAMO JA TEKNOLOGIAT.

BMW M2 Coupén ja BMW M240i xDrive Coupén käyttökonsepti, digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Teknologia BMW M2 -autot G87 G42
BMW Live Cockpit Professional BMW M2 -autot G87 G42

BMW Live Cockpit Professional.

Suurikokoisella Curved Displaylla varustettu BMW Live Cockpit Professional laajentaa BMW Live Cockpit Plussaa Head-Up-täysvärinäytöllä. Se heijastaa ajotiedot, kuten esimerkiksi nopeuden tai navigointiohjeet, suoraan näkökenttään – tämä mahdollistaa paremman yleiskatsauksen ja parantaa turvallisuutta.

BMW Operating System 8 BMW M2 -autot G87 G42

M-näyttökonsepti BMW Operating System 8:n kautta.

BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmä näyttää näytöt erittäin dynaamisesti M-malleille ominaisella mittariston monitoiminäytöllä. Se vaihtaa ajotilanteen mukaan kolmen eri asetuksen – Sport, Road ja Track – välillä ja priorisoi ajotyyliä varten toivotut näytöt kuljettajalle.

Langaton latausalusta BMW M2 -autot G87 G42

Langaton latausalusta.

Langattoman latausalustan avulla lataat älypuhelintasi matkoilla langattomasti ja äärimmäisen mukavasti. Kookkaalle alustalle mahtuvat myös suuret laitteet – se on helposti käsillä ilman häiritseviä kansia tai johtoja. Induktiivisessa latausjärjestelmässä on lisäksi sisäänrakennettu jäähdytys, joka suojaa laitteitasi ylikuumenemiselta.

BMW Remote Software Upgrade BMW M2 -autot G87 G42

BMW Remote Software Upgrade.

Aina uusin ohjelmistoversio: BMW M -autojen Remote Software Upgrade välittää autoon kaikki päivitykset automaattisesti matkaviestintäverkon tai My BMW -sovelluksen kautta. Voit ladata ohjelmiston joko älypuhelimellasi tai ajoneuvon SIM-kortilla ja asentaa sen. Näin saat nopeasti ja helposti käyttöösi uudet toiminnot BMW M -autossasi.

Driving Assistant BMW M2 -autot G87 G42

Driving Assistant.

Turvallisuuspaketti Driving Assistant sisältää jarrutustoiminnollisen keulatörmäysvaroittimen, Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustimen, jossa on Speed Limit Info ja siihen sisältyvät ohituskieltonäyttö ja rajoitusten ennakointi, sekä takana olevan risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän. Paketin täydentävät korjausohjausliikkeen tekevät kaistalla pysymisen ja kaistanvaihdon varoitusjärjestelmät sekä peräänajovaroitin.

Parking Assistant Plus BMW M2 -autot G87 G42

Parking Assistant Plus.

Parempi näkyvyys pysäköinnissä ja järjestelyajossa: Parking Assistant Plus täydentää vakiovarusteena olevaa pysäköintietäisyyden valvontaa lisäkameroilla. Näet panoraama- ja 3D-näkymän auton ympäristöstä, minkä ansiosta pystyt ohjaamaan autoa helposti myös ahtaissa tiloissa. Näin ehkäiset paikoitusvaurioita ja onnettomuuksia näkyvyydeltään rajoitetuissa tilanteissa.

BMW M2 COUPÉ -AUTOJEN TEKNISET TIEDOT.

BMW M2 COUPÉ JA BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Teho, kW (hv), kierrosluvulla 1/min:

338 (460)

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s:

4,1

Polttoaineen kulutus, yhdistettynä, l / 100 km:

10,2–9,6

CO₂-päästöt, yhdistettyinä, g/km:

230–218

Kuva ulkoisesta varustelusta BMW M2 -autot G87 G42
BMW:n renkaat ja vanteet, EU-rengasmerkki, lähikuva

BMW:n RENKAAT & VANTEET.

Jokainen rengas on käynyt läpi tiukat testit jopa 50 eri laatukriteerin osalta, mikä on huomattavasti enemmän kuin EU-laajuinen yhtenäinen rengasmerkintä lakisääteisesti edellyttää. Täällä on tietoja BMW:n käyttämien renkaiden ominaisuuksista.

ALKUPERÄISET BMW LISÄVARUSTEET JA BMW M PERFORMANCE -OSAT BMW M2 COUPÉ -AUTOILLE.

Maksimoi uuden BMW M2 Coupé -autosi urheilullinen luonne BMW M Performance -osilla – ja mukauta auto yksilöllisiin tarpeisiisi alkuperäisillä BMW lisävarusteilla.

Taotut 20"/21" M Performance -vanteet ristipinna 1000 M Gold Bronze BMW M2 G87

Taotut 20"/21" M Performance -vanteet ristipinna 1000.

Taotut 20”/21” M Performance -vanteet Cross-spoke 1000 M Gold Bronze. Kesärengaspaketti, jossa rengaspainevalvonta.

Pakoputken M Performance -lisäosamoduuli titaani BMW M2 G87

Pakoputken M Performance -lisäosamoduuli titaani.

Kurkistus pinnan alle: M Performance -pakoputken lisäosamoduuli on valmistettu korkealaatuisesta titaanista ja tarjoaa helposti tunnistettavan optisen vaikutelman.

Jäähdyttimen M Performance -koristesäleikkö Carbon BMW M240i G42

M Performance jäähdyttimen säleikkö Carbon.

Vahvista autosi ilmettä: Jäähdyttimen M Performance -säleikön kehys on valmistettu korkealaatuisesta hiilikuidusta. Se antaa autolle erityisen tyylikkään, yksilöllisen ja urheilullisen ilmeen.

M Performance -takaspoileri Carbon BMW M240i G42

M Performance -takaspoileri Carbon.

M Performance -takaspoileri Carbon vahvistaa ajoneuvon tasokasta, urheilullista ulkonäköä ja vastaa optimoiduista aerodynaamisista arvoista.

M Performance -takadiffuusori Carbon BMW M240i G42

M Performance -takadiffuusori Carbon.

Hiilikuituvahvistetusta muovista valmistettu M Performance -diffuusori tekee ajoneuvosta entistäkin modernimman näköisen ja vahvistaa ajoneuvon sporttista ilmettä.

BMW kattoboksi 320 Black / Titanium Silver, BMW M240i G42

BMW kattoboksi 320 Black / Titanium Silver.

Tämä kattoboksi on väriltään Black / Titanium Silver, ja se on lukittavissa ja avattavissa molemmilta puolilta. Kattoboksin tilavuus on 320 litraa, ja se sopii kaikkiin BMW kattotelinejärjestelmiin.

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 BMW M240i G42

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0.

BMW polkupyörätakateline Pro 2.0 on kevyt ja vankka, ja siinä voi kuljettaa kaksi polkupyörää/sähköpolkupyörää. Telineen suurin sallittu kuormitus on 60 kg, ja se voidaan taittaa kokoon.

BMW jokasäänmatot eteen BMW M240i G42

BMW:n jokasään lattiamatot eteen.

Tarkasti mitoitetut BMW:n jokasään lattiamatot suojaavat etujalkatilaa kosteudelta ja lialta. Musta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu koristeosa.